luni, 3 decembrie 2018

COBRA : Trei Actualizări din Septembrie şi Octombrie 2018.




Trei Actualizări
din Septembrie
şi Octombrie 2018





Nota MarYan :

Iată, deja suntem în primele zile ale ultimei luni din acest provocator an, 2018, când energiile ne „zbârnâie” nu doar în urechi, ci mai ales în mintea şi în psihicul fiecăruia – ca să nu mai adaug de efectele pe corpul fizic...

...Momente în care, realizând că am rămas cât se poate de „în urmă” cu Actualizările lui Cobra, vin acum cu un mic calup de trei mesaje ale acestuia – Actualizările cele mai importante, de la sfârşitul lunii Septembrie şi din cursul lunii Octombrie 2018.

Şi, iar şi iar, nu ştiu cum se face dar, cu riscul de a părea a fi „fixat” într-un număr, sunt nevoit să (re)vin cu acelaşi : 70 (%), care reprezintă, şi pentru aceste Mesaje, Nivelul de Adevăr Divin pe care noi l-am găsit a fi prezent în fiecare dintre aceste Mesajele ale sale (inclusiv şi în cazul următoarelor, de până în prezent).

Deja, prin această repetiţie numerică, nouă ne este din ce în ce mai clar că Sursa principală a lui Cobra este una care are un acces limitat la Adevăr şi la ceea ce se întâmplă pe Planetă şi în Galaxie şi Univers, în general...

Atât „poate duce” acea Sursă, care, dincolo de un anumit „parazitism  informaţional”, totuşi vine cu anumite informaţii ce pot fi luate în seamă...

...Astfel că, iar şi iar, facem apel la discernământul fiecăruia, atunci când citeşte aceste mesaje ale lui Cobra.

(Ca exemplu : la mesajul cu Sfera Dyson, deşi ca informaţie de bază, aceasta pare a fi reală, detaliile par a lăsa de dorit – inclusiv cele referitoare la dimensiunile acesteia, care nu par a fi chiar atât de mari pe cât le expune Cobra...)

Astfel că, cu toate aceste aspecte „relative”, propunerea noastră este de a studia cu atenţie ceea ce ne transmite Cobra, pentru a completa puzzle-ul informaţional care, în aceste Vremuri, este extrem de alambicat şi, mai ales, cât se poate de manipulat, din atâtea direcţii, cu atât de multe AGENDE (adică „Interese” în privinţa „Proiectului Homo Sapiens”, venite dinspre nenumărate facţiuni etra-terestre care nu degeaba „roiesc” în miriade  de nave, tot mai aproape de Suprafaţa Planetei)...

...Încât, uneori, chiar nu prea mai ştim „de unde să o apucăm”...

Însă, cu ÎnCredere şi Racordare la Sursa Divină din Inima fiecăruia, Toate se vor limpezi, mai devreme sau mai târziu, mai mult sau mai puţin ! :

  





Actualizare a
Situaţiei Planetare

26 septembrie 2018



Există o intensă activitate la nivelul Centrului Galactic, care va duce la purificarea finală a întunericului şi la finalizarea Reţelei Galactice a LuminiiRASA CENTRALĂ venind cu o înaltă Cultură Galactică, chiar şi într-un loc înapoiat, pecum acesta de pe Pământ.

Galaxia noastră este o MANDALĂ multi-dimensională a Luminii, iar Sistemul nostru Solar se află pe unul dintre cele mai importante Puncte de Intersecţie ale acestei Mandale.

Ca rezultat al activităţii crescute a Soarelui Central Galactic, plăcile tectonice din scoarţa Pământului devin tot mai neliniştite...


Pe întreg cuprinsul Galaxiei, în vecinătatea noastră stelară şi în interiorul Sistemului Solar, flote ale Confederaţiei Galactice se poziţionează pentru Eliberarea finală.




Din nefericire, forţele întunecate sunt Maeştri ai înşelăciunii, reuşind să pătrundă în Anomalia Plasmatică din haloul Galactic, situat la periferia Galaxiei Calea Lactee, prin filamente plasmatice (Tuneluri ale lui SETH) în implanturile fiinţelor din interiorul Sistemului Solar, de la Invazia archonică din anul 1996, până de curând.

Acesta a fost unul dintre principalele motive pentru multele întârzieri şi, de asemenea, motivul pentru care lucrurile au mers atât de prost, în această zonă...

Această problemă a fost rezolvată, recent, astfel că lucrurile se vor mişca mai rapid.

Ceea ce rămâne de rezolvat, în prezent, sunt Bombele Plasmatice de tip Toplet de la suprafaţa Planetei, urmele Capului Plasmatic al Entităţii Yaldabaoth şi rămăşiţe ale mai multor entităţi plasmoide mai mici – în special entităţi plasmoide de tip păianjen, care corespund unor oraşe ale populaţiei umane de la Suprafaţă.

Entităţile plasmoide de tip Păianjen sunt conectate energetic cu Castele, Palate şi anumiţi Lideri ai Nobilimii Negre.


Numeroase Castele ale Nobilimii Negre au pivniţe uriaşe şi Reţele subterane de tuneluri, apropiate de suprafaţa Planetei, utilizate ca şi Centre de abuzuri asupra copiilor.

Ei folosesc Vortexul negativ Khazar, situat între Marea Neagră şi Marea Caspică, pentru a construi anumite facilităţi folosite la recoltarea AdrenoChrom-ului (un avertisment pentru acest material grafic).

Chimera şi Militarii Negativi, controlaţi de Archoni, continuă să deţină, de asemenea, numeroşi extratereştri captivi în condiţii extrem de dure, punând astfel în aplicare un aspect al Carantinei Pământului.




Familiile Nobilimii Negre aparţinând Archonilor îl folosesc pe Trump pentru a polariza în mod artificial publicul în paradigma stânga/dreapta şi pentru a-i focusa atenţia departe de sursa reală a problemei.

TRUMP este parţial controlat de către maipulanţii Iezuiți / SMOM / Gaetani.

Parţial, el (rareori) ascultă şi de îndrumarea Serviciilor de Informaţii ale Militarilor Pozitivi, care îşi ating tactic obiectivul prin încurajarea lui Trump de a se apropia de media alternativă prin QAnon şi prin alte canale alternative, spre deosebire de criticile aduse lui Trump de mass-media controlată încă de Rothschild.

Acest lucru face ca Trump să fie mai dispus să urmeze sugestiile oferite prin informaţiile Militarilor Pozitivi.


Paradigma stânga/dreapta este artificială.
Ambele părţi sunt controlate de forţele întunecate...

Așa cum am mai spus, deja, cu ani în urmă, Familiile Nobilimii Negre şi Iezuiţiiîi aruncă sub autobuz pe frații Rothschild și Rockefeller, pentru a supravieţui tranziţiei într-un mod cât mai intact, iar diviziunea politică actuală este folosită exact în slujba acestui scop.

STÂNGA politică (controlată de ROTHSCHILD) este mai înclinată spre Luciferianismul libertin, care se bazează pe o profundă neînțelegere ocultă în privinţa utilizării Liberului Arbitru (Thelema), pe care o interpretează ca fiind permisiunea de a face ceea ce vrei pentru scopuri egoiste.
Luciferienii sunt proscrişii Şcolilor Misterelor care nu au trecut Probele de Iniţiere.

DREAPTA politică (controlată de VATICAN) este mai înclinată spre Satanism, care ocult se închină întunericului ca principiu.
Ei cred în Liberul Arbitru ca sacrificiu adus acelui întuneric...


Există un PLAN strălucit al Forţelor Luminii pentru a pune capăt tuturor acestor lucruri şi au cerut tăcerea absolută asupra acestui Plan, de la sfârşitul lunii Ianuarie 2018.

Această solicitare nu a fost respectată, pentru prima dată, la sfârşitul lunii August 2018, când QAnon a venit cu informaţii despre hacking-ul sateliţilor spion (Operațiunea „Keyhole” – „Pe Gaura Cheii).

Ulterior, David Wilcock a lansat câteva pagini despre plan în ultimul său articol, din fericire nimic semnificativ.

Forţele Luminii au comunicat că înţeleg entuziasmul care vine atunci când se încheie operaţiuni importante – dar care nu se termină, până când nu sunt finalizate – şi, de aceea, este necesar să ţinem cu toţii tăcerea absolută în privinţa operaţiunilor aflate în plină desfăşurare ale Forţelor Luminii.


Acest coşmar se va termina în curând.

Victoria LUMINII !




 

Actualizare a
Situaţiei Planetare

13 octombrie 2018



Continuă intensificarea activităţii în Centrul Galactic.

Forţele Galactice ale Luminii au înlăturat ultimele rămăşiţe ale semnăturii cuantice fluctuante a unei SFERE DYSON, cu diametrul de 4 Ani-Lumină, care înconjura Sistemul nostru Solar şi care împiedica Procesul de Ascensiune al acestuia.

Această Sferă cuantică Dyson a fost un Portal cuantic HiperDimensional foarte avansat, creat de Grupul Chimera în 1996 şi care, acum, este complet dizolvat, pentru totdeauna.


Ca urmare a acestui fapt, SOARELE nostru s-a alăturat Reţelei Galactice a Luminii, ca ultimă Stea care urma să se alăture în această Reţea, astfel că, acum, acesta este un Portal complet funcţional al Luminii !

În prezent, întreaga Anomalie Primară ce mai poate fi evidenţiată este concentrată în interiorul Sursei acesteia, la o distanţă situată la mai puţin de un diametru planetar de Suprafaţa planetei Pământ.




Flota Forţelor Galactice este prezentă în interiorul Sistemului nostru Solar, învăluită – însă, cei sensibili la energii le pot simţi, desigur.

Pentru a evita descoperirea de către populaţia de la Suprafață a prezenţei acelor Nave-Mamă, NASA a aranjat “orbirea ochilor pe cer”.


Toate Bombele Plasmatice de tip Toplet rămase, sunt situate, în prezent, la 30 de metri sub Suprafaţa Planetei. Acestea sunt conectate la o Reţea de implanturi plasmatice prin filamente de plasmă numite Tunelurile lui Set.

Implanturile Plasmatice sunt Găuri Negre care se rotesc într-un câmp electro-magnetic puternic. Acest câmp electro-magnetic are rolul de a şterge amintirile şi de a ne deconecta de Sufletul nostru.

Bio-cipul fizic (produs de Siemens), situat lângă implantul fiecărui om încarnat, trimite o alimentare constantă audio-video către Centrul principal de Control al Grupului Chimera, situat la Suprafaţa Planetei.



În intervalul de timp 1996-2001, marea majoritate a Lucrătorilor în Lumină şi a Războinicilor Luminii au fost supuşi programării traumatice a minţii în Baze Militare subterane.

Pentru mulţi, amintirile din acea programare vor începe să apară pe măsură ce implanturile încep să-şi piardă puterea.

Mulţi dintre acei Lucrători ai Luminii şi Războinici ai Luminii au fost programaţi mental împotriva Forţelor Luminii ale Confederaţiei Galactice, precum şi împotriva mea şi a altor oameni-cheie implicaţi în Procesul de Eliberare Planetară.

Forţele Luminii lucrează cu viteză maximă la rezolvarea blocajului care încă ţine Suprafaţa Planetei ostatecă forţelor întunecate.

Principala problemă rămasă este, în continuare, existenţa Bombelor Plasmatice de tip Toplet – însă, în fine, mass-media devine treptat conştientă de pericolul acestor Bombe Toplet şi Strangelet.




Acesta este motivul principal pentru care Forţele Luminii nu intervin, încă, la suprafaţa Planetei.

Acesta este şi motivul pentru care Mişcarea de Rezistenţă nu poate salva anumiţi Războinici ai Luminii rămaşi în subteran – şi, de aceea, ei nu pot să vă aducă aur sau bani sau să vă apeleze pe Skype...

De asemenea, dacă un Agent al Rezistenţei ar contacta direct un individ de la Suprafaţă, forţele întunecate l-ar ucide imediat pe acel individ.

Aceste forţe folosesc aceeaşi strategie şi pe mine, pentru a mă izola şi a mă împiedica să îmi îndeplinesc Misiunea !

Anumiţi oameni-cheie care au vrut să mă contacteze, au primit ameninţări cu moartea dacă ar iniţia Contactul...




Cu toate acestea, A Sosit Timpul ca să îmi extind Echipa.

Acest blog nu a fost iniţiat pentru a fi o ultimă soluţie de speranţă pentru cei mai disperaţi, ci un loc în care cei mai împuterniciţi oameni să poată să transforme acest Val în favoarea Eliberării Planetare.

Din acest motiv, solicit ca oameni noi să se alăture Echipei mele.
Pentru a vă alătura Echipei, sunt interesat doar de persoane care sunt stabile din punct de vedere psihic, emoţional, fizic şi financiar şi care ŞTIU care este Misiunea lor.

Fac apel, în mod deosebit, către reprezentanţii pozitivi ai Societăţii Dragonului, Nobilimii Albe, Programului Spaţial Secret, Şcolii Misterelor, Serviciilor de Informaţii sau altor Grupuri Pozitive similare care lucrează pentru Eliberarea Planetară.

De asemenea, fac apel şi la acei oameni care pot răspândi informaţii în mass-media, oameni care pot finanţa proiecte mari (de la 1 Milion, şi mai mult) şi Femei capabile să ancoreze Energia Zeiţei, într-un mod pur şi puternic.




Persoanele noi care doresc să mă contacteze trebuie să-şi deschidă propria adresă de e-mail criptată, la adresa https://tutanota.com/ şi să mă contacteze prin emailul lor tutanota project501@tutanota.com , prezentându-se cine sunt şi cum pot contribui la proiecte.

Nu trimiteţi e-mailuri generice, de genul "ce aş putea să fac pentru a ajuta", ci mai degrabă spuneţi ce puteţi face concret pentru a ajuta.

Persoanele care sunt deja implicate în Proiecte de Eliberare Planetară trebuie să se abţină de la comunicarea pe Facebook, deoarece acea platformă a fost puternic infiltrată.

Ei trebuie să utilizeze servicii de e-mail criptate end-to-end, cum ar fi Tutanota (excelent) sau Protonmail (bun) sau aplicaţii criptate de telefon, cum ar fi Signal (excelent) sau Whatsapp (bun).

Oamenii trebuie, de asemenea, să înţeleagă cum comunitatea Lucrătorilor în Lumină şi ai Războinicilor Luminii a fost puternic infiltrată, astfel că mulţi oameni care luptă pe front, ca Războinici ai Luminii sau Lucrători ai Luminii au o viaţă secretă noaptea, ca agenţi ai Cabalei...

Mulţi dintre aceşti oameni sunt în Reţelele Cabalei împotriva voinţei lor, atfel că ar fugi dacă ar putea.

Puteţi folosi Puterea MEDITAŢIEI şi a Vizualizării pentru a vizualiza pe toţi Războinicii şi Lucrătorii Luminii cum sunt purificaţi cu FLACĂRA VIOLET, fiind înconjuraţi de dragostea Luminii Lichide Roz, EELA (Îngerul Siriusian al Iubirii) şi eliberaţi de orice programare, control sau suprimare cu FOCUL ALB al lui AN.


Acest coşmar se va termina în curând.
Dreptatea vine ! 


Victoria LUMINII !








Scurtă
Actualizare a
Situaţiei Planetare

29 octombrie 2018



Continuă intensificarea activităţii în Centrul Galactic.

Îndepărtarea SFEREI Cuantice DYSON, din jurul Sistemului nostru Solar, a accelerat Energiile Ascensiunii care ajung pe Planeta noastră.

Aceste energii aduc Planul Energetic pentru Era de Aur care soseşte, curând.


Pentru prima dată de la Invazia Archonică de la începutul anului 1996, Ființele Angelice se întorc în masă spre Zonele Astrale și Eterice din apropierea Suprafeţei Planetei.

Rețeaua Energetică pozitivă „Noul ATLANTIS” este foarte mult susţinută dacă, în meditațiile voastre, vă conectaţi cu acei îngeri care ajung la Suprafaţa Planetei.

O altă Meditație care poate ajuta această Rețea Energetică „Noul Atlantis” este Meditația COLOANEI BUDDICE : puteți plasa Coloane Buddice deasupra oricărui loc sau situație, de pe Planetă, care are nevoie de vindecare.




Aceste Noi Energii Galactice aduc, de asemenea, activarea mai multor Arhetipuri ale Zeiței.

Primul Arhetip activat este Arhetipul lui ASTRAEA.
Această energie va aduce NOUA RENAŞTERE și reînnoirea Culturii de înaltă calitate.

Cel de-al doilea Arhetip al Zeiţei care este activat este Arhetipul lui ABUNDANTIA.
Această energie va aduce Abundență Spirituală și Fizică populației de la Suprafaţă...

...Prin principiile Randamentului Supra-unitar ale Energiei Libere !


Este necesar să conştientizaţi că, atât Astraea, cât şi Abundantia, nu reprezintă doar Arhetipuri ce pot fi invocate, ci sunt chiar reale Fiinţe Ascensionate ce transmit puternice Energii Galactice vindecătoare la suprafaţa Planetei.

Abundantia îl ajută pe Contele de  Saint Germain în Proiectul său de Resetare Financiară Globală.




Creșterea fluxului de Noi Energii Galactice începe, în mod inevitabil, să amplifice deplasările crustei terestre.

Flotele Comandamentului Galactic monitorizează în mod constant și stabilizează plăcile tectonice și cutremurele cu consecințe globale, care, în acest fel, sunt prevenite.




Aceste Noi Energii Galactice curăţă în mod intens Anomalia Primară din jurul Planetei.

În acest moment, nu pot fi dezvăluite detalii despre acest Proces de Curăţare.
O parte a acestui Proces este legat de ascunderea celor mai adânci secrete ale Cabalei.

Astfel, de curând, după mulţi ani, a fost iarăşi scos la suprafaţă un articol demn de încredere, ce oferă o imagine de ansamblu foarte precisă a Reţelelor de abuz asupra copiilor, efectuat de către Cabală...

...La fel, este expusă şi utilizarea, de către Cabală, a Armelor (Scalare) cu Energie Direcţionată.

Multe ţări se pregătesc, în mod activ, pentru Resetarea Financiară Globală.




Multe lucruri se petrecîn spatele scenei”, care nu pot fi încă dezvăluite.

S-ar putea ca, în curând, să vă pot elibera anumite noi informaţii, însă până atunci sunte
ți mai mult decât bine-veniți ca să vă alăturați următoarei noastre Conferinţe a Ascensiunii ce va avea loc în Sao Paulo, Brazilia, pe 1 și 2 decembrie 2018.

Aceasta va fi prima noastră Conferinţă în America de Sud.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu