vineri, 10 august 2018

Alexandru Nicolici : TIMPUL DECIZIILOR şi "SCHIMBAREA la FAŢĂ" (3 august 2018).



Alexandru Nicolici

TIMPUL
DECIZIILOR
şi
"SCHIMBAREA
la FAŢĂ"

3 august 2018





Momentul de Lună Nouă din Rac a generat în sufletele noastre, a consolidat sau bulversat, iar perioada care a urmat nu a făcut decât să adâncească neliniştea şi să înmulțească întrebările și nelămuririle.

Ceea ce pentru unele suflete a fost extraordinar, pentru altele a fost resimțit ca o tornadă zăpăcitoare.

Ar fi timpul ca unii să își consolideze valorile sufletești câștigate, iar alții să își regleze percepțiile sufletești alterate de vârtejul evenimentelor.

Urmează câteva zile ale marilor hotărâri, în care fiecare va trebui să decidă cum își va continua viața...


Incercati să priviţi în adâncul sufletului propriu și să găsiţi acolo răspunsurile privitor la ce doriţi să faceţi în continuare, cum veţi decide să vă trăiți viața mai departe și ce vreţi să faceţi cu sufletul propriu, așa după cum veţi simți, percepe şi înțelege fiecare.

Nimeni nu vă poate ajuta să luați aceste decizii, pentru că fiecare abia are suficientă Forță de Voință cât să decidă pentru propria persoană.

Momentul de Lună Nouă din Leu, care se va produce sâmbătă, 11.08.2018, va genera amplificarea Forțelor de Voință din sufletele noastre şi creșterea capacității de a lua decizii.

Este un moment puternic, în care putem decide radical, tranșant, hotărâtor ce dorim să manifestăm în Planul fizic, din ceea ce avem în sufletele noastre.




Luni, 6 august 2018, este "Schimbarea la Față", şi ar fi bine să decidem dacă schimbăm ceva în viețile noastre sau continuăm ca și până acum…

Ce fac cu viața mea ?
Mi-e bine așa cum am trăit până acum ?
Mai trebuie să schimb ceva sau am schimbat deja suficient de mult ?

Când veți încerca să găsiți un răspuns, vă rog foarte mult să îl căutați cu sufletul, nu cu mintea.

Acum ar fi obligatoriu să aplicăm ce spunea Apostolul Pavel în Epistola a doua către Corintheni : ”Gândiți cu inima, nu cu mintea !

Dacă veți decide să continuați schimbările din viața voastră, atunci va trebui să vă pregătiți pentru Momentul Schimbării la Față și poate și pentru cel al Schimbării la Suflet !

Pe 6 august 2018 avem șansa să ne schimbăm și la față, dar mai ales în Suflet, alegând să trăim după regulile Lumii Noi, cea ale cărei direcții și indicii ni s-au prezentat încă din 1 iulie 2011.

Așa ca vă urez inspirație în alegerile pe care le faceți, forță pentru a putea să le aplicați și înțelepciune pentru a vă convinge mintea rațională să fie și ea de acord !




Eclipsa de Soare din 13.07.2018 a generat declanşarea unor mari transformări în forma presiunilor pe care oamenii le suportă din exterior, pentru a fi ajutaţi să conştientizeze, să înţeleagă, să priceapătotul se schimbă în mod radical.

Până şi modificările climaterice au fost spectaculoase şi neobişnuite, sărind de-a dreptul în ochii tuturor celor care nu vor să vadă Adevărul.


Eclipsa de Lună din 27.07.2018 a oferit posibilitatea ca sufletele oamenilor să se alinieze la schimbările produse.

Fiecare am avut şansa la Eclipsa din 27.07.2018 să reaşezăm starea forţelor sufletului propriu şi să o repoziţionăm conform cu schimbările recente.


Eclipsa de Soare din 11.08.2018 va încheia un ciclu de 19 ani, început la Eclipsa de Soare din 11.08.1999.

Acum va începe un alt ciclu de 19 ani şi ar fi bine să folosim acest moment pentru a lua deciziile majore ale vieţii noastre, pentru a ne planifica şi proiecta următorii aproape 20 de ani.

Este un moment în care Forţelor de Voinţă ale sufletelor noastre le revine sarcina să hotărască şi să decidă cum ne vom trăi viaţa în următorii 20 de ani.




Astăzi este 6.08.2018, sărbătoarea Schimbării la Față, momentul când Christ(os) şi-a activat la maxim forţele corpului energetic şi a devenit strălucitor şi orbitor.

De azi până sâmbătă, 11.08.2018, când va fi Momentul de Maxim al Eclipsei de Soare, putem să luăm cele mai importante decizii şi vom fi ajutaţi să facem aceasta !

Reflectaţi atent la cum vreţi să trăiţi în următoarele două decenii şi luaţi cele mai înţelepte decizii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu