duminică, 20 decembrie 2020

COBRA : BĂTĂLIA FINALĂ - Actualizare – Partea a 2-a (28 octombrie 2020).

  

COBRA


BĂTĂLIA

FINALĂ

 

Actualizare

– Partea a 2-a –

 

(28 octombrie 2020)

 

 


Nota MarYan :

După expunerea Primei Părţi din această serie a BĂTĂLIEI FINALE scrise de către Cobra, încă de la jumătatea lunii Octombrie 2020...

...Iată, în acest articol, şi Partea a doua a acesteia, cu Actualizări la fel de importante şi interesante nu doar pentru acel moment de acum două luni, ci şi pentru prezentul finalului de an 2020.

De aceea, fără alte comentarii ataşate, haideţi să vedem şi detaliile expuse de către Cobra în această a doua Parte, cu atât mai mult cu cât peste câteva ore urmează Momente cu adevărat importante, legate de INTRAREA OFICIALĂ în ERA VĂRSĂTORULUI !

(De aceea, în următoarele ore, în timp util, vom veni cu toate mesajele anterioare ale lui Cobra, până la ultimul, care fac referire la aceste momente extra-ordinare.)

Aşadar, STAŢI APROAPE ! :

 


 

Confederaţia Galactică şi Forţele Rezistenţei au reuşit să elimine Flota Draconiană şi Complexul Illuminati BreakAway (IBC) !

Singurii Draconieni rămaşi, acum, sunt aceia fizici şi non-fizici ce sunt angajaţi direct ca slujitori ai Chimera şi Draconieni naturalizaţi ce au ajuns pe Pământ cu mai mult de 25.000 de ani în urmă, intrând în ciclul reîncarnării în corpuri umanoide, în prezent fiind întrupaţi ca şi politicieni, bancheri, avocaţi şi alţi membri ai Cabalei de la Suprafaţa Planetei.

Un număr foarte mic de draconieni naturalizaţi au sosit, de asemenea, pe planeta Pământ în perioada 1996-1999, când au pătruns în corpuri clonate în baze subterane şi apoi au intrat în Cabala Illuminati de la suprafaţa Planetei ca şi dubluri ai multor politicieni şi aceştia încă făcând parte din Cabala Illuminati de la Suprafaţă.

Cu Complexul Illuminati BreakAway (IBC) neutralizat, singura Reţea a Cabalei care a rămas activă este Reţeaua Cabalei de la Suprafaţă. Aceasta va fi abordată în mod corespunzător numai după ce ameninţarea Chimera este diminuată în mod semnificativ...

 


Principala problemă care a mai rămas acum este reprezentată de Chimera, cu tehnologiile lor militare exotice avansate, în special cele referitoare la Bombele de tip Toplet de super-poziţie cuantică.

Forţele Luminii continuă cu operaţiunile, concentrându-se acum pe neutralizarea Flotei Chimera de pe Orbita Medie a Pământului (MEO) şi Orbita Joasă a Pământului (LEO), precum şi pe curăţarea (eliberarea) Bazelor Subterane ale Chimera.

 

În bazele subterane, Forţele Luminii folosesc Tunuri Cuantice MJOLNIR şi Arme Sonice pentru a îndepărta cât mai mulţi păianjeni fizici Chimera.

Unii dintre aceşti păianjeni sunt uriaşi, având un diametru de până la 10 metri.

Există uriaşe cuiburi de păianjeni în bazele subterane Chimera şi toate împreună alcătuiesc o pânză de păianjen, o construcţie negativă de Linii Ley, care este anti-teza Reţelei Ley FLOAREA VIEŢII de la Suprafaţă...

Deşi mulţi dintre aceşti păianjeni sunt înlăturaţi de către Forţele Luminii, Chimera re-aprovizionează cuiburile cu păianjeni proaspeţi care se materializează din starea de suprapunere cuantică prin camere de materializare cu tehnologie avansată.

De îndată ce rezervorul cuantic al păianjenilor Chimera va dispărea, Forţele Luminii vor putea curăţa complet Bazele subterane ale Chimera.

În prezent, acestea se concentrează pe îndepărtarea păianjenilor-cheie Chimera care alcătuiesc Coloana vertebrală din Sistemul Matriceal (MATRIX-ul) al Carantinei Pământului.

În această perioadă deja s-a reuşit neutralizarea Reginei-Păianjen responsabile de distrugerea Templelor Zeiţei din Atlantida, precum şi de distrugerea Misterelor Zeiţei în prima şi a doua Invazie Archonică. Aceasta a fost forţa din spatele Inchiziţiei şi, mai recent, forţa din spatele Reţelelor de abuz asupra copiilor, folosindu-se de Mamele Întunericului pentru a-şi face treaba murdară (avertisment : material grafic cu posibil impact emoţional). 

Odată cu dispariţia Reginei păianjenilor, reţelele de abuzuri asupra copiilor de la Suprafaţă vor începe să se dezintegreze uşor, pe măsură ce sunt expuse populaţiei de la Suprafaţă.

Mulţi Lucrători în Lumină şi Războinici ai Luminii, în special cei care deţin Energia Zeiţei, au fost traumatizaţi direct sau indirect de către Regina-păianjen în multe încarnări, iar acele traume vor începe, acum, să se vindece.

Otrava eterică de păianjen pe care aceasta şi alţi păianjeni Chimera o emanau şi o foloseau în atacurile acestora, distrugând astfel multe relaţii de suflet-pereche de la Suprafaţă, va începe acum să se disipe şi să se cureţe.

Expunerea Reţelelor de abuz asupra copiilor este, în prezent, generalizată, pe măsură ce Dragonul Taiwanez şi alte surse îl expun pe Hunter Biden şi implicarea sa în aceste Reţele (aici, aici, aici şi aici).

Dragonii Taiwanezi au decis să ajungă la public povestea lui Hunter Biden şi informaţiile despre operaţiunile contra-spionajului Chinez împotriva SUA, ca şi contra-măsură împotriva ameninţărilor Chinei continentale de a ataca Taiwanul. Surse Dragon au afirmat, în repetate rânduri, că vor expune dezvăluirea completă a Programului Spaţial Secret al Chinei continentale, în cazul oricărei agresiuni asupra suveranităţii naţionale taiwaneze.

 


Pe măsura apropierii alegerilor din SUA, se produc importante configuraţii astrologice.

Primul este reprezentat de către Sinodul JUPITER-SATURN (Conjuncţie Helio-Centrică) din 2 noiembrie 2020 la ora 18.52 UTC. Acest sinod Jupiter-Saturn va declanşa, efectiv, ERA VĂRSĂTORULUI, pentru întregul Sistem Solar de dincolo de Orbita Lunară.

În acel moment va începe o operaţiune masivă a Comandamentului ASHTAR ce va necesita o re-organizare completă a FLOTEI Comandamentului Ashtar de dincolo de Orbita Lunară.

Este interesant de observat că următoarea Meditaţie în Masă începe la numai 38 de minute după momentul exact al Sinodului Jupiter-Saturn.

Al doilea aspect este cel al reluării mişcării directe a lui MERCUR din 3 noiembrie 2020 la ora 05.50pm UTC.

Al treilea aspect este reprezentat de finalizarea unui anumit Ciclu pe 3 noiembrie 2020.

Nu se mai poate spune altceva despre aceasta...

 


Blocajele impuse de pretextul celui de „Al doilea Val” sunt implementate, în prezent, în tot mai multe ţări, şi de aceea este foarte important ca, cât mai mulţi oameni să se alăture Meditaţiei noastre zilnice anti-lock-down (anti-carantinare).

Conceptul de „lock-down” a fost creat de către membri ai Cabalei din China, în tandem cu Tedros Adhanom...

...Pentru a controla populaţia de la Suprafaţă cu aplicaţiile Covid (de pe smartphone-uri).

 


Aceasta merge prea departe şi, de aceea, este necesar să reconectăm, prin corecţie, Linia Temporală Planetară cu Linia Temporală optimă a Ascensiunii.

Ca urmare, vom face o Meditaţie în Masă de Corecţie a Liniei Temporale, la Momentul Conjuncţiei triple Jupiter-Pluto-Pallas din 11 noiembrie 2020 la ora 11.11 CET (ora 10.11 UTC), la care vă puteţi alătura dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens...

Momentul acestei meditaţii va avea Ascendentul Parisului în conjuncţie cu Centrul Galactic, astfel că Vortexul Zeiţei din Paris va fi activat la nivelul următor.

Dacă la acel moment vă veţi afla în Franţa, vă puteţi alătura Grupului FRĂŢIEI TRANDAFIRULUI de aici...

...Sau Grupului Frăţiei Trandafirului Versailles de aici.

Aici puteţi afla ora exactă a Meditaţiei, pentru diferite fuse orare.

Toate VideoClipurile pentru această Meditaţie sunt adunate în acest loc (virtual).

 


INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca un instrument de a co-crea Declanşatorul care va schimba Linia Temporală înapoi la Linia Temporală optimă pentru ERA VĂRSĂTORULUI.

3. Invocaţi FLACĂRA VIOLET(Ă) din Sursa Sa Primară ca să plaseze un Cerc de Protecţie în jurul vostru, în timpul şi după Meditaţie.

Cereţi-i să vă trans-mută orice din ceea ce nu serveşte Luminii

4. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.

Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

5. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută Evoluţia Planetară înapoi în Linia Temporală optimă.

Vizualizaţi cum aceasta neutralizează tot întunericul rămas pe Planetă, vindecând toate inegalităţile, eradicând orice formă de sărăcie şi aducând, astfel, Abundenţă pentru întreaga Umanitate.

Vizualizaţi LUMINA blândă ROZ a ZEIŢEI cum învăluie toate Fiinţele de pe Planetă şi, astfel, acestea îşi vindecă corpurile lor emoţionale.

Vizualizaţi, de asemenea, un Nou grandios Ciclu Cosmic al EREI VĂRSĂTORULUI, care aduce Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele de pe Planeta Pământ.

Vizualizaţi-vă Viaţa perfectă în NOUA ERĂ a Vărsătorului !

 



Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

 

Aceasta este, acum, BĂTĂLIA FINALĂ !...

...Pentru a ne (re)câştiga Viitorul nostru StrăLucitor !

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2020/10/final-battle-update-part-2.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu