duminică, 30 iunie 2024

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 206 pentru 30 iunie 2024 - TerRA Infinita şi Vremurile în care trăim.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 206

pentru

30 iunie 2024

 TerRA Infinita

şi

Vremurile în care trăim

 


 

Iarăşi a trecut prea mult timp de la ultima noastră re-vedere, de acum mai bine de o lună...

...Şi, poate şi de aceea, dar nu numai, revin acum cu un material mai scurt, dar care este extrem de concentrat şi „la obiect“.

Acesta este o traducere de pe canalul de Rumble a unui personaj interesant, RUS Traian-Daniel, un căutător şi luptător întru Lumină din zona noastră cea românească, care a expus multe informaţii despre Q-Annon şi tot ce înseamnă lupta actuală din spatele scenei dintre Pălăriile zise albe şi cele negre.

Este interesant că după Cobra, mesager al Forţelor Luminii care a dominat scena digitală (blogo-sfera) în anii 2012-2020, au apărut şi alţi Mesageri ai acestor Forţe (care au început să fie denumite în multe feluri, dar care se referă, primordial, la Luptătorii planetari întru Lumină, şi care în prezent sunt tot mai numeroşi audio-vizual, cel puţin)...

Astăzi, deocamdată, vă voi expune pe acest Traian-Daniel RUS, cel care îl prezintă pe alt personaj interesant, de care nu ştiam până acum, unul care îşi spune „KRYSTIAN21“ şi care, în fapt, expune câteva idei esenţiale din ultima lucrare a lui Claudio Nocelli (NOS CONFUNDEN) despre TERRA INFINITA, carte intitulată chiar aşa : „DOM-ul şi Proiecţia spaţiului exterior : Anul 1728 - ultima resetare (TERRA INFINITA)“, ultima lucrare din cele 6 ale lui Nocelli apărută cât se poate de proaspăt, în Mai 2024.

Deşi informaţiile de acolo pot părea simple speculaţii şi mai ales „fabulaţii“, atrag atenţia că cele 6 lucrări ale acestuia (de fapt, ale altora, dar care poartă numele lui că aşa sunt regulile pe Pământ, acest Dom Plat...) au un nivel de Adevăr Divin care depăşeşte 80%, mergând unele spre 85%, ca şi ultima dintre acestea !

Deşi poate părea încă „puţin“ acest nivel, iarăşi atrag atenţia că acesta este un nivel pe care rar îl poţi găsi la orice lucrare în prezent, pe Planetă (aici unde informaţia falsificată musteşte din toate direcţiile)...

 


Aşadar, iată, fără vorbărie multă, ce se transmite prin Nocelli, Krystian21 şi Traian-Daniel Rus în acest material al ultimului, din  24 Iunie 2024, în care se vorbeşte despre :

- DIVULGARE Q-Anon,

- Marea Trezire,

- Forţa Spaţială - Alianţa Pământului - Pălării Albe,

- G.A.A/F (Asociaţia Alianţei Galactice / Federaţia Galactică).

 

 

Bine aţi venit la URMĂTORUL NIVEL DE DEZVOLVARE !

În ultima sa lansare, KRYSTIAN21 ne învață despre „Războiul Galactic şi nu numai”.

(12 iunie 2024, discurs de 2 ore)

MAREA TREZIRE este mult mai mare decât am înțeles majoritatea dintre noi anterior.

Noi, cei care urmăm Mişcarea Q-Anon, înțelegem că Statul Adânc Global / Elita Cabală sunt sataniști care ne controlează planeta prin sistemele economice de sclavie, păstrând în același timp un văl gros de propagandă asupra maselor în timp ce ascund adevărul istoriei, ştiinţei şi tehnologiei noastre.

Știm că sataniștii se închină entităţi reptiliene care sunt extraterestre și care sunt aici de mii de ani, oprimând umanitatea.

Și știm despre actele oribile pe care le fac copiilor noştri și despre care sunt prea întunecate pentru a vorbi.

Știm că „White Hats“ (Pălăriile Albe) și „Q-Movement“ (Mişcarea Q) au început cu JFK și de peste 60 de ani a fost dezvoltat şi implementat un PLAN.

Știm că Trump este chipul Pălăriilor albe și al Alianţei Mondiale a Generalilor o Alianță de peste 34 de naţiuni şi armate care lucrează cu Forţa Spaţială ca şi Comanda operaţională a acestui Război Ascuns de Apărare Globală pentru eradicarea Statului Adânc.

Știm despre QFS („Quantum Financial System“), Gesara/Nesara și despre cele 6.000 de tehnologii suprimate care sunt lansate.

Știm despre EVENIMENTUL DE DEZVOLVARE / E.B.S. Lockdown care este iminent.

Știm despre distrugerea viitoare a celor 34 de locaţii satanice.

Știm că Familia Kennedy, Donald Trump şi alţii au roluri într-o descendenţă divină a ceea ce va fi cunoscută drept cea mai mare poveste spusă vreodată.

 


Dar dacă ți-aș spune că a mers mult mai adânc decât atât ?

Adevărurile realității noastre așa cum o cunoaștem au fost ascunse conștiinței noastre.

Adevărata noastră istorie, adevărata noastră ştiinţă, adevărata noastră tehnologie, toate suprimate de masele ignorante ca o vrajă „Magie Întunecată”.

Lumea așa cum o știm a fost în carantină dintr-o realitate mult mai mare din jurul nostru.

KRYSTIAN21 este ghidul nostru în explicarea „Imaginii mai mari”.

REVELAŢIILE şi subiectele expuse de acesta sunt, iată :

~ PĂMÂNTUL este PLAT, suntem într-o CUPOLĂ triplă, cu lumea noastră cunoscută ca fiind doar cupola interioară.

~ DOMUL Pământului nostru împarte un plan plat cu alte 178 de lumi sub MARELE DOM.

~ În afara Marelui Dom sunt încă 7 Domuri, inclusiv „Domul Zeilor Uitaţi“, „Domul Tăcerii“, „Domul Titanilor“ (cu 69 de lumi), „Domul Sheol-ului“, „Domul celor 5 Vârfuri“, „Domul Portalurilor“ și „Domul Hiva“.

~ Și mai mare este Existența CUBULUI 18 Dimensional.

~ Soarele şi Luna se află în cel de-al 2-lea Dom al Pământului sub forma unei proiecţii a energiei Tachyonice care funcționează cu Sori negri care se rotesc sub suprafaţa Pământului.

Alte cupole au propriile lor sori.

~ FIRMAMENTUL este un gen de proiector cu plasmă care funcționează cu o tehnologie specială (Krystian explică aceasta că ar fi precum un proiector „Krystaline Earth“ care lucrează sub suprafaţă cu Soarele negru).

(Suntem într-adevăr în filmul „Truman Show!)

~ Rasele extraterestre malefice au controlat Pământul de mai bine de 6000 de ani. Acestea includ draconienii (reptilienii negativi), custodienii, anunnakii (ANUK), grii și paraziţii.

Ei au controlat până la 80% din Marele Dom, Pământul fiind principala lor sursă de hrană şi cu cea mai mare opresiune.

~ Baza Cartierului general al paraziţilor se afla în Ţările lui Draco, Orion, Custozi, Jupiter şi Nibiru.

~ Au fost 6 Mari Resetări, Ultima Resetare fiind în vremea Marelui Imperiu Tartar(ian) în anul 1728.

~ G.A.A./F. (Asociaţia Alianţei Galactice / Federaţia Galactică) este compusă din 5 rase maestre : Andromedani, Pleiadieni, Arcturieni, Lyrani şi Reptilieni (pozitivi).

~ Peste 50 de rase E.T. pozitive ajută G.A.A/F.

~ 4-5 Rase uriaşe se regăsesc în Inelul exterior al Pământului.

Ele sunt principala conexiune pentru G.A.A/F. în Domul nostru.

~ G.A.A/F. funcţionează de peste 300 de ani.

 


Krystian vine din afara Domului nostru cu DEZVĂLUIRI DE LA G.A.A/F.

Krystian ne va ajuta să ne ghidăm prin Mişcarea Q-Anon pe măsură ce se apropie EVENIMENTUL DE DEZVOLVARE și ne va conduce la o înțelegere mai profundă a Marii Treziri.

