luni, 21 iunie 2021

MarYan : SOLSTIŢIUL de VARĂ din 21 iunie 2021 (ora 06.32 , a României).

 

MarYan

 SOLSTIŢIUL

de

VARĂ

din

21 iunie 2021

(ora 06.32 , a României)

 

 


 

Iată-ne la un alt moment „de putere”, în care energiile cosmice au început să pătrundă şi pătrund, în continuare, cu mare Forţă de penetrare...

...Pentru „a aşeza” cât mai armonios acest Moment care, deşi pare că s-a consumat, este în plină des-făşurare, în continuare : Solstiţiul de Vară de azi, 21 Iunie 2021, cu Maximum de putere şi energizare la ora 06.32 , a României.

Am realizat mai multe articole de-a lungul anilor, atunci când ajungeam la acest moment anual (20-22 iunie), însă cel mai relevant, pentru noi, rămâne primul articol alcătuit din 2 părţi, realizat cu ocazia primei PoVestiri a Zilei (a 17-a şi a 18-a) referitoare la acest subiect, din anul 2015 :

- PoVestea Zilei (17) pentru 17 iunie 2015 : Solstiţiul de Vară (I) – duminică, 21 iunie 2015, ora 19.38 şi

- PoVestea Zilei (18) pentru 18 iunie 2015 : Solstiţiul de Vară (II) – duminică, 21 iunie 2015, ora 19.38.

Doar atât să re-marcăm şi noi, din nou, faptul că Solstiţiul, la modul general, înseamnă literal faptul că „soarele stă”, tocmai pentru că această zi este „ziua cea mai lungă” din an, după care începe procesul invers de scădere a timpului în care Soarele luminează Cerul (evidenţiat pe Cer ca un fel de „a merge” înapoi, faţă de momentele Răsăritului şi Apusului – precum la planete, când au mers retrograd sau îşi încheie mersul retrograd, acel moment fiind perceput ca o „oprire”, pentru „întoarcere”).

 


Însă cel mai important, pentru noi, este să realizăm efervescenţa specială a acestei perioade, în care, mai mult decât energiile anuale specifice acestui moment, acum avem de-a face cu un uriaş aflux de ENERGII (CHRISTALINE) atât de intense, încât aurele umanilor au fost şi sunt, pur şi simplu, copleşite... cu numeroase stări de ameţeală (ca de „beţie”), cu senzorii echilibrului daţi peste cap şi, mai ales, cu delicatele procese neuro-endocrine puternic perturbate, acolo unde încă nu domneşte armonia...

Acest aspect a fost evidenţiat inclusiv de către instituţii specializate în măsurarea radiaţiilor ce ating Pământul, care au remarcat creşterea de câteva ori a intensităţii radiaţiei ultraviolete ce a pătruns pe Planetă în cursul zilelor de vineri-sâmbătă (18-19 iunie 2021) !

 

De aceea, iată, capătă confirmări „ştiinţifice” informaţiile despre acest Moment de Putere, expus în Mesaje spirituale, de către fiinţe care chiar ştiu ce spun (astrologi, mediumi ş.a.), ca de exemplu :

- „Astrologie intuitivă : Solstiţiul din Iunie 2021”, de TANAAZ ;

- „Energiile Solstiţiului şi Revelaţia”, de Sandra Walter ;

- „Revelaţie, Adevăr şi Percepţie : pregătire pentru Pasajul Eclipsă - Solstiţiu”, de Sandra Walter şi

- „Solstiţiul de Vară şi de Iarnă - Ritualuri”, de Tanaaz.

 


Având acum suficient material de studiu, credem că este inutil în a mai insista, reluând şi repetând informaţii care sunt expuse în mod relevant în materialele de mai sus... ci să vă lăsăm să percepeţi şi, mai ales, SĂ SIMŢIŢI ceea ce se transmite prin aceste mesaje şi, mai ales, prin Energiile acestui MOMENT care, dincolo de repetabilitatea sa anuală, Acum (şi Aici) oferă un Moment cu adevărat unic, care ar putea pregăti umanii („spălând” aurele de energii mentale şi emoţionale dizarmonioase) pentru Momente cu adevărat de mare megnitudine, aflate tot mai aproape de noi, din ce în ce mai aproape, poate la distanţă de doar câteva luni... vom vedea...

Până atunci, haideţi să ne bucurăm de GRAŢIA DIVINĂ ce atinge Inimile şi vindecă diz-armoniile din fiecare, pregătind Fiinţa pentru a putea primi un mai înalt nivel de PACE şi IUBIRE !


Cu acelaşi mare Drag

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Prăbuşirea Cabalei

    Noile părți 12-19 traduse în limba română

    https://burebista2012.blogspot.com/2021/06/prabusirea-cabalei-continuarea-sequel-7.html

    RăspundețiȘtergere