joi, 21 martie 2024

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 204 pentru 21 martie 2024 - Vremea cuTremurării.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 204

pentru

21 martie 2024

 Vremea

cuTremurării

 

 

Iată-ne ajunşi în Luna Mărţişorului al unui an 2024 ce se anunţă a fi extrem de provocator...

...Cu multe-multe „alegeri“ pe care umanii vor trebui să le facă pe parcursul acestui an şi care (fără a le exclude) nu au de-a face primordial cu cele „electorale“ !

Aşadar, purtaţi de Vremurile Tulburi, pare-se că în prezent am pătruns în teritoriul CuTremurării, cu multe posibile zgâlţâieli ce ar putea deveni tot mai probabile (fără a mă referi în mod special la vreun cutremur, deşi nu este exclus nici aşa ceva, însă cu probabilitate scăzută pentru intensităţi/magnitudini ucigătoare apropos de celebrul cutremur „comunist“ din 4 martie 1977 !).

Ceea ce doresc să subliniez încă de la începutul acestei poVestiri Zilnice (care, deocamdată, este lunară, dar care se doreşte a fi cel puţin săptămânală) se referă la ideea că acest an poate oferi surprize uriaşe pentru mulţi dintre încarnaţii pe Planetă, mai ales pentru cei din Zona Occidentală...

...Cei pentru care „Business as usual“ („Afaceri ca de obicei“) reprezintă principalul mod de a (sub)vieţui pe acel „pilot automat“ care îi fac să nu priceapă mai nimic din Viaţa asta precum roboţeii/androizii care, fără Conştiinţă de Sine, execută automat comenzile transmise „de undeva“, fără a-şi pune întrebări existenţiale despre Sine, Viaţă şi Univers.

Deci, „ce urmează“ reprezintă un neCunoscut foarte interesant, chiar şi pentru marea majoritate a acelor care cred că au habar de CE şi CUM se petrec lucrurile pe această Planetă pe care, fie vorba între noi, nici măcar nu ştiu CUM arată, într-o „mică bucăţică“ a acesteia...

...Asta ca să ne re-amintim de „Cele 1.000 de iluzii(voaluri / holograme) ale Maya-ei, Tărâmul Iluziei, care înconjoară „Nestemata/Sufletul din Lotusul celor 1.000 de Petale“ sau 1.000 de Holograme ale Iluziei din Creştetul Capului.

 


Haideţi, aşadar, să intrăm în subiect mai ales acum şi azi, când Echinocţiul de Primăvară tocmai s-a împlinit, ducându-ne, iarăşi direct în Primăvara Astronomică !...

...Şi, de ce să nu punctez, Acum (pe 21 Martie 2024) când se împlineşte fix 10 ani de la lansarea acestui blog pe care, sincer să vă spun, pe atunci pe când îl vedeam aşa de „bebe“, nu credeam că va ajunge pe Aici  şi în acest Acum, cu peste 3,4 milioane de vizualizări şi cu peste 1.000 de articole (în jur de 1.100) trans-puse aici, în acest „Univers Christalin!

(Şi ce simpatică sin-cronizare : chiar acum a „sosit“ în zbor un articol despre un subiect despre care vorbeam chiar pe atunci, din Mai 2014 : dispariţia „fără urmă“ a cursei Malaysia Airlines 370, despre care am scris chiar atunci câteva articole.)

Şi, ca să fie chestiunea cât se poate de limpede, reiau afirmaţia făcută acum 10 ani, la lansarea blogului : dacă o singură persoană ce pătrunde în acest Univers Christalin s-a Simţit mai bine, mai (bine)cunoscătoare nu mai informată neapărat cât cu mai multă şi bună Cunoaştere şi Simţire a Vieţii exprimate printr-un Nivel mai bun de Conştiinţă în Trăire... atunci consider că treaba aceasta nu a fost deloc în zadar. Punct.

Şi îndrăznesc să afirm şi să cred că nu a fost în zadar, după feed-back-urile primite în decursul Vremii din aceşti ultimi 10 ani mai ales Acum, când Vremea este teribilă, plină de uriaşe provocări pe care nu cred că le-am mai trăit în ultimele experienţe de vieţi trecute, de foarte mult timp !

 

Aşadar, să purcedem la poVestea noastră cu Actualitatea Planetară, devenită tot mai provocatoare.

De data aceasta, vom începe cu evenimente din Zona ROMÂNEASCĂ, acolo (adică aici) unde „se petrec multe“ (vedeţi aici : „Dr. Geanina Hagimă : Depopularea în ritm accelerat a României a continuat «paşnic» prin scăderea natalităţii în 2022-2023. Cui îi mai pasă ?), inclusiv situaţii ce amintesc de anul 2016 şi de Familia Bodnariu din Norvegia cu al său nazist Bernevig cică instituţie de „protecţie a copilului“, adică o protecţie faţă de... părinţii copiilor ! : aici şi aici („Patru copii ai unei mame românce vor fi predaţi Protecţiei copiilor din Marea Britanie, după hotărârea a trei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti“), dar şi aici (apropos de nebunia din Ucraina)...

...Dar care, pare-se, nu fac decât să fie în ton cu situaţia de control planetar general, evidenţiat principial aici („Noua Lege a învăţământului pre-universitar : introducerea Cardului Naţional de Elev cu cip, pe baza tehnologiei electronice, şi «transformarea digitală a sistemului pre-universitar» integrarea educaţiei în gulagul digital“), aici şi aici.

Şi dacă am pornit cu poVestea Educaţiei, cea care priveşte în primul rând tinerii (dar nu numai), iată şi o chestiune care pare a-i atinge în mod direct Drogurile ! : aici („Un avertisment pentru Europa : experimentul radical cu droguri din SUA“) şi aici...

...Fără a trece cu vederea această chestiune şi în România, acolo unde situaţia chiar pare scăpată de sub orice control : aici („Ce este «Drogul elevului», adus din Olanda, şi care face ravagii printre tinerii din România. I-a atras preţul mic, de 10 lei/doză“), aici („Droguri în apa reziduală din Bucureşti, depistate la testele chimice. Valorile descoperite de specialişti“) şi aici.

Dar nu este nicio problemă, dacă nu vă interesează acest subiect putem cu uşurinţă să găsim altele, „pe toate gusturile“, din acelaşi ton (de control) : despre clădiri (aici, aici şi aici), maşini (aici) alături de alte chestiuţe la fel de fierbinţi : aici, aici, aici, aici şi aici.

La fel, chestiunea juridică este bine (ex)pusă, alături de alte informaţii care evidenţiază ce fel de dictatură informaţională ar fi pe cale să se instaleze, confortabil, prin această zonă Românească (şi nu numai aici) : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Şi dacă vorbim de România şi românaşii ei, este musai să amintesc de această perioadă fierbinte în care se încordează „muşchii politici“ ai fiecărui român zice-se „responsabil“ : aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Cu unele chestiuni „prezidenţiale“ extrem de sensibile : aici, aici şi aici.

Însă cele mai interesante aspecte, pe care le-am mai atins pe blog din când în când, încă se cer dezvăluite, atât din prezent, cât şi din trecutul glorios de „bogat“ (inclusiv aici, aici, aici şi aici)...

...Şi mai ales din situaţiile prezentului care vor să prefigureze un viitor nu prea „luminos patriei noastre“, ci doar pentru unii (după cum am mai amintit, repetat, pe blog) : aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

(Şi, tot ca paranteză, dacă tot am vorbit despre trecutul istoric al lor „his story“, creatorii acestor poVestiri iată încă o mostră a unui trecut al acestei zone, nu ştiu cât de „glorios“, cât mai ales dureros : aici, cu corespondenţe uimitoare până în interesantele Ţinuturi Înalte ale Scotlandului Scoţia.)

 




 

Pe FRONTUL Ukro-Rusesc, poVestea pare, la prima vedere, a se îndrepta în direcţia deja cunoscută, a liniştirii apelor prin presiunea tot mai mare a Rusiei si căderea apărării ucrainene. De aceea Putin, proaspăt reales, dă interviuri relaxate (aici)...

...Dar care aspecte sunt mai bine evidenţiate în materialele de mai jos : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Însă, deşi s-a vorbit de interceptarea convorbirilor şefilor armatei germane (aici, aici şi aici)...

...Cea mai fierbinte chestiune pare a fi cea determinată de valurile produse de Macron şi declaraţiile sale de război, prin care pare hotărât să trimită trupe în Ucraina : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Însă, iar şi iar, apar noi informaţii despre U-kraina, în ansamblul ei, dincolo de minciunile istoriografice (aici), împreună cu alte detalii despre ce înseamnă să trăieşti în Ukraina, în prezentul lui 2024.

De aceea nu doar Putin (aici), ci şi militari şi lideri occidentali vorbesc o altă poVeste despre Ukraina (aici şi aici), faţă de poveştile aiuritoare ale media oficinale, care îi zăpăceşte de tot pe bieţii ţugulani români !

Iar dacă tot vorbim de zone de război, pare-se că cealaltă arie fierbinte de pe glob, din Fâşia Gaza, situaţiunea merge în acelaşi ton cu adevărat dramatic (unul în care umanii din acea zonă sunt efectiv torturaţi, ca într-un uriaş lagăr, răniţi şi tot mai mulţi ucişi şi nu, nu pare a fi vorba de „teroriştii Hamas“, ci de altceva) : aici, aici, aici, aici şi aici.

 




Dacă în zona Estică (Ucraina, Rusia, Gaza) situaţia este aşa cum o vedem în această scurtă prezentare, evident că nu putea lipsi şi contra-partea zonei Occidentale, în frunte cu tot mai interesanta America (SUA), acolo unde mai nimic nu mai aminteşte de „liderul lumii libere“ spre care se îndreptau visele umanilor proaspăt eliberaţi în anii 1980-1990 de sub „jugul comunist“ sau alte „dictaturi“ : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

 



Mai departe, haideţi să revenim la situaţiile concrete de care ne lovim zilnic, dincolo de chestiuni geo-strategice şi intrigi politice, la zona noastră care ne preocupă pe toţi, într-un fel sau altul : Alimentaţia şi Controlorii noştri cei de fiecare zi („Custozii“), cei care „ne fac viaţa friptă“ dintotdeauna, şi care doresc să o facă şi mai... friptă : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

 



De fapt, CONTROLUL care pare a se impune tot mai dur şi mai intens, poate ascunde alte situaţii şi contexte : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici („Canada : Închisoare pentru «teama» că o persoană ar putea comite «infracţiuni motivate de ură» în viitor – denunţurile pot fi şi anonime“), aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Iar cea mai interesantă poVeste ar putea sosi dintr-o informare care, deşi pare a fi mai veche (de vreo 30-40 de ani), se arată a fi extrem de relevantă despre cum decurgeau lucrurile prin subteranele Planetei şi ale Bazelor militare subterane, pentru a înţelege mai bine contextul actual, când ne simţim atât de „chinuiţi“ legat de „De ce merg lucrurile atât de greu pe/sub Planetă ?“ : „Un ofiţer de securitate de la Baza Dulce rupe tăcerea“.

 


Poate de aceea vine un actor celebru (dar rejectat de Hollywood ca şi „teoretician al conspiraţiei“:) Mel Gibson care să atenţioneze într-un mod considerat probabil brutal de către majoritatea („Mel Gibson : «Prinţul William este Antihristul. El va conduce Guvernul Mondial în Noua Ordine !»“)...

...Dar şi faptul că apar informaţii care păreau a fi extrem de „ciudate“ pentru marea majoritate a umanilor, cu foarte puţin timp în urmă, despre „Cetăţeanul SUVERAN“ (dar cu un titlu bombastic, evident, pentru a ţine omuleţii la distanţă) !

În schimb, INTELIGENŢA ARTIFICIALĂ defilează tot mai triumfătoare pe Planetă şi tot mai implicată în vieţile noastre, cu intenţie tot mai clar afirmată că doreşte preluarea controlului asupra tuturor umanilor, nimic mai mult ! : aici, aici (Câte ceva despre Algoritmi), aici (Ce sunt Undele Scalare şi cum să ne protejăm de acestea), aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

 













Şi, ca de obicei, chestiunea cu Wax-urile vaxiniste nu pare a se potoli nicidecum, situându-ne sub continua lor presiune, (inclusiv) prin firmele medicale interesate în explozia profiturilor şi prin alţi executanţi bine plătiţi în acest sens : aici („Cazul revoltător de la Arad s-a adeverit : femeia decedată «de Covid» şi deshumată la cererea familiei, NU A AVUT COVID ! «Protocolul» a ucis-o ! Ziariştii au avut dreptate“), aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici („Oficial de top al FDA depune mărturie : «Ştiam că ARNm va cauza moartea a milioane de oameni !»“).

Sarabanda nebuniei continuă, cu vaccinări ce se doresc a fi făcute mai ales copiilor şi celor cât mai tineri, dincolo de orice logică medicală şi compasională a unor fiinţe controloare ce nu par a avea legătură cu umanitatea : aici („Dr. Adrian Cacovean : «Refuzaţi testul PCR !»“), aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Dar şi aici („Experimentele pe oamenii-cobai continuă. Noile vaccinuri provoacă paralizii“), aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici („Dosarul «Şi eu am omorât oameni» ! Dezvăluiri şocante din Secţia ATI Covid a Spitalului Judeţean Sibiu“).

 










Însă, pentru a vedea că lucrurile funcţionează ALTFEL decât ni se tot arată prin media ofici(n)ală oripila(n)tă, ce părere aveţi de o asemenea ştire „strecurată“ printre altele, printre „crăpăturile Sistemului“ ? : „O echipă de ingineri din Coreea de Sud a dezvăluit un generator electromagnetic de 1769% randament, care pretinde că produce electricitate fără combustibili şi fără mişcări mecanice“.

Iar dacă tot suntem la capitolul ŞTIINŢĂ, iată şi 2 mostre cu (multă!) Con-Ştiinţă în profunzimea informaţiilor transmise aici : „Există un Algoritm Cuantic ascuns care guvernează Universul ?“ şi „Cum frecvenţa şi vibraţia creează structurile materiei şi ale vieţii“.

 





Iar, la finalul acestui concentrat articol (sper!), iată şi mai multe exemple de ConŞtiinţă veritabilă, expuse prin aceleaşi informări-mesaje venite din zone astrale zise înalte, care, indiferent de unde ar veni, pare-se că ar avea o bază informaţională reală şi, mai ales, o încărcare cu Lumină care, în modul cel mai relevant, ajută şi susţine ! : aici („Sunt Acasă în Mine Însămi / Insumi“), aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici („Schimbarea în cel mai bun/înalt Sine al vostru“), aici, aici, aici („Mesaj de la Unul : Întoarcerea la Soarele Central“), aici („S-a încheiat timpul discuţiilor“) şi aici („Câmpul Creaţiei“).

 

 

Aşadar, acum mă opresc, pentru a fi cât mai scurt posibil, lăsând pe fiecare în parte să cerceteze şi, după caz, să savureze informaţiile de final linkate aici, alături de mine care, după cum am spus, voi savura şi eu Momentul acesta, situat între Echinocţiu şi Aniversarea Universului Christalin...

Şi, când va mai sosi timp de stat la taifas, voi scrie mai multe despre Actualitatea noastră, cea ascunsă de Controlori/Custozi, cea care o puteţi citi mai degrabă în imaginile (pozele) puse de-a lungul articolului, după cum puteţi observa.

Astfel că, până la următoarea re-vedere, să ne urăm Bucurie şi Împlinire în Pace, Lumină şi Armonie !

 

MarYan


6 comentarii:

  1. Vremea tremurării, mai degdabă, pentru trompetele destabilizării, cum e articolul ăsta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură faptul că acest "anonim" s-a băgat în seamă (şi) pe acest blog, încercând să discrediteze într-un anume fel caracteristic şi atât de cunoscut mie în anii trecuţi, încă de pe la începutul creşterii acestui Univers Christalin...
      ...asta ca să vadă şi cetitorii şi căutătorii de pe blog ce înseamnă ca cineva să citească şi să nu priceapă nimic - asta ca să nu spunem altfel, că este exponentul aceleiaşi atitudini generalizate pe Net, de discreditare (prin argumente forte sau simple vorbe aruncate în vânt) pentru oricine îndrăzneşte să aibă altă opinie decât cea ofici(n)ală, una care, într-adevăr, poate contribui la DESTABILIZAREA Matrix-ului. Iar eu sunt încântat să aud asta, nu mi-am pierdut timpul liber, ci pare a fi cu folos. Merci !

      Ștergere