vineri, 1 ianuarie 2021

Frăţia Trandafirului („Sisterhood of the Rose”) - INTERVIU al lui COBRA : „Activarea finală a EREI VĂRSĂTORULUI” (8 decembrie 2020) – Partea a 2-a.

  

Frăţia Trandafirului

(Sisterhood of the Rose)

 INTERVIU

al lui COBRA :

Activarea finală a

EREI  VĂRSĂTORULUI

 (8 decembrie 2020)

 – Partea a 2-a –

 


 

(continuare din Partea 1-a)


 Secţiunea a 2-a :

Forţele Galactice şi Forţele Luminii

 

DEBRA : Voi vorbi puțin mai târziu cu dvs. în interviu despre mai multe privind energia Zeiței. Dar, deocamdată, aș vrea să vorbesc cu dvs. puțin despre Forțele Galactice de Lumină. Situația noastră planetară și galactică este într-un stadiu fluid, și multe despre viitor sunt necunoscute, dar când aceste energii vor intra, ne putem aștepta la  sfârșitul surprizelor și întârzierilor, ca atunci când Forțele Luminii au găsit Chimera ascunzându-se într-o poziție super-cuantică ? Adică, de ce odată ce un obstacol este eliminat, credeam că Evenimentul poate fi declanșat, apar noi obstacole ? Acest lucru provoacă multă frustrare în rândul Lucrătorilor în Lumină și mulți își pierd practic răbdarea și speranța.

COBRA : Problema este că există prea mult întuneric pe această planetă și în jurul acestei planete, astfel încât Forțele Luminii eliberează informații despre acest întuneric pas cu pas, așa încât oamenii să o poată procesa, și de asemenea, Forțele Luminii să proceseze. Deci, întârzierile sunt posibile, până în momentul final – dar întârzierea principală este legată de Bombele Toplet. Acesta este principalul factorul de limitare. Și când acesta este abordat, toți ceilalți factori care pot întârzia Evenimentul sunt mult, mult, mult mai mici.

Deci lucrurile converg spre Eveniment. Nu este întârziere după întârziere după întârziere, mergând la infinit... Este o convergență a întârzierilor din ce în ce mai mici, a tot mai multor clarificări, și din ce în ce mai puțin întuneric, până când se întâmplă străpungerea („compression breakthrough”). Aceasta este o altă perspectivă, care este destul de importantă. Și dacă oamenii au această perspectivă de convergență, nu își vor pierde speranța. Nu vor fi frustrați pentru că vor înțelege că ne apropiem. Este de fapt o mișcare în spirală spre Eveniment.

DEBRA : Bun. Și doar pentru a fi clar, acele Bombe Toplet rămase se află în câmpul cuantic, corect ? (Da, da) Și sunt legate de implanturile din interiorul oamenilor ? (Da) Această supra-punere cuantică este ca un alt câmp energetic non-fizic ? Este acesta un câmp pe care ar trebui să-l includem în meditațiile noastre de protecție atunci când curățăm și protejăm câmpurile noastre, plasmatic, eteric, astral și mental ?

COBRA : Nu este un câmp energetic non-fizic. Este practic un câmp fizic, dar este la nivel cuantic. Deci, este o dimensiune diferită a lucrurilor, aș spune. Și dacă doriți, puteți include acest lucru în practicile voastre zilnice.

DEBRA : Bine. Puteți să ne informați cu privire la ce procent a mai rămas din Chimera, atât în nave cât și în subteran ?

COBRA : Da. Navele au dispărut. Flota Chimera a dispărut. A fost eliminată. Deci, ceea ce se întâmplă acum, este curățarea bazelor subterane, care este în desfășurare. Nu pot da procente, dar voi spune că flota lor, navele lor stelare, navele lor spațiale, au dispărut. Chimera nu este capabilă să trăiască, nu sunt capabili să plece dincolo de Orbitele Joase ale Pământului. Nu este posibil deoarece Confederația Galactică îi pot opri și elimina.

DEBRA : OK, bine. Până de curând nu ați menționat pe blogul dvs. de „Regina Păianjen” a Chimera. Acum că ea a dispărut, există oameni de la suprafață care nu mai au la cine să se închine ? Referindu-ne la unii dintre membrii feminini ai forțelor întunecate, sunt pierdute acum ? Și-au pierdut puterea ?

COBRA : Majoritatea femeilor întunecate nu au avut un contact real cu Regina. Astfel, a fost doar ideea despre asta. Este o situație similară cu Satana, care deşi a fost eliminat în Soarele Central, există încă mulți oameni care se închin acestei entități, deși această entitate nu mai există. Deci, ei se închină la forma gândului, la o idee. Este o idee la care ei se închină. Iar atașamentul lor este la idee, nu la ființa reală, care nu mai există.

DEBRA : Și făcând acest lucru, practic ei îl mențin viu energetic ?

COBRA : Ei păstrează vie forma de gândire într-o anumită măsură. Da.

DEBRA : Are vreo putere până la urmă ?

COBRA : Are ceva putere, dar mult mai puțin decât entitatea originală.

DEBRA : Bine. Altă întrebare. Oamenii susțin că văd nave de lumină pe cer, se dezvăluie de fapt aceste nave de lumină ? Și atunci de ce îi văd anumiți oameni, iar alții nu? Vom avea o creștere a numărului de oameni care îi vor putea vedea în noua Eră a Vărsătorului? Știu că tot mai mulți Lucrători în Lumină încep să se simtă „legați” și s-au săturat să continue într-o credință oarbă fără nicio dovadă tangibilă că Forțele Luminii există.

COBRA : Bine. Ceea ce se întâmplă este de când flota Chimera a fost eliminată, Forțele Luminii își arată navele puțin mai mult și se apropie. Se arată uneori când sunt în siguranță. Există o situație nefericită că mulți dintre lucrătorii-cheie ai luminii sunt prea importanți și, dacă ar avea o experiență fizică cu navele, vor fi atacați drastic de întuneric. Deci, pentru propria lor protecție, Forțele Luminii nu se arată încă. Acest lucru se va schimba din nou, drastic după Eveniment. Deci, Lucrători-cheie în Lumină vor fi primii care vor fi contactați atunci când este sigur și vor fi contactați destul de direct și destul de dramatic.

DEBRA : Vor fi contactați fizic ?

COBRA : Da.

DEBRA : Interesant. Puteți să ne împărtășiți acum cât de aproape sunt acele nave de Lumină ale Confederației Galactice de suprafață ?

COBRA : Navele pot veni destul de aproape. Aș spune că marea lor majoritate sunt chiar acum în Orbita Joasă a Pământului. Unele dintre ele se întind spre exterior, prin întreg spațiul sub-lunar. Și, bineînțeles, există o flotă vastă dincolo de spațiul sublunar în tot Sistemul Solar, care se află deja în poziția lor finală, cu degetul pe declanșator pentru a iniția Evenimentul, știți. Deci, ceea ce se întâmplă mai aproape de Orbita Joasă a Pământului (LEO – „Low Earth Orbit”) nu am libertatea încă să o comentez.

DEBRA : Recent, în mass media, au apărut știri despre faptul că un general pensionar din Israel a dezvăluit că există o Confederație Galactică, conform căreia există extratereștri și că au fost în contact cu Israelul și Statele Unite ale Americii de ani de zile, (ei) ţinând acest lucru secret deoarece nu simt că omenirea este pregătită. Care este scopul acestei dezvăluiri, mai ales că fost făcută prin intermediul mass-media ?

COBRA : Aceasta face parte din planul de dezvăluire a Forțelor Luminii. Ei vor să divulge cât mai mult posibil. Desigur, există multă rezistență în mass-media, dar acest lucru a reușit să se strecoare și vor fi din ce în ce mai multe situații de genul acesta, atunci când aceste dezvăluiri se pot produce, mai ales după ce flota Chimera a dispărut. Deci, acum este mult mai ușor să dezvăluie lucruri de genul acesta.

DEBRA : Ați menționat că după Eveniment, Forțele Luminii vor contacta. Este vreo șansă ca înainte de Eveniment, pe măsură ce situațiile se îmbunătățesc, Comandamentul Ashtar să contacteze Lucrătorii în Lumină, eventual cu misiunile lor în timpul și după Eveniment ?

COBRA : Este extrem de puțin probabil, pentru că aceştia nu ar fi în siguranță. Oamenii pot fi contactați în visele lor. Ar putea vedea nave de la distanță, dar doar atât cât este posibil.

DEBRA : Bine. Mulți folosesc Comanda 12-21 cu rezultate pozitive. Odată ce declarăm această comandă, cât timp va fi echipa noastră cu noi ? Îi putem invoca zilnic de nenumărate ori ? Și este necesar ca totdeauna să declarăm această comandă cu voce tare ? Și dacă da, de ce acest lucru ? Fiindcă alte comenzi afirmă să le facem în tăcere, în mintea noastră.

COBRA : Bine. Comanda 12-21 este de fapt o invocare, care vă aduce imediat în atenția echipei voastre. Așa că, orice se întâmplă în viața voastră, dacă există o situație la care aveți nevoie să vă ajute echipa voastră, va fi ca un apel S.O.S. pentru ei. Când aceştia primesc această comandă, încep imediat să verifice situația voastră, ce se întâmplă, și vor acționa. Iar voi îi puteți evoca ori de câte ori vă simțiți ghidați, sau ori de câte ori doriți. Dacă o faceți cu voce tare, este mult mai puternică deoarece vibrația sunetului manifestă mai multe posibilități pentru intervenția în planul fizic.

DEBRA : Se aplică acest lucru și celorlalte comenzi, cum ar fi 771, în ceea ce privește rostirea cu voce tare, având mai multă putere ?

COBRA : Da. Da. Puteți de fapt să le spuneți cu voce tare. Pe toate.

DEBRA : Bine. Și Comanda 12-21 va rămâne la fel și va păstra același nume chiar și după 21 decembrie ?

COBRA : Da, desigur. Toate numele comenzilor vor rămâne aceleași.

DEBRA : Bine. Întrebare despre unde sunt acum sufletele oamenilor care mor – sunt întâlnite de navele Ashtar pentru a fi ținute până la Eveniment sau Arhonii stau încă la pândă și pun sufletul înapoi în ciclul de re-încarnare ?

COBRA : Din nefericire, Arhonii desigur, stau la pândă. Acest lucru face încă parte din construcția Matricei. Deci, oamenii care mor sunt interceptați de către Arhoni și ținuți în ciclul re-încarnării.

DEBRA : Ce se va întâmpla cu aceste suflete după Eveniment ?

COBRA : Toate acestea vor fi restructurate. Planul astral, planul mental, toate acele planuri vor fi restructurate și sufletele care locuiesc în acele planuri vor fi contactate și multe vor fi evacuate sau duse pe alte planete. Unele dintre ele se vor reîncarna într-un nou corp, cu un nou obiectiv pe planeta Pământ, dar toate acestea vor fi aliniate cu cel mai înalt scop.


 

Secţiunea a 3-a :

Evenimentele actuale

 

DEBRA : Aș dori să vă vorbesc acum puțin despre unele evenimente actuale și, desigur, o preocupare principală în mintea tuturor este vaccinul COVID-19. Oamenii care sunt „adormiți” se întreabă îngrijorați când îl pot obține, crezând că le va permite să se întoarcă la viața lor normală, în timp ce cei „treziți” se întreabă îngrijorați cum NU îl pot obține. Dar, în toate părțile, se simte că trăim în prezent într-un film de ficțiune științifică, cu acțiuni disperate ale întunericului pentru a se grăbi cu agenda lor distopică a Noii Ordini Mondiale și pentru a menține masele înrădăcinate în frică. Întunericul se grăbește cu planul lor din cauza vibrației planetare superioare pe care o aduce Era Vărsătorului, care va accelera sosirea blițul solar și Evenimentul ?

COBRA : De fapt, DA, forțele întunecate sunt conștiente de sosirea Evenimentului, a Erei Vărsătorului, a blițului solar, a blițului galactic. Toți sunt conștienți. Adică, liderii de vârf ai forțelor întunecate sunt conștienți de acest lucru și se tem de acesta. Știu că acest lucru se va întâmpla și ar dori să îl prevină. Și, de fapt, faptul că și-au executat planurile în acest an, înseamnă că știu că acest lucru va veni în curând.

Este un semn al disperării și fricii lor și NU un semn al puterii lor. Și-au activat planurile pentru că știu că acest lucru se va întâmpla în curând și asta fac pentru a preveni acest lucru.

DEBRA : Și, desigur, știm că NU vor putea preveni acest lucru. Corect ?

COBRA : Desigur, nu vor putea preveni acest lucru. Ne pot aduce câteva momente foarte dificile, dar nu vor putea preveni evoluția planetară și eliberarea planetară. Nu este posibil.

DEBRA : Bun. Ei bine, până când se va întâmpla Evenimentul, aceste energii puternice care vor intra pe 21 decembrie 2020 vor fi suficiente cât să risipească planul lor de vaccinare înainte de a deveni foarte periculoase pentru umanitate ?

COBRA : Ce vor face acele noi energii, vor corecta linia temporală. Modul exact în care se va desfășura această bătălie, nu este posibil să fie prevăzut, există pur și simplu prea multe variabile, prea mulți factori diferiți în joc. Și unul dintre factorii foarte importanți este modul în care Lucrătorii în Lumină își vor urma misiunile, în general. De fapt, în 2019, mulți dintre Lucrătorii-cheie ai Luminii au făcut greșeli cruciale, au luat decizii stupide, au făcut niște lucruri foarte, foarte urâte. Și acesta este unul dintre motivele pentru care acest plan întunecat a putut să meargă chiar atât de departe. Deci, acțiunile au consecințe, atât de multe sunt în mâinile oamenilor, în special a persoanelor-cheie de pe suprafața planetei.

DEBRA : Da și, de aceea este important să facem lucruri precum meditațiile în masă. Efectul pe care l-am putea avea, pentru unele dintre aceste planuri nefaste, este proporțional cu numărul de persoane care participă la meditație ? Știu că ați spus că masa critică este cea mai importantă, dar dacă putem medita un milion sau mai mulți oameni, va ajuta acest lucru să risipească unele dintre aceste planuri ticăloase ?

COBRA : Fiecare persoană care meditează... Cu cât meditează mai mult, cu atât mai mult poate schimba o anumită situație. Deci, este cu adevărat important să convingeți cât mai mulți oameni să mediteze.

DEBRA : Bine. Revenind la coronavirus, în ce măsură este o înșelătorie în acest moment ?

COBRA : Virusul este real. Situațiile care sunt proiectate, distorsiunea datelor, distorsiunea faptelor din jurul virusului, fac de fapt parte din agendă. Deci, forțele întunecate folosesc acest virus pentru a proiecta situația planetară către un viitor mai întunecat.

DEBRA : Bine. Deci, să fim conștienți de asta... Adică, păstrați-vă în siguranță, dar nu credeți tot ce auziți, nu ? (Exact) Bine. Măsurile de blocaje încep iarăși să fie implementate ; a ajutat „Meditația împotriva blocajelor proiectatezilnică să le întârzie într-o oarecare măsură și ar trebui să o facem în continuare ? Și, de asemenea, ce spuneți de meditația săptămânală „Finalul Coronavirusului” ?

COBRA : Da, cu siguranță, meditația contra blocajelor a avut rezultate destul de semnificative, deoarece sunt oameni pe întreaga planetă, mai ales în anumite poziții din guvern care rezistă deschis acestor blocaje. Deci, este foarte bine să continuați cu meditația respectivă și să continuați cu meditația anti-coronavirus pentru a reduce răspândirea virusului. Ambele meditații sunt încă foarte importante.

DEBRA : Bine. Acum să discutăm despre un alt subiect despre care s-a vorbit foarte mult în întreaga lume și anume alegerile din SUA. Ați afirmat că Forțele Luminii comunică că oricine va deveni președinte, nu va influența planul general de eliberare planetară. Aceasta deoarece energiile Erei Vărsătorului vor neutraliza orice acțiune nefavorabilă a oricăruia dintre candidaţi care va ajunge în funcție sau există un alt plan care nu va implica niciun candidat, probabil că vom avea alte alegeri ?

COBRA : Planul de eliberare planetară, Planul Evenimentului, planul arestărilor în masă nu include președintele Statelor Unite.

DEBRA : Bine. Deci, spuneți că această persoană nu ar avea nicio influență și chiar nu contează.

COBRA : Adică, președintele poate avea o oarecare influență, dar oamenii care decid cu adevărat ce urmează să se întâmple, când vor avea loc arestările în masă, nu este președintele Statelor Unite


DEBRA : Bine. Ați menționat că există o „tranziție” în S.U.A. ; s-ar putea ca acest lucru să se mute la o altă formă de guvernare ? Adică, are legătură cu frauda electorală ? Ați afirmat că atât Constituția Statelor Unite, cât și Declarația de independență vor avea un rol important în evenimentele care urmează să aibă loc în Statele Unite în următoarele câteva luni și care vor avea un impact global. Puteți să împărtășiți care sunt aceste evenimente sau ce poți spune despre această situație ?

COBRA : Ceea ce este foarte important și care se întâmplă acum este expunerea fraudelor electorale. Acest lucru a creat anumite condiții în conștiința globală. Oamenii sunt mult mai conștienți de cât de coruptă este cu adevărat politica și acest lucru creează anumite condiții în care este mult mai ușor să declanșezi Evenimentul. Deci, face parte din procesul de trezire globală.

DEBRA : Bine, bun. Mă întreb dacă acest lucru are legătură : mulți oameni îl urmăresc pe Charlie Ward care a declarat recent că Generalul Flynn va conduce 17 națiuni militare în cea mai mare operațiune militară din lume pentru a restabili libertatea și drepturile omului de pe planetă, cu arestări în masă a fiecărui criminal corupt, fără a fi exclus niciunul. Vom fi sub legea militară americană pentru ca aceștia să respecte legea stabilită în 1776, prin Declarația de Independență. Fiecare națiune va fi atunci liberă.

Puteți confirma sau nega că există o operațiune militară multi-națională în curs de arestare a cabalei ? Se efectuează în prezent arestări în masă ? Și Galacticii vor fi implicați în vreo operațiune la suprafață ?

COBRA : De fapt, există un plan pentru arestările în masă, dar încă NU se întâmplă. Ceea ce tocmai ați citit este, aș spune, corect într-un anumit grad, dar arestările în masă, atunci când vor avea loc în realitate, vor fi cunoscute publicului. Nu va fi pe așa-numitele site-uri alternative. Va fi peste tot cu dovezi, cu fotografii, cu orice.

DEBRA : Bine. Dar puteți confirma că există o operațiune militară multi-națională în derulare ?

COBRA : Aș spune că există o alianță a unor lideri superiori din armata Statelor Unite, China, Rusia și alte câteva țări, care este implicată în operațiunea planetară de arestare în masă. 

DEBRA : Ați declarat în interviul cu We Love Mass Meditationnu suntem încă într-un loc în care opțiunea Delta ar fi inițiată. Este Delta o opțiune ceva care se va întâmpla, probabil, sau am putea să ocolim această opțiune ?

COBRA : Este posibil ca acea opțiune să fie declanșată. Există mulți factori care contribuie la această decizie și decizia nu a fost încă luată. Și condițiile nu sunt încă potrivite pentru acest lucru. Și dacă se întâmplă aceasta, veți ști... va fi evident.

DEBRA : Vor ajuta energiile Erei Vărsătorului pentru a diminua/reduce această opțiune ?

COBRA : Nu aș spune că ar atenua această opțiune. Vor lua deciziile mai clar. Aceasta va face planurile mai aliniate, mai armonizate, mai eficiente. Orice trebuie să se întâmple se va întâmpla când va fi momentul potrivit.

DEBRA : Bine. Deci, ele de fapt, ar putea să ajute. Ar trebui ca Biden sau Trump să fie declarați câștigători finali și să fie numiți în funcție, și ne-am putea aștepta la revolte la nivel național și ar putea duce la punerea în aplicare a legii marțiale ? Au crescut sau au scăzut șansele războiului civil din S.U.A. ?

COBRA : Aceste șanse au scăzut ușor, iar acum este aproximativ, aș spune că aproximativ 25-26%.

DEBRA : Ce spuneți de revolta care ar putea avea loc și de legea marțială ?

COBRA : Revoltele sunt posibile deoarece au fost proiectate de anumite facțiuni, aș spune. Legea marțială este, de asemenea, posibilă, dar legea marțială poate avea multe semnificații diferite. Există multe motive diferite în spatele acestei legi marțiale. Practic, legea marțială poate face parte din planul de opțiuni Delta sau poate face parte de asemenea, din planul Evenimentului.

DEBRA : Bine. Așadar, ar putea fi folosit fie pentru circumstanțe pozitive, fie pentru cele negative.

COBRA : Exact.

DEBRA : Să vorbim o clipă despre situația financiară. Știm că Forțele Luminii au planuri de resetare a sistemului financiar în momentul Evenimentului, dar şi forțele întunecate au planurile lor proprii pentru resetarea financiară globală în încercările lor de a crea un sistem financiar mondial unic. Ați indicat din nou în interviul dvs. cu We Love Mass Meditation că acest lucru nu se va întâmpla, dar că forțele întunecate vor face tot ce le stă în putere pentru a ne aduce cât mai aproape posibil. Atât de curios, cum arată „cât mai aproape” ? Este necesar să luăm măsuri de precauție acum ? Și dacă da, ce ne sugerați ?

COBRA : Bine. Din nou, ne aflăm în această bătălie finală a liniilor temporale și este foarte greu de prezis cât de departe va merge planul întunecat. Deci este imposibil de spus. Din nou, cu cât ne facem mai mult munca, cu atât ne aliniem mai mult în meditațiile și acțiunile noastre zilnice, cu atât mai mulți oameni își fac cunoscută vocea, expun ce se întâmplă, împărtășesc informații, fac tot ce este necesar, și cu atât mai mult putem evita acele scenarii negative.

DEBRA : Bun, bine. Și o întrebare interesantă. Ce spuneți despre misteriosul stâlp monolit metalic triunghiular care a fost găsit într-un deșert îndepărtat din Utah din S.U.A., care a făcut știri mondiale, mai ales după ce a dispărut, de asemenea, două săptămâni mai târziu? Și apoi, în același timp, s-a întâmplat de cealaltă parte a lumii în România, apoi a apărut altul în California. Care este povestea din spatele acestor monoliți ? Sunt doar o farsă, sunt semne de la Galactici, cum sunt cercurile din lanurile de cereale sau ar putea fi ceva folosit în scopuri nefaste?

COBRA : Acești monoliți fac parte dintr-un proiect artistic și faptul că proiectul artistic a făcut știri chiar acum este un semn al energiei Vărsătorului care intră acum. Aceasta este tocmai imaginea Epocii Vărsătorului. Energia acestor monoliți ne conectează la misterul universului. Ne aduc amintirile filmului Space Odyssey. Aduc conexiuni cu vechile amintiri ale Atlantidei. Deci, fac parte din Trezirea Globală.



 

Secţiunea a 4-a :

Vindecarea Spirituală

 

DEBRA : Oh, interesant. Ei bine, misterul s-a rezolvat. Îmi place să vă vorbesc acum despre vindecare și practica noastră spirituală. Mai ales, de la data portalului 11-11, multe persoane, în special Lucrătorii în Lumină, raportează oboseală extremă, dureri de cap, amețeli, greață, vibrații intense ale corpului și o creștere puternică a simptomelor dureroase. Acest lucru se datorează intensității extreme a undelor energetice, care lovesc planeta prin erupțiile solare neobișnuite și în creștere ?

COBRA : Nu, face parte din, aș spune, bătălia finală în care Forța Luminii elimină întunericul și întunericul contra-atacă. Atât de multe entități îi atacă pe Lucrătorii în Lumină... Toate aceste tehnologii, tehnologiile scalare creează majoritatea acestor simptome.

DEBRA : Oh, interesant. Bine, dar sunt înregistrate erupții solare în creștere. Acestea vin în pregătirea Evenimentului care se apropie, eventual pentru a ne aclimatiza corpurile câte puțin ?

COBRA : Nu, acesta este doar începutul noului ciclu solar, unde minimul solar este chiar în urma noastră. Și acum începem încet să intrăm în noul ciclu solar.

DEBRA : Bine. o parte din oboseala pe care o experimentează Lucrătorii în Lumină ar putea fi cauzată de implicarea în operații galactice și bătălii în planul astral în timp ce dorm ?

COBRA : Da, într-o anumită măsură.

DEBRA : Bine. Da, pentru că mulți oameni raportează visele în care participă la astfel de activități. Și mulți Lucrători în Lumină se confruntă, de asemenea, cu insomnie sau cu somn perturbat. Ar ajuta vreunul dintre protocoalele actuale precum Comanda 771 sau Comanda 12-21 privitor la acest lucru ? Sau mai aveți și alte sugestii ?

COBRA : Da. Aceste protocoale ar ajuta foarte mult. Pot ajuta foarte mult.

DEBRA : Bine. Deci, a le invoca înainte de a adormi, ar ajuta.

COBRA : Da. Da.

DEBRA : Bine. Mulți oameni sunt plini recent de emoții negative. Care sunt motivele ? Și ați putea să dați câteva sfaturi ? Aceste lucruri se datorează, așa cum ați menționat, acelor arme scalare ?

COBRA : Da. Da.

DEBRA : Bun. Este posibil ca Forțele Luminii să poată stabili un protocol pe care să îl putem folosi pentru a ne ajuta să ne protejăm de atacurile entităților întunecate ?

COBRA : Unul dintre cele mai eficiente lucruri este de a invoca Flacăra Violet și de a invoca și acele comenzi. Puteți apela echipa voastră prin Comanda 12-21 și puteți solicita protecție. Puteți folosi Coloana de Lumină. Există și alte tehnici de protecție. Unele dintre ele sunt publicate pe blog de ani de zile.

DEBRA : Da. Este adevărat că unele persoane cu vibrație înaltă „sunt lăsate în pace” de către întuneric ? Devenim mai „invizibili” pentru întuneric, cu cât ne ridicăm mai mult vibrația ?

COBRA : Acest lucru va fi adevărat atunci când se va elimina suficient din construcția Matricei.

DEBRA : Bine. E bine de știut. Rănirea și stresul emoțional poate cauza scăderea vibrației noastre. Suplimentar la protocolul Comanda 771, aveți și alte sugestii pentru a ne ajuta să ne vindecăm corpurile emoționale ? 

COBRA : Există mulți vindecători care pot utiliza tehnici variate pentru a ajuta la vindecarea corpului emoțional și oamenii care au traume emoționale, pot folosi acele modalități diferite de vindecare și pot vizita vindecătorii spre a-i ajuta în acest proces.

DEBRA : Bine. Ați menționat că eliminarea implanturilor va începe după 21 decembrie 2020, ceea ce este o știre grozavă. În ce moment vom fi capabili să simțim rezultatele și ce vom simți ?

COBRA : Din nou, așa cum ați spus, acest lucru poate fi așteptat într-o lună sau două, iar rezultatul va fi conexiunea mult mai ușoară cu Sinele nostru Superior, și vă veți simți în general, mult mai bine, ca urmare a infuziei de mai multă Lumină în câmpul vostru energetic.

DEBRA : Bun, bine. Ce se va întâmpla după intrarea energiilor Erei Vărsătorului cu cei care sunt treziți spiritual ? Și ce ne spuneți despre cei care nu sunt treziți spiritual ?

COBRA : Pentru cei care sunt treziți spiritual, va fi o mare împingere înainte. Va fi, așa cum am spus, mai ușor pentru ei să se conecteze cu Sursa, cu Sinele lor Superior. Și cei care nu sunt treziți vor avea mai mult, aș spune o experiență cutremurătoare în care vor trăi un cutremur emoțional, deoarece acele două energii vor începe să declanșeze emoțiile suprimate. Și mai ales, pe măsură ce mai mult din construcția Matricei este eliminată, acele energii vor activa oamenii. Tot ceea ce a fost suprimat va începe să iasă la suprafață.

DEBRA : Bine. Deci, este important să avem compasiune pentru toţi, prin ceea ce trec.

COBRA : Da.

DEBRA : Unii Lucrători în Lumină susțin că trăiesc acum în 5D, dar mulți încă nu au experimentat acest lucru. Va fi mai ușor după 21 decembrie 2020accesăm energia 5D ? Și puteți descrie cum se simte energia 5D ?

COBRA : Da. Pe măsură ce din ce în ce mai multe implanturi vor dispărea, va fi tot mai ușor să vă conectați cu acele energii din dimensiuni superioare. Energiile din a 5-a dimensiune sunt energii ale fericirii, ale Luminii, ale Iubirii. Adică, toți cei care au lucrat cu ei înșiși au experimentat aceste energii la un moment dat în viața lor.

DEBRA : Da. Energia 5D este cu siguranță una fericită. Dar, din moment ce suntem încă în corpuri 3D, trăim o experiență 3D... Ce sugestii aveți pentru a gestiona trăirea în 3D după ce ați experimentat o privire asupra lui 5D, deoarece lumea 3D se poate simți atât de grea și haotică ?

COBRA : Scopul este ca, după ce experimentați energiile 5D, să ancorați aceste energii în corpul vostru fizic și în împrejurimile voastre fizice. Deci, acele energii au venit pentru a fi ancorate, pentru a fi integrate în lumea fizică.

DEBRA : Bine. Chiar dacă Pământul nu se va rupe fizic, așa cum ați spus în ultimul nostru interviu, în timp ce trecem la momentul Evenimentului, se va forma o mare diviziune de linia temporală, între cei care se identifică cu „Vechiul” Pământ și cei care se identifică cu „Noul” Pământ ? Unii spun că cei care trăiesc pe „Noul” Pământ nu vor putea nici măcar să asiste sau să fie afectați de haosul dezmembrării „Vechiului” Pământ. Este adevărat ?

COBRA : Ei bine, aș spune că este o exagerare. Aș spune că cei care sunt mai aliniați cu energiile 5D vor avea o experiență mai spirituală, o experiență mai pașnică. Și cei care se agață de lumea veche vor avea parte de un proces mult mai dificil. Dar va fi în continuare aceeași realitate fizică, realitate exterioară pentru ambele tipuri de oameni, deși cei care sunt mai conectați cu Sinele lor Superior vor avea o perioadă mult mai ușoară în tranziție.

DEBRA : Bine. Știm că este crucial să ne conectăm la Sinele nostru Superior în aceste vremuri, dar, după cum ați menționat, armele scalare și alte mijloace nefaste creează o deconectare. Cum putem realiza mai bine această conexiune ?

COBRA : Da, este bine să meditați, să vă conectați cu natura și să vă conectați la ceea ce este bun și frumos.

DEBRA : Bine. Ați menționat că, într-o operațiune recentă, Comandamentul Ashtar și-a repoziționat navele-mamă pentru poziția lor finală și sunt gata să transmită energii pentru a declanșa Evenimentul și pentru a elimina întunericul rămas. Cum putem primi mai bine aceste energii ? Dacă le primim, va da oarecare putere Lucrătorilor în Lumină pentru a fi gata pentru misiunile lor în timpul străpungerii finale ?

COBRA : Da, pentru a vă conecta cu acele Nave-Mamă trebuie să vă extindeți conștiința, dincolo de Orbita Lunară. Și dacă veți reuși să faceți lucrul acesta, veți putea simți energia acelor Nave-Mamă și vă pot trimite ceva vindecare și vă pot reechilibra și câmpul energetic.

DEBRA : Cum ne sugerați să facem asta, extinzându-ne conștiința dincolo de orbita lunară ?

COBRA : Intrați doar în meditația voastră și puteți călători doar în mintea voastră, în meditația voastră. Puteți călători, puteți vizualiza cum treceți dincolo de orbita lunară și vedeți ce se întâmplă.

DEBRA : Oh, bine. OK. Vom primi vreo vindecare înainte de Eveniment, astfel încât să ne putem asuma în mod eficient rolul de lider pentru a ajuta umanitatea să navigheze în energiile superioare și Dezvăluirea pe care Evenimentul o va aduce ?

COBRA : Da, procesul de vindecare va începe de îndată ce va fi eliminată suficientă tehnologie negativă, energiile de vindecare vor începe să curgă treptat, dar vindecarea completă se poate întâmpla numai după Eveniment.

 

(continuare în Partea a 3-a)

 

SURSA : https://www.youtube.com/watch?v=1aVHvo4FZtw&feature=emb_logo

prin

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/12/interviu-sisterhood-of-rose-cu-cobra.html


Un comentariu:

  1. " Rezistența civilă și neascultarea în masă sunt răspunsul în acest moment. Problema este că sunteți cu toții împărțiți. Și nu vă puteți coordona unul cu celălalt, deoarece regresivul controlează mass-media și toate comunicațiile. Și pentru ca acest lucru să poată avea loc, trebuie mai întâi să treziți cât mai mulți oameni posibil."(Swarru.org)

    NU !!!

    https://youtu.be/JDbwEQG2cqI

    RăspundețiȘtergere