sâmbătă, 15 decembrie 2018

Colectivul SIRIUS prin Ann DAHLBERG : GEEA (re)devine ceea ce a fost DINTOTDEAUNA (11 decembrie 2018).



Colectivul  SIRIUS
prin
Ann DAHLBERG

GEEA
(re)devine
ceea ce a fost
DINTOTDEAUNA

(Traducere : NoRo)

– 11 decembrie 2018 –





Nota MarYan :

Acum, după acest intens „intermezzo” cu informaţiile lui Cobra, vă propunem să revenim în energia acelor  mesaje atât de „mobilizatoare” şi pline de Energia Încrederii şi a Speranţei, care ne re-amintesc Cine şi Ce Suntem şi, mai ales, UNDE ne situăm, în prezent...

...Prin aducerea în Atenţia Conştienţei noastre a unor Momente extrem de traumatizante pentru psihicul fiecăruia, reprezentat de cataclismele din ATLANTIDA şi EGIPTUL Antic – Civilizaţii create şi având dominanţă de tip Siriusian (spre deosebire de perioada Lemuriană, cu dominanţă Pleiadiană) !

De aceea, cei care ne ajută să începem să (re)atingem, cu gândul şi emoţia, acele trumatizante momente, nu sunt nici Arcturieni şi nici măcar Pleiadieni ci, în mod relevant, SIIRUSIENI, adică Părinţii acelor civilizaţii amintite care au dus la acele efecte extrem de traumatizante pentru psihic, adânc îngopate în Memoria Celulară a fiecăruia dintre noi.

Iar acest aspect nu este prezentat doar aşa, ca un moment mai „dramatic” care să alterneze, în mod simpatic, cu frumoasele mesaje Pleiadiene şi, mai ales, cu cele Arcturiene...

...Ci, în mod cât se poate de relevant, un astfel de mesaj este văzut ca pe o ocazie foarte importantă şi extrem de utilă de TERAPIE de „EXORCIZARE” (Eliberare a acelor energii traumatice din interiorul fiecăruia, care ne ţinţuiesc pe loc şi împiedică, mai mult sau mai puţin, desăvârşirea Procesului de Accensiune a fiecăruia dintre noi, cei încarnaţi în prezent) !

Aşadar, cu recomandarea de a lua aceste informaţii nu doar ca pe o interesantă sau doar „exotică” lectură (pentru mintea cea mintoasă şi plină de „deşteptăciune”), haideţi să ne re-amintim ce anume avem de ELIBERAT din acest uriaş bagaj karmic care, acum, se cere a fi trimis în Cala Avionului Cosmic (Spaţiul de Iubire din Adâncul propriei Fiinţe) pentru a-l re-primi, la Debarcare, într-un format nu doar împrospătat, însă şi surprinzător de uşurat !

Să ne urăm SUCCES, căci cu adevărat avem nevoie, cu toţii ! :






SIRIUS vorbește astăzi cu voi – Sirius ca și colectiv.

Sirius s-a re-ancorat acum în Mama Pământ la un nivel mai profund și a început un proces major de vindecare pentru toți cei care sunt conectați la Sirius.

Sirius, ca mulți dintre voi, are o conexiune cu ATLANTIDA și EGIPTUL Antic.

E timpul să permiteți ca vindecarea de pe Planeta Mamă să lucreze prin voi, astfel încât Pământul să poată elibera traumele majore din vremurile trecute.

O mare tensiune se regăsește în amintirile voastre celulare despre durere și frică.

Permiteți lacrimilor să curgă și să eliberați Iubirea Mamei voastre pentru o adevărată vindecare.

Picioarele voastre trebuie, de asemenea, să fie împământate în energiile Mamei Pământ pentru ca o mai mare vindecare să aibă loc.

Vremurile sunt pentru o vindecare măreață a dragei noastre Mamă Pământ și aceasta a fost sarcina pe care ați luat-o când v-ați întors pe Pământ, pentru a permite ca această vindecare să aibă loc.

Oferiți Mamei Pământ toată Iubirea voastră, Iubirea ce odată a fost distrusă și dispăruse de pe suprafața Pământului.


La început, Atlantida era o civilizație frumoasă și strălucitoare.

Puterea și lăcomia, totuși, au preluat controlul și mulți dintre voi s-au pierdut și și-au pierdut pașii în vremurile acelea ce au devenit din ce în ce mai întunecate.

Acest lucru nu a putut fi permis și a devenit un preț foarte ridicat pentru toți cei care au plătit.

Lumea voastră frumoasă a dispărut în adâncurile mării și a lăsat multe Suflete pline de suferință.

Acum, ei așteaptă cu nerăbdare să reînceapă Noi Vremuri pe Pământ, astfel încât să se poată face o Nouă Vindecare.

Scoateți-le la suprafață … dar simțiți Bucuria pentru Noile Vremuri ce bat la ușă și pentru Noua Energie ce acum revine pe Pământ !


Această minunată Planetă, care a îndurat atât de multe milenii de întuneric, se ridică din nou în Lumină și luminează înzecit din nucleul său originar de Lumină.

El a crescut imens în Înțelepciune și Iubire.
Cu toții ne simțim umili în fața luptei sale imense de a permite ca Lumina și Iubirea să trăiască din nou pe Pământ.

Multe Stele permit, acum, ca Lumina lor să strălucească din ce în ce mai mult pe draga noastră Mamă Pământ, care ne-a oferit atât de multe.

O iubim și suntem fericiți pentru orice progres pe care îl face, luptându-se să devină Tărâmul Strălucitor din care face parte acum și din care a aparținut dintotdeauna.

Lumina noastră se răspândește și către cei care ajută, acum, Mama Pământ cu toată istoria ei întunecată și, în schimb, permit ca Lumina și Iubirea să crească în Inimile lor.


Este timpul să vă deschideți Poarta Inimii și să permiteți Luminii să intre și să iasă liber prin ea.

Permiteți durerilor vechi să curgă și să lase în urmă doar cântece frumoase, care se pot auzi din profunzimile Inimilor voastre, despre Vremurile ce erau pline de Iubire și Înțelepciune.

Vă trimitem Raze de Iubire și Înțelepciune pentru a vă reaminti cine ați fost cu adevărat... pentru a vă putea radia Iubirea și Înțelepciunea voastră, ce revin acum, odată cu Noile Vremuri.


Cu Iubire,
Sirius.



prin

Un comentariu:

  1. Eu stiam ca atât Lemuria cât si Atlantis au fost fondate de către Pleiadieni, bineînțeles de către grupuri diferite, în momente diferite și având la baza principii diferite.
    La acest ”proiect”, Atlantis, de ajutorare a umanilor autohtoni decăzuți și ridicare a vibratiilor planetare au participat si alte civilizații, din care principale au fost Siriusiană, Arcturiană și Lirană.

    RăspundețiȘtergere