miercuri, 9 iunie 2021

COBRA : FLOAREA VIEŢII (1 iulie 2019).

  

COBRA

FLOAREA

VIEŢII

 – 1 iulie 2019

 


 

Nota MarYan :

Iată, acum, un alt articol al lui Cobra dintre cele mai vechi, din cursul anului 2019, considerat de către noi a fi important pentru informaţiile sale oferite şi care, acum, în prezentul lui 2021...

...Este foarte interesant de a observa, comparativ, în cadrul acestui articol, ce anume s-a manifestat (materializat) şi cum au evoluat evenimentele pe Liniile Temporale prognozate de către Cobra în acea perioadă... mai ales atunci când încă nu intrasem pe această „spirală negativă” a „p(l)andemiei” din cursul anului trecut.

Şi, pentru că atunci când a fost cazul am intervenit punctual cu Notele Personale, acum nu mai insistăm, ci invităm la lectura unui material care rămâne şi, acum, la mijlocul lui 2021, la fel de actual ca şi la momentul expunerii sale, la mijlocul anului 2019 :

 

 


 

În ultimele luni, de la jumătatea lunii Aprilie 2019, Planeta Pământ a fluctuat între Linia Temporală GAMMA (Intervenţie Luminoasă) şi Linia Temporală DELTA (anihilarea Planetară!).

Toate informaţiile despre acest aspect au fost strict clasificate, deoarece prea multă atenţie asupra Liniei Temporale negative ar fi crescut probabilitatea manifestării sale...

(Nota MarYan : Şi totuşi, nu pare a fi chiar aşa...

Activarea Liniei Temporale negative Delta ar însemna Anihilarea Planetară, adică distrugerea Planetei... ceea ce, din spusele ferme ale Fondatorilor şi a altor mediumi, acest lucru nu mai este posibil, prin Decretele Divine de anihilare a armelor nucleare şi a celorlalte tipuri de arme, prin care nu se mai permite nu doar anihilarea Planetei, dar nici măcar a civilizaţiilor de la Suprafaţă, precum pe Marte...

Aşadar, această Linie Temporală a „anihilării planetare” este doar o fantezie în proiectele întunecaţilor... şi, eventual, un scenariu teoretic în Planurile Rezistenţei...

Astfel, civilizaţii puternice precum cele ale Arcturienilor, Siriusienilor, Pleiadienilor pozitivi ş.a. veghează non-stop, cu tehnologia lor spirituală super-performantă, ca „Tabla de joc” (Planeta noastră) să nu mai fie afectată, ca în alte dăţi...

De aceea, Cobra chiar nu ştiu de ce „se joacă” cu astfel de imagini ce induc (au indus) nesiguranţă şi frică... mai ales când am văzut, încă de acum 3-4 ani, că riscul de Război Mondial se menţine la aprox. 30%, ceea ce este foarte clar un „veto” la a mai permite astfel de „jocuri” distructive ale copiilor – „întunecaţi” – pe această frumoasă AlbAstră Planetă...)

 

În acest timp, Forţele Luminii au curăţat un strat foarte periculos al ANOMALIEI PLASMATICE în care erau prezente Bombe TOPLET. Acesta a fost îndepărtat cu succes pe data de 21 iunie 2019, în jurul prânzului (GMT), astfel că pericolul a fost mult redus.

Deşi mai există încă câteva Bombe Toplet şi o anumită Fluctuaţie Cuantic-Plasmatică a Anomaliei Primare încă trebuie eliminată, Linia Temporală GAMMA pozitivă este acum mult mai sigură !

Succesul Forţelor Luminii din data de 21 iunie 2019 a adus multă plasmă luminoasă pozitivă, proaspătă, în interiorul Sistemului nostru Solar, care a inter-acţionat cu mezo-sfera din jurul Planetei, ducând la generarea unor minunaţi nori noctilucenţi...

Forţele Luminii au comunicat că, pentru prima dată de la Invazia Archonică din Ianuarie 1996, Arhanghelii ASCENSIUNII sunt din  nou prezenţi în Sistemul nostru Solar.

Câteva zile mai târziu, NAVE-CURCUBEU au început să apară în China...

...În XIAMEN, pe 24 iunie 2019 :


...Şi în GUANGZHOU şi NANNING, pe 28 iunie 2019 :


 

Forţele Luminii au comunicat că Procesul pentru declanşarea EVENIMENTULUI este, în prezent, accelerat şi că nu mai există timp pentru a construi INSULE fizice de LUMINĂ înainte de Penetrarea Luminii prin Compresie („COmpression BReAkthrough”).

Dacă vă simţiţi ghidaţi să continuaţi cu proiectele Insulelor de Lumină, nu ezitaţi să faceţi acest lucru, însă accentul principal din prezent este de a ancora cât mai multă Lumină, pentru a stabiliza Tranziţia...

(Nota MarYan : Aici Cobra zice foarte bine, aspect la fel de important şi actual şi pentru acum, în Prezentul lui Iunie 2021.)

 

Forţele Luminii încep, acum, să elimine partea principală a ANOMALIEI CUANTICE care a cuprins Planeta din anul 1996.

Această parte principală a Anomaliei constă în toate combinaţiile / perturbările potenţiale, care nu au fost încă manifestate, ale funcţiei de Undă Cuantică din Spuma Cuantică a Anomaliei Primare.

Ocultistul KENNETH GRANT era conştient de pericolul exploziei Anomaliilor Primare din Tunelurile Plasmatice ale lui Seth în realitatea obişnuită, cu mult înainte ca Invazia archonică să aibă loc în 1996.

El a scris în cartea sa „Nightside of Eden” („Partea întunecată a Edenului”), publicată în 1977, următoarele :


Plasma anormală întunecată de lângă Suprafaţa Planetei este aranjată de către Forţele întunecate pe baza unor Forme geometrice Trapezoidale ne-armonice şi, de asemenea, prin anumite geometrii ne-euclidiene distorsionate.

Unul dintre principalii ocultişti ai Forţelor întunecate, Mihail Aquino, a dezvoltat un ritual numit „Ceremonia celor NOUĂ UNGHIURI” pentru a impune geometrii trapezoidale ne-sacre în ritualurile oculte negative, utilizate pe scară largă de către Forţele întunecate încă din anii 1970.

 

Reţeaua geometriilor ne-sacre reprezintă fundaţia constructului MATRIX-ului care înconjură Planeta.

Antidotul împotriva geometriilor ne-sacre este reprezentat de FLOAREA VIEŢII


Forţele Luminii solicită acum tuturor să folosească Geometria Sacră FLOAREA VIEŢII cât mai mult posibil.

Puteţi vizualiza Sfera Aurie a Florii Vieţii în jurul bio-câmpului vostru auric de energie, ca şi protecţie :

Puteţi pune auto-colanteFloarea Vieţii în orice locaţie de pe Planetă care are nevoie de vindecare.

Forţele Luminii susţin cu tărie acest proiect, după cum puteţi vedea în acest cerc din lanuri de cultură („crop-circle”).


Un alt cerc din lanuri de culturi sugerează că Păianjenii Chimera sunt duşi în Soarele Central... 



Este interesant de observat cum acest cerc din lanuri de culturi a apărut exact pe 21 iunie 2019...

Păianjenii plasmatici Chimera sunt luaţi din Tunelurile lui Seth (filamente de plasmă întunecată) şi duşi la Soarele Central Galactic, chiar acum...

Un al treilea cerc din lanuri de culturi ne transmite faptul că Reţeaua Cintamani din jurul Planetei este activată la nivelul următor.


 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2019/07/flower-of-life.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu