sâmbătă, 15 august 2015

COBRA : ZEIŢA GALACTICĂ (14 august 2015).



ZEIŢA  GALACTICĂ

14 august 2015





Nota MarYan :

Iată cum funcţionează „sincronicităţile” : deşi mă uitam aseară prin „blogo-sferă” că nu au mai apărut noi informaţii de la sau aflate în conexiune cu Cobra, totuşi am simţit impulsul de a scrie ultima PoVestire legată de acesta, pe care mai demult doream să o realizez...

...Ca acum, la doar câteva ore de la acea PoVeste, să observ cum acesta vine şi el cu un material care actualizează informaţiile de pe această Blogo-Sferă...

...Iar aceasta apare, în mod fascinant, la atât de scurt timp după ce am „punctat” PoVestea despre Cobra, în care (re)fac acelaşi apel la UNITATE („să aducem împreună ceea ce ne UNEŞTE” – aspect care devine tot mai acut şi „insistent” în mesajele care-mi sunt transmise), ca, la rândul său, şi Cobra a simţit ca să puncteze faptul că oamenii „sunt buni, în esenţa lor”, şi că nu este cazul să se mai atace unii pe alţii, aşa cum se petrece în prezent...

Cât despre „eliberarea de importante informaţii”, acestea deja se eliberează în cantităţi impresionante, în prezent, şi, deşi parţial are dreptate, în privinţa manipulării informaţiilor oferite despre ceea ce se petrece Acum pe Planetă, nu pare a fi înţelept ca să generalizăm, căci percepţiile noastre indică faptul că cel puţin unele dintre acestea transmit relativ fidel aspecte parţiale (Valuri din cadrul Marelui VAL) care pregătesc Apogeul EVENIMENT-ului...

Aşadar, haideţi să vedem ultima (Po)Vestire a Mişcării de Rezistenţă, transmisă prin acelaşi Cobra :





Pe măsură ce se intensifică energiile care sosesc dinspre Centrul Galactic, este important pentru oameni ca să fie conştienţi de Existenţa ZEIŢEI GALACTICE.


În trecut, oamenii erau conştienţi de energiile masculine ale Centrul Galactic, care se manifestau ca Super-Unde Galactice, capabile să schimbe Polii Planetari şi să declanşeze schimbări climatice drastice care să ducă la extincţia speciilor.

Acum este timpul ca să devenim conştienţi de ZEIŢA GALACTICĂ – aspectul feminin al Super-Undei Galactice – care se va manifesta ca IUBIRE, aşa cum nu a fost nicicând cunoscută pe această Planetă.


Această energie va uşura la Penetrarea prin Compresie de la Momentul de Vârf al Evenimentului care va anula, în mod real, marea majoritate a negativităţii.

Cu cât mai conştienţi sunt oamenii de această energie, cu atât mai mult vor fi capabili ca să o canalizeze prin câmpurile şi corpurile lor energetice, şi cu atât mai mult vor fi capabili ca să „netezească” această Cale Colectivă Globală.


Acesta este un exemplu de cum se manifestă :



Ar fi bine ca tot mai multe GRUPURI ale FRĂŢIEI TRANDAFIRULUI să fie formate în lumea întreagă, pentru a canaliza această Energie Galactică.

Dacă doriţi ca să formaţi un grup în zona voastră, puteţi merge aici...

...Sau să contactaţi sisterhood@prepareforchange.net .



Următoarele grupuri nu sunt direct conectate cu Frăţia Trandafirului, însă sunt foarte aliniate cu Esenţa Zeiţei, fiind un bun exemplu de cum ar putea acţiona aceste Grupuri.

Cabala este foarte conştientă de Puterea Energiei Zeiţei în contextul Manifestării Evenimentului şi, cu toate că nu mai suntem în Evul Mediu, ei încă reuşeşc ca să o suprime.




Cel mai probabil că aţi observat că nicio informaţie importantă nu a fost eliberată în ultimele câteva săptămâni.

Cele mai de încredere surse de informaţii nu au primit nimic semnificativ sau li s-a cerut ca să nu elibereze nimic semnificativ, pînă când anumite Operaţiuni ale Forţelor Luminii sunt încheiate.

Aceasta a făcut loc pentru multă dez-informare pe blogo-sferă, care este plină de speculaţii ce, în mare parte, nu sunt bazate pe realitate, astfel că a apărut o mulţime de oameni care se acuză unii pe alţii că sunt „Inteligenţe Artificiale (AI) sau programaţi mental”.

Rugămintea este de a fi conştienţi că, pe această Planetă, în mod evident, deși toată lumea este programată mental într-un anumit grad, totuși, majoritatea oamenilor sunt buni, în esenţa lor, şi încearcă „să facă bine” (aşa cum se pricep ei cel mai bine), pentru a îmbunătăţi situaţia.

În acest aspect ar fi util ca să se situeze con-centrarea noastră...




Se aşteaptă ca situaţia să se îmbunătăţească în aproximativ o săptămână sau două, căci o anumită fază este acum completată, iar noi informaţii ar putea fi eliberate despre anumite evenimente din spatele scenei, care să fie, în sfârşit, eliberate în blogo-sferă.


Penetrarea prin compresie este aproape !




2 comentarii:

  1. NAMASTE ! Deci nu este cazul să mai repetăm faptul că RĂBDAREA DIN PUŢINUL CARE A MAI RĂMAS ESTE NECESARĂ !

    RăspundețiȘtergere
  2. la noi s-a format vreun grup? stii ceva? si cum se poate realiza? caci daca fiecare dam msj se numeste individual.
    cu drag ne revedem aici.
    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere