joi, 31 decembrie 2020

Frăţia Trandafirului („Sisterhood of the Rose”) - INTERVIU al lui COBRA : „Activarea finală a EREI VĂRSĂTORULUI” (8 decembrie 2020) – Partea 1-a.

 

Frăţia Trandafirului

(Sisterhood of the Rose)

 INTERVIU

al lui COBRA :

Activarea finală a

 (8 decembrie 2020)

 – Partea 1-a –

 


 

Nota 1 MarYan :

După Momentul atât de intens al Meditaţiei din 21 decembrie 2020, pentru Activarea EREI VĂRSĂTORULUI...

...Iată, acum, în ultima zi a acestui atât de provocator an, 2020, venim cu un interviu al lui Cobra luat de către Frăţia Trandafirului din SUA, în zilele premergătoare acestei Meditaţii.

Acum nu dorim să facem niciun fel de comentarii – pe care le lăsăm la finalul acestui lung interviu, în cea de-a doua Notă personală ce va fi expusă, în care vom veni şi cu propriile noastre informaţii referitoare la ATINGEREA MASEI CRITICE în cadrul acestei Meditaţii.

Aşadar, haideţi să vedem ce ne transmite Cobra în cadrul acestui interviu :

 

 


(Puteţi asculta acest interviu pe Youtube,

dând click pe imaginea de mai sus)

 

Mai jos este transcrierea interviului cu Cobra realizat de Sisterhood of the Rose („Frăția Trandafirului”) :

 

DEBRA : Bună ziua, mă numesc Debra și sunt lider al Sisterhood of the Rose. Astăzi, vorbesc din nou cu Cobra, care este principalul furnizor de informații al Mișcării de Rezistență, și oferă importante informații planetare și galactice pe blogul său 2012portal.blogpsot.com.

Bine ați venit Cobra și vă mulțumesc pentru realizarea acestui interviu.

COBRA : Vă mulțumesc pentru această oportunitate minunată.

 


Secţiunea 1-a :

MEDITAŢIA

de Activare Finală a EREI VĂRSĂTORULUI

de pe 21 Decembrie 2020


 

DEBRA : Da. Ei bine, avem o dată specială foarte importantă despre care vorbesc mulți oameni și aceasta este 21 decembrie 2020. Nu este doar solstițiul de iarnă, sau solstițiul de vară pentru emisfera sudică, dar este și data unei importante conjuncții astrologice, marea conjuncție a lui Jupiter și Saturn. Însă, ceea ce face această conjuncție extra-specială, este că pentru prima dată în peste 200 de ani, se va întâmpla într-un semn de aer, semnul Vărsătorului. Aceasta va finaliza Poarta Stelară a liniei temporale Era Vărsătorului în 2020 care s-a deschis în ianuarie al acestui an, lansându-ne în mult așteptata Eră a Vărsătorului. Cobra, există atât de mulți factori semnificativi care vor avea loc în acea zi, așa că, ați începe prin a ne spune despre importanța acestei zile ?

COBRA : Bine. Aceasta nu este doar o mare conjuncție obișnuită, care se întâmplă de fapt la fiecare 20 de ani. Precum ați spus, este prima conjuncție într-un semn de aer, și în mod specific în semnul Vărsătorului, știți, în aproximativ 2.000 de ani, este cea mai apropiată mare conjuncție între 600 și 800 de ani. Și aceasta este o conjuncție care va fi vizibilă ușor seara pe cer, cu ochiul liber. De asemenea, sunt alte câteva configurații astrologice, care fac parte din din această mare conjuncție, şi este în special Marele Trigon între Jupiter și Saturn, care se îmbină cu Alcyone care este Soarele Central al grupului stelar Pleiade, și face de asemenea Trigon cu Galaxia M87 din clusterul (grupul) Fecioarei, care este una dintre cele mai importante surse extra-galactice pentru evoluția planetară.

Iar acest Mare Trigon va crea blițul de energie super puternic trecând prin Sistemul nostru Solar și intrând de asemenea spre suprafața planetei, și în special prin meditaţia atingând masa critică. Vom avea un mare bliț de energie care va trece prin rețeaua planetară de suprafață, și acesta va schimba linia temporală destul de semnificativ, dacă atingem masa critică.

De asemenea, această mare conjuncție se întâmplă la câteva ore după solstițiul de iarnă. Solstițiul de iarnă este practic un moment de foarte antică sărbătorire a Zeiței, un festival. Este întoarcerea de la întuneric în Lumină. Este primul născut de Lumină al noului an şi al noului ciclu, care de fapt din punct de vedere astrologic și ezoteric începe pe 21 decembrie.

Așadar, aceasta este de fapt Ziua Noului An. Și această mare conjuncție se întâmplă la câteva ore după această seară a Noului An, ceea ce este foarte important, astrologic vorbind. Deci, toate aceste configurații nu sunt toate. Avem aspecte puternice pregătitoare care încep pe 10 decembrie 2020 și sunt în curs de desfășurare. Am eliberat detalii despre aceste lucruri, pe blogul meu. Prin urmare, avem patru configurații majore astrologice în decembrie printre acestea, și există de asemenea câteva cu semnificații mai mici – sunt prea multe de menționat. Deci, vom avea o foarte puternică acumulare în această zi, apoi o puternică străpungere pe 21 decembrie 2020


DEBRA : Uau. Deci, datorită tuturor acestor aliniamente puternice care au loc în această zi, vom profita de ele. Există o importantă meditație globală sincronizată care are loc la momentul exact al marii conjuncții numită meditația Activarea Finală a Erei Vărsătorului. Puteți discuta despre scopul și intenția acestei meditații, vă rog ?

COBRA : Intenția și scopul acestei meditații este de a stabiliza linia temporală pozitivă pentru această planetă, și aceasta este de fapt punctul declanșator de intrare în Era Vărsătorului. Este primul moment a nașterii unei noi ere, primul moment al unui nou ciclu. La acest moment, cu vizualizarea și cu focalizarea intenției, noastre, vom planta o sămânță a unei ere noi, mult mai bune pentru omenire. Deci, acesta este un moment foarte important, și sper că vom ajunge la Masa Critică și la mult mai mult, astfel că putem seta tonul viitoarei evoluții planetare la suprafața acestei planete.

DEBRA : Da. Ei bine, atingând sau depășind masa critică, cu 144.000 de oameni, ce impact vom vedea în lumea noastră fizică ?

COBRA : Primul lucru care se va întâmpla va fi începutul de-structurării matricei construite pe întreaga planetă. Există multe tehnologii exotice negative avansate, care controlează umanitatea din ultimii 25.000 de ani, influențând conștiința noastră – dispozitive scalare, garduri electromagnetice, implanturi, biocipuri, diferite lucruri care fac parte din realitatea cotidiană fără ca oamenii nici măcar să realizeze acest lucru, care au închis conștiința noastră. Și aceasta începe să fie de-construită în această zi, dacă ajungem la masa critică. Aşadar, Lumina cosmică reală va începe să curgă în sfera planetară și pe suprafața planetei. Și aceasta este adevărata mare trezire. Umanitatea nu a mai văzut o Trezire ca aceasta din timpurile Atlantidei.

DEBRA : Uau. Acest lucru însemnă că o parte din ceața pe care unii Lucrătorii în Lumină o experimentează se va disipa, iar dificultatea de a se conecta cu Sursa va scădea ?

COBRA : Acest lucru va fi abordat în cele din urmă. Se așteaptă ca aceste situații să se îmbunătățească prima dată încet, iar apoi să se accelereze, îmbunătățindu-se drastic. Deci, conexiunea cu Sursa, cu energiile pozitive va fi mult mai ușoară când carantina şi toate acele tehnologii încep să fie eliminate. Ne va fi mult mai ușor să ne conectăm cu Sursa și cu planurile de existență superioare.

DEBRA : Bine, bun. Deoarece am fost curioasă la care moment vom începe să vedem aceste efecte – ne putem aștepta să vedem sau să simțim deja ceva în prima lună sau în două luni ?

COBRA : De fapt, la momentul meditației, va fi primul efect când oamenii vor fi capabili să simtă acest bliț de energie. Și da, efectele pot fi simțite categoric într-o lună sau două, și chiar mai repede. (Grozav.) Nu pot da nici o estimare exactă, dar intervalul de timp de o lună sau două va fi o bună descriere a ceea ce putem aștepta, cel puțin la nivel energetic. Și când există o masă critică a efectelor energetice, aceasta se va precipita la fel de bine și în planul fizic.

DEBRA : Oh, minunat. Va exista o diferență în ceea ce privește gradul de impact dacă participă un număr mare de oameni – de exemplu, dacă putem obține 1 milion de oameni să participe, față de o masă critică de 144.000 ?

COBRA : Cel mai important lucru este să ajungem la masa critică. Orice depășește masa critică este un lucru bun, este benefic, dar cea mai mare schimbare se întâmplă în jurul masei critice de aproximativ 144.000.

DEBRA : Bine. Pentru ca mai mulți oameni să se alăture meditației noastre, ce trebuie să le spunem ? 

COBRA : Mulți oameni care sunt în viață chiar acum s-au născut în această încarnare special pentru această misiune de a aduce în realitate Noua Eră a Vărsătorului. Și acesta este momentul-cheie din perioada vieții lor, în viața noastră, practic. Este momentul-cheie în care ne putem unifica și crea o declarație în câmpul energetic care va dura pentru totdeauna.

DEBRA : Uau. Deci asta este.

COBRA : Da, asta este.

DEBRA : Aceasta este ceea ce am aștept. Minunat. Există alte meditații din 21 decembrie care sunt anunțate la exact aceeași oră la 6:22 PM UTC, care sugerează oamenilor să facă o meditație asemănătoare, dar folosind alte instrucțiuni sau forma lor proprie de meditație. Însă, pentru un succes maxim, nu am dori cu toții să ne concentrăm pe același lucru ? Oamenii care ar medita diferit nu ar dilua acest impact ? Și nu este important să ne sincronizăm nu doar timpul nostru, ci și concentrarea ?

COBRA : Da. Ideal ar fi să fi avut aceleași instrucțiuni pentru a crea o lumină laser focusată. Deoarece focusarea luminii laser este ceea ce creează cel mai puternic efect asupra câmpului cuantic planetar. Așadar, aceasta ar fi situația ideală. Desigur, nu suntem într-o lume ideală, orice realizăm împreună va fi de asemenea, important.

DEBRA : Bun, bine. Mulți Lucrători în Lumină au sperat că datorită acestor importante alinieri care au loc pe 21 decembrie 2020, se va declanșa Evenimentul. Cu toate acestea, în recentul vostru interviu cu We Love Mass Meditation, ați menționat că nu este probabil ca Evenimentul să se întâmple în acea zi, că există încă prea mult întuneric pe planetă. Și desigur, acest lucru este dezamăgitor...

Totuși, există multe vești bune, că aceste energii puternice și pozitive care intră, pot iniția schimbări uriașe care vor accelera sosirea Evenimentului. Știu că ați vorbit despre acest lucru mai devreme, dar puteți detalia puțin mai multe despre asta ?

COBRA : Aș spune că această meditație poate stabiliza linia temporală, ceea ce înseamnă că poate accelera situațiile. Poate face ca Evenimentul să se întâmple mai rapid. Poate face ca timpul dintre prezent și Eveniment să fie mai plăcut și mai puțin stresant. Deci, acest lucru este foarte important și destul de semnificativ.

DEBRA : Hmm. Da. Ați menționat că aceste energii vor fi transmise prin masa critică a populației de suprafață. Spuneți că oamenii care participă la meditație vor deveni emițătoare ale acestei energii și că vom simți asta? Adică, va fi înălțător, sau unii dintre noi vor experimenta oboseală de la acest lucru?

COBRA : De fapt, toți cei care participă la această meditație vor fi transmițători ai acestei energii. Se vor conecta conștient cu această energie, cu acel bliț de energie. Și aceste energii vor curge prin câmpurile lor energetice și prin trupurile lor. Și marea majoritate a oamenilor vor trăi experiențe foarte înălțătoare, foarte pozitive și fericite. Unii dintre ei ar putea simți oboseală ca rezultat al procesului de detoxifiere.

Și ceea ce este, de asemenea important, este ca oamenii să se protejeze înainte de meditație pentru a îndepărta toate prezențele negative nedorite. Puteți să folosiți ceva atât de simplu ca Flacăra Violet. Vizualizați doar Flacăra Violet care vine din cer, trece în sensul invers al acelor de ceasornic prin câmpul vostru energetic, eliminând toate energiile nedorite din câmpul vostru energetic, spre Centrul Pământului.

DEBRA : Oh, bine. Mulțumim pentru că ne-ați împărtășit acest lucru. Îmi imaginez ca oamenii să transmită această energie, este important să ne menținem vibrațiile ridicate. Sugerați să încercăm să rămânem într-o stare pozitivă a emoțiilor, cum ar fi iubirea, bucuria și compasiunea – sau ce sugestii aveți pentru a ne pregăti astfel ca să putem deveni cei mai buni emițători care putem fi ?

COBRA : Da, sunt câteva lucruri pe care le puteți face. Precum ați spus, este bine să vă concentrați asupra vibrațiilor înalte în jurul acestei date, dacă e posibil. Și celălalt lucru, care de asemenea este important, este să vă stabiliți un spațiu și un timp departe de obligațiile zilnice, în acel moment. Deci, dacă e posibil, să nu fiți deranjați și să aveți pacea voastră și împrejurimile liniștite, în care vă puteți preda meditației.

DEBRA : Frumos, să ne planificăm cu toții să facem acest lucru. La ce acțiuni ale întunecaților vă așteptați care ar putea sabota succesul acestei meditații ? Și ați menționat că ne protejăm înainte, în timpul și după, corect ?

COBRA : Da. În timpul meditației, faceți meditația. Dar chiar înainte de meditație, face parte de fapt din instrucțiuni, Flacăra Violet este un pas din meditația însăși (așa cum este publicat pe website). Deci, toți cei care urmează aceste instrucțiuni se vor proteja cât mai mult posibil.

Și desigur, forțele întunecate nu sunt mulțumite de acest lucru și intenționează să facă câteva lucruri. Unul dintre ele este de a crea dezinformări, de a răspândi dezinformarea că meditația este periculoasă. Că deturnează cumva energia psihică și o folosește într-o manieră negativă... Au existat până acum întotdeauna cu toate acele meditații majore, au fost oameni care au răspândit dezinformări despre acestea, despre eficiența acestor meditații în masă. Unii dintre acei oameni erau agenți ai forțelor întunecate, unii dintre ei erau doar induși în eroare.

Și la fel, uneori după meditație, forțele întunecate încearcă să coboare frecvența de vibrație, deoarece Matricea însăşi (Matrix-ul de control) nu este fericită când atât de multă Lumină intră pe planetă. Însă, de data asta poate fi diferit, fiindcă dacă atingem masa critică, Forțele Luminii pot începe să îndepărteze toate acele tehnologii imediat după meditație. Așadar, vom vedea ce se va întâmpla.

DEBRA : Bun, bine. Și aceasta este o bună re-memorare – oamenii își folosesc discernământul pentru ceea ce văd pe mediile sociale și la altele privitor la această meditație. Forțele Luminii vor folosi ajutor și protecție suplimentară ? Unele surse spun că vor elimina entitățile negative din noi pentru ca vibrațiile noastre să fie cât mai înalte posibil.

COBRA : Da, bineînțeles că Forțele Luminii se vor concentra mult pe asistență și protecție, în acel moment. Și mai ales în momentul meditației.

DEBRA : Forțele Luminii și membrii Mișcării de Rezistență vor medita împreună cu noi în timpul acestor importante meditații ?

COBRA : Da, bineînțeles. Vor fi grupuri în bazele subterane, locații subterane pozitive ale Rezistenței. Vor fi grupuri pe Lună, grupuri pe Navele-Mamă pe orbitele Pământului, grupuri pe Navele-Mamă în Sistemul Solar, grupuri din bazele de pe sateliții lui Jupiter, grupuri din bazele de pe sateliții lui Saturn. Vor fi multe grupuri de-a lungul Sistemului Solar, și chiar grupuri din alte sisteme stelare care își vor concentra Lumina către acest Sistem Solar. Practic, vor fi chiar și grupuri din galaxii de dincolo de această galaxie. Deci, este o uriașă mobilizare cosmică


DEBRA : Uau. Așadar, suntem într-o companie foarte bună făcând acest lucru, (Da, da). Intenția noastră cu această meditație este să stabilizăm și să securizăm o linie temporală pozitivă pentru totdeauna, ceea ce sperăm să fie adevărat. Dar este posibil ca linia temporală securizată să fie din nou compromisă și am avea nevoie de meditații suplimentare în 2021 pentru a o menține sau chiar a o corecta ?

COBRA : Situația este că noi încă ne aflăm în Bătălia Finală până la momentul exact al Evenimentului. Așa că întunecații, desigur, vor încerca din nou să deturneze linia temporală în 2021, cât de mult pot. Însă, dacă atingem masa critică , acestea vor fi mult mai stabile. Vor fi mult mai puține surprize negative. Și astfel, rezultatul final va fi mult mai bun. De exemplu, am ajuns la masa critică în meditația din ianuarie, abia, dar am ajuns. Dacă nu am fi atins masa critică în ianuarie, am fi într-o lume total diferită chiar acum. Am fi mai mult într-o situație de „Noua Ordine Mondială“, tocmai acum.

DEBRA : Uau, E bine de știut. Deci, atât de importante sunt aceste meditații ! Și după cum știm cu toții, anul 2020 a fost un an ca niciunul, cu forțele întunecate, cum ați spus, lucrând din greu să împingă agenda Noii Ordini Mondiale cu lansarea coronavirusului și alte acțiuni nefaste. Energiile care vin vor ajuta la slăbirea și disiparea agendei curente negative aflate în joc pe planetă? Și ce rol are o meditație reușită în aceasta ? Este posibil ca această situație pe Pământ să înceapă să se îmbunătățească rapid ?

COBRA : Așa cum am spus, meditația de succes va începe să de-construiască matricea construită pe planetă și toate acele tehnologii negative, și de asemenea, să curețe o mulțime de entități negative din jurul Pământului. Și fără sprijinul acestor tehnologii și entități, forțele întunecate de la suprafață nu vor fi capabile să își ducă la bun sfârșit agenda la fel de reușit cum au făcut-o înainte.

DEBRA : Bun, bine. Deci, să vorbim acum puțin despre Era Vărsătorului. Unii astrologi cred că Era Vărsătorului începe în jurul anului 2.600, iar unii spun că a început deja pe 21 decembrie 2012. De ce există această confuzie privind acest lucru? Și de ce declarați că începe în acest an pe 21 decembrie 2020 ?

COBRA : De fapt nu este o confuzie. Acestea sunt doar puncte de vedere diferite deoarece tranziția între Era Peștelui și Era Vărsătorului este graduală, nu se întâmplă peste noapte. Este un proces. Iar astrologi diferiți au opinii diferite cu privire la care este momentul exact al demarcării. Am ales acest punct de demarcare pur și simplu deoarece acum suntem chiar la momentul de vârf al transformării planetare, vârful procesului de eliberare planetară. Și acesta este un început foarte bun, fiindcă multe planete și asteroizi părăsesc Capricornul și întră în Vărsător și o mare cantitate de energie a Vărsătorului va fi prezentă de acum încolo pentru mulți ani. Iar acesta este o schimbare totală a câmpurilor energetice din jurul planetei, care va aduce schimbări semnificative și de lungă durată.

DEBRA : Bine, bine. Deci, Suntem în Era Peștilor și acum ne mutăm în Era Vărsătorului. Puteți să clarificați, deoarece unii oameni sunt confuzi privind acest lucru : De ce se mută acest ciclu în direcția opusă celui pe care o urmărim cu calendarul nostru Zodiacal ?

COBRA : De fapt, aceste Ere zodiacale sunt legate de ciclul precesional și ciclul precesional merge înapoi. A trecut din Berbec în epoca romană, în Pești, iar acum iese din Pești și intră în Vărsător. Ceea ce marea majoritate a astrologilor nu știu, este că astrologia nu descrie doar câmpurile planetelor (și stelelor) și a stelelor fixe de-a lungul zodiacului. Practic, descrie câmpurile energetice, așa-numitele raze. Există combinații de 12 raze diferite, care sunt legate de știința zodiacului. Și acele câmpuri energetice sunt de origine galactică. Iar combinația acelor câmpuri energetice de fapt creează toate acele influențe pe care le experimentăm.

DEBRA : Interesant. Și cum diferă energia Vărsătorului de Era Peștelui ?

COBRA : Era Peștelui a fost epoca când cultul catolic a fost cel mai proeminent. A fost era în care umanitatea a fost subiectul unei programări religioase foarte intense. Era Vărsătorului transcende acest lucru, și primele influențe ale acestuia au fost simțite deja cu 500 de ani în urmă, cu începutul Renașterii. Aceasta a fost prima licărire a Erei Vărsătorului, practic cu 500 de ani în urmă. Și ceea ce se întâmplă cu acest nou influx de energii în ultimii 500 de ani este că oamenii încep să depășească programarea religioasă externă și încep să găsească conectarea internă cu spiritul. Această conectare, dacă este făcută într-un mod pozitiv, poate fi foarte transformativă. Și despre asta este vorba, în legătură cu Era Vărsătorului.

Forțele întunecate încearcă să folosească eronat energiile Vărsătorului făcând reclama propriei religii, ceea ce este singularitate AI. Aceasta este religia forțelor întunecate pe suprafața planetei. Este în ceea ce cred, un mix (combinaţie) între o persoană și o mașină. Și despre asta este vorba, propria lor versiune de resetare. Și energia Vărsătorului poate declanșa o purificare ale acelor energii și acelor dogme religioase ale forțelor întunecate. Așadar, dacă avem conexiunea noastră divină, cu propriul nostru spirit, cu propriul nostru sine superior, putem să depășim toate acestea la o scară planetară. Și despre aceasta este vorba privind începutul Erei Vărsătorului.

DEBRA : Interesant. Da, am vrut să vă întreb cât de mult se tem forțele întunecate de această energie a Vărsătorului ? Știți, dacă această energie este atât de pozitivă, așa cum ați spus, aceasta sună ca și cum ar încerca să o folosească în mod greșit. Ar încerca să o distrugă sau să fugă de aceasta ?

COBRA : Nu o pot distruge, deoarece este atât de puternică. Intră în fiecare celulă de la suprafaţa planetei. Nu pot fugi de ea, fiindcă nu au unde să se ducă. Așa că , trebuie să le facă față. Singurul lucru pe care încearcă să o facă este să creeze cât mai multă frică posibil, deoarece frica este o barieră împotriva acestei energii. Acesta este motivul pentru care creează toate acestea, toate acele carantine și toată acea propagandă a fricii despre virus, fiindcă vor să mențină omenirea în frecvența de vibrație a fricii, ca un scut împotriva acelor energii ale Vărsătorului. Și desigur, aceste energii sunt de natură galactică și extra-galactică. Nimic din ingineria lor nu poate opri ca energiile galactice suplimentare să intre.

DEBRA : Există ceva negativ sau dezavantajează în energia Vărsătorului ? Există ceva la care să fim atenți ?

COBRA : De fapt, supra-dependența de tehnologie, supra-dependența de computere, de telefoanele celulare – acestea sunt dezavantajele energiei Erei Vărsătorului. Detașarea de emoții, răceala, poate fi un dezavantaj pentru Era Vărsătorului.

DEBRA : Uau, ei bine, aceasta este cu siguranță o problemă în societatea noastră. Așadar, cu siguranță trebuie să fim conștienți de asta. Odată cu intrarea acestei energii al Vărsătorului, vor crește puterile noastre de manifestare ? Și ce ne-ați putea recomanda să ne ajute să folosim asta, latura pozitivă a energie Vărsătorului ?

COBRA : Practic, da, deoarece energia Vărsătorului începe să prăjească Matricea. Va începe să curețe matricea, și când toate acele elemente diferite ale matricei vor dispărea, procesul de manifestare va fi mult mai ușor. Și desigur, cel mai înalt scop este să ne concentrăm pe aspectul cel mai pozitiv al energiei Vărsătorului – iar acesta este o conexiune spirituală cu sinele vostru superior. Aceasta este numărul unu.

DEBRA : Bine. Este adevărat că cei care aleg slujirea altora se vor muta în această Nouă Eră cu har, în timp ce cei care aleg să rămână în slujba sinelui și a mentalității de separare, le va fi greu să facă față acestor noi energii ?

COBRA : De fapt, cei în vârstă, cei care sunt în slujba sinelui, se distrau mult mai bine deoarece făceau parte din club. Făceau parte din forțele negative. Și a fost mult mai greu pentru cei care erau în slujba sinelui, care serveau scopurile mai înalte, au avut o perioadă mult mai dificilă. Și după eliberare, aceasta se va întoarce complet. Cei care urmăresc un scop mai înalt vor avea o perioadă mult mai ușoară, decât aceia care au servit doar sinele și servesc practic întunericul. 

DEBRA : Oh, excelent. Știți, este interesant de privit Jupiter și Saturn, cum se apropie unul de celălalt pe cer, spre marea lor conjuncție de pe 21 decembrie 2020, care după cum ați spus, vor arăta ca o singură stea, pe care o putem vedea pe cer și mulți se referă la aceasta ca “Steaua de Crăciun”. Deci, haideți să vorbim un moment despre aceste două planete principale. Cum diferă Jupiter de Pământ privind conștiința sa ? Și cum diferă Saturn de Pământ în conștiința sa ?

COBRA : Jupiter este cea mai mare planetă binefăcătoare. Este o planetă a expansiunii. Este o planetă a fericirii, și aceasta este energia pe care o aduce Jupiter. Aduce noroc, aduce expansiune, aduce creștere. Aduce multe lucruri bune și minunate. Saturn aduce contracție, aduce concentrare. Poate aduce dificultăți, dar aceste planete sunt împreună. De fapt sunt destul de armonizate. Vorbind din punct de vedere teoretic, conjuncția lui Jupiter și Saturn nu este întotdeauna benefică, dar poate fi, deoarece energia de contracție și de expansiune, aceste două energii împreună pot crea o dinamică foarte interesantă, care poate transforma societatea. Și pe măsură ce ne apropiem de această mare conjuncție, cea mai mare parte a planetei este sub carantină, care este o energie foarte saturniană, și Jupiter vizitând, spunând „Bună ziua”, va începe să întoarcă situația.

DEBRA : Uau, asta face ca energiile acestor planete să fie atât de puternice, încât sincronizarea lor este denumită „Marea...” ?

COBRA : Jupiter și Saturn sunt cele mai mari două planete din sistemul solar. Și majoritatea masei sistemului solar, în afară de Soare, este concentrată în Jupiter și Saturn. Și atunci când fac o conjuncție vizibilă de pe Pământ, avem un puternic impuls de energie scalară din direcția lui Jupiter și Saturn, un câmp de energie care este foarte creativ, care aduce cu siguranță transformarea.

DEBRA : Bun. Așa cum ați menționat, pe 21 decembrie 2020 se manifestă şi Marele Trigon dintre Jupiter/Saturn cu Alcyone, Soarele nostru central local din Pleiade şi cu Galaxia M87, care este precum ați spus, o galaxie majoră din Grupul Fecioarei. Care este semnificația acestui Mare Trigon în toate aceste semne de aer ?

COBRA : Aceasta aduce o Energie Cosmică foarte subtilă și foarte puternică pe suprafața planetei. Aceasta este un eveniment foarte rar, încât o energie atât de puternică, atât de concentrată, și totuși atât de înălțătoare poate ajunge pe suprafața planetei. Este un moment cosmic pleiadian rar.

DEBRA : Uau. Știți, un lucru care este atât de emoționant este că acest Mare Trigon aduce energii extrem de puternice ale Iubirii Cosmice pe Planetă, după cum ați spus, și că acest bliț de energii ale iubirii cosmice își are originea în Galaxia M87. Ne puteți detalia puțin importanța acestei galaxii ?

COBRA : Da. Această galaxie a trimis deja un bliț de energie a iubirii cosmice într-una din meditațiile de masă din trecut – meditația Portalului AION, cu câțiva ani în urmă – fiind una dintre cele mai minunate energii pe care mulți dintre noi am trăit-o vreodată. Și această energie nu a fost prezentă pe această planetă de la, aș spune, începutul anilor 1980. Și ne-a vizitat rapid în momentul portalului AION și va reveni din nou – de asta aceasta, mult mai puternic.

DEBRA : Este necesar ca blițul solar care va declanșa Evenimentul să vină prin galaxia M87, înainte de a ajunge în Centrul nostru Galactic ? S-ar putea ca acest bliț din Decembrie 2020 să fie considerat o „repetiție generală” pentru Eveniment

COBRA : Flashul (blițul) Cosmic provine din Soarele Central Cosmic și călătorește spre diferite grupuri galactice. Și una dintre căile majore pentru acest lucru, cum călătorește energia, este prin Galaxia M87, spre Centrul galactic al acestei Galaxii. Deci Galaxia M87 este întotdeauna inclusă în acea cale, deoarece există o conexiune foarte puternică cu grupul nostru galactic local și grupul de Galaxii din Fecioară. Deci, există o plasmă puternică, plasmă cosmică, o poartă hiper dimensională între acel grup galactic și grupul nostru local de galaxii. Ori de câte ori există o apariție importantă în această galaxie, există un bliț care se deplasează de la grupul galactic din Fecioară, deoarece Grupul (super)galactic (super-clusterul) din Fecioară supraveghează evoluția grupului galactic local (în care ne aflăm şi noi).

DEBRA : Am observat că în instrucțiunile pentru această meditație, acum se transmite Coloana de Lumină şi prin Galaxia M87. Ar trebui să facem acest lucru şi în meditațiile noastre zilnice, atunci când transmitem Coloana de Lumină, pentru a include şi Galaxia M87 ?

COBRA : Este o idee foarte bună.

DEBRA : Bun, bine. Este acest flash de energie a iubirii cosmice un aspect al energiei Zeiței ?

COBRA : Aceasta este un aspect foarte înalt al energiei Zeiței. (Frumos) Și Zeița IONA, care a venit în Atlantida și a adus Misterul Zeiței, provine de fapt din Galaxia M87. Ea a venit călătorind prin Soarele nostru Galactic Central al acestei galaxii, apoi vizitând multe planete, a adus misterul Zeiței în multe sisteme stelare, în special în această regiune a galaxiei, până când s-a regăsit pe această planetă cu 25.000 de ani în urmă.

 

(continuare în Partea a 2-a)

 

SURSA : https://www.youtube.com/watch?v=1aVHvo4FZtw&feature=emb_logo

prin

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/12/interviu-sisterhood-of-rose-cu-cobra.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu