marți, 3 noiembrie 2015

COBRA : INTERVIU cu Rob POTTER (21 octombrie 2015).



INTERVIU cu Rob POTTER

(Traducere : „Istoria galactică”)

21 octombrie 2015





Nota MarYan :

Acest interviu din luna Octombrie 2015 al lui Cobra cu Rob Potter este, iarăşi, unul interesant, care vine în anumite momente cu informaţii ce pot fi considerate fundamentale pentru cunoaşterea generală, imanentă...

...Însă, în acelaşi timp, oferă şi detalii despre situaţia generală actuală, cu veşti deosebite (de exemplu, despre dezactivarea Bombelor Strangelet şi Toplet) şi cu informaţii care cred că sunt pentru prima dată sistematizate atât de clar şi limpede despre originile Archonilor şi ierarhia existentă între aceştia, Draconieni-Reptilieni şi relaţia acestora cu principalele Grupări ale Cabalei de pe Planetă.

Aşadar, dincolo de alte „imperfecţiuni” care sunt deja inerente unei asemenea cantităţi de informaţii transmise lunar, sub forma acestui interviu, importantă rămâne această realitate a unei transmisii care vine de la una din sursele ce le putem considera a fi printre cele mai credibile, între cele existente pe Planetă, la ora actuală :




Rob – Salut doamnelor şi domnilor. Bine aţi venit la o altă ediţie specială a emisiunii Victoria Luminii, interviul lunar cu Cobra care are loc astăzi 21 Octombrie 2015.
Lumea trece prin aceste descărcări enorme de informaţii şi lucrurile ies la lumină şi ca de obicei este minunat să vorbesc cu bunul meu prieten, emisarul luminii, Cobra. Bine ai venit la emisiune, Cobra. Cum îţi merge?

COBRA – Mulţumesc pentru invitaţie. Este o perioadă foarte intensă şi foarte interesantă acum.

Rob – Da, lucrurile se mişcă destul de mult. Doamne, de unde să încep?
Cred că aş dori să încep cu unele din postările tale pe care le-ai publicat. Ai vorbit despre faptul că Mafia Khazară a ajuns în media principală, ceea ce original a fost spus de numitul Pleaidian, HATTON, printr-o femeie numită Dharma în ceea ce s-au numit Jurnalele Phoenix. Cu mulţi ani în urmă ea a expus adevărul despre invazia Khazară Archonică. Ai putea să vorbeşti un pic cu privire la asta şi ce înseamnă faptul că „Veterans Today” au ajuns cu informaţia în media oficială?
Întrebarea este ce înseamnă pentru populaţie informaţia cu privire la Mafia Khazară acum că a ajuns în media oficială? Ce crezi că va avea loc acum cu privire la conştientizarea populaţiei umane de la suprafaţă, acum că „Veterans Today” vorbeşte despre ISIS care a fost creat de Statele Unite şi Israel?

COBRA – Eu nu aş numi asta ISIS. Simplu m-aş referi la acea entitate ca Statul Islamic, asta e numărul 1 ; numărul 2, conştienţa de fundal a situaţiei a fost permament aici, acum doar atinge Masa critică.
Ce înseamnă asta este că mulţi oameni care sunt în poziţie de putere care nu erau la curent cu trecutul, acum devin conştienţi de trecut şi desigur asta dă mai mult sprijin Alianţei Estice din lumea întreagă pentru operaţiunile lor.

Rob – Unii oameni spun şi mi s-a confirmat astăzi, am vorbit cu un tip din armată, a spus că portavionul US a părăsit golful în acest moment pentru un fel de „stat deoparte”. Unii oameni spun că Obama lucrează cumva în secret cu Putin pe aceste linii. Ai ceva comentarii pe linia asta?

COBRA – Eu aş spune-o diferit, aş spune că militarii pozitivi din SUA sunt în contact cu marele comandament rus şi, desigur precum ştii, militarii pozitivi ai SUA au fost întotdeauna împotriva Cabalei şi întotdeauna s-au opus la ce s-a petrecut, deci această alianţă nu este nouă. Această alianţă există de ceva timp şi această ALIANŢĂ nu este încă publică, dar anumite acţiuni pe care le poţi vedea chiar acum şi mai multe se vor putea vedea în viitor vor fi capabile să confirme această alianţă.

Rob – Da. Ok. Mulţumesc foarte mult. Apreciez asta. Părea cumva că băieţii buni lucrează împreună în spatele scenei. Alt lucru interesant pe care l-ai informat recent a fost că Yuan-ul chinez este recrutat în coşul SDR de valute.
Asta e o schimbare majoră în pregătirea pentru Re-valorizare şi resetarea valutară globală (GCR) sub Eveniment, ai fi de acord?

COBRA – Da, exact, pentru că planul a fost mereu ca re-setarea să includă Yuan-ul chinez şi poate chiar şi alte valute, deci acesta este un pas în direcţia corectă.
Unii oameni cred că a fost un pas către globalizarea guvernului planetar al Cabalei. Asta nu este adevărat.
Există multă propagandă bazată pe frică cu privire la această situaţie, dar în realitate Iezuiţii sunt în spatele acestui plan şi de-a lungul anilor Alianţa Estică a infiltrat Forţele Luminii.
Iezuiţii nu mai sunt atît de puternici. Ei nu vor fi capabili să mai facă nimic, când va avea loc Evenimentul.

Rob – Astea sunt chiar veşti bune. Se pare că, chiar dacă există suficientă dezinformare cu privire la acestea, forţele întunecate lucrează în concert. Şi am o întrebare aici cu privire la când ai vorbit despre Marea Uitare şi Invazia Archonică, ai menţionat că mulţi dintre reptilieni s-au încarnat în corpuri umane.
Cumva aş dori să ştiu dacă tu ştii sau dacă Rezistenţa ştie, când aceşti reptilieni au venit aici în corpuri umane, ei sunt conştienţi de cine sunt sau şi ei doar au acele programe de nano-roboţi şi sunt ca nişte umani normali, dar care rulează o agendă străină ostilă ?
Întrebarea mea este : ei sunt conştienţi ca şi Lucrătorii Luminii? Noi suntem conştienţi că suntem parte dintr-un efort pozitiv spiritual şi că nu suntem o cartelă care poartă nişte numere. Unii dintre noi au avut ceva experienţe fizice şi ne-fizice, dar mulţi dintre noi nu au avut contextul pe care tu îl ai.
Mă întreb dacă aceste grupuri diferite de reptilieni ostili, care se încarnează în sistemul nostru, se găsesc în poziţii de putere ? Ei lucrează conştient cu influenţa satanică sau cum funcţionează asta pentru ei ?

COBRA – Ei au trebuit să vină pe această planetă în valuri, multe mii de ani în urmă. Prima intrare a fost în corpuri reptiliene, de obicei, şi aş include CAMERELE DE SALT din bazele subterane peste tot pe planetă şi, mai târziu, după ce au murit s-au încarnat din nou în corp uman.
Ei sunt încă reptilieni dar s-au încarnat în corp uman şi au avut multe încarnări în corp uman, după aceea. Ei au uitat, desigur, ca oricine altcineva. Ei nu ştiu în mod conştient că sunt reptilieni.
Ei sunt doar folosiţi ca păpuşi de către Archoni şi de obicei aceşti reptilieni tind să graviteze în jurul celor mai violente profesii.
De obicei lucrează ca mercenari pentru că asta este natura lor. Ei vor să ucidă, ei vor să tortureze, deci ei gravitează către acest gen de profesii şi multe din aceste entităţi sunt acum implicate în criza din Siria, ca mercenari.

Rob – OK. Asta este foarte interesant. Şi ar fi vreun grup diferit care este cumva atras de coridoarele puterii? Aceştia ar fi Draconienii sau...

COBRA – Exact. Mulţi Draconieni au venit cu aceeaşi istorie acum multe mii de ani, în corpurile lor Draco, prin Camerele de Salt din bazele subterane şi incarnările lor ulterioare au avut formă de corp uman, iar astăzi ei sunt Cabala, Illuminati, ei sunt Draco în corpuri umane.
Şi vârfurile lor ştiu că sunt Draco şi este parte din, aş spune, „mândria” lor. Ei se văd pe ei înşişi ca o rasă superioară. Este unul din aşa numitele lor secrete.
Ei, de fapt, nu sunt umani. Cred că Hillary Clinton tocmai a spus de curând că nu este umană.

Rob – Da, cineva tocmai mi-a trimis o postare în care Hillary a spus că a fost creată într-un garaj în Palo Alto, când cineva a întrebat „De ce nu transpiri?”. Nu cred că a fost în Palo Alto, mai degrabă în Camp David, în baza subterană de clonare.
Ştiu că multe din toate astea sunt deplasate pentru multă lume. Chiar pare ca invazia lipitorilor de pe corpuri, dar experienţa mea personală m-a dus la această cale...
Am avut ceva experienţe şi trebuie să spun, cea mai mare parte din ceea ce spui are mult sens pe aceste linii şi apreciez asta. Oamenii se cam miră de nivelul de conştienţă al oamenilor care rulează aceste agende.
La Momentul Evenimentului acestor fiinţe li se va da şansa să se întoarcă către Lumină?

COBRA – Da, da.

Rob – Foarte bine. Deci se pare că... am vrut să sar la COREY GOODE şi interviul cu Terra ca un fagure de miere. Tocmai am vorbit puţin în particular înainte.
Am dorit ca mai întâi să-ţi pun ţie câteva întrebări.
Să ne întoarcem la „Veterans Today”. Gordon Duff a spus că el crede că Putin lucrează cu Blonzii Înalţi. Din înţelegerea mea, Blonzii Înalţi sunt un fel de forţă negativă ostilă care priveşte umanitatea de sus. Ei au lucrat cu guvernul.
Există un domn pe nume Charles White, dacă vrei să studiezi. A fost gardă de securitate şi a comis câteva infracţiuni minore, iar la un moment dat un blond înalt a pus o rază pe el, care i-a despicat gâtul, când a sângerat foarte mult şi aproape că a murit. Faptul că s-a recuperat şi a revenit la muncă după aceasta, au avut respect pentru el.
Aceşti blonzi albi ar purta un stilou în buzunar care te poate împietri şi te poate ucide prin provocarea celulor-mamă să sângereze. Eu i-am văzut cumva ostili mereu şi pentru mine – un grup care spune că sunt de Lumină că ne întoarcem în Lumină sună ciudat...
Ai clarificat puţin, precum am înţeles, că există multă dezinformare cu privire la blonzii înalţi şi nordici. Ai putea să clarifici cu cine lucrează Putin şi diferenţele dintre blonzii înalţi, nordici etc. ?

COBRA – OK. Putin lucrează cu Pleiadienii sau aş spune că Pleiadienii îi dau instrucţiuni lui Putin.
Albii Înalţi” este un termen-umbrelă care este folosit diferit de diferite grupuri. Unii din militarii negativi fac confuzia dintre albii înalţi şi blonzi şi, de fapt ei cred, când spun „albii înalţi”, că se gândesc la Pleiadieni. Şi sunt unii oameni care au descris albii înalţi exact ca pe grupul pe care l-ai descris tu.
Deci este multă confuzie aici. În realitate, Putin lucrează cu Pleiadienii şi nu cu rase negative care ar putea fi numiţi albii înalţi.
Şi, de asemenea, acel grup pe care l-ai descris a trecut prin nişte schimbări destul de dramatice recent, iar ei acum sunt dedicaţi Luminii, de asemenea.

Rob – Asta sună destul de bine.
Sunt cumva curios. Nu ştiu, gândind din termeni militari tereştri, grupul spune că noi suntem ai Luminii...
Această decizie este conştientă sau este o transformare energetică a Sufletului unui grup întreg de oameni?

COBRA – Dacă cineva lucrează pentru Lumină, atunci este vorba despre ambele – o decizie conştientă, care este apoi manifestată, în acţiuni conştiente pozitive şi, de asemenea, un eveniment spiritual, o transformare spirituală, o realitate spirituală.
Este o combinaţie din amândouă.

Rob – OK. Simt că populaţia Pământului merită o mică pauză şi o mică transformare spirituală, de asemenea.
Unii din indivizii ăştia care au lucrat împotriva noastră şi sunt ostili, deodată sunt de partea echipei băieţilor cuni? Cred că e ego-ul meu, şi de ce nu suntem eliberaţi, în primul rând? Au făcut lucruri rele şi am fost manipulaţi.
Ceva comentarii pe baza aceste opinii umane?...

COBRA – Da, din păcate Terra este ultima pentru a fi eliberată, pentru că este fortăreaţa Grupului Chimera pentru Archoni, pentru cele mai negative forţe rămase la acest moment.
Deci, oamenii de la suprafaţa Planetei sunt ultimii care vor fi eliberaţi şi alte rase care nu au fost implicate direct în situaţia planetară au primit această graţie deja, deci suntem cumva în această situaţie nefericită, aici, pe Terra.

Rob – Cred că e deja înţeles aceasta. Ţi-am trimis acel articol în care cineva a avut întrebări şi am văzut că l-ai postat.
A fost interesant, şi cred că au găsit o stea, cred că o numeşte WTF001 ceea ce înseamnă că sunt ceva anomalii care au loc şi văd că există o schiţă artistică a unei structuri gigantice umane ca un inel în jurul acelei planete.
Ai vreo idee directă sau confirmare de la Rezistenţă despre natura acestei planete şi dacă acea imagine e în vreun fel corectă ?


COBRADa, este corectă.
De fapt aş dori să spun că sunt destul de multe stele ca aceasta şi că a existat multă cenzură înainte ca descoperiri ca aceasta şi faptul că această descoperire a permis să fie făcută publică este un semn că Forţele Luminii sunt acum mai puternice şi acum sunt în spatele dezvăluirilor treptate sau mai mai directe.
 Deci vor fi tot mai multe anunţuri prin care va creşte gradat intensitatea dezvăluirii, până la informaţia reală – iar această stea reprezintă o civilizaţie care este destul de avansată şi care a creat aşa numita DIONO-SFERĂ.

Ar fi trebuit să întreb cum se scrie asta sau ce este, în retrospectivă.
O diono-sferă este o construcţie în jurul unei stele care culege energia stelei şi acţionează ca un Portal inter-dimensional. Este ceva ce pot face doar civilizaţiile extrem de avansate.
Aceasta nu este singura stea de acest gen din galaxia noastră. Sunt destul de multe stele ca aceasta. Multe din aceste stele au fost descoperite.
Dar, după cum am spus mai înainte, toate aceastea au fost suprimate şi cenzurate. Acum, că această informaţie iese la lumină, este un mare pas către Dezvăluirea în sine.

Rob – Deci este o construcţie în jurul unei stele, şi nu o planetă.

COBRA – Nu este o planetă naturală, este o Reţea artificială, ai putea s-o numeşti.

Rob – Deci construcţia este în jurul unei stele sau a unei planete?

COBRA – Este în jurul unei stele.

Rob – Poţi să ne dai o idee de dimensiunile acesteia?

COBRA – Este enormă, este cu adevărat enormă.

Rob – Vorbeşti despre milioane de mile?

COBRA – As spune că există multe obiecte mai mici care creează obiecte mai mari. Aş spune că cel puţin sute şi mii de mile, dacă nu milioane de mile în diametru. E un lucru enorm.

Rob – Uau. Asta este o super-cultură care evident are o durată de viaţă foarte lungă şi trebuie că are o cultură foarte stabilă pentru a crea o chestie din asta.
Şi în termeni umani terrani, ai putea să ne dai o idee despre timpul necesar  ca să creeze aşa ceva pentru o super-cultură care foloseşte tehnologie avansată ?

COBRA – Vezi, când cultura începe să înţeleagă principiile de bază spirituale ale Luminii, dezvoltarea unei asemenea culturi este accelerată dramatic şi lucruri ca această construcţie, care este de milioane de mile în diametru, nu reprezintă nimic extra-ordinar pentru cei care înţeleg Legile Creaţiei. Ei înţeleg legile naturii şi ei urmează Lumina.
Deci când cineva este... când o civilizaţie este eliberată de întuneric şi eliberată de toate limitările care apar prin Anomalia Primară, lucruri uriaşe sunt posibile şi acesta este doar un exemplu.

Rob – Ok. Mulţumesc, grozav. O să trecem la câteva din întrebările obişnuite de la cei care te urmăresc. Am câteva din ale mele pe care le voi insera aici, dar unele de bază, acum.
Ştiu că poate ai răspuns la unele dintre ele, dar oamenii, ascultătorii noştrii de încredere, au întrebări repetate. Unii oameni întreabă aceleaşi întrebări permanent. Aş dori să-i rog... dacă nu e prea deplasat.
Cineva a dorit să ştie dacă ai putea să vorbeşti despre Codurile Numerice Sacre implicate în Eveniment. Există ceva implicat în geometria sacră şi matematică la Momentul Evenimentului?

COBRAGEOMETRIA SACRĂ este de fapt foarte conectată cu trecerea Ciclurilor cosmice, deci da, Evenimentul este un moment de intersecţie al anumitor Cicluri Cosmice, deci când combinaţia corectă de energii care este relaţionată cu aceşti FRACTALI COSMICI apare, Evenimentul va avea loc.

Rob – OK. Mulţumesc. Nu orice este inginerie HAARP sau Cabala, dar seceta din California este un aspect al manipulări guvernului, în acest caz?

COBRADin păcate, da.

Rob – OK. Cineva a dorit să ştie, şi desigur asta merge înapoi la materialul lui Corey Goode şi asta se bazează pe informaţia sa.
Sper că tu vei avea un interviu cu el, cât de curând. Cred că Corey este sincer cu informaţia sa. Potrivit lui Corey, grupul de Pleiadieni nu este cum spun ei că sunt, ci doar pozează drept Pleiadieni.
Ei sunt de fapt o civilizaţie antică, bazată pe Terra, care se ascunde în interior? Ai avut vreo experienţă personală, când ai fost în Pleiade ?

COBRA – Am avut contact fizic cu Pleiadieni. Pot să spun 100% că aceia sunt Pleiadieni adevăraţi şi reali, din acel sistem stelar, şi nu „civilizaţie de separarea Agarthei, din subteran.
Poţi să sesizezi diferenţa între cele două, de la distanţă. E foarte simplu. Pleiadienii sunt Pleiadieni şi cei din Reţeaua subterană Agartha sunt „Agarthani”.


Rob – Aş fi de acord cu asta... şi Dr. Bell, de fapt, a fost pe Planeta Lyra, prieteni, deci a fost în Pleiade. De asemenea, în conversaţia mea cu Corey Goode, el a menţionat faptul că Valiant Thor vine din civilizaţia Terrei interioare, aşa cum am spun în interviul cu Michael Salla.
Am glumit puţin cu Corey. Cred că Corey este sincer. Cred că este ceea ce i s-a spus şi el doar informează cu sinceritate şi onestitate ceea ce ştie prin Programul Spaţial Secret.
Cobra, ai fi de acord că grupurile Programului Spaţial Secret, toate 5 sau 6, toate vin cumva sub umbrela Archoni/Draco/Reptilieni ? – care, atunci când Pleiadieni sau oricine avea de-a face cu oricare din aceste grupuri, ei erau foarte, aş spune, circumspecţi şi „cu buzele lipite” şi foarte atenţi în privinţa securităţii, cu privire la interacţiunile lor cu oricare din aceşti indivizi ai PSS, în decursul istoriei. Ai fi de acord ?

COBRA – Într-o anumită măsură, da. Majoritatea grupurilor PSS pe care le-ai menţionat şi Corey le-a menţionat, au lucrat de fapt sub umbrela Reţelei Illuminati. Cam aşa as spune.
Grupul pe care Corey l-a numit ca „Galactic U.N.” oricum, acel grup este de fapt cel care a fost cel mai deschis la contactul Pleiadian, pentru că unii din personalul diplomatic al UN au fost în contact cu Pleiadienii.
Din perspectiva mea şi din perspectiva surselor mele, acesta a fost cel mai pozitiv grup din tot PSS-ul.
Programul corporativ şi programul spaţial Solar Warden au fost două laturi ale aceleiaşi monede care au fost de fapt create de Complexul Militar-Industrial cu „cei 4 nesfinţi” de la vârf.
Deci, acele grupuri au servit un Cal Troian pentru invazia Draco care a avut loc în 1996. Ei pregăteau bazele militare subterane de mare adâncime pentru invazia Draco. Ei pregăteau infrastructura în interiorul centurii de asteroizi pentru invazia Draco. Ei pregăteau depozitele militare pe Charon, satelitul lui Pluto. Ei pregăteau anumite lucruri pe sateliţii lui Saturn, din anul 1990.
Dar aş spune că, pe lângă structurile de comandă de la vârf, structurile de comandă ale Illuminati, super-soldaţii şi alt personal din acele programe spaţiale militare şi corporatiste, erau oameni pozitivi în cele mai multe cazuri. Ei credeau că apără Planeta. Ei nu au înţeles întreaga agendă şi invazia Draco şi invazia Archonică din 1996, care a fost principalul obiectiv al Solar Warden şi Programul Spaţial Corporatist din 1996.
De fapt, scindarea dintre Solar Warden şi Programul spaţial corporatist a avut loc după 1996. Înainte de acel timp erau, de fapt, unul şi acelaşi.

Rob – OK. Deci separarea a avut loc şi, evident, Pleiadienii şi civilizaţiile de lumină din dimensiunile mai înalte probabil au observat asta şi au înţeles că mulţi din contemporanii lui Corey au fost menţinuţi în întuneric, separaţi, astfel că au ajuns la ei şi i-au contactat – şi ai spune că e posibil.
Ai fi de acord sau ştii dacă Solar Warden, în cea mai mare parte, a fost convertit şi acum lucrează cu Forţele Luminii ?

COBRA – Câteva lucruri, aici.
În primul rând, a fost foarte greu pentru Pleiadieni şi orice alte rase pozitive să ia contact cu oamenii din aceste programe spaţiale, pentru că este un fapt, toţi indivizii din aceste programe spaţiale erau puternic monitorizaţi şi controlaţi.
Deci nu a avut loc prea mult contact. Au existat ceva negocieri la nivelul cel mai înalt, dar acele negocieri nu au fost reuşite.
Şi după aceea, aş spune în 1999, când Mişcarea de Rezistenţă a venit pe această Planetă, avea o forţă destul de puternică în interiorul Sistemului Solar, în special în centura de asteroizi şi au început operaţiunile de „curăţenie în casă”. Ei au curăţat toate structurile Illuminati de prin Sistemul Solar. În anul 2012, majoritatea acestora erau curăţate.
Aşa numitul program Solar Warden, după cum îl cunoaştem, a încetat să existe în 2012 şi orice a mai rămas de partea întunecată au fost doar mici facţiuni conectate direct la Grupul Chimera. Tot restul de personal şi infrastructura de oameni au trecut de partea Forţelor Luminii şi PSS care este acum în interiorul Sistemului Solar lucrează în majoritate pentru Lumină. Este o alianţă pozitivă.

Rob – Asta e bine. Asta confirmă cumva ce a spus Corey. Şi dacă urmărim înapoi, cum Corey a petrecut 20 de ani afară în spaţiu şi cum nu exista nicio şansă de contact cu Terra, ei erau permanent sub monitorizare puternică, deci asta are sens...
Va fi o poveste greu de înghiţit pentru oameni, când populaţia terrană va începe să înţeleagă ce se petrece, cu privire la natura noastră spirituală, la corpul luminos, cum aceste tehnologii sunt posibile şi despre bătălia permanentă care are loc, de atâta timp. Mulţumesc foate mult pentru informaţii, Cobra. (Cu plăcere.)
Avem alte întrebări de la oameni. Cineva întreabă despre ce a fi după Eveniment : „Libera voinţă va mai fi în poziţie?”.
Cineva spune că nu doreşte să mai fie aici, ci doreşte să treacă într-o lumină mai înaltă, să se întoarcă la aspectul de suflet. Vor fi ei capabili să facă asta sau vor fi obligaţi să treacă prin procesul normal de Ascensiune şi conştienţă ? Cum funcţionează asta pentru sufletul normal ?

COBRA – OK. După Eveniment multe opţiuni se vor deschide, dar se vor deschide gradat, deci la un anumit punct după Eveniment, va fi posibil să părăseşti Planeta şi să mergi în alte locaţii, iar creşterea spirituală va fi mult accelerată, pentru că Vălul va fi eliminat.

Rob – OK. Poţi vorbi puţin mai mult, aş dori să trec la... Am citit în postările tale, ai menţionat de „implanturile de câmp de plasmă” că nu mai sunt atât de puternice, acum. Încă au ceva activitate. Dacă poţi clarifica ce înseamnă asta. Ştiu că încă este conectat la Bombele Toplet sau Strangelet.
Poţi vorbi puţin despre influenţa implanturilor şi cum s-au schimbat lucrurile, de curând ?

COBRA – OK. E simplu : un aspect al implanturilor a fost curăţat. Dar în „miezul miezului implantului nu mai sunt Găuri Negre – acum sunt doar singularităţi aflate în mişcare de rotaţie, ceea ce înseamnă că nu mai sunt atât de puternice, dar încă Vălul, Reţeaua, Tehnologia, Plasma încă sunt acolo. Vălul este încă acolo, deci asta este nevoie ca să dispară înainte ca Evenimentul să aibă loc.

Rob – Cobra, întrebarea mea de continuare la această informaţie este : multă lume a întrebat cu privire la eliminarea implanturilor. Se pare că fiecare vorbeşte despre asta şi vinde (tot felul de aparate). Nu există nicio cale de a se elimina implanturile. E nevoie ca să se facă cu o tehnologie mai înaltă, pentru a se elimina, e corect ?

COBRA – Da, este corect. De fapt, substanţa pe care oamenii o folosesc poate fi benefică într-un anumit grad, dar oamenii fac reclamă că „elimină implanturi” – când, de fapt, acestea pot fi vindecătoare în cazul implanturilor sau pot doar îmbunătăţi situaţia implanturilor.
Oamenii nu sunt în poziţia de a scoate implanturile.

Rob – Ok Bun. Din înţelegerea mea în „camerele” pe care Dr.Bell şi cu mine le-am creat la instruirea Pleiadienilor, aşa cum înţeleg eu, folosind Bobine Tesla, cristale, lasere şi piramide, am creat un fel de mică zonă tampon care a micşorat influenţa, după cum am înţeles, navele lor veneau în clădire şi interacţionau şi, din experienţa mea, am fost luat afară din corp – de fapt, în multe ocazii, în aceste Sisteme, şi îmi amintesc că am privit Terra cum se duce sub mine, şi am văzut umbra unei laturi a Terra, şi lumina pe cealaltă. Niciodată nu am avut această imagine, dar mereu aveam o serie de conversaţii. Pentru mine, simt că aceste sisteme şi aceste Tehnologii pozitive de „Punct Zero” pot ameliora efectele implanturilor, e corect ?

COBRA – Da, dar presupun că experienţa ta a fost înainte de 1996 (da, da absolut).
Da, pentru că implanturile de acum nu mai sunt aceleaşi implanturi ca cele de dinainte de 1996. Ele au fost drastic îmbunătăţite. Este o tehnologie mult mai avansată. De aceea durează atât de mult. (Ok.)
Înainte de 1996 am avut tehnologie la suprafaţă care putea să le elimine aproape complet. Ceea ce avem acum este diferit, pentru că sunt legate la Bombele Strangelet şi Câmpurile Scalare. E puţin diferit, acum.

Rob – Da, auzim că totul a trecut prin „colider-ul de particule” (de la CERN) şi alte informaţii de acest fel. Este posibil ca să facem o vizită acolo jos şi, când nimeni nu se uită, să aruncăm o cheie în toată chestia aia şi să facem să explodeze? (rîde).
Care e povestea? Se pare că pentru Forţele Luminii e simplu să intre acolo. Ştiu că pot opri Centralele de Energie Nucleară prin tehnologie hiper-dimensională avansată şi să facă maşinăria fizică să se strice. Au făcut asta la Arroyo Seco acum mulţi ani. Pot să facă asta şi cu „colider-ul” de la CERN, să se asigure că îl afectează în vreo 5 sau 6 locuri, ca să nu ma funcţioneze deloc.

COBRA – Funcţionează până la un anumit grad, dar este departe de a fi periculos. Nu este atât de periculos pe cât se teme lumea.

Rob – Grozav. Acum vorbim de TEHNOLOGIE.
Cineva a întrebat dacă va exista tehnologie avansată din afara lumii sau aterizări publice înainte de Eveniment şi bănuiesc că asta duce la întrebarea cu KESHE. Sunt foarte emoţionat, toată lumea întreabă, mă întreabă pe mine să comentez. Le spun că mă rog şi sper să fie reală şi să funcţioneze. Vom aştepta să vedem.
Întrebarea este evidentă, unii oameni au primit acestea, acum. Aş dori ca un Lucrător al Luminii să vină înapoi la noi, să facă acea ofertă, dacă cineva doreşte să ne întoarcem la Cobra şi eu cu sfatul tău, poate poţi face un video dacă ai vreun dispozitiv de Tehnologie al lui Keshe care funcţionează.
Ce crezi despre dispozitivul Keshe ? Ai primit vreo confirmare despre el, să-l vezi dacă e real sau nu ?


COBRA – Am auzit că cerceta anumite lucruri. Nu am primit confirmare că a reuşit să finalizeze dispozitivul. Deci, voi fi convins când oamenii încep să aducă informaţii pozitive, da, că au un dispozitiv al lor, sau pe amândouă şi îl au acasă şi funcţionează.
Cînd aceasta se va întâmpla, va fi o „explozie”. Va fi o reacţie pozitivă „în lanţ”. Va fi o „Reacţie în lanţ” de Lumină. Când aceasta se va petrece, atunci desigur că putem să îi oferim dlui Keshe distribuţie masivă şi capabilitate de producţie, dar, până atunci, vom aştepta şi vom vedea.

Rob – Corect, exact. Deci (dispozitivele) au fost eliberate. Oamenii le-au primit. Sunt foarte emoţionat. Sigur voi cumpăra un dispozitiv, sunt 700 de euro (N.MY.: De fapt, aproape 1.000 de euro). Dacă se dovedeşte că cineva are unul real, sunt cu totul cu el.
Voi trece prin câteva întrebări de la oameni. Care sunt câteva din lucrurile pe care fiinţe de pe alte planete pozitive ale Luminii le fac de plăcere, care nu se fac aici? Ce fac Forţele Luminii pentru recreaţie ?

COBRA – Ei se bucură de plimbări în natură, au petreceri, creează artă, ascultă muzică – în principal, lucruri similare cu cele de aici.

Rob – Ok. Foarte bine. Şi, iarăşi, alta pe care am întrebat-o de multe ori şi continui să o primesc şi îi rog pe oameni să-şi găsească propria cale. Sunt o mulţime de oameni buni peste tot care doresc să se alăture Mişcării de Rezistenţă.
Nu există o fişă scrisă care trebuie îndeplinită. Ai putea da oamenilor sugestii, ştii, ei vor foarte mult să lucreze cu MR. Ce fel de acţiuni şi lucruri pot oamenii să facă, pentru a fi luaţi în seamă de MR şi să devină parte a contactului, la primele valuri ?

COBRA – Ok. În primul rând MR nu ia contact cu populaţia de la suprafaţă, în aceste moment. Nu este posibil. În al doilea rând, MR va contacta anumite persoane la Momentul Evenimentului, şi li se vor da anumite linii de ghidare despre cum pot sprijini în procesul Evenimentului şi în al treilea, nu căutăm simpatizanţi, căutăm lideri, deci fiecare persoană are nevoie ca să meargă în interior şi să găsească propria ghidare interioară despre ce să facă.
Nu sunt aici ca să spun fiecăruia ce să facă. Eu doar eliberez informaţie pentru a face să fie mai uşor, să fii informat, însă după aceea tu eşti cel care are nevoie să facă un salt şi să decidă ce să facă.
Oamenii întreabă mereu ce ar trebui să facă, „Cum pot să ajut?”. Nu sunt aici să îţi spun cum să ajuţi. Tu eşti cel care are nevoie ca să meargă la interior, să-şi descopere propriile talente, să-şi găsească inspiraţia, să găsească puterea interioară şi să găsească impulsul pentru a face ceva.

Rob – Foarte bine, aceasta este şi răspunsul meu. Spun acelaşi lucru.
Cineva a pus o întrebare despre Pocalul de Moldavită. Ei vor să ştie dacă vreunele din faţetele acestuia sunt activate, deja ?

COBRA – Da, sunt.

Rob – Poţi să elaborezi despre aceasta, ceva mai mult ? Care este efectul faţetelor activate ale Pocalului de Moldavită ? Care este influenţa lor ?

COBRA – De fapt, acest Pocal de Moldavită acţionează ca o lentilă de energie pentru Soarele Central Galactic şi faţetele care sunt active transmit acea Lumină, acea energie, în particular la acea persoană stelară de la suprafaţa Planetei care îşi continuă în mod activ misiunea sa – deci acele faţete sunt active în proporţia în care acel Lucrător al Luminii, în particular, sau Luptător al Luminii este conştient şi activ în Misiunea sa.

Rob – Ok. Mulţumesc. Pocalul de Moldavită este diferit de Pietrele Cintamani, corect? (Da.)
Ai spus că o planetă a fost distrusă în Sistemul Sirius. Ai putea vorbi despre această distrugere? A fost o invazie? A fost ceva negativ? Ce s-a întâmplat? A fost o întâmplare naturală?

COBRA – Nu a fost o invazie. A fost un experiment care nu a mers bine. Sirius a dorit ca să densifice planeta din eteric în planul fizic.
Ei au dorit să creeze o planetă fizică a bucuriei, dar din cauza Anomaliei de Plasmă acel proces de materializare sau specificare nu a mers bine şi totul a explodat.

Rob – Ok. Deci a fost un experiment ştiinţific neaşteptat cu o întreagă planetă. Era populată la acel timp ?

COBRA – Nu. Era doar o masă de materie. De fapt nu a fost un experiment ştiinţific, a fost dorinţa lor de a crea o planetă fizică a bucuriei şi acest proces nu a reuşit, de fapt.

Rob – OK, deci nu era o planetă în bătălie, sau aşa ceva. Mulţumesc pentru clarificare. Aproximativ acum cât timp a avut loc ?

COBRA – A fost acum câteva milioane de ani.

Rob – OK. Am avut o întrebare aici... în una din experienţele mele timpurii de vizualizare, ca tânăr, în una din experienţele mele de ieşire din corp OBE, am văzut toate acele culori şi, la un anumit punct în experienţa mea, am recunoscut ceea ce ei numesc Crucea Roşie sau Crucea Roza-cruciată şi nu am ştiut exact ce era. Apoi, câţiva ani mai târziu, am observat simbolul metafizic pe care l-am recunoscut din experienţa planului interior.
Poţi vorbi despre acesta, cred că este un simbol universal. Cum am fost eu capabil să accesez această viziune a acestui simbol, înainte de fi conştient de existenţa sa?

COBRA – Pentru că, probabil, într-o viaţă trecută ai fost parte din Reţeaua Roza-cruciaţilor.

Rob – OK. Mulţumesc. Cineva vrea să ştie care este adevărata semnificaţie a Crucei Celtice ?

COBRA – Crucea Celtică este un simbol atlanteean foarte vechi, care de fapt reprezintă Mama Terra, Geea.


Rob – OK. Mulţumesc foarte mult. Iată alta, spune că se pare că există un mare număr de reptilieni care trăiesc printre noi, în special în industria muzicală şi de spectacole. Sunt hibrizi sau reptilieni încarnaţi ?

COBRA – OK. Majoritatea reptilienilor nu sunt în industria muzicală şi de spectacole. Ei sunt mercenari, precum am mai spus.
Cei din industria de spectacole (N.MY.: Industria divertismentului) sunt în majoritatea lor Draconieni.

Rob – OK. Deci aceştia doar urmează liniile lor, aici.
Să vedem altă întrebare : la ce ne putem aştepta să se întâmple cu aceşti reptilieni sau Draconieni, la Eveniment ?

COBRA – Li se vor oferi oportunităţi şi alegeri ca să treacă în Lumină, iar cei care vor refuza să facă aceasta, cel mai probabil vor termina în Soarele Central Galactic. (N.MY.: După cum am precizat şi noi deseori, ca şi Cobra, aici este vorba de „resetarea” fundamentală” a Sufletului, care va reveni la starea originară de „Spirit virgin” sau „Nou-Născut” al Universului...)

Rob – OK. Există Archoni care au devenit pozitivi şi care s-au întors către Lumină, la nivel de Archon ?

COBRA – Oh, DA !

Rob – Oh adevărat? Deci, unii dintre cei mai grei complotişti ai Forţelor negative, de fapt s-au întors către Lumină. S-au întors către Lumină sau doar se bucură de vindecarea lor, pe vreo Navă-Mamă ?

COBRA – Când au fost capturaţi şi transportaţi pe Nava-Mamă şi în alte locaţii, de pildă în Baza Stelară Ganymede, unii dintre ei au realizat alegerile lor greşite din trecut şi acum fac tot ce pot ca să le remedieze.

RobUau, asta e chiar tare : Există achitare, prieteni şi poţi primi iertarea chiar la cel mai înalt nivel al negativităţii !
Tot ce pot spune este că Dumnezeu este măreţ în Iertarea Sa, către Creaţia Sa. (N.MY.: De fapt, nu este vorba de vreo „iertare” – că altfel ne re-întoarcem la „păcatul” din „creştinism”... ci de a permite oricărei fiinţe din acest Univers al Liberului Arbitru de a-şi urma Calea propriilor Experienţe şi de a putea schimba-transmuta oricând Direcţia şi Sensul – în timp ce teribila „purificare” din Soarele Central Universal se produce în cazul celor care persistă de milioane şi milioane de ani pe această Cale a Întunericului şi nu exprimă nici cea mai mică Intenţie de schimbare a Direcţiei...)
Acesta este alt lucru pe care oamenii vor să-l ştie... şi cred că se vorbeşte despre „principialităţi” şi „puteri” – nu cele cu care ne luptăm pe chestiuni de „linii de sânge”, ci cu cele din acea Agendă ostilă ET de implanturi.
Atunci când forţa obscură are un plan şi ei vor să lucreze printr-un membru de nivel de jos al Cabalei sau Draconian sau reptilian, oamenii se întreabă, cum sunt aceste planuri coordonate ? Există vreun Maestru de Inteligenţă Artificială care alimentează implanturile în grupuri multiple de oameni şi nimeni dintre ei nu ştie ce se petrece, ei doar se mişcă către scop, ca o turmă inconştientă, conform unei Agende ?
Ei vor să ştie cum funcţionează fiinţele non-fizice când primesc instrucţiuni şi cum merge treaba asta ?

COBRAGrupul-Stăpân al Chimera (un grup mic) şi Grupul-Stăpân al Archonilor sunt cei care coordonează planurile şi ei oferă planul iniţial în computerul central, care apoi oferă soluţii posibile.
Deci este o interacţiune între fiinţe şi Inteligenţa Artificială (I.A.), o Reţea de computere care este numită VĂLUL. Dar această Reţea de computere şi această I.A. este întotdeauna subiectivă, faţă de decizia reală şi supremă a entităţilor Archonice şi a Chimera. Ei sunt cei care iau deciziile şi, de fapt, implementarea acestor decizii sunt realizate prin programe de computer sofisticate care creează modele de comportament ale maselor, al trend-ului, ale celor mai probabile cursuri de acţiune pentru acele fiinţe.

Rob – Mulţumesc foarte mult pentru aceste informaţii. Confirmă sentimentele mele. Am vorbit cu Alfred Lambremont Webber şi el crede că există un fel de „cyborg”, ca un Borg sau un gen de computer ca „sky-net”-ul sau chiar o MATRICE în care oamenii sunt în control. Cred cu tărie, cum tocmai ai spus, că acea Tehnologie Plasmatică a Vălului este, de fapt, condusă de o conştienţă individuală care o controlează.
Apreciez că ai confirmat aceasta. Pe această linie, dacă ai putea să ne spui cine... Avem Archoni, Iezuiţi, avem Clubul celor 300, acum avem Regina, avem Cabala, Illuminati, Bancherii, Reptilieni, Draco şi Chimera. Ai putea cumva să ne porţi pe Piramida Puterii de cum, să vedem aceste grupuri ?
Cred că este influenţa umană, la bază, şi totul merge în sus de aici. La vârf ai spus că sunt Archonii mari, care lucrează Vălul, şi toţi sunt Archoni Draconieni sau Reptilieni, iar unii dintre ei sunt din Orion sau Andromeda, corect ?

COBRAARCHONII nu sunt nici Draconieni nici Reptilieni, ei sunt majoritatea ANDROMEDANI negativi. Andromeda este o Galaxie mare. O foarte mică facţiune a civilizaţiei de acolo a trecut de partea negativă şi ei sunt originea Archonilor.
Şi, de asemenea, Grupul CHIMERA au venit din Andromeda. Ei au trecut prin PORTALUL ORION.
Există ceva hibrizi Andromeda/Orion, dar Draconienii au fost întotdeauna subordonaţi acestora. Ei nu sunt vârful piramidei puterii. Reptilienii sunt chiar mai jos.

Rob – OK. Mulţumesc pentru asta. Cineva doreşte să ştie, de fapt Rique vrea să ştie cu privire la Oraşul Londra, Rothschild-ii din SUA şi Israel, ei lucrează cumva împreună.
Nu există un mare lider sau şef. Ar fi posibil să spui că Israel controlează Vatican-ul şi că Vatican-ul controlează Israeliţii sau Iezuiţii sau Banca SUA. Toţi sunt o amestecătură, nu-i aşa ?

COBRA – Aş spune că Nobilimea Neagră, ARCHONII îi controlează pe IEZUIŢI şi pe Cavalerii de Malta şi aceştia controlează pe ROTHSCHILD şi aceştia apoi au ramuri în Israel, de fapt REŢEAUA KHAZARĂ care este în Israel, SUA, Marea Britanie, Turcia, Quatar, Arabia Saudită.
Astfel, există diferite facţiuni care schimbă alianţele şi Archonii care sunt la vârf şi controlează totul.

Rob – Am avut câteva întrebări despre vârf şi despre bază. Am vrut să pun o întrebare fundamentală, aici. Au fost eliminate vreunele dintre Bombele Strangelet sau Toplet ? A fost vreuna dintre ele dezamorsată ?

COBRA – Oh, da, multe, multe, multe au fost eliminate.

Rob – Oh. Uau. Ok. Când vor fi eliminate toate, aceasta va activa imediat Evenimentul ?

COBRA – Da.

Rob – Foarte bine, deci acesta este cumva Punctul Final de cotitură, când acea Misiune a fost îndeplinită, iar Evenimentul poate avea loc.

COBRA – Potrivit informaţiilor mele, acesta este ultimul lucru care este nevoie să fie făcut.

Rob – Corect, nimic altceva nu există ce ar putea apărea între timp.

COBRA – Întotdeauna este posibil, pentru că eu nu sunt Dumnezeu şi nu văd totul, dar potrivit informaţiilor mele şi a înţelegerii mele, acesta este ultimul lucru care este nevoie ca să fie eliminat.

Rob – Ok. Voi trece la transcrierea lui BILLY MEYER. Am trecut prin toate transcrierile sale, cuvânt cu cuvânt. El spune că SEMJASE vorbeşte lui Billy : „Sunt multe rase în universuri care aşteaptă să te distrugă. Aceste fiinţe sunt la fel de barbare şi crude ca tine. Ei au distrus deja multe lumi sau au răpit oameni în sclavie. Acum ei vor lumea ta. Noi putem să te protejăm doar atât timp cât menţii sus propria galaxie. Dacă treci dincolo, va trebui să te pregăteşti pentru ce te aşteaptă aici. Va trebui să fii pregătit să lupţi sau, altfel, să fii gata să mori.
Mă întreb care este comentariul tău. Aceasta este o informaţie foarte veche, evident, probabil cam de prin anii 1970. Ai putea să vobeşti puţin despre care era situaţia pe atunci – existau multe fiinţe negative în Galaxie ?

COBRAÎn acel moment erau multe rase negative în galaxie, însă nu atât de multe pe cât se prezintă. Erau destul de multe rase diferite, care nu erau ale Luminii.

Rob – Unii oameni spun că Religia Islamică este o religie Satanică. Cred că este dezinformare. Din ce ştii, Catolicii sau Creştinii sau Hinduşii de secole s-au bazat pe principiile seculare sau cam aşa. Dar Arhangelul Gabriel se spune că a dictat Coran-ul unuia pe care nu l-au numit „Maestru Ascensionat”, ci Profetul Mohammad. Aceasta a fost o experienţă de contact pozitiv adevărat, în acel timp? Eşti de acord?

COBRA – Da.

Rob – OK, Mulţumesc. Poţi vorbi despre mitul şi înţelegerea noastră în privinţa acestor istorii şi aspecte ? Ai putea să vorbeşti despre Arhangelul Mihail ?
Ai putea să-l numeşti ca fiind Logosul Galaxiei ?

COBRANu.

Rob – Nu este? Cine este Arhangelul Mihail ?

COBRA – Arhangelul Mihail este unul dintre arhangheli, de fapt. Sunt mulţi arhangheli care reprezintă îngeri ce au ajuns la un nivel foarte înalt de evoluţie spirituală şi el chiar a fost un Luptător Galactic.
El a pregătit o barieră colectivă în jurul forţelor negative, pentru a opri contaminarea galaxiei.

Rob – OK. Ai putea vorbi despre Logosul Galactic ? Am avut o conversaţie cu Corey Goode şi înţelegerea mea este că cel pe care-l cunoaştem drept „CHRISTOS” este de fapt o încarnare a Logosului Galactic. El a părut să concorde de-a lungul acestor linii genealogice şi David Wilcock se pare că a spus acelaşi lucru.
Ai putea vorbi despre Logosul Galactic? Ai putea confirma sau poţi vorbi despre Fiinţa Christos ?

COBRANu pot să confirm aceasta. Logosul Galactic nu este fiinţa pe care unii oameni o numesc (Isus) Christos.
Există un anumit Nivel de Conştiinţă, care este numită „Conştiinţa lui Christos”, care este o reflexie a Iubirii Cosmice care este coordonată de Logoii Galactici, dar Logosul Galactic în sine nu este Christos.

RobLogosul Galactic... Cărţile Urantia indică faptul că fiinţa care este Logos Galactic cu responsabilitatea Creaţiei Galaxiei a trebuit să se încarneze în diferite aspecte, pentru propria sa evoluţie prin diferite dimensiuni şi una din ele a fost în planul fizic şi desigur, celelalte 6 sau 7 planuri cosmice care există.

COBRA – Fundamental, fiecare suflet care s-a născut prin Soarele Central Galactic este un fragment din Logosul Galactic şi avem, aş spune, milioane din aceste suflete încarnate acum pe Planeta Terra.

Rob – OK. Aş dori să te întreb ceva mai multe cu privire la, ai putea să vorbeşti puţin despre Jehovah Christos-ul şi ce înseamnă, cine şi pentru cine a fost şi ce misiune a avut şi lucrările sale cosmice cu privire la întoarcerea conştienţei Christos-ului pe această Planetă.

COBRA – De fapt, a venit prin Sistemul Stelar SIRIUS şi scopul acelei fiinţe a fost să ancoreze energia iubirii necondiţionate şi energia graţiei divine la suprafaţa planetei, în culturile din acel timp. Deci a fost o foarte importantă energie care era deschisă în acel timp. Şi această energie este energia care va transforma, de fapt, Planeta.

Rob – OK. Mulţumesc foarte mult. Nu avem suficient timp ca să intrăm în asta. Va trebui să atingem acest subiect în alt interviu. Vreau să ajung la întrebările oamenilor. Care este cauza hiper-sensibilităţii PEM ?


COBRA – Este, simplu, o supra-încărcare, pentru că există atât de multă poluare electrică şi magnetică, chiar acum. Din ce în ce mai multă lume ajunge să fie supra-încărcată la un anumit punct. Nu este supra-sensibilitate. Este, simplu, prea multă poluare din aceasta, în jur.

Rob – OK. Există vreo posiblitate ca dispozitive de PEM (puls electro-magnetic) să fie folosite pentru a opri dispozitive electronice din orice oraş mare de pe planetă, sau asta se află sub control, acum ?

COBRA – Există o posibilitate tehncă, dar în realitate Forţele Luminii vor opri aceasta.

Rob – Da, sunt de acord. A existat o întrebare despre ce ar putea cauza război nuclear, însă ştim cu toţii că Forţele Luminii nu vor permite ca asta să se întâmple.
Există planuri particulare, care sunt diferite de planul general al Evenimentului, pentru a disipa tensiunea din Coreea de Nord ?

COBRA – Situaţia din Coreea de Nord nu este bună. În prezent, acesta este unul din cele mai distorsionate locuri de pe Planetă.
Există câteva planuri în desfăşurare, dar nu voi vorbi despre ele. Există o anumită Alianţă, pot spune câte ceva. Există anumite Forţe Dragon care lucrează la această situaţie, dar este o problemă dură şi nu mă aştept ca aceasta să se schimbe înainte de Eveniment.

Rob – OK. Există vreo tehnică particulară pentru a învinge Vălul ? Ai vorbit despre cum îţi dă o minte ceţoasă şi o lipsă de concentrare şi multă lume simte aceasta, în special când încep să lucreze la proiecte ale Luminii. Ei par că îşi pierd voinţa şi concentrarea.
Ştiu că cere timp. Ei se întreabă dacă ai vreo sugestie de zi cu zi, sau vreun gen de practică, dacă cineva simte că Vălul le dă reacţii. Şi le face mintea ceţoasă. Ce ai sugera? Există vreun tip specific de practică, să le ajute ca să se concentreze şi să finalizeze intenţia lor iniţială, pentru Lumină ?

COBRA – Un lucru pe care îl pot face este să petreacă timp în natură, pentru că Vălul nu este atât de puternic în zonele depărtate de concentrarea urbană a umanilor. Vălul tinde să se concentreze unde este majoritatea populaţiei.
Deci, în oraşele mari, concentraţia tehnologiei de câmp este cea mai intensă. Dacă petreci ceva timp în natură, asta te va ajuta destul de mult.
De asemenea, energia apei lichide, apa curgătoare este foarte bună pentru a elimina unele din interferenţele Vălului, apoi poţi avea diferite tehnologii mai avansate : Raza Violet, care difuzează plasma negativă şi, desigur, avem meditaţiile, propria conexiune cu propriul sine superior şi invocarea Luminii.

Rob – Ai menţionat într-una din postările tale despre Alianţa care vrea ca Forţele Luminii să ajungă împreună şi să creeze ceva, aşa precum şi eu am încercat să creez un grup financiar acum câţiva ani, despre care am vorbit. Am avut ceva oameni la bord, dar nu existau finanţele pentru a-l crea.
Câştigând ceva mai multă experienţă în unele din aceste conferinţe, eu nu aş face-o în (muntele) Shasta, dar mă gândeam poate să facem ceva în Los Angeles, cu o concentrare ceva mai selectivă decât „Circul New-Age”.
Există vreun loc pe care l-ai recomanda? Adică, dacă este nevoie ca să ne unim, probabil că putem face oferte şi să încercăm să vedem dacă putem aduce oameni care se concentrează pe Eliberarea Planetei. Ar fi asta o idee bună ?

COBRA – Da, dacă oamenii de la nivelele de vârf, lideri ai Mişcării de Eliberare, doresc să coopereze, asta este o idee bună.

Rob – OK. Mulţumesc. Care este scutul sau bariera Universului nostru ?

COBRA – Este de fapt Curbura continuum-ului Spaţiu-Timp.

Rob – Ok. Cineva a întrebat ce este în afara Universului nostru? Evident că alte universuri şi este posibil ca să călătorim în afara Universului, corect ?

COBRAUniversul este parte a multi-versului şi este foarte uşor ca să fie conectate, pentru că acestea împărtăşesc acelaşi câmp unificat de Spaţiu-Timp.

Rob – Da, Ok. M-am gândit că aceasta este, cumva, fundamental. Am întrebat pentru că acea persoană a întrebat de mai multe ori. Alţi oameni întreabă. Poţi să ne oferi istoria Turnului BABEL din Biblie ?

COBRA – Este de fapt o legendă foarte veche care descrie un anumit eveniment care a avut loc în Atlantida, odată cu căderea acesteia – pierderea Atlantidei, fragmentarea acesteia, pentru că oamenii au mers din Atlantida în 12 direcţii legendare, pentru a păstra cunoaşterea, iar fiecare dintre cele 12 preotese au mers în diferite direcţii, au generat propriile lor lăstare care, desigur, apoi au schimbat limba din cea originară, atlantă.

Rob – Da, şi atunci, precum înţeleg, unele din ele încearcă să recupereze din ceea ce a fost preluat de către forţele ostile ; încercau să preia ceva din această tehnologie pentru a se reconecta cu raiurile superioare, şi Terra a fost forţată să fie în Carantină, deci a fost cumva nepermis – este aceasta parte din ceea ce înţelegi tu ?

COBRA – Nu exact.

Rob – Da, acea informaţie este cumva ce am înţeles eu. Luis cumva mi-a confirmat ceva din asta şi a spus că ei au distrus unele din civilizaţiile şi tehnologiile lor pentru că nu vroiau ca „băieţii răi” să ajungă la ele, cumva cam ca o armată în retragere, într-un anumit sens.
Vorbind despre limbaje, ce se va întâmpla în viitor cu limbile Pământului ? Crezi că... Vom învăţa un dialect solar universal sau un dialect galactic pe Terra sau vom deveni toţi telepaţi ?... Vreau să spun, asta peste un timp.
Ce se va întâmpla în viitor cu limbajele noastre de comunicare ?

COBRA – De fapt, amândouă. Oamenii vor începe să devină telepaţi, după ceva timp. Ei vor începe să înveţe câteva limbaje universale şi, desigur, ei vor menţine propria lor limbă nativă, de asemenea, într-o anumită măsură, deci va exista o anumită perioadă de tranziţie, când vei vedea toate acestea manifestate.

Rob – Apreciez cu adevărat această informaţie. Avem ceva mai multe întrebări pe care aş dori să le pun, dacă nu te superi. Găsesc că sunt înteresante.
Dacă ai putea vorbi despre asta : am avut această hibridizare care a avut loc cu Gri-ii şi ET-ii în general (dar majoritatea Grii) şi fenomenul cu „răpirile”. Ce se întâmplă, în cazul răpirilor, cu aceşti ET-Grii ? Ei sunt răpiţi şi influenţaţi? Care este agenda adevărată din această hibridizare? Ce face Rezistenţa cu privire la aceasta?
Oferă-ne, cumva, o vedere generală despre ce se întâmplă cu toate aceste hibridizări şi aceşti copii, jumătate Gri şi jumătate umani.

COBRA – Ok, aceasta este aproape încheiată. Asta se petrecea acum multe decade, dar acum nu mai este o problemă.

Rob – Ce se întâmplă cu copiii de aici ?

COBRAUnii din ei trăiesc la suprafaţă. Alţii au fost salvaţi de Forţele Luminii şi au fost transportaţi în anumite locuri din Galaxie, unde se pot vindeca.

Rob – În regulă. Mulţumesc foarte mult, Cobra, şi aş dori să mulţumesc tuturor celor care au fost parte din aceasta, ca de obicei.
Dar, Cobra şi eu vom face un interviu împreună cu Corey Goode, dacă toate vor merge bine. Corey şi Cobra îşi pot adresa întrebări unul celuilalt.
Asta încă se află pe masă, prieteni. Aştept să aud de la Corey şi să primesc confirmarea finală a datei interviului. Voi ajunge la el, din nou, cu interviul meu, dacă putem face ca aceasta să se întâmple cât de curând posibil.
Mulţumesc foarte mult, Cobra.

COBRA – Mulţumesc şi eu şi Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu