luni, 28 iunie 2021

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (17 iunie 2021).

  

COBRA

ACTUALIZARE

a

Situaţiei Planetare

 – 17 iunie 2021

 

 


Nota MarYan :

Iată un nou Mesaj al lui Cobra, venit în această perioadă extrem de intensă, a Energiilor Solstiţiului de Vară (în contextul cărora, sâmbătă, 19 iunie 2021, Frecvenţele Schumann planetare părea că o luaseră „razna”, cu uriaşe vârfuri bruşte)...

...În care acesta ne expune o nouă Actualizare Planetară (un fel de „Ştirile Holistice ne-cenzuratede la ora 19.00 , le-am putea denumi, cumva) din această perioadă care devine tot mai intensă şi interesantă... cu atât mai mult cu cât zvonurile despre evenimente „epocale” care se petrec „în spatele scenei” sunt tot mai numeroase şi mai intense !

Acest mesaj al lui Cobra sparge, în fine, linia cu care deja ne „obişnuise” a Nivelului de ADEVĂR DIVIN prezent în mesajele sale din ultimele luni, de aprox. 70% (nesatisfăcător, mediocru), cu un nivel al prezentului mesaj de 80%, ceea ce înseamnă cel puţin un nivel optim, adică bun !...

Acest aspect îl vedem a fi de bun augur pentru informaţiile expuse în articol, cu atât mai mult cu cât sunt chiar interesante şi mai ales importante, iar într-un anumit aspect se sincronizează foarte bine cu cele pe care le-am cercetat şi noi exact în această perioadă şi pe care ne pregăteam să le prezentăm aici, în acest Univers Christalin...

...Fiind vorba de Nivelele de Eliberare ale Bazelor Subterane şi ale Spaţiului SubLunar, în această perioadă, care, după o perioadă de câteva luni în care lucrurile păreau să treneze, la începutul lunii Iunie, simţind să mai facem o cercetare, descopeream cu entuziasm că lucrurile au evoluat, în fine, în ultimul timp !

Pentru a înţelege mai bine contextul, iată ce scriam în Nota 2 Personală la două articole ale lui Cobra, postate de noi pe 23 ianuarie 2021 :

„Ca exemple : deşi curăţirea de forţele întunecate a Spaţiului sub-Lunar  (unde se situează Orbita Joasă a Pământului) NU pare să fi evoluat cu adevărat în ultimele 2 luni (de la ultima noastră cercetare de acum aprox. 2 luni, care evidenţia o curăţire a acestui spaţiu în procent de aprox. 70%, acesta pare să se menţină şi în prezent aprox. la fel, cu foarte mici îmbunătăţiri, sub-procentuale), totuşi, în privinţa curăţirii Bazelor Subterane, situaţia pare să evolueze, chiar dacă, repet, nu atât de alert „pe gustul nostru” : dacă acum 2 luni curăţirea tuturor Bazelor Subterane planetare era realizată în procent de aprox. 50% , în prezent aceasta a avansat cu încă 5-10 procente (până în 60%), ceea ce ne arată că „lucrurile se mişcă” !... încet, dar se mişcă...”

Iar acum, iată şi ultimele detalii ale Evoluţiei situaţiei generale la 5 iunie 2021 care era următoarea, conform cercetărilor noastre :

- Eliberarea Bazelor Subterane : 70%.

- Eliberarea Orbitei SubLunare : 80%.

Şi, pentru că tot avem o anume „Tradiţie” în a sintetiza şi concentra date şi parametri obţinuţi în perioade diferite de timp (puteţi observa aceasta în Categoria „Parametrii actuali ai Pământului şi  ai Umanităţii”), haideţi să vedem şi următorul Tabel, Sinteză a acestor Evoluţii ale Eliberărilor (sub)Planetare şi (extra)Planetare, care concentrează datele obţinute din ultimele 7 luni şi care arată astfel :

Data

Procentul de Eliberare a

BAZELOR SUBTERANE

Procentul de Eliberare a

SPAŢIULUI SUBLUNAR

20 nov. 2020

aprox. 50%

aprox. 70%

23 ian. 2021

aprox. 60%

aprox. 70%

5 iunie 2021

aprox. 70%

aprox. 80%

 Sună bine ?

Din perspectiva noastră, Daaa!, ţinând cont de cât de greu este acest Proces de Curăţire a unor zone aflate sub controlul întunericului de cel puţin ZECI de MII de ANI !...

Şi, înainte de a da citire acestui articol al lui Cobra, haideţi să vedem o ultimă actualizare şi îndemn al acestuia de vineri, 25 iunie 2021 („Scurt Mesaj pentru populaţia de la Suprafaţă”), pentru ziua de azi, luni, 28 iunie 2021 ! :

Luni, 28 iunie 2021 vor exista operaţiuni importante ale Forţelor Luminii care vor avea loc atât în subteran, cât şi la Suprafaţa Planetei.

Acest lucru ar putea duce la anumite escaladări drastice ale situaţiei existente...

Ca urmare, Forţele Luminii solicită ca toţi cei care se simt ghidaţi să facă Meditaţia pentru Pace în Ucraina, cât mai des posibil, începând cu această duminică (27 iunie 2021).”

Aşadar, iată detaliile acestui Mesaj al lui Cobra :

 

 


 

Curăţirea Grupului Chimera continuă...

Războiul dintre Forţele Luminii şi cele întunecate, pentru BAZELE SUBTERANE, este la apogeu, iar bătăliile decisive prin care Forţele Luminii eliberează aceste Baze subterane, este de aşteptat să aibă loc în curând !

Complexul subteran Chimera, care se extinde sub partea centrală a estului Congo şi sub cea mai mare parte din Rwanda şi Burundi, încă nu a fost eliberat, iar ostaticii capturaţi acolo şi în alte baze au nevoie în continuare de ajutorul nostru prin Meditaţie.

Acest Război subteran se precipită la Suprafaţă sub formă de cutremure şi erupţii vulcanice.

FLOTA Confederaţiei Galactice, în special Flota Comandamentului ASHTAR, Flota PLEIADIANĂ şi SIRIUSIANĂ, se apropie de Suprafaţa Planetei, iar Armele MJOLNIR (Tunuri Cuantice) sunt acum desfăşurate pe ORBITA PĂMÂNTULUI, în formă eicosa-edrică, pentru a continua să elimine Anomaliile Cuantice şi toate armele exotice ale Forţei întunecate, de la toate nivelele de la Suprafaţă şi subterane ale Planetei, fizice şi  non-fizice.

MJOLNIR vizează în mod special Reţeaua de ARME SCALARE ETERICE care a fost creată de către Forţele întunecate din Orion în timpul Invaziei Archonice din 1996.

UNDELE SCALARE sunt produse atunci când două unde opuse cu aceeaşi frecvenţă se anulează reciproc. Acestea pot fi utilizate în mod pervers pentru a crea câmpuri eterice puternice care pot captura suflete după ce îşi părăsesc corpul fizic prin procesul morţii, iar această captură este exact ceea ce se întâmplă cu majoritatea oamenilor de la Suprafaţă şi cu majoritatea ostaticilor din Bazele Subterane.

La fel, CÂMPURILE SCALARE pot fi folosite în mod pervers pentru a ataca Lucrătorii în Lumină şi pentru a induce dureri emoţionale, disconfort energetic şi, de asemenea, dureri fizice prin afectarea Sistemului Nervos Central.

(Nota MarYan :

Haideţi să vedem, acum, într-un limbaj cât mai simplu şi accesibil, care este PoVestea cu aceste Unde şi Arme Scalare, de care se vorbeşte atât de mult în ultimii ani.

Cel mai simplu putem înţelege în acest fel situaţia :

Undele şi Câmpurile VECTORIALE – cele „obişnuite”, studiate la fizică, sunt cele prezente într-un Câmp ElectroMagnetic în care DOMINANTĂ este Componenta ELECTRICĂ...

...În timp ce Undele şi Câmpurile SCALARE aparţin, la fel, unui Câmp ElectroMagnetic, în care, însă DOMINANTĂ este Componenta MAGNETICĂ.

Aşadar, sperăm că acum aceste concepte şi tehnologii vi se limpezesc, cumva : dacă societatea actuală bazată pe Electricitate este una de tip Vectorial – în care undele îşi pierd din putere, pe măsură ce parcurg Distanţe şi Timpul trece – în cazul Armelor Scalare, acestea se bazează pe Undele Magnetice care îşi menţin puterea în Spaţiu şi Timp, nefiind afectate, practic, de curgerea Timpului şi de depărtarea în Spaţiu (până la un punct, probabil Galactic sau extra-Galactic, evident), căci particulele fizice (electronii) par a fi ataşaţi de particule eterice ale dimensiunilor superioare, care le menţin viteza şi sensul deplasării în Timp şi Spaţiu.

De aceea, ARMELE SCALARE pot „captura Suflete” sau pot afecta Sistemul Nervos, aceste acţiuni fiind bazate pe modularea Câmpurilor Magnetice ce pot „capta” orice, inclusiv Suflete, sau pot influenţa Sistemul Nervos / Creierul, al cărui Câmp BioMagnetic este esenţial pentru funcţionarea sa...)

 


Pe măsură ce Forţele Luminii progresează către Suprafaţă, întunericul atacă Lucrătorii cu Lumina (lucrătorii-cheie, cei mai activi) cu acele Arme Scalare, sperând în mod fals că acest lucru va încetini progresul Flotei Confederaţiei Galactice.

Principala cauză care încetineşte progresul Flotei Confederaţiei este aşa-numita Anomalie Sub-Cuantică.

ANOMALIA SUB-CUANTICĂ este partea Anomaliei Cuantice care se întinde în întregul Univers pe scale mai mici decât Lungimea lui Plank de 10 e-35 metri (N.MY. : Această dimensiune de 10 la puterea -35 metri mai este cunoscută şi sub numele de „Zidul lui Plank”, dincolo de care ştiinţa nu prea are idee ce este pe acolo, reprezentând zona dimensiunilor mult mai înalte, inaccesibile chiar şi Acceleratoarelor super-performante...) şi care nu poate fi detectată prin niciun mijloc, conform aşa-numitei ipoteze de control trans-Plankiană.

Acest lucru înseamnă că, practic, Forţele Luminii nu o pot detecta, chiar şi cei Ascensionaţi, putând doar identifica efectul prezenţei acesteia (N.MY. : A Anomaliei sub-cuantice) după ce începe să influenţeze obiecte mai mari decât Lungimea lui Plank... deci, practic, toate particulele şi formele de undă din universul nostru...

Oamenii de ştiinţă ai Forţei întunecate de pe Orion au învăţat prin experimente care se întind pe mai multe milenii şi, uneori, chiar şi pe milioane de ani (!), cum să declanşeze Anomalia SubCuantică pentru a produce efecte anormale în Universul nostru.

În întregul Univers, aceasta poate însemna producerea de Ceaţă Cuantică foarte rarefiată, care, ajunsă aproape de Suprafaţa Planetei, declanşează o Anomalie Cuantică gravă ce poate împiedica în mod semnificativ avansul Flotei Confederaţiei şi, de asemenea, scădea semnificativ eficienţa Forţelor Luminii, în general.

În prezent această problemă este abordată pe deplin şi deja există unele semne de progres în acest sens

 


Cea mai periculoasă fază a RĂZBOIULUI de ELIBERARE PLANETARĂ a durat din DECEMBRIE 2017 până în MAI 2021, iar lucrurile încep în fine să arate acum puţin mai bine, deşi pericolul este departe de a fi încheiat.

Ca un semnal pozitiv la Suprafaţa Planetei, Vortexul Zeiţei Siriene prezintă semne de vindecare.

Drastica escaladare militară din Israel şi Gaza a fost prevenită, cu ajutorul unor facţiuni pozitive egiptene, a Meditaţiei noastre şi a altor factori.

Există unele semne ale unei noi escaladări, iar dacă persistă, puteţi continua Meditaţia de mai sus, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

Mass-media oficială începe, în fine, să vorbească despre originile – din Laboratorale Covid-ului (aici, aici, aici şi aici)...

...Care a fost creat prin cooperarea dintre China şi SUA.

Acesta a fost creat ca un mecanism de apărare împotriva declanşării Eliberării Planetare a Forţelor Luminii, în timp ce Forţele întunecate ameninţă să elibereze şi mai mulţi viruşi dacă Forţele Luminii continuă să progreseze...

Anthony Fauci, Bill Gates şi alţii sunt expuşi pentru rolul lor jucat în crearea pandemiei şi vor răspunde pentru crimele lor împotriva umanităţii.

Ameninţările lui Fauci la adresa umanilor doritori să îl expună, nu va opri aceasta...

 


Sunt explorate conexiunile dintre Bill Gates, Jeffrey Epstein şi Ghislaine Maxwell.

Aici este interesant de remarcat faptul că Robert Maxwell, tatăl lui Ghislaine, a fost implicat în scandalul PROMIS care a inclus introducerea „porţilor din spate” („back-doors”) în toate computerele din întreaga lume bazate pe Windows, furnizând astfel date agenţiilor de informaţii israeliene.

Software-ul PROMIS este, în prezent, depăşit, fiind dezvoltat în continuare, transmiţând date în timp real despre populaţia de la Suprafaţă.

Aceste date sunt procesate de către Agenţia Israeliană de Informaţii, numită Unitatea 8200, la Baza Urim...

...Şi de către NSA, aici.

Atât Baza Urim, cât şi Centrul de date din Utah (SUA) au fost piratate de către Rezistenţă pe data de 8 iunie 2021, aceasta ducând la întreruperi ale Internetului la nivel mondial şi la unele speculaţii...

DARPA şi alte organizaţii controlate de către Chimera continuă să dezvolte bio-chipuri nano-tehnologice...

...Şi Arme Biologice pe bază de proteine, pentru controlul minţii...

...Precum şi micro-bio-chipuri (aici şi aici).

 


Răspândirea mai multor Zvonuri şi DEZINFORMĂRI pe diverse site-uri de Internet a atins asemenea proporţii, încât unele dintre aceste articole trebuie abordate, acum.

În primul rând, ASHTAR este o Fiinţă a Luminii, NU există Comandament Ashtar negativ şi NU sunt implicaţi în niciun fel de trădare !

În al doilea rând, Paturile MED nu vor fi introduse populaţiei de la Suprafaţă înainte de Eveniment şi NU au legătură cu Camerele TACHYONICE.

În al treilea rând, singurele Camere Tachyonice autentice sunt listate pe site-ul web tachyonis.org , în timp ce mulţi umani care pretind că ei construiesc astfel de Camere Tachyonice sau chiar care distribuie planuri pentru aceste Camere, nu spun adevărul. La Suprafaţa Planetei, o Cameră Tachyonică funcţională are nevoie de o conexiune ascendentă cuantică către un Satelit Orbital sau cu o Staţie Spaţială.

Există un anumit Proiect ce implică Camerele Tachyonice, iar acei proprietari ai Camerelor Tachyonice care doresc să participe, mă pot contacta la cobraresistance@gmail.com .

Aceştia trebuie să fie conştienţi de faptul că, pentru a participa la proiect, Camera lor nu va fi disponibilă pentru sesiuni regulate de vindecare, timp de cel puţin câteva luni. Participarea la acest Proiect este complet voluntară.

În al patrulea rând, o scurtă tăgăduire (negare) : eu nu sunt implicat în nicio activitate a unei persoane numite Manuela Tayara, care nu primeşte niciun fel de instrucţiuni de la mine.

În al cincilea rând, Grupurile Frăţiei Trandafirului încă trebuie să se formeze în întreaga lume, pentru a ancora cât mai multă Energie a Zeiţei.

Iar, cel mai important, Forţele Luminii au comunicat că energiile războaielor care au fost purtate pe Suprafaţa Planetei, de milenii, trebuie să fie vindecate, în cele din urmă, iar Sufletele care încă sunt prinse în trauma războiului, eliberate.

Din acest motiv, Pietrele CINTAMANI trebuie să fie plantate în poziţiile tuturor principalelor câmpuri de luptă din trecut.

Forţele Luminii au comunicat, de asemenea, că Linia Temporală a Războiului de Treizeci de ani (1618 - 1648) trebuie vindecată, iar Pietrele Cintamani trebuie plasate în zonele-cheie şi pe câmpurile de luptă ale acestui Război, acesta fiind unul dintre cele mai brutale conflicte din istoria umanităţii !

Odată rezolvată şi această Linie Temporală Nodală, o mulţime de energii vindecătoare vor fi eliberate la Suprafaţa Planetei.

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/06/planetary-situation-update.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu