miercuri, 29 august 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : Faceţi parte dintr-o uriaşă Colaborare Galactică ! (25 august 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

Faceţi parte
dintr-o uriaşă
Colaborare Galactică !

(Traducere : NoRo)

– 25 august 2018 –





Nota MarYan :

Iată un nou mesaj arcturian, la fel de scurt ca ultimele, poate şi mai scurt, dar la fel de con-centrat în esenţa sa informaţională şi având ataşat o energie la fel de intensă şi de înaltă frecvenţă...

...Care, de data aceasta, ne aminteşte de un aspect chiar deosebit  de important : faptul că, în Prezent, au loc schimbări dramatice nu doar pe această Planetă şi în acest Sistem Solar (care este în plină Trecere prin Centura Fotonică), ci la nivelul întregii Galaxii în care ne găsim – Calea Lactee !

Aceste veritabile Trans-formări Galactice se produc deoarece, în prezent, Ascensiunea Planetară a Geei implică nevoia unei mult mai strânse Comunicări între diferitele Civilizaţii din Galaxie, ducând, astfel, Colaborarea şi inter-acţiunea între diferitele Facţiuni din Galaxie la un Nou Nivel care, poate, niciodată nu a mai fost atins până acum !

Dacă până şi Arcturienii se minunează şi se bucură – la propriu – de acest uimitor rezultat al Procesului Ascensiunii Pământului şi a Umanităţii, atunci, într-adevăr, acest aspect nu-i deloc "puţin lucru"...

Şi, ca ultimă observaţie : prima idee expusă aici, cum că provenim, cu toţii, din diferite Sisteme Stelare (şi NU doar dintr-un singur loc), a fost detaliat expus şi de către FONDATORI, prin Sal Rachele, în materialele sale, dar a fost observat inclusiv în cercetările noastre (cu amicul radiestezist, vă mai amintiţi, probabil)...

...Când, la studiul materialului genetic, rezulta un ADN dominant (dintr-un anumit Sistem Stelar sau, mult mai rar, din altă Galaxie, iar de câteva ori chiar şi dintr-un alt Univers...), însoţit, de fiecare dată, de informaţii care evidenţiau multiple alte sisteme stelare în care entitatea călătorise şi experimentase (alte zone, în care respectivul trăise ca fiind "Acasă", pentru un anumit Timp).

De aceea, în prezent, este tot mai greu de a spune că unul este "pleiadian", altul "siriusian", alta e "orioniană" sau altă "naţie stelară"...

Aşa că, precum tot mai mulţi "cetăţeni" de pe Planetă nu se mai consideră dintr-o anume ţară, ci ca fiind "CETĂŢENI PLANETARI", la fel şi acum, tot mai mulţi realizează că sunt CETĂŢENI GALACTICI, iar poate că unii chiar încep să simtă ceea ce înseamnă să fii CETĂŢEAN al UNIVERSULUI (şi, poate, chiar fără să mai fii "cetăţean") ! :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Am urmat pașii necesari pentru a contacta celelalte colective și consilii din diverse dimensiuni ce sunt interesate în a ajuta omenirea și fiecare dintre cele pe care le-am contactat au fost de acord că trebuie să facem schimb de informații și experiență pentru a lucra împreună în ceea ce ne dorim să facem.

Astfel, energiile pe care le primiți acum pot activa multe tipuri diferite de experiențe din interiorul vostru pe care le-ați avut în toate părțile Galaxiei.


Este posibil să aveți o descărcare ce vă va activa nu numai ADN-ul Pleiadian, ci și cel Arcturian, Siriusian, Lyran și așa mai departe.

De asemenea, e foarte posibil să vă conectați cu Federații de ființe din întreaga Galaxie.

Nu trebuie să vă gândiți la voi ca fiind dintr-un singur loc sau Sistem Stelar.

Sunteți din toată Galaxia, care este foarte veche.
Și istoria se întinde de-a lungul eonilor, mult mai în urmă decât istoria vieții de pe Planeta Pământ.




Așa că ne-am adunat, acum, să vă prezentăm un colectiv unificat de ajutoare, pentru că acesta este tipul de Galaxie în care doriți să Ascensionați.

Nu este nevoie să ne separăm în funcție de Sistemul Stelar din care aparținem

Și în eforturile noastre colective, suntem mult mai eficienți și putem contribui la accelerarea PROCESULUI de ASCENSIUNE pe care știm că sunteți atât de dornici să-l continuați.


Acum există o imensă colaborare în Galaxie și suntem mândri să spunem că suntem implicați.

Omenirea, cu toate multele voastre nevoi, a fost, de asemenea, implicată.

Deci, vedeți, uneori chiar și haosul în care se află Planeta voastră, în prezent, poate crea un lucru minunat


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

2 comentarii:

  1. Foarte interesant.Deci,noi toti, provenim din multiple galaxii,lumi si poate chiar universuri!!!Din ce "vagauna" or fi venit oare jidanii,iudeo-masonii si khazarii creatorii tuturor nenorocirilor din ultimii 5-6 mii de ani pe-aceasta minunata planeta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este explicaţia cea mai plauzibilă pentru gama atît de diversificată de caractere,comportamente,culoare a pielii,obiceiuri,credinţe,tipuri de religii,multitudinea emoţională şi o incredibilă panoplie de trăiri....dar care din păcate în prea mulţi dintre noi zăcînd sămînţa de scandal,egoism,invidie,lăcomie...vicii tipic reptilienilor.De ani de zile-mi storc mintea în a înţelege motivul pentru care oamenii în caracter sînt atîîît de schimbători...azi ţi-e prietenul cel mai apropiat,ca mîine să ţi-o tragă pe la spate sau să te mintă ori fure.... şi la femei e la fel. Cînd pornirile native -animlismul- nu sînt înăbuşite în educaţie ,învăţătură,creştere însoţită de exemple armonioase dintre cei doi părinţi,e normal ca puiul să dezvolte simţuri născute din porniri nestrunite. Asta se întîmplă acum pe planetă...lăcomia,lupta pentru.....dobîndirea cu orice preţ.... . Deşi sîntem încurajaţi de către entităţi superioare,chiar laudativ,impresia care se desprinde din realitatea cea de jos este jale,suferinţă,foame,minciună,durere....etc...şi sînt miliarde de oameni în situaţia asta.....Şi pentru cei care trec prin aceste suferinţe ,lumea nu e atît de roz precum o fac pleiadienii,arcturienii şi alte rase care gustă doar lapte şi ling doar mierea din casa fiecărui amărît..?..........

    RăspundețiȘtergere