sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Frăţia Trandafirului („Sisterhood of the Rose”) - INTERVIU al lui COBRA : „Activarea finală a EREI VĂRSĂTORULUI” (8 decembrie 2020) – Partea a 3-a.

  

Frăţia Trandafirului

(Sisterhood of the Rose)

 INTERVIU

al lui COBRA :

Activarea finală a

EREI  VĂRSĂTORULUI

 (8 decembrie 2020)

 – Partea a 3-a –

 

 

(continuare din Partea a 2-a)

 

Secţiunea a 5-a :

EVENIMENTUL şi ASCENSIUNEA

 

DEBRA : Aș dori să vă pun câteva întrebări despre Eveniment și Înălțare. Ați spus că unul dintre obstacolele în calea Evenimentului este că nu există suficientă unitate între Lucrătorii în Lumină, că, dacă am putea deveni mai uniți, am crea un câmp puternic de rezonanță armonică care ar permite Forțelor Luminii să facă lucrurile mai repede și mai eficient. Acest lucru se datorează faptului că Lucrătorii în Lumină au o frecvență vibrațională mai mare și atunci când este unificat, aceasta este mărită ? Ce se întâmplă cu această frecvență atunci când există disonanță între Lucrătorii în Lumină ?

COBRA : Lucrătorii în Lumină sunt de fapt ființe care s-au oferit voluntare la un moment dat să vină aici pe această planetă pentru a ridica vibrația planetei. Și dacă majoritatea luptă între ei, este evident că acest lucru va crea consecințe drastice într-un câmp energetic planetar.

DEBRA : Bine. Ei bine, veți fi fericiți să știți că există un proiect în curs de realizare care va ajuta la unificarea semnificativă a Lucrătorilor de Lumină, precum și la creșterea energiei Zeiței. Deci, stați la curent cu asta. După cum înțelegem, principalul obstacol în calea Evenimentului este reprezentată, în prezent, de către Bombele Toplet Cuantice. Ne puteți spune procentajul din ceea ce a mai rămas dintre acestea sau orice perioadă de timp în care ar putea fi eliminate ?

COBRA : Nu, nu pot răspunde la această întrebare.

DEBRA : Bine. dar ați spus că sunt mai ușor de îndepărtat decât cele cu plasmă, care au fost eliminate la începutul acestui an (da, da) datorită succesului uneia dintre meditațiile noastre. Asta înseamnă că odată ce majoritatea resturilor cuantice rămase sunt curățate, chiar dacă există încă anomalii primare sau Chimera sau Arhoni prezenți, se poate întâmpla [Evenimentul] ? Și ar putea exista alte surprize care să apară ? Știu că ai spus că este posibil, din moment ce suntem încă într-un război.

COBRA : Este posibil, dar aceste surprize vor fi minore. Va fi mult mai ușor de curățat și va dura mult mai puțin timp.

DEBRA : Și Evenimentul se poate întâmpla în continuare dacă există o Anomalie Primară sau Chimera sau Arhonii ?

COBRA : Da. Da.

DEBRA : Bine. Pentru că oricum vor merge la Soarele Central Galactic, da ?

COBRA : Da.

DEBRA : Bine. Trebuie să întreb la cât de inconfortabil și periculos se poate ajunge, înainte ca Sursa să declanșeze Evenimentul ? Este probabil că va trebui să trăim într-o societate distopică planificată de Cabală înainte ca evenimentul să aibă loc ? Va trebui să experimentăm lucruri precum lipsa de alimente, pandemii suplimentare, urmărirea prin supraveghere, 5G, sărăcia globală sau un guvern unic ?

COBRA : Planurile lor sau toate acele planuri întunecate nu vor avea succes în întregimea lor, însă, aspecte mai mici ale acestor planuri sunt deja active acum. Deci, acest lucru poate merge puțin mai departe, dar nu mă aștept să meargă mult mai departe decât ceea ce avem acum.

DEBRA : Bine. Ei bine, asta este o veste bună. Veți împărtăși la un moment dat o descriere detaliată a fazelor de nucleație 4, 5 și 6 ?

COBRA : Este planificat, dar din nou, nu vă voi face promisiuni, deoarece oamenii sunt prea atașați de ceea ce spun și, dacă nu se întâmplă exact în ziua în care spun că se va întâmpla, există probleme. Deci, aș spune că este planificat să fie descris în detaliu, dar nu voi spune când și cum.

DEBRA : Bine. Care sunt câteva semne că ne putem aștepta ca Evenimentul să se apropie ?

COBRA : Cu siguranță, energiile puternice, pozitive și tot mai multe dezvăluiri în mass-media și o mulțime de evoluții interesante pe scena geopolitică planetară.

DEBRA : Și cred că ați menționat că, odată ce Evenimentul se apropie, va exista o accelerare a activităţilor.

COBRA : Da. Da.

DEBRA : Suntem în continuare pe drumul cel bun pentru ca Evenimentul să se întâmple, așa cum s-a explicat anterior sau a existat o modificare ? Va fi declanșat în continuare de un bliț solar imens sau, așa cum speculează unii oameni, această linie temporală s-a prăbușit și acum vine în multe „mini” blițuri-uri solare care vor continua până în 2025 ?

COBRA : Nu va fi un bliț (flash) solar. Va fi, aș spune, un puls galactic, care nu este încă un bliț solar mare care creează cataclismul. Deci, atunci când Evenimentul se va întâmpla, nu va exista niciun cataclism global, dar va exista un puternic flash de energie. Și planul este în continuare același.

DEBRA : Cum o vor experimenta diferite persoane ? De exemplu, Lucrătorii în Lumină treziți sau oamenii disfuncționali, „oamenii adormiți” sau cei care nu doresc să se schimbe ? Implanturile și programarea se vor rezolva automat în acest moment sau oamenii vor mai trebui „să facă munca” singuri ?

COBRA : Oamenii treziți, pentru ei va fi o experiență foarte plăcută. Fiindcă, cei care au fost în negare vor trebui să se confrunte cu orice au negat. Și implanturile cu siguranță vor fi curățate într-o anumită măsură, dar va mai fi de lucru care trebuie făcut. Dar oamenii vor trebui să facă această muncă ei singuri și, bineînțeles, cu ajutorul Forțelor Luminii.

DEBRA : Bine. După Eveniment, corpurile noastre pe bază de carbon vor fi înlocuite cu corpuri christaline ?

COBRA : Nu.

DEBRA : Și dacă da, această transformare se întâmplă deja cu unii care mențin o vibrație ridicată ?

COBRA : Da. Da.

DEBRA : Ce schimbări vom observa ? Și acest lucru ar putea contribui la oboseala pe care o simt unii ?

COBRA : Suntem cu toții în corpuri bazate pe carbon.

DEBRA : Oh, suntem. Bine. Pentru că unii Lucrători în Lumină vorbesc despre modul în care devin christalini. Deci, asta nu este decât după Eveniment, corect ?

COBRA : Aceasta este de fapt o idee care nu este pe deplin corectă. Deci, nu voi aprofunda acest lucru chiar acum, dar întreaga idee în sine, este de fapt o reflectare a ideii Corpului de Lumină, dar acest lucru depășește sfera acestui interviu.

DEBRA : Bine. Mulțumesc. Conform cărții Matrix IV de Val Valerian, în momentul Evenimentului, toate obiectele artificiale realizate din materiale sintetice care nu există în natură, vor dispărea. El spune că acest lucru s-a mai întâmplat și este motivul pentru care arheologia nu poate găsi resturi de tehnologie avansată din civilizațiile antice. Este adevărat ceva din toate acestea ?

COBRA : Evenimentul nu va face să dispară obiecte artificiale. Motivul pentru care arheologia nu poate găsi resturile de plastic este că plasticul poate dura aproximativ 500 de ani, în timp ce marmura poate dura milioane de ani sau chiar mii de milioane de ani. Majoritatea metalelor pot dura cel puțin câteva mii de ani. Deci, bineînțeles, dacă cineva ar folosi, de exemplu, plasticul în vremea egipteană, acel plastic ar dispărea de mult.

DEBRA : Are sens. Oamenii sunt curioși cum va arăta viața Lucrătorilor în Lumină treziți în timpul și după Eveniment ? Vom fi mai ocupați ca oricând să ajutăm oamenii să facă față dezvăluirilor și să ne îndeplinim misiunile sau vom fi duși într-un paradis galactic pentru odihnă și vindecare ?

COBRA : Acest lucru va fi destul de individual. Anumiți oameni au fost supra-solicitați și sunt pe punctul de a se prăbuși. Vor avea nevoie de vindecare și odihnă. Iar unii oameni vor deborda de entuziasm după Eveniment și vor alerga continuu, ajutând pe toată lumea, trezindu-i pe toți. Deci, este foarte individual.

DEBRA : Bine. Și vom putea alege ? 

COBRA : Cu siguranță.

DEBRA : Bun. Pentru Lucrătorii în Lumină care sunt treziți și, după cum ați spus, obosiți de munca neobosită, din greu pentru eliberarea planetară, vor primi orice fel de prioritate de la Forțele Luminii atunci când vine vorba de distribuirea fondurilor, tehnologiilor de vindecare și anti-îmbătrânire etc. ? Și Forțele Luminii știu de contribuția acestor Lucrători în Lumină ? Cum sunt identificați acești oameni, se bazează pe vibrațiile lor ?  Și cine anume poate lua deciziile cu privire la cum și cui să distribuie totul ?

COBRA : Forțele Luminii monitorizează activitatea tuturor Lucrătorilor în Lumină în acest Proces de Eliberare. Iar cei care au contribuit cel mai mult se găsesc pe o listă de priorități, iar aceștia sunt cei care vor fi contactați prima dată. Și, la fel, cei care au o mare nevoie de vindecare vor fi, de asemenea, printre cei care sunt contactați mai întâi.

DEBRA : Bine. Și în ce moment, după Eveniment, vom avea acces la aceste lucruri ?

COBRA : Distribuirea acestui lucru va începe imediat după Eveniment și va exista o listă de priorități. Vor fi secvențe. Vor exista protocoale și totul va merge în conformitate cu acele protocoale.

DEBRA : Bine. Puteți vorbi puțin despre paturile medicale și despre tehnologia de întinerire care va fi disponibilă după Eveniment ? Din nou, cât de curând vor fi, după Eveniment, disponibile ? Și paturile medicale sunt eficiente numai în vindecarea bolilor corpurilor fizice și energetice sau este posibil ca acestea să inverseze complet și să oprească procesul de îmbătrânire ?

COBRA : Bine. Această tehnologie pe care oamenii o numesc paturi medicale („med beds”) este de fapt o tehnologie care aparţine civilizaţiilor avansate din galaxie, de ceva timp, și poate inversa procesul de îmbătrânire. Poate vindeca boala, poate repara corpurile energetice, poate repara corpurile fizice. Și acesta va începe să fie distribuit la un moment dat după Eveniment, unde există suficientă conștiință pentru acest lucru. Și din nou, primii cărora li se vor oferi aceste tehnologii sunt Lucrătorii în Lumină și apoi vor fi diseminate încet, către populația generală.

DEBRA : Bine. Este probabil ca tranziția către Eveniment să fie pașnică dacă putem ajunge la Masa critică pentru meditația din 21 decembrie 2020 ?

COBRA : Va fi mult mai probabil să fie pașnică. Da.

DEBRA : Bun, bine. Va fi bine să auzim despre Planul Ascensiunii, pe care l-ai menționat în ultimul nostru interviu, care s-a schimbat și recent ați indicat că veți publica informații despre acea actualizare după 21 decembrie 2020. Se pare că Procesul Ascensiunii nu poate fi descris în mod clar de nicio resursă sau cantitatea limitată de informații care este transmisă populației de suprafață are asemănări mici sau deloc. De ce este totul atât de vag și misterios ? Adică, de ce rasele galactice, care sunt cu milioane de ani înaintea noastră în evoluție, de ce nu sunt capabile să descrie acest proces în mod clar ?

COBRA : Este o problemă de canalizare, deoarece majoritatea oamenilor care sunt, care apar sau afirmă că au contact nu au contact real și foarte puțini oameni care au contact cu Forțele Luminii nu au fost suficient de instruiți pentru a înțelege planul Ascensiunii. Deci, sunt foarte puțini oameni care au primit bucăți din planul Ascensiunii și întregul plan. Acesta este un motiv.

Celălalt motiv este că părți ale planului au fost clasificate, deoarece forțele întunecate le-ar putea folosi în mod abuziv. Așadar, după 21 decembrie 2020 mă aștept să fie lansat mult mai mult din toate acestea. Voi elibera o parte din el. Și acest lucru va începe să devină mai mult o cunoaștere comună atunci când energiile se îmbunătățesc și este eliminat mai mult din întuneric

DEBRA : Bun, bine. Așteptăm cu nerăbdare acest raport. În ce moment după Eveniment vom începe să creăm și să trăim în Insulele Luminii ? Conectarea și unirea cu alți Lucrători în Lumină este un pas pe care îl putem face acum pentru a începe acest proces ? Și cum se vor forma aceste Insule de Lumină ? Depinde de noi să ne organizăm pe cont propriu, sau vom avea îndrumare și sprijin din partea Forțelor Luminii ?

COBRA : Insulele de Lumină vor începe să fie create imediat după Eveniment, când Lucrătorii în Lumină vor începe să primească suficientă îndrumare și asistență pentru a le crea în mod corespunzător. Pentru că acum, cred, pur și simplu nu există suficientă conștiință pe suprafața planetei pentru ca vreun grup să poată manifesta așa ceva.

DEBRA : Bine. După Eveniment va exista un film sau un documentar care să explice toată istoria galactică până la eliberarea planetară ? Și populația de suprafață va fi ghidată să realizeze acest tip de filme sau acest lucru va fi făcut exclusiv de Forțele Luminii sau de Mișcarea de Rezistență ?

COBRA : Acest material a fost deja pregătit de Rezistență și va fi lansat prin mass-media. De fapt, unele dintre marile edituri, unele dintre marile ziare, posturile TV, au deja acest material undeva pe computerele lor, fiind blocate și ascunse. Și va fi activat de la distanță în momentul Evenimentului, iar oamenii vor putea vedea filmele respective.

DEBRA : Oh, așteptăm cu nerăbdare acest lucru.

COBRA : Unele dintre aceste materiale au fost de asemenea pregătite de către militarii pozitivi. Acesta este un alt aspect al acestui lucru și acesta va fi difuzat și în momentul Evenimentului.

DEBRA : Bine. Dar sunt sigură că oamenii de pe planetă vor fi inspirați să creeze și unele dintre propriile lor proiecte. Corect ?

COBRA : Desigur.


Secţiunea a 6-a :

ZEIŢA

şi Sisterhood of the Rose

(Frăţia Trandafirului)

 

DEBRA : Aș vrea să ne folosim ultimele minute pentru a vorbi despre Zeița și Sisterhood of the RoseFrăția Trandafirului. Deci, ați afirmat că există prea puțină energie a Zeiței pe planetă și că avem nevoie de mult, mult, mult mai mult. Deci, să vorbim despre cum am putea face asta și să aducem conștientizarea cu privire la exact ce este această energie. Deoarece energia Zeiței a fost foarte neînțeleasă în societatea noastră... știți, bărbații vor să fie cu una și femeile vor să arate ca una, de obicei, pozând în imagini sexy și numindu-se „zeiță”. Dar, din păcate, este vorba despre ceva mult mai profund. Chiar și unii dintre membrii Sisterhood of the Rose nu înțeleg pe deplin conceptul Zeiței. Deci, puteți explica cine este de fapt Zeița ? Este ea Soarele Central Cosmic sau aspectul feminin al Sursei sau ce se înțelege prin „Zeiță” ?

COBRA : Aspectul feminin al Sursei este, aș spune, cea mai apropiată descriere pe care o puteți avea pentru Zeiță, iar energia Zeiței are multe aspecte. Unele dintre aceste aspecte sunt legate de frumusețea fizică, alte aspecte sunt conectate la principiul matern, iar altele sunt legate de compasiune. Deci, există multe manifestări diferite ale Energiei Zeiței și toate sunt la fel de importante, deoarece toate fac parte din aceeași Sursă, care este aspectul feminin al lui UNU (al UNIMII).

DEBRA : Bine. Deci, Zeițele pe care le cunoaștem din povești, istorie etc. sunt descrise ca femei frumoase care au multă putere și abilități speciale. Acestea sunt ființele superioare care au întruchipat energia Zeiței și apoi s-au întrupat pe Pământ și pe alte planete în scopuri specifice?

COBRA : Da, au existat multe ființe din diferite sisteme stelare care au influențat energia Zeiței de pe suprafața planetei și au adus misterele Zeiței. Și acestea sunt cunoscute în diferite mituri și povești din istorie. Și acestea sunt exact ființele care au adus energia Zeiței pe planetă.

DEBRA : Bine. Toate aceste Ființe-Zeițe sunt Maeștri Ascensionați sau de dimensiunea a 5-a sau superioare ?

COBRA : Multe dintre acestea sunt ascensionate în acest moment, dar nu erau ascensionate în momentul venirii lor pe Pământ. Majoritatea nu erau.

DEBRA : Bine. Dar toate sunt ale Luminii.

COBRA : Da, cu siguranță.

DEBRA : Desigur. Care este cel mai bun mod de a vă conecta cu Zeița ? Este direct cu sursa Zeiței sau prin intermediul uneia dintre aceste ființe ?

COBRA : Cel mai bun mod ar fi combinarea ambelor, deoarece ambele aspecte sunt aspecte diferite ale energiei Zeiței.

DEBRA : Bine. Este energia Zeiței cea mai puternică energie din existență, cea mai înaltă vibrație posibilă ? Cred că ați spus că Arhonii sunt alergici la energia Zeiței și că cei care întruchipează pe deplin această energie nu pot fi atinși de ei. Înseamnă asta că întruchipând această energie a Zeiței putem avea o imunitate mai mare față de atacuri ?

COBRA : Aș spune că există aspectul feminin al Sursei și există aspectul masculin al Sursei. Și ambele aspecte împreună creează Sursa, care este cea mai puternică energie care există. Și da, Arhonii sunt alergici la energia Zeiței și, dacă într-adevăr întrupați complet Zeița, atunci sunteți protejat. Dar dacă sunteți în procesul de întruchipare al acesteia, puteți declanșa o reacție alergică a Arhonilor.

DEBRA : Da, da, așa cum mulți au experimentat în diferite vieți. De ce unii oameni exprimă în mod natural și emană mai multă energie a Zeiței decât alții ? Au fost Zeițe în viețile anterioare ?

COBRA : Unii oameni au fost preotese și preoți ai Zeiței în viețile trecute și, desigur, este mult mai ușor și mai natural pentru ei să se conecteze la energia Zeiței.

DEBRA : Bine. Oare oamenii care nu sunt Zeițe întrupate pot emana și ei această energie ?

COBRA : Practic, nu există Zeițe întrupate pe suprafața planetei chiar acum, dar oamenii care sunt în legătură cu energia Zeiței sunt mulți. Și, cu siguranță, emană acea energie într-un anumit grad.

DEBRA : Bine. Mulți oameni cred că prezența Zeiței este ceva pe care doar femeile îl pot invoca, dar cum pot crește și bărbații prezența ei ?

COBRA : Exact la fel cum poate o femeie, se pot conecta cu prezența ei în meditațiile lor. Toate acele protocoale, toate acele meditații, toate acele căi sunt deschise și pentru bărbați, desigur. Pentru că, chiar dacă cineva este într-un corp masculin, şi el poate avea acces la toate aspectele feminităţii.

DEBRA : Aș dori să vorbesc cu dvs. despre unele dintre modalitățile prin care putem invoca energia Zeiței, deoarece este atât de important să avem mai mult pe planetă. Așadar, dacă ați putea comenta pe scurt fiecare dintre aceste lucruri... Prezentarea calităților Zeiței, cum ar fi : a fi mai iubitoare, grijulie, să îngrijească, aceasta este o modalitate de a întruchipa Zeița, da ?

COBRA : Da, desigur. Da, cu siguranță.

DEBRA : Bine. Și apoi, adunându-ne și unindu-ne cu ceilalți pentru a onora și invoca Zeița, așa cum facem în grupurile Sisterhood of the Rose


COBRA : Da, desigur.

DEBRA : Aducând mai multă frumusețe în viețile noastre.

COBRA : Da, desigur.

DEBRA : Făcând vortexul Zeiței. Și dacă ați putea explica pe scurt cum funcționează această tehnologie.

COBRA : Vortexul Zeiței este o meditație antică din Atlantida, care creează un vortex (vârtej) de energie care aduce și invocă energia Zeiței către suprafața planetei. Această meditație a fost postată pe blog și, de asemenea, pe site-ul Sisterhood of the Rose. Deci, aceasta este una dintre cele mai puternice tehnici de invocare a energiei Zeiței.

DEBRA : Bine. Și ce spuneți despre eliberarea noastră de programările sexuale negative ?

COBRA : Aceasta este, de asemenea, o parte foarte importantă, deoarece deblochează fluxul de energie Kundalini, iar energia Kundalini este foarte legată de prezența Zeiței.

DEBRA : Ar fi mai ușor să faceți acest lucru în energiile Vărsătorului ?

COBRA : Da.

DEBRA : Bun, bine. Și ce spuneți despre folosirea statuilor sau imaginilor Zeiței ? Cum ar fi ca un altar ?

COBRA : Da. Statuile și imaginile Zeiței sunt ancore ale energiei Zeiței și le puteți folosi ca un instrument pentru a vă conecta mai ușor cu acele energii.

DEBRA : Ce s-ar întâmpla dacă toată lumea s-ar conecta zilnic la energia Zeiței ?

COBRA : Am trăi în paradis chiar acum.

DEBRA : Știam că o să spuneți asta ! Pentru a înțelege adevărata energie a Zeiței, există cărți pe care le puteți recomanda ?

COBRA : Există destul de multe cărți despre energia Zeiței. Unele dintre ele abordează acest lucru mai mult dintr-o perspectivă istorică, de exemplu cărți de Marija Gimbutas sau „Potirul și lama” de Riane Eisler. Sau există cărți despre prostituatele sacre. Există și alte cărți. Deci, există multe dintre ele, puteți folosi doar ghidarea voastră pe care să o citiți :

- The Goddesses and Gods of Old Europe : Myths and Cult Images” by Marija Gimbutas („Zeițele și Zeii Europei Vechi : mituri și imagini de cult” de Marija Gimbutas). 


- The Chalice and the Blade” de Riane Tennenhaus Eisler („Potirul și lama” de Riane Tennenhaus Eisler). 


DEBRA : Bine. Și doar câteva întrebări despre Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului). Ne puteți spune dacă vor exista modificări cu grupurile [Sisterhood of the Rose] în 2021, odată cu intrarea noii energii ale Vărsătorului ? Concentrarea noastră se va schimba? Și, de asemenea, va fi mai ușor să ne conectăm și să câștigăm membri, în ciuda posibilelor restricții care ne pot împiedica să ne întâlnim în grupuri fizice ?

COBRA : Da, s-ar putea să apară unele schimbări, deoarece există anumite activări așteptate în rețeaua de energie planetară, care vor fi destul de puternice și destul de importante, iar focalizarea se poate schimba. Și aceste noi instrucțiuni vor fi lansate atunci când este momentul potrivit și dacă este momentul potrivit.

DEBRA : Bine, va exista vreun punct, fie înainte, fie imediat după Eveniment, în care liderii sau membrii Sisterhood of the Rose vor fi contactați de către Forțele Luminii sau Mișcarea de Rezistență cu privire la rolul și misiunile pe care trebuie să le ia în acel moment ? Și unul dintre aceste roluri va fi acela de a preda misterele Zeiței și, dacă da, cum vor fi transmise aceste învățături ?

COBRA : Da, imediat după Eveniment, acei lideri ai grupurilor vor fi contactați și li se vor oferi anumite instrucțiuni. Și o parte din aceste instrucțiuni va fi să începeți să predați misterele Zeiței, în conformitate cu înțelegerea lor. Și li se vor oferi noi tehnici, noi revelații, iar unele dintre acestea vor fi destul de puternice și destul de transformatoare, dar și destul de șocante. 

DEBRA : Desigur, oamenii sunt foarte curioși cu privire la sufletele pereche și la energia sexuală legată de acestea. Acestea sunt aspecte importante ale Zeiței și importante atât pentru eliberarea planetei, cât și pentru Ascensiune. Deci, acum că „Regina Păianjen” a fost înlăturată, va fi mai ușor pentru sufletele pereche să se găsească reciproc și să aibă relații sănătoase și pașnice, să poată ancora mai multă Iubire Divină pentru a ne ajuta să mergem către eliberare și Ascensiune?

COBRA : Teoretic da, dar practic vorbind, există și alte obstacole care trebuie eliminate.

DEBRA : Bine. Aveți vreo sugestie despre cum am putea atrage un suflet pereche în acest moment ? Și invocarea energiei Zeiței ajută în acest sens ?

COBRA : Făcând Meditația Vortexului Zeiței, este cel mai rapid și mai eficient mod de a manifesta sufletul pereche în viața voastră.

DEBRA : Interesant, dacă ar ști asta mai mulți oameni, nu ? Îmi puteți împărtăși perspectiva asupra modului în care relațiile de căsătorie bărbați / femei pot ancora Principiul Divin Feminin și Masculin în societatea actuală ? În special Lucrătorii în Lumină care simt atacuri (agresiuni) sexuale ?

COBRA : Arhetipul original al căsătoriei este un Arhetip al Uniunii Divine între Sufletele Gemene, iar persoanele care sunt căsătorite în mod conștient pot începe să ancoreze acel arhetip în căsătoria lor, iar unirea lor poate fi accelerată prin întruchiparea conștientă în momentele sexuale sau în momentele cotidiene. Și atacurile la nivel sexual din partea forțelor întunecate se vor diminua, dacă astfel de cupluri pot urma acel protocol de conectare cu Sinele lor Superior în viața lor de zi cu zi, creând armonie între ele și protejându-se în fiecare moment.

DEBRA : Bine. Este necesar ca un cuplu să fie căsătorit ?

COBRA : Nu.

DEBRA : Și o întrebare rapidă despre pietrele Cintamani, s-a sugerat că grupurile Sisterhood of the Rose folosesc Piatra Cintamani ca piatră centrală într-o mandală atunci când se întâlnesc. Cum sunt conectate pietrele Cintamani de energia Zeiței ?

COBRA : Pietrele Cintamani provin din sistemul stelar Sirius, iar sistemul stelar Sirius este unul dintre sistemele stelare majore care ar putea transmite energia Zeiței în această parte a galaxiei.

DEBRA : Bine. Foarte bine. Am vorbit despre atât de multe lucruri aici. Apreciez tot ce am discutat. În încheiere, puteți împărtăși oamenilor câteva cuvinte inspiratoare în ceea ce privește trecerea acestui timp acum, înainte de Eveniment până la eliberarea planetară ?

COBRA : Bine. Prima veste bună este că anul 2020 este aproape încheiat și un astfel de an nu se va mai întâmpla niciodată. Deci, aceasta este prima veste bună. A doua veste bună este că pregătim această mare meditație și este o mare oportunitate pentru noi de a face un mare pas înainte și de a ne apropia cu adevărat. Deci, trebuie doar să continuăm până când vom fi victorioși.

DEBRA : Da, da. Deci, doar pentru a întări faptul că este foarte important ca, cât mai mulți oameni să participe la meditația din 21 decembrie 2020 la 18:22 (UTC). Există informații, inclusiv un link către audio-ul ghidat de 20 de minute pe care oamenii îl pot folosi pentru meditația de 20 de minute, pe website-ul dvs. la adresa : www.2012portal.blogspot.com, precum și pe site-ul : www.welovemassmeditation.com. Așa că, cu siguranță, verificați aceasta și haideți să medităm cât mai mulți oameni în acea zi !

Aș dori să mulțumesc fraților și surorilor mele de la Sisterhood of the Rose pentru asistență și pentru contribuțiile lor la acest interviu. Pentru oricine este interesat să afle mai multe despre Sisterhood of the Rose sau să se alăture unui grup din zona sa, vă rugăm să vizitați www.sisterhoodoftherose.network.

Cobra, îţi mulțumesc foarte mult pentru timpul petrecut astăzi și pentru schimbul de informații. Apreciez foarte mult.

COBRA : Da. Și eu vă mulțumesc că ați făcut posibil acest interviu.

DEBRA : Mulțumesc. Victoria Luminii.

COBRA : Victoria Luminii !

 

SURSA : https://www.youtube.com/watch?v=1aVHvo4FZtw&feature=emb_logo

prin

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/12/interviu-sisterhood-of-rose-cu-cobra.html


 

Nota 2 MarYan :

Iată, au fost foarte multe subiecte atinse de către Cobra în acest Interviu al acestuia, luat de către Debra, coordonatoarea Grupului Frăţiei Trandafirului („Sisterhood of the Rose”) din SUA.

Însă, ceea ce ne interesează probabil pe fiecare dintre noi, în cea mai mare măsură, se referă la acelaşi subiect, actualizat şi „fierbinte”, al MASEI CRITICE de la Momentul Activării „ERA VĂRSĂTORULUI” din 21 Decembrie 2020, ora 20.22 a României – cea care influenţează, în mare măsură, evoluţia Liniei Temporale a Pământului, de la acel moment, pe mai departe...

...Faţă de care, iarăşi, ca de fiecare dată, observ diferenţe între ceea ce expune Cobra şi ceea ce noi primim, ca şi informaţie în acest sens...

Iar dacă, mai nou intraţi pe acest blog „Univers Christalin”, nu aveţi nicio idee despre ce este această MASĂ CRITICĂ, iată materialele de bază care se străduiesc să facă lumină în acest caz :

- „PoVestea Zilei (112) pentru 24 Ianuarie 2019 : Meditaţia de Activare a ReÎntoarcerii Luminii – Principalele Concluzii (Partea 1-a)” şi

- „PoVestea Zilei (125) pentru 15 Ianuarie 2020 : Concluzie la Meditaţia/Activarea Portalului Era Vărsătorului din 11/12.01.2020”.

Aşadar, reluând foarte pe scurt informaţia, sperăm că prin această lectură înţelegeţi mai bine (sau revedeţi, după caz) care este situaţia cu mult-comentata MASĂ CRITICĂ Planetară : ar putea reprezenta acel număr care determină direcţia de mişcare/evoluţie a unui Sistem, care are logică (sintetică) de a avea legătură cu MAJORITATEA elementelor acelui Sistem din care se extrage Esenţa (Rădăcina pătrată / RADICALUL) a acelui număr.

În acest caz se remarcă cum Masa Critică pentru această Meditaţie, în „Varianta Cobra” (a celor 144.000 de „aleşi”) a fost depăşită de aprox. 2,8 ori , conform cu afirmaţiile acestuia din ultima sa actualizare, din 28 decembrie 2020, în care s-ar fi atins un „record” de 400.000 de participanţi la Meditaţie-Activare (400.000 / 144.000 = 2,8)...

Cum vise pare ? O veste minunată ?

Haideţi să vedem şi perspectiva noastră, care, după cum aţi putut observa din articolele şi mai ales Notele personale, numerele participanţilor la meditaţii erau recepţionate de către noi ca fiind mai reduse, uneori mult mai mici (la una dintre Meditaţiile anterioare, Cobra vorbea de „peste 1 milion de participanţi” – teoretic acela ar fi fost „recordul”, şi nu acest moment).

Ei bine, din perspectiva noastră, acel Moment chiar a reprezentat unrecord” ! :

- NUMĂRUL de PARTICIPANŢI DEDICAŢI Meditaţiei (la unison, cu atenţia focalizată pe subiectul Meditaţiei), uşor fluctuant (unii au intrat mai târziu, alţii au ieşit mai repede), pare să fi fost undeva între 570.000 şi 600.000 !

- MASA CRITICĂ PLANETARĂ pare că a fost depăşită, în varianta noastră, a Universului Christalin, astfel : 570.000 – 600.000 / 62.500 = 9,19,6 ori mai mult !

Pentru matematicieni, re-amintim : 62.500 de persoane reprezintă, din perspectiva noastră, adevărata MASĂ CRITICĂ de pe această Planetă a umanilor care pot genera o schimbare sistemică (al Sistemului social reprezentat de societatea umană), obţinut din majoritatea umanilor prezenţi pe Planetă (jumătate din 7,8 miliarde locuitori în Ianuarie 2021, ceea ce înseamnă 3,9 miliarde) din care, extrăgându-se Rădăcina Pătrată (Radicalul) rezultă acest număr de aprox. 62.500 de umani (mai exact, 62.450).

Şi atunci, fără să mai intrăm în alte detalii tehnice, acum putem spune că, într-adevăr, această Meditaţie Planetară în Masă ar fi cea mai de succes Meditaţie în masă de până acum, cu Masa Critică Planetară depăşită de aproape 10 ori !!!

De aceea, din această perspectivă, se poate lucra mai uşor asupra Liniilor Temporale Planetare, şi nu pentru a reveni la o direcţie stabilită acum chiar şi câteva luni, ci pentru a crea o Linie Temporală dominantă Planetară cu o NOUĂ DIRECŢIE, unică, total originală, şi, mai ales, infuzată cu frecvenţe tot mai înalte ale Luminii, mai mult decât oricând...

În timp ce Viaţa în Matrix-ul Planetar pare tot mai bizară şi mai „imposibilă” decât oricând din ultimii 75 de ani, iată că lucrurile se mişcă la nivele „ascunse”, din Spatele Scenei, către zone care pot mişca energii tot mai extinse pentru rezultate din ce în ce mai vizibile !

Dar, deocamdată, aşa cum am făcut în ultimul an (sau chiar doi), preferăm să comentăm mai puţin şi să permitem fiecăruia să Simtă şi să tragă propriile sale concluzii, pe baza unor date care, trecute prin filtrul interior al fiecăruia, vor fi luate (sau nu) în considerare.

Noi, oricum, „ne-am făcut datoria” (dorinţei), chiar şi acum, expunând acest Punct/Orizont de Vedere care poate că i-ar ajuta pe cei care rezonează cu acest Univers Christalin...

...Şi, cărora, le mulţumim pentru deschiderea interioară şi încrederea acordată, cum altfel?, acum la cumpăna dintre ani (calendaristici), prin acelaşi gând încărcat de Lumină şi mai ales de Speranţă :

LA  MULŢI  ANI   20-21  !


9 comentarii:

  1. În fapt actorul Dorel Vişan umil cabalei,exact ca Simona Halep:
    care îşi anunță cu surle şi trâmbițe pe gsp.ro că se vaccinează împotriva covid 19," E timpul să punem capăt pandemiei
    !". https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/simona-halep-anunta-ca-se-vaccineaza-anti-covid-620081.html?utm_campaign=Antena3-articol&utm_source=antena3.ro&utm_medium=widget,face reclamă la vaccinuri :"Vaccinarea este un lucru pe care trebuie să-l faci atunci când ai o boală.",pe din dos.În mod identic cum Viorel Cataramă,Dan Bitman,Şoşoacă & Co susțin pandemia prin "atestarea" existenței virusului pe care nici un laborant şi nimeni nu l-a văzut ,ca drept dovadă că nimeni nu are o fotografie publicată într-o revistă de profil conform cu codurile de medicină oficială.Ei lansează informații în media care încurcă oamenii amplificând zâzania dar lăsând porțile larg deschise genocidului "pandemic". În prezent federația lasă resetarea în propriile mâini ale oamenilor ( mulți mafioți,dacă mă întrebați...) în conflict de interes teritorial al Terrei cu Siriusienii A- singurii care vor scuturarea jugului cabalist şi salvarea oamenilor fără genocid( resetare prin crimă )A.Swarru.

    https://www.antena3.ro/actualitate/dorel-visan-vaccin-covid-19-590187.html

    RăspundețiȘtergere
  2. 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<<   PROGRAMUL SALVATORULUI >>>

    "Una dintre cele mai mari MINCIUNI pe care ni le-au spus este că avem nevoie de un MÂNTUITOR - că singura noastră speranță de supraviețuire sau eliberare sau vindecare este să așteptăm sosirea unui Mântuitor extern - fie că este Dumnezeu sau Iisus, o flotă de nave spațiale extraterestre. , sau un computer cuantic.

    Spun acest lucru cu cel mai mare respect, întrucât marea majoritate dintre noi am cumpărat în Programul Salvator într-o formă sau alta. Dar trista realitate este că toți am fost ținuți prizonieri ai lumii Matrix (și a nesfârșitei sale bucle de reîncarnare) continuând să așteptăm un „Mântuitor”, indiferent de eticheta sau numele atașat salvatorului.

    Ați observat cum „salvatorul” foarte promovat pare să nu ajungă niciodată? Mulți au trăit nenumărate vieți în această lume matricială falsă care așteaptă ... dar salvatorul nu vine niciodată. În schimb, suferința crește și condițiile se deteriorează . Astfel este ciclul vicios al hologramei Matrix ... .. Până când vom învăța cum să ne eliberăm în cele din urmă!"

    RăspundețiȘtergere
  3. 🎥 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<<   PROGRAMUL SALVATORULUI >>>

    https://1.bp.blogspot.com/-p5KpmabYGAo/X-10BqSHohI/AAAAAAAABmg/TrDAr0jwLRY1gYOE9YCicNEih_7Mp3ipACLcBGAsYHQ/s640/Savior.jpg

    "Este timpul ca noi să nu mai acceptăm orbește aceste narațiuni false, al căror scop este să ne țină înrobiți,și suferinzi !

    Motivul Programului Păcat și Mântuitor este atât de puternic împins în majoritatea religiilor,încât

    să ne facă să ne simțim complet neputincioși

    și neajutorați,

    şi să acționeze în numele nostru."

    "Odată ce te dezaprobă cu Programul Mântuitorului, ei instituie JOCUL DE AȘTEPTARE.

    Jocul de așteptare menține umanitatea așteptând la nesfârșit un eveniment care nu vine niciodată - și a purtat multe nume ... Armageddon, Bătălia finală între bine și rău, Sfârșitul lumii, Eliberarea planetară, RV / resetarea financiară etc. ."

    https://1.bp.blogspot.com/-5YEtld1AWI8/X-10uLTBhVI/AAAAAAAABmo/otaSA8GM9Ewl8hTICVKloVcSUA44MmSzwCLcBGAsYHQ/s760/Waiting%2BGame.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. 🎥 🎥 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<<   PROGRAMUL SALVATORULUI >>>

    "Majoritatea canalelor de aici de pe Pământ sunt fie false, fie extrem de infiltrate - și se pare că majoritatea ființelor umane nu au reușit încă să comunice direct cu extraterestrii pozitivi, deoarece au existat atât de multe interferențe din partea întunecată."

    "Odată ce înșelăciunea de canalizare a fost expusă și și-a urmat în mare măsură cursul, o mulțime de surse misterioase, dar fascinante de „intel” au apărut pe tot internetul pentru a o înlocui ca ... ..

    ……ai ghicit……

    …… cel mai recent Program Salvator!"

    https://1.bp.blogspot.com/-D7dJGHSnZxQ/X-12dinTT4I/AAAAAAAABnE/nHqnDgJWj7Amw6IXMdIV6aBwJYlgtzezACLcBGAsYHQ/s300/Ben-Fulford-_weekly-update_.jpg

    Matricea continuă să producă același program exact ... cu fețe diferite sau jucători atașați la el."

    RăspundețiȘtergere
  5. 🎥 🎥 🎥 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<<   PROGRAMUL SALVATORULUI >>>

    "Aproape totul din matrice se maschează ca altceva decât ceea ce este cu adevărat! Știu că are loc o trezire în masă din 2012, așa că trebuie să ne hrănească cu o mulțime de informații mascate ca adevăr pentru a ne împiedica să descoperim ce fac cu adevărat.

    Acesta este motivul pentru care ar trebui să se folosească prudență și discernământ extrem în cât de mult din această așa-numită „intel” acceptați ca fapt dovedit, mai ales dacă nu există dovezi coroborabile care să susțină afirmațiile lor .

    Ar trebui să începem să ne întrebăm ... ar trebui să depind de întreaga existență și de viitor a umanității mele de această sursă de informații?

    Sau ar trebui să încep să mă deconectez mai mult de toate aceste narațiuni și să încep să gândesc și să acționez ORGANIC dintr-un loc de putere și suveranitate personală?

    Dacă le oferim prea multă energie și concentrare, am putea continua cu agendele greșite, chiar dacă, din punct de vedere nominal, toți spun că acționează în interesul nostru.

    "

    RăspundețiȘtergere
  6. 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<<   PROGRAMUL SALVATORULUI >>>

    "Așa că am căutat de ani de zile informații mai concrete despre aceste modele geometrice. Mi s-a arătat o Viziune în 2012, care mi-a fost descrisă ca o întoarcere a Planului Sacru Divin ORIGINAL al Creației - și modul în care acest plan ar restabili sănătatea optimă, pacea, dragostea, unitatea, abilitățile sporite și chiar nemurirea omenirii.

    Epifania majoră pe care am avut-o în ultimele săptămâni este că absolut TOTUL din Matrix a fost distorsionat de anomalie - nimic de pe această planetă nu a scăpat de efectele sale devastatoare!"

    https://1.bp.blogspot.com/-H_mBvUOmJ24/X-14Aum78OI/AAAAAAAABng/jUUx2E-R7FU7tI1Smg0nljj39P-xSpsowCLcBGAsYHQ/s320/Epiphany.jpg

    RăspundețiȘtergere
  7. 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<<   PROGRAMUL SALVATORULUI >>>
    "Aceasta este cea mai mare revelație pe care am avut-o până acum și una crucială. Este, de asemenea, motivul pentru care a durat mai mult de 26.000 de ani - posibil chiar 100.000 de ani sau mai mult - pentru ca oricine să recunoască și să identifice distorsiunile. Nu mai aveam Planul Divin original cu care să comparăm simbolurile distorsionate!

    Când studiam știința biogeometriei în urmă cu câțiva ani, fondatorul acestei ramuri a științei - arhitectul egiptean dr. Ibrahim Karim - a spus într-o prelegere pe care am auzit-o susținând că, pentru a corecta tulburările și distorsiunile energetice, se să treacă dincolo de acest tărâm și de continuumul spațiu-timp.

    Acum înțeleg ce a vrut să spună.

    De exemplu, dacă încercați să corectați forma unui tort folosind aceeași matriță care produce forma distorsionată, veți continua să sfârșiți cu un tort multicolor!

    Același lucru este valabil și pentru formele geometrice (codate matematic) (produse de frecvență / sunet) care la rândul lor creează materie și formă. Timp de secole, chiar și milenii, omenirea a încercat să corecteze distorsiunile de pe această planetă folosind aceleași „matrițe” sau forme și modele geometrice distorsionate - cum ar fi simbolul „Floarea vieții” recunoscut la nivel global sau spirala Fibonacci."
    https://1.bp.blogspot.com/-E3qh_NBNJJs/X-14ZLoxdGI/AAAAAAAABno/366EDzwHui44cDRh-H6f0lH0ZtUDA8ShACLcBGAsYHQ/s2000/Flower%2BOf%2BLife%2BSymbol%2B%2528black%2Band%2Bwhite%2529.jpg

    RăspundețiȘtergere
  8. 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<<   PROGRAMUL SALVATORULUI >>>

    " La o examinare mai aprofundată, devine evident că toate aceste forme geometrice sunt sisteme închise plate (bidimensionale) și nu trimit coduri care îmbunătățesc viața în afară din centrele lor, ceea ce înseamnă că sunt limitate ca scop și provoacă entropie rapidă și moarte. Simboluri precum Floarea Vieții sunt fragmentate și lipsește o mare parte din forma completă originală.

    Odată ce ați înțeles că totul în Pământul 3D este distorsionat, devine mult mai ușor să vă deconectați de tot și să nu mai căutați soluțiile din același sistem care a creat haosul .

    https://1.bp.blogspot.com/-9gk6dAOliD8/X-16oc7dL8I/AAAAAAAABoE/1tBEFgU7uSEmFjMYLNInJRBLdSDbLxwngCLcBGAsYHQ/s225/Kathara-Grid-_Original-Creation-Code_.jpg

    Viața a fost menită să înflorească și să se extindă …… CRESC …… EVOLUEAZĂ !

    (THE VOICE 5D BLOG)

    RăspundețiȘtergere
  9. 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 🎥 Iisus -NARAȚIUNEA FALSĂ :

    <<< PROGRAMUL SALVATORULUI >>>

    "întunecați au creat vortexuri nenaturale în aceste locuri și le-au făcut o rotire inversă. Acest lucru le-a făcut probabil site-uri uriașe de „dezlegare”, așa că atunci când oamenii fără suspiciuni s-au adunat în timpul puternicelor aliniamente cosmice pentru a efectua ritualuri „sacre”, ființele întunecate sifonau sau furau această energie și o foloseau în propriile lor scopuri nefaste.

    Aceștia au făcut același lucru cu toate bisericile și stadioanele de fotbal (orice loc unde mulțimile mari se adună în mod obișnuit) plasând multe pe linia ley de gradul 33 - astfel încât să se poată hrăni din acel val masiv extatic de energie care se eliberează în aceste locuri.

    Știu că este o realizare deranjantă - dar oamenii nu au fost altceva decât o sursă de hrană și o baterie de energie pentru forțele invadatoare. Cu cât înțelegem și acceptăm mai repede acest lucru, cu atât mai repede ne putem revendica puterea fizică."

    https://thevoice5d.blogspot.com/2020/12/best-is-yet-to-come-in-2021-truth-and.html

    RăspundețiȘtergere