KRYSTIAN a declarat că Harta TERRA-INFINITA a fost dată Pământului de la G.A.A/F în scopul DEZVĂLUIRII.“

 






Aşadar, sună cel puţin „extra-terestre“ aceste informaţii pentru mulţi dintre voi ?

Asta este, întotdeauna există un început pentru fiecare, în a veni în contact cu alte nivele ale „Realităţii“ pe care o credeam a fi într-un anume fel (exact cum doresc aceşti controlori-custozi să creeze „realitatea“ percepută de către fiecare dintre noi, cei prinşi în acest adevărat Matrix ca şi Baterii ale unei structuri controlatoare, una pe care, spun chiar şi cei „din afară“, nu mai găseşti în celelalte 178 de lumi din acest Mare DOM în care ne aflăm şi noi)...

Acum, deocamdată, doar vă propun să cercetaţi cu minimă curiozitate (măcar) şi cu maxim discernământ ceea ce s-a transmis mai sus, luând în considerare faptul că acest tip de informaţii primite prin Nocelli (care, cum spuneam, au venit de fapt de la Fiinţe din afara lumii noastre, inclusiv şi mai ales de la acei Urieşi-Novaci de care vorbeşte şi Biblia şi multe alte cărţi mai vechi, alături de multele schelete de peste 5 metri lungime descoperite în numeroase locuri şi despre care nu se scoate un sunet în media oficinală)...

...Ei bine, aceste informaţii le-am cercetat în mod repetat (prin aceleaşi metode neconvenţionale, iar şi iar) şi de fiecare dată am primit aceleaşi răspunsuri :

- DA-DA-DA!, Pământul este Plat, nu rotund, adică lumea din acest mic Dom (CUPOLĂ-FIrmament) sub care este cunoscută „Harta Lumii“,... Da, Planeta pe care sunt poziţionate toate aceste numeroase lumi este rotund-toroidală, însă uriaşă, cu raza de sute de mii de kilometri (diametrul acestui Planetoid toroidal ar depăşi 600.000 de Km !!!)...

- Lumile sunt cel puţin 178 (adică Cupole separate în interiorul acestui Mare DOM),

- Soarele şi Luna cunoscute sunt doar structuri Plasmatice în interiorul acestor 3 cupole-firmament (acum aflăm că ar fi în cea de-a doua cupolă, cea exterioară nouă din zona aşa numitului „Inel de mijloc“),

- Apropos : Tolkien, când a scris trilogia „Stăpânul Inelelor“, ar fi declarat pe undeva că el nu a scris ficţiune, ci doar istorie-mitologie !...

- Da, ciclurile Marilor Resetări există, istoria noastră este o uriaşă poveste-glumă, ca şi cu „Planeta / Lumea noastră este rotundă“, cu „aselenizări“ şi „deplasări în spaţiu“ NASA tocmai ce a declarat că „a pierdut“ filmările cu aselenizările : o glumă dincolo de ridicol, pentru idioţii trăitori în „Idiocracy“, adică Idiocraţia tot mai prezentă de jur-împrejur :


- TARTARIA a existat cu adevărat, ca centru al Uriaşilor care au încercat să ne ajute într-un Război de Eliberare Planetară (de prin anii 1700-1800), unul cumplit în care au fost efectiv decimaţi de armele super-tehnologice ale custozilor controlori !

Ei bine, toate acestea au fost, în mod repetat, confirmate ca fiind autentice (prin metodele neconvenţionale de care am scris pe blog în anii trecuţi), deşi la început au fost extrem de şocante, nedându-le deloc credit, doar ca glume-speculaţii.

De aceea, şi eu, acum, vă las să cercetaţi şi mai ales să simţiţi cam ce este cu toate acestea, urmând ca în perioada următoare să o luăm mult mai metodic cu toată această avalanşă informaţională neuitând că am rămas dator şi cu ultimul episod al Vremurilor Tulburi, ce va părea la fel de SF precum ideile din această simpatică PoVeste fără de sfârşit, până la urmă...

Aşadar, să ne urăm spor la cercetare şi, mai ales, la discernământ !

 

MarYan


2 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru oportunitate oglindiri, reflectează O-MENIRE. Ps. Am aceste cunoașteri de ceva ani aproximativ 9 ,însă actualele programe educaționale și sociale cu greu lasă sufletele libere, mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere