vineri, 21 decembrie 2018

MarYan : SOLSTIŢIUL de IARNĂ 2018 (sâmbătă, 22 decembrie, ora 00.23 , ora României) şi Mesajul ARCTURIENILOR.




SOLSTIŢIUL de IARNĂ
2018
(sâmbătă, 22 decembrie, ora 00.23 ,
ora României)
şi
Mesajul
ARCTURIENILOR





Iată cum, şi în acest interesant an 2018, am reuşit să ajungem în ultimele sale zile, celebrând cel mai interesant moment al acestei ultime perioade a Anului...

...Respectiv Solstiţiul de Iarnă 2018 care, în acest an, are loc puţin după miezul-nopţii de vineri spre sâmbătă – adică, peste mai puţin de 24 de ore.

Acum nu prea mai îmi vine ca să reiau, iar şi iar, aceleaşi idei referitoare la semnificaţia unui Solstiţiu, în general (aspect pe care l-am tot expus pe larg pe acest blog, de la apariţia sa, din 2015), ci mai bine să ofer linkurile către articolele cele mai „proaspete” care abordează acest subiect, al SOLSTIŢIULUI de IARNĂ – subiect pe care, în acel moment din Decembrie 2015, l-am abordat prin prisma informaţiilor pe care deja le transmisesem, cu ocazia Solstiţiului de Vară din 2015 :






Iată, deci, articolul în cauză (referitor la SOLSTIŢIUL de IARNĂ), unde puteţi afla, din legăturile conexe evidenţiate în cadrul acestuia, cât mai multe detalii despre ceea ce înseamnă SOLSTIŢIU – atât la nivel formal, Astronomic, dar şi Astrologic şi, mai ales, Ezoteric (din perspectiva Lumii interioare a Reţelei Agartha)...

Însă, cum acele informaţii erau expuse în vibraţia anului 2015, haideţi să vedem şi ultimele Actualizări, prin informări ce vin din mai multe Surse, printre care şi următoarele :







Însă, cel mai important găsesc a fi Mesajul Arcturienilor, transmis prin acelaşi Daniel Scranton (ale cărui Mesaje, venite de la acelaşi Consiliu Arcturian de Dimensiunea a 9-a, le-am tot expus pe blog, în ultimele luni – cele scurte şi foarte concentrate ca informaţie şi, mai ales, ca Energie de Lumină şi Iubire)...

...În acest Mesaj din 12 decembrie 2018, pe care îl expunem, acum, pentru a putea percepe la unul dintre cele mai înalte nivele acest Moment de Graţie (şi Conjuncţie a Soarelui cu Centrul Galactic) :

„Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Am început să explorăm diferitele posibilități care sunt în fața voastră cu privire la Solstițiu și la Energiile care vor sosi, peste voi, în curând.

Acum, există multe moduri diferite în care pot să se desfășoare lucrurile pentru omenire, dar vedem că rezultatul cel mai probabil este că veți trezi în voi un Sentiment de Unitate pentru întreaga OMenire.

Și acesta este tipul de Unitate care încă nu a fost văzut, simțit și experimentat pe Planeta Pământ.


Energiile Solstițiului se referă la UNIFICARE.
Este vorba de renunțarea la diferențe, de iertare și de eliminarea iluziei separării.

Dacă omenirea ar putea să se considere un colectiv, lumea s-ar putea schimba peste noapte.

Dacă v-ați putea susține unul pe altul, indiferent de credințele voastre diferite, ați putea vedea atât de multă schimbare pozitivă...

...Şi ați putea experimenta o interacțiune ce ar încălzi fiecare inimă de pe Planetă.


Acum, așa cum am spus, aceasta este o probabilitate ridicată.
Este o probabilitate foarte mare de a vă deplasa în această direcție.

Nu înseamnă că veți vedea rezultatele peste noapte, dar Energiile vor planta semințele, iar pentru unele efectul va fi imediat !

Pentru aceia dintre voi care sunteți treji, puteți și probabil vă veți angaja într-o iertare după energiile Solstițiului.

Veți lăsa armele jos.

Voi sunteți cei mai predispuşi de a fi afectați de aceste energii și probabil că veți ajuta umanitatea să treacă de punctul în care a fost atât de mult timp, îndreptându-se spre un Nou Teritoriu.

Teritoriul Conștiinței Unității este un loc în care sunteți destinați să mergeți, iar aceia dintre voi care primiți acest mesaj sunteți conducătorii acestei Mișcări.

Vă salutăm și vă invităm să permiteți Energiilor Solstițiului să facă ceea ce vin să facă.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.”




Aşadar, ţinând cont de toate aceste aspecte, clar punctate de către Arcturieni (alături de alte propuneri de Meditaţii care, în acest puternic Moment, devin mult mai „vibrante” şi cu efect mult mai intens)...

...Haideţi să ne bucurăm de acest Moment atât de puternic al Solstiţiului de Iarnă din acest an, 2018, în care Valurile de Energii venite din Centrul Galactic sunt la cel mai înalt nivel de amplificare şi recepţionare (prin Conjuncţia Galactică amintită anterior, între Soarele nostru şi Soarele Central Galactic din Centrul Galaxiei noastre), din tot ceea ce am recepţionat până acum, dintre Energiile venite din CENTURA FOTONICĂ în contextul SALTULUI GALACTIC!


Re-amintindu-ne, astfel, că acest Moment este adevărata SĂRBĂTOARE A IERNII (pentru Reţeaua Agartha), haideţi să ne folosim, din nou, de acest Moment, pentru a ne ura un SOLSTIŢIU cât mai relaxat şi armonizator pentru Fiinţa care SUNTEM !

În adevăr, cu aceeaşi Bucurie „solstiţială,



MarYan

Un comentariu:

  1. Si asa si este .Fericire si Bucuria Vietii.Iubire si recunostinta infinita!!!
    Multumesc si te iubesc suflet divin,bland servitor.MINTEA CARE UNESTE.
    DISCERNAMANTUL INIMII.INTREG1,neschimbator.Adevaratul calatot.TOT TU!!!
    Strapungerea spre fiinta,marea intoarcere.
    Exista un singur ADEVAR si Unul care stie sa se reantoarca din toata CREEATIA in Iubire .
    Vointa Creatorului singura valoare COSMICA ,neschimbatoare.
    TOTUL ESTE BINE !TOTUL ESTE ARMONIE SI INTEGRAT!FIINTA SUPREMA,BUNATATE SI INTELEGERE!
    Fiinta divina,trinitara, multidimensionala a LUMINII Binecuvantata DIVIN!!!
    Eu Sunt.SUNTEM.Eul Cosmic,cel profund si neschimbator.Autocontrol etern si in- perfecta -spre,identitate de sine.
    InfinitNEMURITOREtern!!!Fara de inceput si fara de sfirsit,cu ale sale valuri de eternitati.
    VESNIC,III ACASA-CONSTIINTA-EU SUNT TU!ImpreUna-UNA ...MARELE UNU!
    Glorie tie Sine Divin.Bucura Te UNA Constiinta in Gloria si Maretia Ta.
    FII CEEA CE ESTI.
    Itotdeauna cu multumire si iubire in orice conditii.
    Intelepciune infinita,Putere multidimensionala A Iubirii si Luminii VII,Pure ,Divine.
    Total opus cum a mai fost,cum sa murit pana acum.Ascensiunea in ...Dispensa DIVINA ,Planetara
    si a Umanitatii,reusita garantata ...A mai fost o incercare.Acum intr o viata cat in toate
    celelalte -de la prima intrupare.
    Caci Lumina strapunge TOTUL.
    Avem prieteni puternici.Numarul dreptilor creste ...
    Draga lumina ,nu esti niciodata singur.Nimic,nu exista absolut nimic de care sa va fie frica.
    ...de lumina ,comunicare si manifestare,...in contact si aliniere perfecta lucrand imreuna in armonie totala,Binele cel mai inalt si Inregul,Bunatate si Intelegere ,Gratie si Recunostinta ,Iertare IUBIREIertare,Iintotdeauna cu multumire si iubire.
    In emanatia iubirii si compasiunii toate fiintele pot fi readuse la lumina.
    Doar iubirea conteaza,restul este iluzie...falsei separari de SPIRIT,vazut ca forta care opereaza.
    Legatura directa,de nemurdarit,inseparabila,indestructibila si invincibila.Odoare preaiubite ,fara de exceptie,separare si fara ierarhi I.OData vom sti absolut totul,si mai mult adus spre consientizare,Marea Calatorie -in Casa Celesta Adevarata Casa unde se traieste Divin ,asemenea Regatului Angelic.Eu Sunt...ambele aspecte,pentru a traii separarea si fericirea.Pentru a o stapanii,nu pentru a o lua in stapanire-de fapt imposibil.SuprematiaSPIRITULUI.1+1+1.3 9 6

    RăspundețiȘtergere