luni, 10 august 2015

COBRA : Actualizare la "Operaţiunile SUB-LUNARE" (6 august 2015).



ACTUALIZARE la

6 august 2015





Operaţiunile Sub-Lunare continuă.

Majoritatea Generatoarelor de Plasmă şi a Bombelor Plasmatice Strangelet, de pe Sateliţii construiţi de către oameni au fost dezactivate, inclusiv de pe cei 13 Sateliţi „NROL-39” de tip „octopus” („caracatiţă”).



Într-adevăr, CEVA se petrece dincolo de ceea ce noi putem percepe !

 


Aceasta a slăbit eficienţa controlului MATRICEI asupra populaţiei de la suprafaţă în aşa măsură, încât informaţiile despre design-urile Sistemelor de propulsie avansate ale Navelor Spaţiale, au fost transmise atât în mass-media alternativă, cât şi în cea principală.


Această descărcare de informaţii a reprezentat o asigurare suplimentară pentru Linia Temporală pozitivă a Umanităţii şi ne-a adus cu un pas mai aproape de stele.

Viitorul este Luminos :


 
Operaţiunile sublunare se vor extinde acum mai aproape de Suprafaţa Planetei, prin Ionosferă şi Stratosferă.

În primul rând, aceste operaţiuni vor începe să perturbe Programele Scalare de Modificare a Vremii, precum şi Programele de Control Mental ale Aparaturii de „încingere” a Ionosferei.


Apoi, aceste operaţiuni se vor extinde în Stratosferă, prin dezactivarea Generatoarelor de Plasmă şi a Bombelor Plasmatice Strangelet, din interiorul Sondelor Radio.


Penetrarea prin compresie este aproape !




4 comentarii:

  1. Cesan daca mai esti in contact cu cei de pe Anais, te rog raspunde mi pentru ca am o informatie care i ar putea ajuta,si ar intelege de ce a luat o lumea razna.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciprian spune-ne si noua sa stim dece a luat-o lumea razna?

    RăspundețiȘtergere