vineri, 10 august 2018

TANAAZ : LUNĂ NOUĂ cu ECLIPSĂ de SOARE în 11 August 2018 (ora 12.58, ora României).



TANAAZ

LUNĂ NOUĂ
cu
ECLIPSĂ
de SOARE
în
11 August 2018

8 august 2018





Eclipsa parțială de Soare din 11 august 2018 cade în semnul Leu și va aduce închiderea sezonului de Eclipse din 2018.

Ciclul recent al Eclipselor a fost mai lung decât majoritatea lor, cu un total de trei eclipse în ultimele două luni.

În mod normal, Eclipsele vin în perechi, dar având o Eclipsă suplimentară, ne-a oferit un supliment de Timp Cosmic.

Împreună cu toate planetele retrograde, se pare că Universul ne-a împins cu adevărat și ne-a îndrumat să vindecăm răni vechi și să evaluăm direcția vieții noastre.


În ultimele luni, am fost într-adevăr provocați de Univers să săpăm puțin mai adânc decât de obicei și să descoperim temerile, speranțele, visele noastre și orice altceva.

Încă de la Eclipsa Lunii Sângerii, în special, am găsit și eliberat vechiul, ca o modalitate de a ne pregăti pentru un Nou Capitol.

Acum, odată cu Eclipsa Solară Parțială din 11 august, vom primi în cele din urmă ultimele atingeri de care avem nevoie pentru a începe Noul Capitol.

De asemenea, vom primi mai multă înțelegere și iluminare în perioada lecțiilor și darurilor sezonului.

În urma acestei Eclipse a Soarelui din Leu, vom încheia cu lucrurile care s-au agitat în ultimele luni, și ne putem simți, de asemenea, puțin mai energizați sau motivați să mergem înainte.

Acest lucru va fi în special adevărat, mergând până la sfârșitul lunii, pe măsură ce Marte și Mercur vor fi retrograde până pe 27 August.




Există o energie vibrantă, puternică, înaltă, care înconjoară această Eclipsă de Soare din August, care ne va permite să vedem lucrurile cu o mai mare claritate.

Gândiți-vă la această Eclipsă ca la un iluminator excelent, care va ajuta la pătrunderea Luminii în zonele din viața voastră care s-au simțit în ceață sau confuze.

Dacă trebuie să luați o decizie în legătură cu ceva sau dacă așteptați claritate, s-ar putea foarte bine ca Eclipsa să vă ofere niște știri.

Există și o energie de tip wild-card în perioada acestei Eclipse, ceea ce înseamnă că ar putea să agite lucruri pe care nu le-am văzut venind.

S-ar putea să existe niște informații noi pe care trebuie să le rezolvăm sau s-ar putea să constatăm că am trecut cu vederea un detaliu important.

Această energie este deosebit de puternică, pentru că Mercur retrograd este și foarte activ în perioada acestei Eclipse.


Cu această eclipsă, vom beneficia ca vibrațiile înalte să ne pătrundă, să ne deschidă și să ne lumineze.

Vom beneficia de descoperirea punctului nostru de vedere, permiţând Luminii să strălucească acolo unde este nevoie de ea.

Ar putea dura câteva zile înainte de a putea vedea pe deplin inima adevărului, dar dacă rămânem liniștiți, dacă rămânem răbdători, vom primi răspunsurile pe care le-am căutat.


Eclipsa Solară din August încheie un Ciclu foarte greu – un ciclu care ne îndeamnă să trecem prin această fază de moarte și renaștere.

A trebuit să eliberăm, a trebuit să săpăm în adâncuri pentru a descoperi tot ceea ce ne trage înapoi și toate modelele karmice pe care trebuie să le curățăm.

Aceasta a fost o perioadă intensă de auto-reflecție și o perioadă în care Universul a permis cu adevărat ca toată mizeria să se ridice la suprafață pentru a fi eliminată.


Eclipsa de Soare din August 2018 este ultimul punct al acestui Ciclu.
Reprezintă Renașterea, sfârșitul unui capitol și începutul unui nou capitol.

Încă mai trebuie să fim puțin răbdători, pe măsură ce această energie se desfășoară.

Trebuie să ne găsim liniștea prin toate acestea și să avem încredere că vor apărea mai multe răspunsuri în săptămânile care vor urma după această Eclipsă.

A trebuit cu adevărat să avem răbdare, am muncit într-adevăr din greu, dar eforturile noastre nu au fost în zadar, pentru că există Recompense Cosmice și Daruri ce urmează să vină !


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu