luni, 3 decembrie 2018

COBRA : Op(era)ţiunea DELTA (6 noiembrie 2018).




Op(era)ţiunea

DELTA

6 noiembrie 2018





Situația de la Suprafața Planetei a atins Punctul de Fierbere !

Pe de o parte, avem Forţele Întunecate care au un Control aproape nelimitat la suprafaţa Planetei, iar pe de altă parte avem Forțele Luminii ce au mari probleme în îndepărtarea Bombelor Plasmatice, cât mai curând posibil.

Forțele Întunecate sabotează inițiativele pozitive de „spargere” a Carantinei Planetare, astfel încât Călătoriile Spațiale de tip comercial încă nu se pot iniţia, deși tehnologia pentru a face acest lucru este aici, în domeniul public, încă de acum 70 de ani.

Oricum, Dezvăluirea Parţială (Treptată) nu pare să mai fie o opţiune...


Până la urmă, Membrii Treziţi ai populaţiei de Suprafaţă încetează să tot aştepte Momentul Evenimentului şi, astfel, încep să-şi ia viaţa în propriile lor mâini.

EVENIMENTUL va veni când va veni, iar până atunci noi avem nevoie ca să facem tot ceea ce putem pentru a crea condiții de viață mai bune pentru noi înșine și pentru cei dragi, precum şi de a face tot ceea ce ţine de noi înşine de a accelera Procesul de Eliberare Planetară.

Adevărul este că această Cabală a mers mult prea departe, iar For
țele Luminii par să nu acţioneze suficient cât să blocheze acţiunile acesteia...

Se pare că anumite Facţiuni din ALIANŢĂ şi din Reţeaua AGARTHA şi-au cam pierdut răbdarea, astfel că intenţionează să preia Suprafaţa Planetei din ghearele Cabalei prin acţiuni militare !

Acest lucru ar putea duce la consecințe grave, prin declanşarea unui Război ce ar putea duce la extincţia Umanităţii, prin distrugerea Suprafeţei Planetei care ar deveni nelocuită...

Pentru a preveni acest lucru, Mişcarea de Rezistenţă a creat un anumit Plan de Urgență, numit OPŢIUNEA DELTA.




Voi dezvălui câte ceva din acest Plan al Opţiunii Delta, atât cât de mult se poate.

În loc să aștepte condiții optime pentru extragerea Bombelor Plasmatice de tip Toplet şi înlăturarea Arhonilor non-fizici, se pare că un anumit „Grup de Forțe Speciale” ar fi iniţiat îndepărtarea unor facțiuni ale Cabalei din SUA.

Niciunul dintre Membrii Chimera, Archoni, Nobilimea Neagră sau Iezuiţi nu va fi atins în această Operațiune. Ei îşi menţin un nivel redus de acţiune, prezentându-se, acum, chiar cu o „faţă prietenoasă”...

În schimb, de toate celelalte Facțiuni ale Cabalei din SUAse va avea grijă”.
Grupul de Forțe Speciale” ar oferi sprijin tactic Militarilor Pozitivi, pentru efectuarea operațiunii.

În acest caz, mass-media ar fi imediat eliberată de controlul familiei Rothschild, iar dolarul american s-ar prăbuși. Dezvăluirea Treptată ar începe imediat.


Această schimbare din SUA ar declanșa o puternică reacție internațională, ceea ce ar putea duce la o Tranziție instabilă și haotică spre Momentul Evenimentului.

Sistemul Financiar Global ar trece, în acest caz, printr-o volatilitate extremă, însă cel mai probabil nu se va prăbuși.

Va avea loc o curățire globală a Membrilor Cabalei de la nivelul de jos.
Mass-media din lumea întreagă ar elibera, treptat, din ce în ce mai multe informații.
Cu siguranţă vom avea mult mai multe informaţii despre Matricea în care trăim.




Întreaga situație ar evolua, mai întâi, treptat, dar apoi va accelera, pe măsura apropierii de Momentul Evenimentului.

Nimic nu se poate spune, în acest moment, despre eliminarea membrilor Grupului Chimera, a Archonilor, a Nobilimii Negre sau a Iezuiţilor, în contextul Planului „Opţiunea Delta”.

Îndepărtarea Facțiunilor Cabalei, menţionate mai sus, precum şi Dezvăluirea Completă se pot îndeplini doar atunci când toate Bombele Plasmatice de tip Toplet vor fi îndepărtate.


Vă rog să fiţi conştienţi de faptul că „Opţiunea Delta” nu are legătură cu Linia Temporală Delta...

Există un aspect uriaş al Planului „Opţiunea Delta”, care trebuie să rămână clasificat, pentru moment !


Decizia finală privind implementarea sau nu a „Opţiunii Delta”, nu a fost încă luată.
Cu cât mai puțin stabilă și mai rea devine situaţia din SUA, cu atât mai probabilă devine „Opțiunea Delta”.

Iezuiţii încearcă să polarizeze situația din SUA cu diviziunea politică stânga / dreapta.
Acțiunile acestora, din lunile următoare, va fi unul dintre Factorii-cheie al modului în care va evolua Situaţia Planetară.

Acțiunile lor vor trebui monitorizate în-de-aproape.


Din punct de vedere militar, Rezistenţa se pregătește pentru posibilele răsturnări de situaţie de la Suprafaţă, primind întăriri de la Baze din întregul Sistem Solar, care au ajuns în locaţiile de sub suprafața Planetei, în ultimele săptămâni !

În acest moment, REZISTENŢA este constituită din 140 de milioane de membri puternici – iar acest număr, poate și probabil că va crește în mod semnificativ...

Înainte, membrii Rezistenței s-au oprit ca să ajungă la mai puţin de 30 de metri de la suprafaţa Planetei. Însă, cu aceste ultime evoluții curente, unele Forţe Speciale ale Rezistenţei au fost amplasate la doar 5 până la 10 metri de la Suprafaţa Planetei.




Lucrătorii cu Lumina şi Luptătorii Luminii care percep (vizualizează)o parte a Misiunii lor are legătură cu operaţiunile Evenimentului, pot cere telepatic să se construiască o mică Bază a Rezistenţei, în loca
ția lor actuală unde vieţuiesc.

Această solicitare NU trebuie comunicată cu voce tare și NU trebuie scrisă nicăieri !

Rezistenţa va primi o cerere de construire a unei baze sub casa Luptătorului Luminii, printr-un anumit canal securizat şi, în cele mai multe cazuri, o va aproba.

Aceste mici baze vor avea un anumit rol în Operaţiunile din Momentul Evenimentului.


Acum nu se mai poate spune nimic mai mult, ci doar faptul că „ceva este în fierbere”...

Până când „se va începe să fiarbă”, aici puteţi vedea câteva video-clipuri, pentru a vă reîmprospăta memoria.


Victoria LUMINII !




Un comentariu: