miercuri, 24 ianuarie 2024

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 202 pentru 24 ianuarie 2024 - Accelerarea Căderii.

 

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 202

pentru

24 ianuarie 2024

Accelerarea

Căderii


 

Iată-ne ajunşi cu „Corabia“ noastră Planetară şi în 2024, un an despre care deja se vorbeşte a fi...

...„anul în care va prinde contur «Guvernul Mondial»“, zice-se...

Ce va fi, cum va fi ?

Vorba lui Constantin Tănase : „O să fie ce-o să fie...“, adică doar energiile egregorului mondial vor împinge „căruţa“ planetară într-o parte şi/sau alta atent supravegheată şi discret împinsă de către cei ce Controlează Jocul şi Fac Jocurile (pe care, direct şi pe faţă, le-au denumit a fi „Jocurile Foamei“!, cu reclama corespunzătoare).

Iar Direcţia către care se îndreaptă toată această poVeste a noastră pare a fi (cel puţin la prima vedere) o Vale, una a Plângerii, parcă... şi de aceea, cel puţin în prezent, mişcarea este percepută ca o „Cădere“, una care în prezent pare a fi în mişcare accelerată !

Iar ceea ce s-a petrecut pe planetă, în ultima lună cel puţin, confirmă acelaşi trend general observat de ceva timp...

Nici nu ştiu de unde să încep, cu ce tip de subiect, căci imaginea pare a fi aceeaşi : agresiune, asalt, luptă „corp la corp“, mişcări tot mai disperate de supravieţuire prin menţinerea (nasului) deasupra apei, pentru a evita înecul...

Sigur că aceasta nu este valabil pentru toată lumea, dar la nivelul mediei statistice, acesta pare fi trendul, cu tot mai mulţi implicaţi în acest „sport“.

 


Deşi nu aceasta era intenţia, haideţi să începem cu chestiunea ce a fost fierbinte, dar care a fost transformată în „răcit(ur)ă“ de către mass-media, numită RĂZBOIUL din GAZA.

Deşi numărul morţilor de acolo a depăşit, de curând, 24.000, dintre care peste 10.000 de copii ! aceasta fiind dincolo de revoltător !!!, se pare că gradul nostru de adaptare la rău şi simţul sensibil s-au tocit în aşa hal încât nu mai provoacă reacţii semnificative, fiind aruncate la categoria „diverse“ (chestii nasoale dar care fac parte din viaţă că, deh, „aşa e viaţa, domle“).

Teribil şi groaznic, căci asta face parte din adevărata Cădere, însoţită de sentimentul neputinţei de a fi doar Spectator la grozăvia care se desfăşoară în faţa ochilor dincolo de karme, dharme şi alte „esplicaţii subtile“...

...Aceasta a ajuns la un asemenea nivel încât piere cheful de discuţii savant-ştiinţifice despre acest „subiect“ de dincolo de in-uman, prin aceste morţi zilnice care au loc sub ochii şi nasul nostru, al celor preocupaţi de „chestiunile zilei“ (masă, casă, distracţie, turism şi alte „detalii“) : vedeţi aici, aici, aici, aici şi aici.

 


Dar nici în alte părţi din această (largă) lume, situaţia nu este prea roză : aici şi aici...

...Deşi în zona poVestirii noastre, Rusia-Ukraina, situaţia devine tot mai clară, cu toate zbaterile „Occidentului Colectiv“ de a reanima hoitul intrat deja în putrefacţie (situaţia în Ukraina) : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Mai ales că Rusia pare tot mai bine „poziţionată“, provocând tot mai fierbinţi frisoane aceluiaşi debil Occident : aici, aici, aici şi aici.

 


Înainte de a ajunge la subiectul care ne interesează cel mai tare, cel privind Teritoriul românesc, propun o aruncare de privire la ce „vrăji“ au mai făcut sau vor să facă „bine-voitorii“ de la Davos & comp., băieţii de la Forumul lui Schwab (an-organici şi dincolo de trans-human, care se îndreaptă vertiginos către post-human, după propriile lor declaraţii)...

Iată idei ale cabaliştilor trăzniţi/trăznite din aceleaşi minţi chinuite de Inteligenţa Artificială şi controlate de rase „extra-terestre“ (din afara Domului Lumii noastre cunoscute) : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

De fapt, după cum spune un titlu inspirat de articol, acestea şi multe altele ne arată o lume pe cale de a se dezintegra“ (aici), împreună cu alte câteva elemente argumentative (aici, aici şi aici)...

...Inclusiv argumente din zona noastră geografică românească, aparent poate de detaliu, dar foarte importante în definirea tipului de Educaţie / Cunoaştere care va fi abordată în viitorul extrem de apropiat (HomeSchooling-ul versus Şcoala la Stat de la 3 ani, de fapt de la naştere : aici, aici şi aici).

Deşi pare cumva alt subiect, imaginea Kontrolului exercitat de forţe deloc bine-voitoare se regăseşte la orice pas, inclusiv în aceste informaţii pe care le puteţi detalia în voie, în funcţie de timpul fiecăruia : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Deşi, iată, mai apar şi zvâcniri de Rezistenţă (vorba „StarWars“-ului, adică a „Războiului Stelelor“ cu a sa Rezistenţă a Prinţesei Leia) : aici şi aici („Azi în Texas doar(ă) / Mâne-n toată ţară“ ? :).

 


Acum, că am ajuns la Eterna poVeste a Waxin-aşurilor, informaţiile sunt suficient de abundente ca să nu mai fie o necunoscută chiar şi pentru ne-iniţiaţii Cunoaşterii, căci iată!, informaţiile par a fi pe toate gusturile şi doleanţele ! : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Inclusiv aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici !

Aici am o Notă particulară de subliniat, legată de Morţii din pLandemie şi nu numai, mai ales de cei din prezent şi, teribil, de cei ce vor urma (deşi sună terifiant, sunt nevoit să prezint şi acest aspect) : aici, aici, aici şi aici...

...În timp ce aici şi aici avem două tabele cel puţin interesante (aici primele 30 de ţări, iar aici următoarele 30 de ţări) ale unei firme globale de informaţii şi consultanţă“, DEAGEL, în care se evidenţiază prognozele de evoluţie populaţională în ţările de pe întregul glob.

Aici se remarcă cum, într-o listă întocmită în anul 2017, SUA de exemplu, de la 326 milioane locuitori (în 2017, repet, căci în prezent ar avea vreo 335 milioane) i se prognoza pentru 2025 o populaţie de... 99,5 milioane locuitori ! Buumm !

Dar staţi să vedeţi : Franţa cică ajunge de la 67 milioane (68 milioane în prezentul lui 2024) la... 39,1 milioane în 2025, Italia de la 62 la 43,7 milioane, în timp ce Germania ar ajunge de la 80,6 mil. (de fapt, 84,3 mil. acum) la... 28,13 milioane !, în timp ce recordmana cred că este Marea Britanie, de la 65,6 mil. la 14,5 milioane locuitori în 2025...

Când am citit pe atunci aceste informaţii pentru prima oară, prin 2017-2018, m-am amuzat teribil cât de „idioţi“ pot fi ăia care au făcut această predicţie/prognoză, cât de „ciudaţi“ erau... însă noi nu ştiam de ce urma să vină peste noi, peste doar 2-3 ani, cu toată această teribilă Resetare...

Ei bine, acei „băieţi de băieţi“ (Deagel.com) se pare că au acces la informaţii ce ţin de Planul de detaliu populaţional !

Şi, deşi se pare că PLANUL nu a mers perfect, ajustările ulterioare (adică cele din prezentul nostru, de ACUM!) ne arată că se munceşte din greu ca acesta să funcţioneze tot mai bine şi mai precis, cu atât mai mult cu cât Morţile Subite şi Turbo-Cancerele îşi turează motoarele că nu degeaba îs (bi)turbo- cancerele istea (alături de miocardite, tromboze vasculare şi atâtea alte patologii).

 


Astfel că, acum, am făcut „numai bine“ legătura directă cu ultimele info ce vin din aceeaşi zonă în care locuim (fizic sau doar cu gândul şi emoţia), România, a cărei „Unitate“, apropos de 24 ianuarie 1859, a fost creată şi realizată de către aceiaşi „băieţi de băieţi“, atât la 1859 cât şi în 1918 (totul foarte bine planificat, „masele poporane“ doar s-au mişcat în direcţia atent şi subtil manevrată de păpuşari).

Atent cercetată şi controlată şi în prezent (mai ales în prezent!), România este periodic supusă unor informări cel puţin „interesante“, precum aceasta : „Presa maghiară invocă un studiu dintr-o revistă ştiinţifică americană pentru a demola teoria daco-romană : Genomul românesc este în proporţie de 50-69% de origine slavă“...

...Sau de ce elevii sunt obligaţi să studieze istoria evreilor în clasa a XI-a, în timp ce istoria României devine... facultativă ?

Sună iarăşi cel puţin bizar ?

Dacă interesul a fost captat, iată şi o altă serie de informaţii care arată cam aşa : aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici. Şi, dincolo de alte riscuri asociate pentru viitorul mediu (vedeţi aici despre proprietatea asupra terenului), chestiunea pare a se lega cu această poVeste ce începe să pută tot mai tare : „garanţii de securitate“ ce urmează a fi acordate Ukrainei de către România ! Adică, mai pe româneşte şi direct, război direct cu Rusia. Punct.

De aceea, corelând toate informaţiile pe care le-am expus în seria Vremurilor Tulburi, ajungem la o imagine extrem de interesantă legată de România „dez-legată“, cu anumite mişcări (centrifuge) în care sunt implicate Moldova şi Transilvania, alături de Basarabia şi Estul / Sud-estul Ucrainei (acolo unde se prefigurează Noul Ierusalim 2.0).

Şi cum s-ar putea face asta, cel mai uşor?, altfel decât prin implicarea „ţugulanului“ român în conflictul de peste Nistru, prin aceste aşa-numite „garanţii de securitate“ (minunate aberaţii i-luministe).

 


Poate că unii nu înţeleg mare lucru din ceea ce am scris (şi e foarte bine aşa), alţii ar pricepe dar nu prea le vine să creadă (sau să nu-şi dorească aşa ceva, încât se fac că nu pricep).

Este bine şi aşa...

Personal, chiar îmi pare rău că aceşti românaşi trădători „de neam şi ţară“ sunt atât de stupizi şi reduşi în intelectul lor precar/gregar, încât nu percep un adevăr atât de elementar : după ce îşi vor încheia rolul acordat de prea-înalţii cabalişti (masonii de grade mai înalte) în „execuţia“ românilor şi a României înseşi, ei vor fi următorii pe Listă, în mod inevitabil (şi cu prioritate acordată!) precum sclavii egipteni care se ocupau de construirea mormântului faraonului decedat, care erau executaţi la final chiar „la locul de muncă“, pentru ca nimeni să nu ştie locul mormântului şi secretele sale luate, la propriu, „în mormânt“...

Alooo!, se aude prin căşti şi alte metode de supraveghere ? Voi realizaţi că urmaţi, la un moment dat, şi că va fi cu adevărat ritualic, un regal pentru „băieţii cei mai băieţi“ ?

 


Ceea ce este cel mai important se referă la ceea ce suntem fiecare dintre noi, ca persoane şi, mai ales, ca Fiinţe care funcţionăm prin planul fizic acest Plan terestru atât de interesant şi plin de surprize (mai ceva ca-n Matrix) !

În rest, totul este în(tr-o anumită) mişcare, dar noi, Noi pe unde mai Suntem în toată această atât de complexă Ecuaţie a Vieţii ?

Cred că, luaţi de Valul Vieţii (al supra/sub-vieţuirii), am cam început să uităm de noi, de CINE şi CE Suntem Ce Dumnezeu căutăm fiecare pe aici?, dincolo de satisfacţii gustative, erotice sau mint(en)oase.

Sună poate plictisitor şi, mai ales, neexcitant (pentru minte) acest etern subiect al propriei Fiinţări ? Nu-i bai, Viaţa curge oricum, neîngrădită, şi poate că şi noi ne vom reaminti de această Realitate, oprindu-ne ca, în fine, să mergem... înainte.

Deşi toate aceste imagini de mai sus nu sunt prea optimiste, haideţi să ne reamintim de resursele de Bucurie ale Fiinţei care Suntem şi în care sălăsluieşte Viaţa care Suntem şi pe care nu o poate lua niciun nemernic oricât de (prea)luminat s-ar crede...

Fiecare dintre Noi ne deţinem propria Putere, suntem Una cu Puterea interioară a Fiinţei, nimeni nu ne-o poate lua, nicio Lege supra-naţională ca(ni)balistă, ci doar fricile şi grijile propriilor minţi mincinoase.

Aşa că Respiraţi adânc şi daţi drumul. ELIBERAŢI, pur şi simplu.

În acest fel, CĂDEREA (din Raiul Fiinţării în fiecare) re-devine Ceea Ce Este : ASCENSIUNEA Personală şi multi-dimensională, în(tru) FIINŢĂ.

Succes !

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Suntem atacați din toate părțile cei care încercăm să mai menținem lumina pe această bucată de planetă numită România ….sincer nu este ușor dar rezist și asta îi oftică la maxim ….nimeni nu știe cum se va termina șarada asta , dar hai să ne trăim viața în iubire și vedem ce iese… mult succes ca faci o treabă excelentă.

    RăspundețiȘtergere