marți, 1 iunie 2021

COBRA : RAPORTUL Atelierului Familiilor de Suflet şi ACTUALIZARE la Situaţia Planetară (4 aprilie 2019).

  

COBRA

 RAPORTUL

Atelierului

Familiilor de Suflet

şi

ACTUALIZARE

la

Situaţia

Planetară

 4 aprilie 2019

 

 

Nota MarYan :

După cum spuneam în Nota Personală din articolul anterior al lui Cobra („Procesul de Ascensiune Planetară” din Iulie 2018), acum venim cu o suită de articole ale sale din ultimii ani care nu au fost încă postate pe blogul nostru şi care prezintă anumite informaţii nu doar interesante, ci şi importante, din anumite perspective...

...Precum cel actual care, deşi pare a fi un simplu Raport la un Atelier de lucru al lui Cobra de la Budapesta de acum doi ani, prezintă în mare parte o suită de informaţii deosebite, care au de-a face cu istoria şi geografia ezoterică care sunt importante în a fi cunoscute, cu atât mai mult cu cât privesc zone din apropierea noastră geografică (şi istorică).

De aceea, fără alte vorbării (că am intervenit suficient de mult în interiorul textului), haideţi să vedem mesajul lui Cobra de la acel moment (4 aprilie 2019) :

 

 


 

Atelierul nostru „Familii de Suflet” din Budapesta a avut un uriaş succes.

Multe instrucţiuni-cheie pentru ruperea Matrix-ului de la Suprafaţa Planetei au fost transmise cu succes participanţilor treji ai Atelierului – după cum puteţi observa din Notele Atelierului, deja publicate pe mai multe bloguri (aici, aici, aici, aici şi aici).

Mulţi noi voluntari au urcat pe scenă pentru a forma noi Grupuri ale „Frăţiei Trandafirului” pe cuprinsul întregii Planete.

Instrucţiuni pentru acestea : dacă grupul vostru are 3 sau mai multe persoane care se întâlnesc fizic în mod regulat, puteţi face grupul public, astfel ca să se poată alătura şi mai mulţi umani din zona voastră.

Puteţi face acest lucru trimiţând un email la sotrplanetarynetwork@gmail.com , cu solicitarea de a fi adăugaţi la lista principală a „Frăţiei Trandafirului.

Toate instrucţiunile pentru întâlnirile voastre de grup sunt postate aici.

Până în prezent (N.MY. : Re-amintim, este vorba de un mesaj scris în Aprilie 2019, deci acum 2 ani) s-au constituit peste 170 de Grupuri ale Frăţiei Trandafirului, pe întreaga Planetă :


Alte grupuri cu sarcini speciale au fost formate în timpul Atelierului nostru şi ar putea fi făcute publice în viitor, dacă situaţia o va permite.

În timpul Atelierului, mai exact între pauza de prânz din prima zi până la pauza de prânz din cea de-a doua zi, activitatea plasmatică de pe întreaga Planetăa luat-o razna” :

La mai puţin de 24 de ore după Atelier, acest articol despre Carantina Planetei a fost publicat, „prin coincidenţă”, în Revista Forbes !

Pur şi simplu Atelierul nostru a creat o ruptură uriaşă în Matrix, astfel că archonii au înnebunit în săptămânile următoare, atacând oameni-cheie fără niciun discernământ.

Multe dintre aceste atacuri au fost orchestrate folosind arme cu energie direcţionată şi inginerie socială negativă.

Între timp, practicile oculte întunecate de programare a minţii ale Cabalei sunt expuse, iar oamenii au început să lupte împotriva acestora...

...În timp ce Cabala distruge dovezile, intrând adânc în panică.

 

Surse conectate cu RASA COSMICĂ CENTRALĂ au comunicat că sentimentul de disperare profundă care străbate Suprafaţa Planetei este de fapt un semnal de primejdie al Inteligenţei Artificiale (I.A.), emis de Cabală, deoarece după meditaţia noastră din 21 ianuarie 2019, modelele lor matematice de prognoză a viitorului previzionează înfrângerea acestora cu o certitudine de 100% !

Prin urmare, ei au generat un apel SOS către tot Întunericul rămas prin Univers, să vină şi să îi ajute împotriva inevitabilei înfrângeri.

Întrucât nicio întărire din partea întunericului nu a ajuns pe Planetă, de dincolo de Sistemul nostru Solar, sentimentul de frică şi panică totală a început să se răspândească de la cei mai buni manipulatori ai Cabalei, precum Familiile Chimera şi ale Nobilimii Negre, până la intermediari şi minioni ai Cabalei, pentru că toţi aceştia îşi dau seama că planurile lor nu se concretizează...

(Nota MarYan : Iată că, uneori, întârzierile în postare sunt utile, ca acum, pentru a vedea în ce măsură au fost împlinite „predicţiile” şi „previziunile” lui Cobra...

Se pare că, precum în cazul Fondatorilor, care deşi au dorit şi au lucrat la întărirea Liniei Temporale celei mai favorabile pământenilor, prin previziuni oferite în „Pământul se Trezeşte”, lucrare din 2011...

...La fel şi în acest caz, previziunile-dorinţă de „înfrângere definitivă a Întunericului” pentru 2019, nu numai că nu s-au împlinit, dar, de la începutul lui 2020, ştim cu toţii ce am suportat pe propriile noastre piei, p(l)andemia ce a înnebunit întreaga umanitate... dovadă că disperarea întunecaţilor şi solicitările furibunde de ajutor, cumva au primit răspuns şi întăriri, de au avut atâta forţă şi energie în declanşarea acestei nebunii planetare...)

Înfrângerea lor vine şi, odată cu aceasta, vin multe schimbări, acesta fiind motivul acestui vis...

 

Curăţirea Grupului Chimera continuă, precum şi curăţarea Bombelor Plasmatice de tip Toplet.

(Nota MarYan : Iată, ne re-amintim acum, în 2021, cum timp de câţiva ani Cobra tot „ameninţa” cu eradicarea Bombelor Plasmatice de tip Toplet, ca abia acum, de curând, să se declare eliminarea totală a acestora... în timp ce expresia „Curăţirea Grupului Chimera continuă” este sintagma favorită de început de mesaj al lui Cobra, ca un fel de „Bună dimineaţa”, care nu mai spune nimic mai nimănui...)

Eliminarea Bombelor de tip Toplet se apropie de stadiul în care o acţiune fără precedent a Forţelor Luminii poate fi posibilă într-un viitor nu prea îndepărtat.

Singurul comentariu permis aici este că Planul de Eliberare Planetară este profund clasificat începând cu 27 ianuarie 2018 şi NU apare nicio informaţie referitor la acesta (cu excepţia unei scurte scurgeri despre sateliţii spion din August 2018)...

Prin urmare, aţi putea lua informaţia despre rechizitoriile sigilate ca fiind un „bob de sare”...

(Nota MarYan : După cum se vede acum, din informaţiile venite tot mai „în avalanşă” în media alternativă, aceste „rechizitorii sigilate” chiar existau, încă de atunci, iar acum încep să fie puse în practică tot mai intens, fiind la câţiva paşi de recunoaşterea oficială !)

Planul nu va fi popularizat pe Internet.

Toată lumea va fi surprinsă.

 

Una dintre situaţiile critice în curs de desfăşurare este Bătălia pentru Reţeaua Energetică din jurul Planetei, între SURFACOM şi Familiile Nobilimii Negre, în special lupta pentru Liniile Ley ale Zeiţei, cele care deţin cheia principală pentru controlul asupra Planetei :


Vortexul ZEIŢEI SIRIENE este poziţionat chiar pe această Linie („LeyLine”)... de aceea, imediat după Atelierul nostru, în media oficială occidentală a fost anunţată victoria asupra Daesh din Siria.

(Nota MarYan : Mai ne amintim, acum, cu nebunia „pandemică”, de sperietura cu Daesh din Siria-Irak şi de multele meditaţii pentru extirparea acestei „tumori” din acea zonă planetară „bolnavă” ?...)

Potrivit unor surse mai precise, există încă un mic teritoriu controlat de către Daesh în Siria şi Irak...

...Deşi pacea se întoarce, în fine, în Siria !

Trebuie să înţelegeţi că Daesh este o creaţie a Cabalei Occidentale (RIIA) / Saudite (wahhabi).

 


Un alt punct important al Liniilor Ley ale Zeiţei este mica ţară europeană SLOVENIA (N.MY. : Din fosta Yugoslavia).

Bătălia de la FRIGIDUS a fost un moment istoric cheie care a modelat destinul civilizaţiei Occidentale, având loc pe 6 septembrie 394 d.Ch., lângă VIPAVA, Slovenia.

Această bătălie a dus la înfrângerea lui EUGENIUS (ultimul Împărat roman care a susţinut Misterele Zeiţei) de către THEODOSIUS, care era agent al Cabalei, ascultând ordinele manipulatoare ale Archonului AMBROSIUS, Episcop de Milano...

Theodosius a avut un rol esenţial în îndepărtarea completă a Misterelor Zeiţei, prin emiterea unor Legi care au interzis venerarea Zeiţei, pedepsită cu moartea, în anul 391 d.Ch. şi prin ordonarea distrugerii SERAPEUM-ului precum şi a Bibliotecii din Alexandria în 392 d.Ch. !

Bătălia de la FRIGIDUS a însemnat prăbuşirea completă a Reţelei Energetice a Zeiţei (N.MY. : Iată cum s-ar putea explica, astfel, o seamă de cuvinte, printre care şi cel de „frigid” – lipsit de dorinţă erotică, tocmai prin suprimarea energiei feminine, a „Zeiţei”, precum s-a produs după momentul de la Frigidus...) pentru întreaga civilizaţie occidentală, care a dus la scindarea Imperiului Roman doar câteva luni mai târziu şi, în cele din urmă, la o întârziere cu 1.000 de ani a progresului, prin aşa-numitul Ev Mediu Întunecat (N.MY. : Epoca Medievală de la anii 500 până pe la 1500 d.Ch.).

Theodosius a aparţinut Liniei genealogice Theodosiene care acum este cunoscută sub numele de Familia THEODOLI, una dintre principalele Familii ale Nobilimii Negre.



Există o anumită conexiune a Liniilor Ley care leagă Valea Vipava de Alexandria, astfel că la începutul secolului al XX-lea multe femei din Valea Vipava s-au mutat în Alexandria pentru a lucra acolo. Există un anumit secret ocult despre aceste femei care nu trebuie încă dezvăluit...

Un alt vortex important din Slovenia este capitala sa, LJUBLJANA.

Acesta a fost un Oraş important al Luminii în perioada Atlantă târzie şi este pe cale să devină din nou un Oraş al Luminii în NOUA ATLANTIDA !

(N.MY. : Iarăşi foarte interesant... citindu-se „Liubliana”, imediat mi-am amintit că în limba slavă, de care slov(en)a se apropie – fiind în zona balcanică – „liubliu” înseamnă „iubesc” („Ia tebe liubliu”, adică „Eu te iubesc”)... aşadar „Liubliana”, numele Capitalei Sloveniei şi fost Oraş al Luminii înseamnă, practic, IUBIRE !).

 


În cursul anului 1995 în Ljubljana au avut loc o serie de evenimente de importanţă Planetară şi Cosmică, ce trebuie să rămână clasificate, pentru moment...

În timpul ultimei Invazii Archonice din anul 1996, Ljubljana a fost bombardată cu bombe nucleare plasmatice şi eterice, care au prăbuşit complet Reţeaua Energetică din această ţară, întârziind progresul spiritual al acesteia timp de decenii !

Foarte recent, sunt întreprinse anumite acţiuni pentru a revigora din nou acel Vortex energetic.

 


Familia Nobilimii Negre care controlează Ljubljana, anumite alte părţi ale Sloveniei şi anumite părţi ale Italiei este Familia ORSINI.

Familia Orsini a suferit o mare înfrângere în anul 2010, iar anumite surse susţin că Orsini a ucis-o pe Isis Ashtara ca răzbunare pentru acea înfrângere. Orsinii au o mare pornire împotriva Energiei Zeiţei şi, din acest motiv, s-au infiltrat în Mişcarea Rozacruciană care înainte a fost puternic influenţată de către Frăţia Trandafirului şi a promovat Misterele Zeiţei.

Orsinii controlează Rozacrucienii în special prin ramura lor Rosenberg, creând o „oglindă negativă” a „Frăţiei Trandafirului şi Şarpelui” de acum câteva secole...

Acest grup este format din membri Illuminati de sex feminin care folosesc ritualuri oculte de magie neagră împotriva Preoteselor pozitive ale Zeiţei.

 


O altă familie proeminentă a Nobilimii Negre care foloseşte arhetipuri feminine negative împotriva Energiei Zeiţei este Familia SFORZA.

Trebuie să înţelegeţi că Familiile Nobilimii Negre controlează cel puţin 80% din eşaloanele de top (vârfurile) ale societăţii umane, prin aşa-numitele FRATERNITĂŢI GRECEŞTI, care sunt o creaţie iezuită.

IEZUIŢII înşişi sunt o creaţie a Familiei Farnese.

Foarte recent, un extras din acest articol despre Familia FARNESE de pe blogul meu...

...A fost re-postat pe blogul lui Fulford.

Forţele Luminii au început, recent, o campanie de expunere a Familiilor Nobilimii Negre.

Multe informaţii despre aceste Familii sunt adunate aici... şi aici.

Ar fi înţelept să creăm copii în oglindă ale acestor bloguri, în cazul în care acestea ar fi eliminate, deoarece familiilor Nobilimii Negre nu le place să fie expuse...

Cu toate acestea, există în prezent o campanie de Meditaţie pentru a aduce Lumina Coloanelor Buddhice printre membrii acelor familii, pentru a accelera purificarea Planetei...

...Pe măsură ce Matrix-ul începe să se destrame...

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2019/04/soul-families-workshop-report-and.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu