joi, 8 iunie 2023

MarYan : „Ultimele Zile“ – 8 iunie 2023.

 

MarYan

Ultimele Zile

 

8 iunie 2023

 

Acum vin din nou în acest Univers Christalin cu un film propus pentru vizionare : „Ultimele Zile“, unul care sună cumva „apocaliptic“...

...Şi, de fapt, chiar acesta pare a fi şi scopul filmului, de a şoca şi a-l opri pe uman din continua zbârnâială cotidiană, pentru a pricepe mai bine şi mai clar ce se petrece actualmente în lumea aflată în plin proces de trans-formare (trans-umanistă?) !

Dar iată, cât mai pe scurt şi rapid, prezentarea acestuia :

Filmul a avut premiera pe 30 mai 2023 și poate fi vizionat acum în întregime, tradus în română.

«Ultimele zile» se referă la trans-umanism și la ultimele zile ale omenirii ca fiinţe umane naturale create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

6 miliarde de oameni au fost transformaţi în cyborgi, o nouă specie umană, în ultimii doi ani, prin vaccinurile Covid pe bază de ARNm.

Codul lor genetic este acum diferit. Ei nu mai sunt oameni naturali.

Așadar, trăim ultimele zile ale umanităţii create de Dumnezeu, consideră autorii filmului, care mai afirmă că, după părerea lor, cei vaccinaţi nu mai sunt creaţia lui Dumnezeu, ci fiinţe umane sintetice create după voia oamenilor de știință care au manipulat ADN-ul uman.

«Ultimele zile» promite să scoată la iveală elitele trans-umaniste satanice și planurile lor de dominare totală a omenirii precum și agenda lor antihristică.

Pandemia Covid a fost un test pentru un complot şi mai sinistru care va urma...

Dr. Karen Kingston : «Ultimele zile» aruncă o lumină asupra tenebrelor tehnologiei ARNm.

Traducere în română : Ionel Trandafir.

 


 

Acuma, doar câteva scurte idei mai adaug şi eu, pe marginea subiectului :

Fie „vaccinaţi“ sau „ne-vaccinaţi“, contaminarea cu Oxidul de GRAFEN pare a fi general(izat)ă, una de care nu prea scapă mai nimeni dintre cei care respiră, se hrănesc şi beau apă (plus alte lichide...) la suprafaţa Planetei noastre dragi, dar atât de contaminată (în întreaga biosferă), inclusiv cu grafen, prin chem-trails şi alte ticăloase metode.

Apoi, o tot mai mare parte dintre umani au parte de prezenţa Proteinei SPIKE în sângele lor, deşi ar fi ne-vaccinaţi, însă deja „testaţi“ prin celebrele Teste PCR şi/sau contaminaţi de către vaccinaţi, prin contactul direct cu aceştia (la nivel de fluide salivare şi/sau genitale).

Şi abia apoi avem pe cei vaccinaţi cu prezenţa ARNm-ului şi a acelor structuri ce se auto-ansamblează (prin activarea în urma unei comenzi specifice, transmisă prin Antenele 5G) în nano-chip-uri şi alte chestii drăgălaşe de genul nano-tehnologie de tip „borg“, plus spori de animăluţe (paraziţi) gen hydre şi alte creaturi groteşti ce se dezvoltă în sângele şi alte ţesuturi ale vaccinaţilor, de asemenea la anumite comenzi specifice de tip 5G...

Foarte simplu şi foarte pe scurt, iată categoriile fundamentale de afectare generală a populaţiei umane de la suprafaţa Planetei, la acest moment (anul 2023), de care nu prea scapă mai nimeni, în afara celor câţiva „aleşi“ cu acces la tehnologii ET de neutralizare (căci, evident că această nano-tehnologie „lipidică“ numită „proteină spike“ are o componentă electro-magnetică cu coduri de acces ce poate fi controlată şi neutralizată, precum nano-boţii din StarGate ce erau neutralizaţi în urma unui EMP puls electro-magnetic“).

Aş mai avea de adăugat doar faptul că oricare dintre situaţiile expuse mai sus nu consider că ar corespunde neapărat genului dramatic al „acceptării fatalităţii inevitabile“...

...Ci doar crearea unei provocări şi mai mari pentru umanii mult-încercaţi în ultimii ani, în care pe lângă suplimente naturale ce acţionează pe partea chimică în aceste cazuri (vezi EDTA-ul şi Acidul Alfa-Lipoic), cea mai eficientă terapie ar putea fi cea de Re-conectare cu Fiinţa interioară, în acel Loc-Spaţiu în care Frecvenţa de (bio)Rezonanţă reuşeşte să neutralizeze orice frecvenţe distopice (anorganice, de tip trans-umanist/borg).

 


Iată, într-un mic articol ce expune un film(uleţ) despre „etenul subiect“, câteva idei esenţiale doar uşor atinse, pe care le voi accentua în viitoare articole.

Până atunci, spor la concentrare pe acest delicat subiect !

 

MarYan


2 comentarii:

  1. Diferența intre cei care au oxidul de grafen si toate celelalte toxine in corp prin mancare, aerosoli, apa samd si cei care si-au injectat de buna voie otrava , este ca unii au dat acordul sa pateasca orice, din frica, fara sa studieze samd, iar ceilalti nu. Acest acord si semnat de cei care sau intepat, practic e ceea ce oculta a dorit foarte mult. Fara acest acord, sufletul are posibilitatea de sterge si rescrie orice kkturi baga astia oriunde.

    RăspundețiȘtergere