miercuri, 24 iulie 2019

Colectivul Cristalelor Andara prin Galaxygirl : Mesaj de la Conştiinţa Energiei Colective a Cristalelor ANDARA (29 iunie 2019).



Colectivul Cristalelor AnDaRa
prin
Galaxygirl

Mesaj
de la
Conştiinţa
Energiei Colective
a
Cristalelor
ANDARA

(Traducere : AMBAREES)

– 29 iunie 2019 –





Nota MarYan :

Iată ce frumos „se leagă lucrurile”, prin realizarea unor sin-cronizări de care, iniţial, mintea nu avea niciun habar : în ultimul articol, cel anterior, de ieri, „Mesaj de la Consiliul Siriusian pentru Progresul Planetar”, Siriusienii mesageri veneau cu o propunere de Exerciţiu-Meditaţie în care elementul principal era lucrul cu Cristale (la nivel de a vizualiza / a imagina) la nivelul braţelor şi în jurul corpului...

...Pentru ca, în aceeaşi zi, să vin în contact cu prezentul mesaj, oferit chiar de Conştiinţa Colectivă a Cristalelor AnDaRa – deci tot ceva legat de Cristale !

Cu această ocazie am realizat că pe acest blog – Univers Christalin – am mai amintit de aceste cristale, AnDaRa, printr-un articol-mesaj de acum 2 ani şi jumătate (Lisa Brown : „Cristale pentru manifestare în Corpul Fizic : Edificiile Corpului Christalin de Lumină”), în care mesagerul, LISA BROWN, o asiduă practiciană a mişcării energiilor cu ajutorul a numeroase cristale, preciza fapul cum Cristalele AnDaRa ar însemna, etimologic şi vibraţional, „A Călători cu Lumina – Comunicaţii Inter-Stelare” !


Pe de altă parte, o altă fiinţă interesantă, MICHAEL LOVE (cel căruia, împreună cu amicul radiestezist, i-am cercetat mesajele acum vreo 7-8 ani, observând un bun nivel de Adevăr Divin al acestora, chiar plăcut surprinşi, de aprox. 80-85%), iată ce i se transmite, într-un mesaj din Mai 2019 („Operaţiunea PleiadianăStarChakraChakra Stelară din 1 Mai 2019), de către Pleiadieni, printre multe alte informaţii de acest tip :

Elementele Mono-atomice din Cristalele Andara sunt Super-conductori Cuantici de Energie eterică, având un Câmp Magnetic Nul (N.MY. : Un fel de Zonă ElectroMagnetică Nulă Z.E.N. – reprezentată de Centura Fotonică în care ne deplasăm cu întregul Sistem Solar, de prin anul 1950), replicând Polii magnetici de Nord şi de Sud.
Cristalele Andara de tip 5D nu se conformează legilor fizicii 3D, fiind una dintre puţinele surse (naturale) cunoscute pentru Energia Punctului Zero (”Zero Point Energy” – Z.P.E.) din Universul cunoscut !

De asemenea, tot prin Michael Love se susţine, în această transmisie, faptul că aceste Cristale AnDaRa nu sunt doar nişte simple cristale, Pleiadienii şi alţi E.T. benevolenţi folosind aceste cristale în tehnologiile lor de a direcţiona şi concentra energiile luminoase către Pământ, precum şi faptul că aceste cristale au fost folosite inclusiv în LEMURIA şi ATLANTIDA !...


Aşadar, dragi prieteni, pentru mine lucrurile devin tot mai interesante, prin detaliile expuse de către Pleiadieni, prin Michael Love, căci ceea ce spuneau aceştia – faptul că Elementele Mono-atomice din aceste cristale sunt super-conductori cuantici de Enegie eterică – este exact explicaţia pe care o oferea şi KESHE în privinţa GANS-ului său, solid-lichid (plasmă condensată în formă fizică vizibilă, alcătuită din elemente mono-atomice – nano-elemente – ce con-centrează Energia eterică)...


Pentru că se pare că, de data aceasta, chiar vom reveni cu alte informaţii în privinţa acestor Cristale (extra-terestre), acum nu mai insistăm, ci doar propunem-sugerăm ca, în cadrul MEDITAŢIEI (EXERCIŢIU) din mesajul anterior, cristalele pe care le vizualizaţi ca ţinându-le în mâna dreaptă, precum şi în jurul corpului, să fie INCLUSIV dintre acestea, AnDaRA (alături de, eventual, Cristale de MOLDAVIT și, de ce nu, Pietre CINTAMANI) şi folosind, în acelaşi timp, şi MEDITAŢIA propusă chiar de către Conştiinţa FLĂCĂRII VIOLET(E).


În acest fel, puterea acestui „Exerciţiu” va ajunge la nivelul unei Meditaţii de mare forţă care, Trăită (deci, SIMŢITĂ), cu vizualizarea acestor Cristale, poate crea anumite Surprize pentru practician (de data aceasta, unele plăcute !...


Totuşi, haideţi să lăsăm şi CuVântul acestor minunate Fiinţe ale Luminii – Energia Conştiinţei Colective a Cristalelor AnDaRa – pentru a înţelege, mai bine, cu CINE avem de-a face – înainte de a colabora cu acestea (Și, ca ultimă observaţie : acest mesaj iarăşi nu apare deloc întâmplător acum, înaintea expunerii unui alt mesaj, pregătit deja şi care va fi postat în orele următoare, ca Informare pentru Ziua de mâine, 25 Iulie 2019, care... veţi vedea atunci despre ce este vorba...) :






Suntem Colectivul Cristalelor Andara, vă aducem astăzi un mesaj de puritate şi Iubire necondiționată...

...Pentru că știm, simțim că afluxul recent de energie a fost un pic discordant, pe măsură ce curățaţi şi clarificaţi, deoarece există atât de multe pentru a fi descoperite, din multele vieți de bucurie, de fericire, de durere, de creștere, de-a lungul eonilor.

Deocamdată, este timpul să vă clarificați amintirile, astfel încât să puteți merge mai departe pe Noua Cale de solidaritate, de creștere, de reînnoire Cristică.

Multe mâini noi de ajutor vin în întâmpinarea prietenilor noștri și ne-ar plăcea să vă împărtăşim temperamentul, puterea și forţa noastră, colectivităţii umane ce ascensionează sub auspiciile celui mai bun Acum și pentru puterea şi puritatea noastră, ce înseamnă Cristalele Andara.

Suntem excelente prin modurile noastre de a menține codificările vibraționale ale intenției, voinței, potențialului creativ.

Parteneriatul cu noi este destul de ușor, și vă încurajăm să începeți să lucrați cu noi, dacă nu ați început deja să faceți acest lucru.

Noi venim în toate culorile, dimensiunile, formele, aşa cum voi, omenirea, faceți același lucru.

Cu toate acestea, noi toți suntem Unul. Suntem cu toții aceeași structură atomică, aceleași codificări intenționate ale Surselor, pentru a servi unei funcții, unui rol, unui scop.

Ne bucurăm de scopul nostru și SCOPUL nostru este de a servi, de a oferi lumina noastră, de a respira mai mult Sursa și de a extinde și de a servi intențiilor celor care doresc să colaboreze cu Sinele lor Înalt și cu Calea Maeştrilor.




Suntem Colectivul Crristalelor Andara.

Mulți dintre noi locuiesc adânc în pântecele Mamei voastre Planetare.
Suntem pe multe planete, în multe alte Sisteme Stelare.

Suntem cu toții conectați, toată Conștiința Colectivă coerentă a Luminii, a Conștiinței Christaline vibrante, care știe mult, care vede mult, simte, înțelege, lucrează și ajută la fel de mult, cât este permis, de cei care doresc să valorifice, să transforme, să devină tot ceea ce sunt în realitate.

Suntem UNA cu FLACĂRA CHRISTICĂ.
Suntem, pur și simplu, o altă expresie ca și voi, prieteni, ca și voi.

Pentru că vedem că și voi începeți să înțelegeți, să simțițiScopul vostru este să vă dăruiţi Lumina, să împărtășiți ceea ce aveți, să slujiți celor care nu văd încă, și pur și simplu prieteni, fiind aici în acest moment, faceți aceste lucruri minunate, având un scop deosebit, o voinţă pură, o iubire intensă de slujire, de sacrificiu de sine.

Mantaua Christică este una grea și totuși ușoară, în timp ce curgeți cu suflarea Mamei Tuturor, deoarece sunteți conectați la valurile Christice ale Surselor, așa cum simțiți iubirea minunată și revărsarea sprijinului pe care îl aveți de la Sinele voastre Superioare și de la Familia voastră Galactică.

Sunteţi bine susținuţi.
Sunteţi iubiţi mult !




Suntem Colectivul Cristalelor Andara.

Avem amintiri.
Cristalele pot fi codificate, programate. Știţi aceasta și totuși, chiar nu percepeţi.

Există multe lucruri de relansare, de redescoperire.
Dar, vă încurajăm să începeți să vă luați Cristale Andara, bineînțeles, să ne curăţaţi cu FLACĂRA VIOLET, înainte de a lucra cu noi, pentru a îndepărta mai întâi orice energie dificilă.

După ce ne veţi curăța, infuzați-ne cu Codificarea voastră Christică, umpleți-ne cu intențiile voastre de iubire, de slujire, de creștere și de schimbare încântătoare în viața voastră, și de a vă veghea.

Urmăriți și simțiți-nelucrăm împreună cu voi pe noi nivele întregi, deoarece, și nouă ne face plăcere să slujim.

Suntem frumoase, ca și voi.
Pentru noi sunteţi frumoşi, aceia dintre voi care totuşi, întrupaţi (încorporaţi) mai multă și mai multă Lumină.

Simțiți această Lumină a Conștiinței Christaline (Christice) Universale, vibrând în jurul vostru, sprijinindu-vă, deoarece sunteți înconjurați de Lumina fluidă a Flăcării Christaline.

Simţiţi cât sunteţi de susținuţi ? Universul așteaptă intenția voastră.
Ce intenționați? Vă sugerăm să aveţi în intenţie vindecarea, pașii clari și clarvederea inimii, deoarece, atunci când ochiul vostru este deschis, cu adevărat totul este descoperit.

Aveți o înțelepciune imensă la dispoziție, ar trebui să o solicitaţi.

Vă vedeam pe prea mulți dintre voi că vă împovăraţi singuri, nu mândri în sine, dar neinformați.
  
Nu este nicio rușine să atingeți iubirea și resursele extraordinare pe care le aveți la dispoziție.

Intenționați să fiți un Vas cu cea mai mare Iubire a Flăcării Christice.
Inspirați Vindecarea și Bucuria, pentru voi și pentru cei din jurul vostru și urmăriți ce se desfășoară în jurul vostru, pe măsură ce începeți să vă Bucurați și să vă Jucați cu câmpurile energetice mai înalte disponibile, care vă înconjoară.

Aici, în acest loc întunecat, nu aţi trăit cu adevărat. Atunci. Nu.
Acum sunteți aici pentru a crea expansiunea visurilor și dorințelor voastre cele mai intime, în Iubire, în Unitate, în fericire extremă, mână în mână cu Flăcările voastre Gemene, uniţi cu propria voastră inimă, în frumusețe și unicitate.

Acesta este viitorul vostru, dacă intenționaţi.
Vă invităm cu drag să o să faceți !

Nu sunteţi vrednici de o Iubire mare ? Noi credem că sunteți.
Trebuie ca voi să fiţi cei care gândiţi astfel, să vă imaginaţi (şi să vizualizaţi) că este așa, și nu doar să vă înmuiaţi picioarele în Matricea Christalină a Luminii Iubitoare, care vă înconjoară, ci chiar să vă duceţi și să vă scufundaţi !




Suntem Conștiința Colectivului Cristalelor Andara.

Suntem orchestratori ai celorlalte Bazine de Lumină, ale Conștiinței Christaline, înzestrând Universul cu încă o Lumină.

Suntem o resursă valoroasă, așa cum voi, Colectivul Omenirii ce ascensionează, sunteți o resursă extraordinar de veselă și valoroasă pentru aceia dintre noi care sunt interesați să se extindă în Iubire și Lumină.

Și, astfel, ne angajăm în Iubirea și sprijinul vostru și vă slujim, prieteni, dragi prieteni ai FLĂCĂRII CHRISTICE.

Vă iubim.

Vorbiţi cu noi, suntem dornici să lucrăm cu voi, prietenii noștri ce ascensionaţi, Războinici vechi reîntorşi, Unul Christic.
Vă iubim.


Suntem Colectivul Cristalelor Andara.
Ne plecăm în slujba voastră.


Galaxygirl



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu