luni, 2 noiembrie 2015

COBRA : RAPORT la MEDITAŢIA pentru EUROPA şi două interviuri (30 octombrie 2015).



RAPORT la
şi două interviuri ale lui Cobra

– 30 octombrie 2015 –





Meditaţia pentru Europa a fost un succes parţial...

Cu toate că mulţi oameni au participat, am fost departe de a atinge Masa Critică.

Este adevărat că intervenţia rusă în Siria a declanşat un val de refugiaţi care s-au întors înapoi în Siria, cum a fost raportat de agenţia de ştiri iraniană, la doar câteva ore după meditaţia propusă.


Pe de altă parte, suntem departe de a avea suficientă înţelegere în privinţa gravităţii situaţiei refugiaţilor printre Lucrătorii şi Luptătorii Luminii.

Întreaga situaţie este reprezentată de un amestec de mase de oameni cu adevărat aflaţi în criză umanitară care se îndepărtează de război, şi o încercare a Cabalei de a destabiliza Europa şi de a declanşa Al Treilea Război Mondial, prin animarea urii religioase dintre creştini şi musulmani.


Aproximativ trei sferturi din refugiaţii care au evadat din faţa ororilor războiului merită toată iubirea şi sprijinul nostru.

Dar, în acelaşi timp, s-a estimat că aproximativ 4% din imigranţii care intră în Europa sunt mercenari ai Statului Islamic care sunt infiltraţi în Europa.

S-a estimat, de asemenea, că încă un procent de 20% dintre imigranţi posedă mari sume de bani la intrarea în Europa, şi pozează ca imigranţi economici, dar de fapt ei servesc ca sprijin pentru mercenari.

Unii din ei au fost antrenaţi şi programaţi mental în tabere militare din Orientul Mijlociu, sprijinite logistic de CIA.

Această întreagă operaţiune, care a costat câteva miliarde de dolari, a fost finanţată cu bani de la Rothschild şi Saudiţi. Acestui segment de imigranţi li s-a dat acces uşor la paşapoarte siriene contrafăcute sau furate, pentru a reuşi infiltrarea lor în Europa.


Majoritatea politicienilor europeni sunt conştienţi de planul de invazie şi îl sprijină benevol sau de nevoie, sub dictatul Cabalei.


 
Planurile Cabalei sunt de a repeta acelaşi proces mai departe, în SUA, după ce Europa este preluată.

Săptămâna trecută, un mic teritoriu alpin din Slovenia a primit un influx stabil de 10.000 de refugiaţi zilnic.

Dacă vom raporta aceasta la Statele Unite ale Americii, fluxul de refugiaţi din zona SLOVENĂ este comparabil cu cei 2 milioane de imigranţi care intră zilnic în SUA, pe la graniţa mexicană, prin câteva puncte de intrare din California, Arizona, New Mexico şi Texas.


Mulţumită intervenţiei ruse în Siria, planurile Cabalei pentru Europa şi SUA NU vor reuşi, însă este foarte important pentru Lucrătorii şi Luptătorii Luminii din întreaga lume ca să sprijine pacea în Europa, cu meditaţii în masă.

Aceasta este cea mai serioasă situaţie geo-politică de pe Planetă, de la finalul celui de-al doilea război mondial.

Meditaţia pentru Europa ar putea fi necesar ca să fie repetată şi anunţată pe blog-ul meu, dacă situaţia o va cere, astfel că vă rog ca şi mai mulţi oameni să sprijine Lumina, în acest Moment Critic...

De asemenea, ar fi bine ca oamenii care se simt ghidaţi să facă zilnic această Meditaţie.


Pe lângă aceste Meditaţii, este necesară şi urgentă, la suprafaţa Planetei, o intervenţie spirituală a Forţelor Luminii, care va fi posibilă imediat ce ameninţarea Bombelor Strangelet este redusă la un nivel controlabil.


Pe partea mai luminoasă, poate că veţi dori să citiţi acest interviu cu Cobra, realizat de „PREPARE FOR CHANGE”...



Interviul de Actualizare Lunară cu Cobra, realizat de Rob Potter a fost postat, împreună cu transcrierea (N.MY.: Pe care-l veţi putea citi şi pe acest blog, în scurt timp)...



Puteţi trimite întrebările voastre la rob@thepromiserevealed.com şi multe dintre acestea vor putea primi răspuns în următoarea Actualizare Lunară.


Victoria Luminii !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu