luni, 19 februarie 2024

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 203 pentru 19 februarie 2024 - Vremea reMemorării.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 203

pentru

19 februarie 2024

 Vremea

reMemorării

 


Iată-ne în săptămână de mijloc de Februarie 2024, când deja s-a intrat în Anul Nou Chinezesc“ al Dragonului de Lemn (statistică sociologică generaţională)...

...Asta pe 10 februarie 2024 (sâmbătă dimineaţa), pe la ora 01.00 a României, cu ocazia Lunii Noi din acel moment (Soare în conjuncţie cu Luna).

Însă aceste „conjuncţii“ cu Soarele şi Luna ar putea fi privite şi dintr-o altă perspectivă, una în care aceste astre ar fi cu adevărat PLASMATICE, amândouă (nu doar Soarele, ci şi Luna !) iar poziţia lor ar fi muuult mai aproape de Suprafaţa (plană) a Pământului (a Terrei, în interiorul unui... dom ?).


Iată, am intrat din prima în imaginea care poate a şocat extrem în penultimul articol al seriei cu Vremurile Tulburi (7A), în care am vorbit de TARTARI Uriaşii Anak(im) – de „pierderi de timp“ şi de Pământul (cunoscut, Terra) mai puţin sferic decât îl cunoaştem de la ora de astronomie (sau mai bine zis de „prelucrare astronomică“.. prin aşchiere, oare :)...

Acestea au fost doar scurte şi şocante introduceri în unele dintre cele mai fierbinţi şi relevante subiecte ale Momentului, unul în care pare că Lupta se încinge tot mai tare şi despre care, în mod evident, voi scrie, chiar cel mai mult.

 


Dar, ca de obicei, haideţi să pornim la drum cu subiectele zilei, pentru a vedea cum mai stau lucrurile prin lume.

În privinţa RĂZBOAIELOR, chestiunea este în acelaşi trend.

Astfel, în UKRAINA, poVestea este cam aceeaşi, cu tangajul de rigoare (zgâlţâială) produs de Interviul lui Putin luat de către Tucker Carlson şi deja vizualizat de multe sute de milioane de umani de pe întregul glob (pe X, fostul Twitter, fără a mai pune la socoteală pe cei care au urmărit la TV prin Africa, Asia, America de Sud ş.a.) : aici, aici şi aici.

Comentariile au fost şi sunt în continuare numeroase, fiecare dându-şi cu părerea, acolo unde toţi sunt(em) „experţi internaţionali“, aşa că acum nu mai insist, ci vă propun să citiţi pur şi simplu ce a spus direct, Putin, fără a cerceta „sinteze“ (de fapt comentariile mai mult sau mai puţin „bine intenţionate“) ale unuia sau altuia.

Cât despre Ukraina şi situaţia din zonele colaterale, chestiunea este tot mai clară : Rusia înaintează încet, dar implacabil, pe terenul de joc, în timp ce ukranilor pământul le fuge de sub picioare, tot mai mult şi în mod tot mai accelerat : aici (vedeţi cum demiterea Comandantului armatei Ukrainene, Zalujnîi, duce la alte valuri şi zgâlţâieli), aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Şi dacă tot am pomenit de RUSIA, iată alte câteva (po)Veşti despre ea şi prietena acesteia din BRICS, CHINA : aici, aici, aici şi aici.

Însă nu pot uita nicicum de partea complementară, respectiv SUA, despre care e musai să vin măcar cu câteva idei, cât de scurte (sau lungi) ar fi acestea : aici, aici şi aici.

Iar în acest teritoriu al Războiului evident că nu putea lipsi GAZA, locul pe care, în prezent, îl văd a fi cel mai fierbinte în suferinţă şi durere, acolo unde manipularea şi răsucirea adevărului pare a fi la ele acasă : aici, aici, aici, aici şi aici...

...Până la identificarea unor resorturi atât de banale (pecuniar-financiare) în scopurile ascunse ale nebuniei din Gaza : aici şi aici.

Prea multe nu ar fi de comentat în aceste privinţe, doar te uiţi lung şi dai din cap, din când în când (şi nu doar în gând)...

 


Subiectul inepuizabil al waxin-urilor vine cu un nou/vechi calup informaţional, căci, deşi aţi putea spune că sunteţi „experţi în vaccinologie“, vă asigur că mereu apar noi informaţii peste care am trecut falnici, crezându-le deja a fi „asimilate“.

Spre exemplu, câţi dintre voi aţi înţeles că celebrul „ARNm“ din vaxinuri nu înseamnă „ARN (acid ribo-nucleic) mesager“, ci „ARNmode“, adică „ARN modificat“, cel care determină modificări în ADN-ul uman al corpului injectat, cu crearea zonelor de producţie a celebrei Proteine Spike ?

Dar despre acestea voi vorbi şi scrie în mod articulat, în articole dedicate sintetice pentru a se înţelege cât mai limpede despre ce este vorba...

Până atunci, iată ce alte informaţii waxinate mai găsim „pe piaţă“ : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Însă, alături de acestea, iată şi altele, conexate cu situaţia sănătăţii generale : aici („Noua pandemie. Europa, lovită de o gripă cu simptome ciudate“), aici, aici, aici („OMS dă alarma : Numărul cazurilor de cancer va creşte cu 77%. A început propaganda de obişnuire a oamenilor cu creşterea numărului de îmbolnăviri în Noua Normalitate“) şi aici („Mai multe decese decât naşteri“).

 


Dacă tot vorbim de sănătate, haideţi să vedeţi şi cum mai stă treaba şi situaţia din punct de vedere alimentar, conform cu ultimele trenduri/tendinţe ! : aici („Vor s-o interzică şi p-asta ! Legumele cultivate acasă cică au amprenta de carbon de cinci ori mai mare decât în cazul agriculturii convenţionale“), aici, aici („Untul de muscă, un nou aliment inventat...“), aici, aici („Finanţat de Bill Gates : FDA vrea să înlocuiască pe şest sarea de masă cu un înlocuitor pe bază de chimicale ce pot dăuna grav activităţii inimii“), aici („Ucigaşul ascuns“) şi aici („Nou-mâncarea“).

 


Însă, deja tot mai mulţi remarcă că poVestea Kontrolului general nu se reduce doar la chestiunea alimentară şi, eventual, a waxinului, ci cuprinde o paletă tot mai mare din ceea ce înseamnă şi reprezintă Viaţa pe Pământ : aici („Depopularea galopantă, criza pe care nu o vede nimeni : Suntem generaţia care a văzut cea mai mare populaţie a Planetei care va fi vreodată în istoria Omenirii“), aici („Cenzura 3.0“), aici, aici („Marea Resetare şi Omul fără Aripi“) şi aici („RUPTURA : Elita de 1% care vrea să pună Şaua pe Noi“)...

...Dar şi aici („Au re-început «dârele de condens»“), aici („Festival disco în Catedrala Canterbury : «Unii nu vor să accepte că dansul şi muzica pop îşi au locul lor în Catedrale»“) şi aici...

...Şi, în acelaşi timp, iată şi câteva informaţii ce ţin de aceleaşi problematici info-computeristice dar şi de chestiunea digitală şi a Inteligenţei Artificiale : aici („Legislatorii şi directorii Big Tech din SUA propun accesarea Internetului numai cu buletinul, respectiv actul de identitate digital“), aici („Alarmant : În parcuri şi în alte zone circulate, inclusiv lângă şcoli, au fost instalaţi stâlpi de iluminat cu antene 5G ? Radiaţii care depăşesc nivelul de siguranţă pentru sănătatea organismelor vii“) şi aici.

 




Însă, ca o reacţie la toată nebunia asta, iată că există şi o replică din viaţa reală, respectiv FERMIERII (şi unii Transportatori) din unele zone ale UE („Marea UE acest adevărat lagăr în care nu îmi dau seama cum naiba am reuşit să fim prinşi, precum animalele fixate în laţ : puţin câte puţin, precum strânsoarea şarpelui Boa care te strânge uşurel până nu mai realizezi că nu mai ai aer) : aici („MACRON A ÎNCEPUT ARESTAREA FERMIERILOR. Mobilizare masivă a fermierilor în Europa...“) şi aici („Dr. Joseph Mercola : Planul globaliştilor de a elimina fermierii şi a prelua controlul asupra pământurilor şi resurselor «Nu este vorba despre salvarea planetei, ci despre control prin frică şi de o agendă globală de depopulare» – Documentar VIDEO“).

 


Dar dacă nu au fost suficiente aceste date, haideţi să mai vin şi cu suplimentul numit, evident, „ROMÂNIA“, unde vedem tot felul de informaţii aparent alambicate şi care s-ar „bate cap în cap“, dar care, în realitate, ne expune aceeaşi problematică a controlului global care se evidenţiează atât de diafan şi delicat în ţărişoara noastră...

...Căreia panaramezii alogeni (străini) nu îi mai acordă nici măcar statutul de colonie (care ar conferi ceva drepturi, chiar dacă limitate), ci doar cel de „teritoriu“ bun de muls şi... ocupat (ar cam fi fost bătaie acum pe bucăţile din acest Spaţiu-Zonă Române[a]sc[ă], dacă „Big Boss“ nu ar fi bătut cu pumnul în masă ca toţi nebunii de pe margine să stea potoliţi, că teritoriul acesta mănos şi verde este deja rezervat pentru „ei“) !

Dar iată cam care ar fi informaţiile ce sună cam aşa : aici, aici, aici („Bugetarii, în pericol. Achiziţii masive de inteligenţă artificială în sectorul public“), aici, aici („România, obligată de Comisia Europeană să ia măsuri urgente în privinţa «aerului poluat şi reducerea amoniacului din fermele de vaci»“), aici („Claudia Marcu : Guvernul «Slava». Recuperatorii le confiscă fermierilor pământul şi tractoarele“), aici („Pericolele Mini Reactoarelor Nucleare din România - Ar putea produce un dezastru la fel ca la Cernobîl“), aici, aici („Protocoale între ANAF, serviciile de informaţii şi bănci, pentru a verifica banii cetăţenilor“), aici („Anii 50 în direct“) şi aici („«Năvălirea Jidanilor» – piesă de teatru rară de Vasile Alecsandri“).

 



Informaţiile pe care le-am transmis prin articolele de mai sus au fost ofertate într-un mod cât mai focusat şi concentrat, pentru a evita „poezia“ textieră de care tot mai mulţi aţi obosit sau pe care pur şi simplu timpul nu vă mai permite să o abordaţi...

Iar la finalul acestei concentrate poVestiri este momentul să punctez ceea ce dă sens titlului acesteia : Vremea reMemorării !...

...A CINE şi CEEA CE Suntem fiecare dintre noi, Aici şi Acum...

...Şi nu oricum, ci şi ajutaţi de anumite Stări sau Frecvenţe / Vibraţii prin informaţii încărcate corespunzător, cu astfel de energii mult mai înalte decât cele cu care avem de-a face în viaţa de zi cu zi.

Dacă nu mă credeţi, doar cerecetaţi ce se întâmplă cu starea voastră după ce lecturaţi informaţiile de mai jos, cam de acest gen (însă străduindu-vă SĂ FIŢI cu ATENŢIA cât mai mult focusată în acel loc informaţional şi, în acelaşi timp, cât mai relaxaţi posibil !) : aici, aici („Gânduri pe Sărite“), aici („Energiile negative şi Misiunea voastră pe Pământ“) şi aici („Înainte să vă întoarceţi la lumea haotică exterioară“).

Sigur, există şi soluţii propuse, precise şi cât mai „tehnice“ de genul acesta : aici („Cum să primiţi“ a Maestrului Kuthumi) şi aici („Cum să eliberaţi energia stagnantă“ de către Mahatma)...

...Însă, cele mai relevante rezolvări, din punctul personal de vedere, le văd pe cele ce par a fi cele mai simple posibile, acel mod în care doar „şezi“, fără să mai „cugeţi“ (precum în bancul ardeleanului ce „doar şede“), lăsând gândurile şi frământările să se rostogoloească până ce obosesc şi acestea, permiţându-ţi ca, în fine, să începi să te relaxezi, Om-ule : aici („Vă trezim Nemurirea“) şi aici (un Mesaj de la Grupul Arcturian).

 


Acum este Vremea TransFormării a fiecăruia cu el însuşi, căci Timpul nu mai are răbdare cu îndărătnicii („cei ce merg înapoi, cu spatele“), iar pentru asta este necesar şi util reFocusarea energiilor Atenţiei către aspectele care contează, cu adevărat, dincolo de cele ale Cezarului şi ale vieţii de zi cu zi.

Dar despre toate acestea şi alte informaţii care să ne ajute să ne con-centrăm atenţia la vibraţii mai înalte voi mai aminti, în cuVântările ulterioare.

Deocamdată facem o pauză aici, privind cât mai surprinşi cum de am uitat cât de simplu estene ajutăm în A FI în frecvenţe mai înalte, doar oprindu-ne din zbaterea zilnică (de fapt, permanentă) şi re-amintindu-ne de Noi şi de ceea ce Suntem şi, de ce nu, de ROSTUL şi SENSUL Prezenţei noastre AICI, pe această interesantă Planetă şi ACUM, în aceste provocatoare Timpuri !

 

Succes, prieteni !

 

MarYan


Un comentariu: