vineri, 22 februarie 2019

TANAAZ : SOARTĂ, DESTIN şi CONTRACTE de SUFLET (27 ianuarie 2019).



TANAAZ

SOARTĂ,
DESTIN
şi
CONTRACTE
de
SUFLET

– 27 ianuarie 2019 –





Nota MarYan :

În această perioadă hibernală, care este cât se poate de propice dezvoltării personale şi, mai ales, multi-dimensionale a Fiinţei ( a se vedea şi un alt ultim articol, „Soare în Peşti : Grija pentru Sine este Grija pentru Sănătate”, de pe acelaşi site, „In a Love World” – „Într-o Lume Iubitoare”, care prezintă din altă perspectivă această „perioadă a Peştilor”, adică a Constelaţiei astrologice şi astronomice în care Soarele Sistemului nostru solar tocmai a intrat – pe Cercul zodiacal văzut de pe Planeta noastră, din această zonă geografică)...

...Deci, Acum, în prag de week-end, venim cu un alt articol concentrat, însă cât se poate de important şi chiar profund, în acelaşi timp, aparţinând aceleiaşi Tanaaz (specialista în Astrologie meta-fizică).

Dacă despre CONTRACTELE la Nivel de Suflet probabil că aţi mai tot citit (chiar şi noi am mai scris, pe acest blog, despre existenţa şi relevanţa acestora), iată că, în acest articol, Tanaaz le expune într-un mod cât mai simplu posibil, realizând conexiunea, în acelaşi timp, cu conceptele mult-discutate de SOARTĂ şi DESTIN – pe care, probabil, marea majoritate dintre voi le introduceţi „în aceeaşi oală”, fără a face distincţia între acestea.

Şi, pentru a oferi „o mână de ajutor”, acum venim şi noi să întărim ideile şi informaţiile esenţiale oferite de către Tanaaz în acest scurt aticol, detaliind puţin mai mult aceste elemente esenţiale.

Astfel, sesizez că există pre-dispoziţia de a uita distincţiile (diferenţele) şi de a le încurca şi amesteca în exprimarea curentă, după cum îi vine fiecăruia – amintind când de Destin, când de Soartă...

Şi, atunci, cum le putem fixa ?

Într-un mod cât mai Simplu, după cum ne punctează şi Tanaaz, SOARTA pare a fi rezultatul Alegerilor pe care le facem, moment de Moment, în timp ce DESTINUL pare a reprezenta Contractul la Nivel de Suflet pe care l-am stabilit înainte de a veni la această Viaţă.

Altfel spus : DESTINUL reprezintă Elementele Fixe din Propunerea de Viaţă (Contractul la Nivel de Suflet), în timp ce SOARTA reprezintă totalitatea alegerilor, deci a Elementelor Flexibile din viaţa noastră („detaliile” vieţii, aflate în mişcare, în funcţie de contextul vieţii noastre).

Şi, pentru a nu mai uita aceste aspecte (concepte) – esenţiale în Viaţa fiecăruia, fie că-i de pe această Planetă sau de pe oricare alta – haideţi să ne ajutăm de câteva eficiente repere morfologice şi etimologice... adică, mai pe româneşte, „să ne uităm la înţelesul originar şi real al cu-vinte-lor”, într-un mod cât mai uşor şi accesibil, pe înţelesul oricui (inclusiv pentru orice adolescent, prea puţin preocupat de limba română...).

Aşadar, foarte pe scurt şi foarte simplu : DESTINULElementul FIX, care „ne arată” Contractul de Suflet (scris şi semnat de noi, împreună cu consilieri speciali ai karmei şi cu ghizi spirituali cu adâncă cunoaştere a legilor universale, prin care se evidenţiează „scenariul de viaţă” ales de fiecare, pentru Binele cel mai înalt al său) – aşadar, Destinul, dragi prieteni, are legătură cu ideea de... DESTIN-AŢIE !

Altfel spus, această Destinaţie – care se referă, de fapt, la „Destinaţiile” din Scenariul pre-stabilit al vieţii noastre – este asemenea „punctelor fixe” (vizuale) din Spirala de ADN, locurile în care cele două (sau mai multe) spirale se unesc (în aparenţă), pentru a se separa imediat după aceea.

Şi mai simplu : DESTINUL ar reprezenta PUNCTELE FIXE de pe TRASEUL VIEŢII, pe care le-am stabilit încă înainte de Naştere (care este Primul Punct al Călătoriei Vieţii noastre, până la zisa Moarte), TRASEU marcat de aceste Puncte prin care, teoretic, ar trebui să trecem în mod „obligatoriu” (repetăm : pentru Binele nostru cel mai înalt şi în urma Deciziei noastre conştiente, luate înainte de încarnare, după o îndelungă consiliere şi intense consultaţii – şi nu „după cum a vrut Dumnezeu”, în funcţie de „cum s-a trezit dimineaţa”, El sau alt Arhanghel de Top din vârfurile Creaţiei...).

Deci, repetăm : Destinul reprezintă aceste Puncte Fixe de Destinaţie (care, după cum ştim, orice Destinaţie este un Nou Început, pentru o altă Etapă a Călătoriei)...

...În timp ce ne-număratele CĂ(răr)I potenţiale, care pot fi create şi manifestate între fiecare dintre aceste puncte succesive, alese în funcţie de Alegerile noastre de Moment, reprezintă SOARTA – adică acele Momente de SORTA-RE, deci de ALEGERE şi Selectare, pentru A-SORTA-RE (cu frecvenţele optime ale fiecăruia), în funcţie de Gusturile şi Trăirile de Moment.

Aşadar, într-o Imagine de sinteză, vedem Călătoria Vieţii noastre exact ca imaginea ADN-ului, în care Zonele de Joncţiune sunt Punctele de DESTIN („Destinaţii” temporare, dar fixe, pre-stabilite), în timp ce Căile (dintre multele potenţiale) ce unesc fiecare dintre cele două puncte succesive reprezintă  SOARTA (SORŢII), bazată pe Alegerile noastre, prin care ne Sortăm experienţele de Viaţă.

Acum credem că imaginile s-au fixat destul de bine în interiorul nostru, pentru a nu le mai amesteca într-o „tocăniţă mtafizică” şi, astfel, pentru a oferi mai multă limpezime şi direcţie de acţiune (prin comenzi cât mai clare) mentalului nostru conştient, pentru o tot mai mare Forţă şi Lumină interioară, cu efect real pe Nivelele de Conştiinţă ale fiecăruia, aflate în curs de expansionare şi de creştere a frecvenţelor.

Prin urmare : SPOR la ASCENSIUNE (în Conştiinţă), împlinind DESTINUL (pre)stabilit şi alegând cea mai înalt (vibraţională) SOARTĂ dintre ne-număratele potenţiale ! :






Înainte de a intra în acest Timp și Spațiu fizic, Sufletul tău a făcut un acord.
Înainte de a intra în formă umană, sufletul tău avea un scop sau un destin specific pe care el a fost de acord să-l îndeplinească.

Acest DESTIN a fost scris și este CONTRACTUL SUFLETULUI tău.

Cu toții avem Contracte Sufletești și, în esență, este lista de lecții pe care trebuie să le dobândim în această viață, pentru ca Sufletul nostru să avanseze la un Nivel superior de Conștiinţă.


Am văzut acest Contract Suflet de multe ori, prin meditație, și atunci când fac citiri intuitive și aici este ceea ce știu despre el :

- ORA, DATA și LOCUL NAŞTERII tale nu reprezintă un accident.

- FAMILIA în care te-ai născut a fost aleasă special pentru tine.

- Anumiți OAMENI sunt destinați să vină în viața ta pentru a te ajuta să vindeci ceva dintr-o viață trecută sau din această viață.

- Oricare EVENIMENTE se desfășoară în viața ta, sunt aici pentru a te ajuta să evoluezi într-o stare mai înaltă a conștiinței.

- MOARTEA este și ea inclusă în contractul tău de suflet, dar nu ca o dată – mai degrabă este la un moment dat în viața ta – un moment când îți dai seama ce trebuie să realizezi, pentru a te întoarce în formă de Spirit.


Ai fost trimis în această dimensiune a Pământului, la un anumit moment, într-un anumit loc și cu un anumit scop.

Un lucru care nu este predeterminat, cu toate acestea, este VOINŢA și ALEGEREA ta Liberă (Liberul Arbitru).

Viața este plină de alegeri.
Cu toții avem voința liberă, toți suntem responsabili (într-o anumită măsură) și toți avem un cuvânt de spus în ce fel ne dorim ca să se desfășoare viața noastră, odată ce ajungem aici.

Aceste ALEGERI sunt văzute ca SOARTA noastră – putem alege pe ce Cale să mergem, putem alege drumul pe care să-l evităm și care este drumul urmat, dar un lucru pe care nu-l putem schimba este Destinul nostru.

Destinul nostru este, în mod esențial, să experimentăm Iubirea Necondiționată a Universului și, de multe ori, acest lucru durează multe călătorii, în multe vieți și dimensiuni, pentru a reveni pe deplin la această energie.

Toate sufletele de pe Pamânt sunt aici în diferite stadii ale evoluției lor conștiente, unele sunt spre sfârșit și altele doar au început, dar oricum cu toții suntem “contractați” pentru a fi Aici.

În esență, Contractul tău Sufletesc este înțelegerea pe care ai făcut-o cu tine însuți pentru a te ajuta să crești și să evoluezi într-o stare mai înaltă de conștientizare, dar nu ești singur.


De asemenea, ți se oferă ajutor de-a lungul Drumului, de la GHIZII și ÎNGERII tăi.

Pentru a-ți îndeplini Contractul Sufletului ți se alocă un set de ghizi spirituali, îngeri și oameni care să te ajute.

Dacă ești destul de deschis, vei primi în mod constant semne, mesaje și indicii cu privire la faptul dacă îți urmezi Calea cea mai înaltă sau destinată.

Unul dintre cele mai bune indicii fizice că îți urmezi Contractul Sufletului sau Calea cea mai înaltă este când apare sincronicitatea sau se întâmplă coincidențe ciudate, care te conduc de la un lucru la altul.

Un alt semn bun că urmezi Calea cea mai înaltă este atunci când pare că întâlnești oamenii potriviți la momentul potrivit care îți pot oferi informații, îndrumare și asistență atunci când ai dubii sau dorești să înveți.




Există o dezbatere asupra posibilității de a întrerupe Contractul tău Sufletesc sau nu.
Unii susțin că tot ceea ce faci este parte din contractul tău, iar alții cred că te poți rătăci de la Calea aleasă.

Dar a fost ruperea contractului tău parte a înțelegerii ?

Nu cred că este posibil să rupi vreodată contractul, dar pot exista momente în care alegerile tale nu merg întotdeauna în flux cu Destinul tău.

Când se întâmplă acest lucru, este posibil să experimentezi confuzie, negativitate sau chiar afecțiuni fizice, dar amintește-ți că toate acestea sunt uneori necesare pentru a te ajuta să te aliniezi în mod natural cu acesta (cu Destinul ales) și să re-intri în FLUX.


Gândește-te la Contractul tău Sufletesc ca la muntele pe care te-ai așezat – pe muntele destinat să îl urci.

Poți alege cum să ajungi în vârf, poți alege în ce fel dorești să urci ; fiecare dintre aceste alegeri aduc o experiență complet diferită, dar destinația va fi întotdeauna aceeași.

Muntele tău va continua să crească, să se schimbe și să evolueze așa cum faci tu, dar Scopul tău aici, în formă umană, va rămâne mereu acelaşi.

Nu este o cursă pentru a vedea cât de repede poți ajunge în vârf, nu este o provocare necesară încercării de a urca pe muntele altcuiva – provocarea este să fii cinstit cu tine și să urci muntele cu ușurință și cu grație, încântat de LOCUL în care te va duce CĂLĂTORIA.


TANAAZ.



prin

5 comentarii:

  1. După tot ce spune tanaaz asta, îmi dau seama că este o sursă de informații de evitat; "ajută" la spălarea pe creier făcută de religie, vorbind despre îngeri și arhangheli că de niște entități pozitive. Foarte departe de adevărul adevărat. Nu există karmă, e un concept inventat pt. a nu te împotrivi programării din matrix. Se bate cap în cap cu liberul arbitru; dacă eu sînt (nu sunt) creatorul realității mele, cum să fiu pasiv și să accept cârma, programarea. Cum am aflat, m-am trezit, rup imediat toate contractele semnate cu voie, fără de voie, cu știința sau fără știința mea. Eu sînt CREATORUL realității mele.
    Nu există ghizi spirituali, îngeri și arhangheli, așa cum ni s-a tot spus. Golăneala este mult mai mare și mai complexă "în ceruri" față de cea de pe Pământ.
    Toate informațiile împărtășite în acest comentariu își au sursa în interogări ale unor așa zis îngeri, arhangheli și alte soiuri de entități de aiurea făcute în incursiuni în astral, unde, dacă știi să pui întrebările potrivite, toate entitățile interogate sînt obligate să răspundă pentru că interferează cu persoane de pe Pământ și, în acest caz își pierd puterea (de a manipula).
    Toți așa zișii îngeri recunosc faptul că au abilitatea de a manipula gândurile și sentimentele persoanelor interferate.
    Dacă ai o bază de informații (date) greșită, cum să mai faci diferența între gândul propriu sau cel indus ori între sentimentele proprii sau cele induse de îngerul vagabont ?
    Sînt multe de spus pe această temă, sînt convins că orice informație adevărată trebuie împărtășită cu semenii noștri. Încă unul trezit înseamnă foarte mult pt. egregorul colectiv.
    Cred în buna-credință a celui ce păstorește acest blog christalin dar nu sînt convins că toate sursele de informații sînt la fel de cristaline.
    O spun prietenește, frățește și cu oarecare părere de rău.
    Nici ajutorul prietenului radiestezist nu rezolvă problema acurateții informaționale pt. că procedeul poate fi viciat de entitățile rău intenționate ce populează spațiul nostru vital.
    Pentru o transparență totală și pt. binele nostru cel mai înalt, publică acest comentariu cu tot cu sursa informațiilor deținute de mine :
    Ședințele de hipnoză ezoterică realizate de Lucio Carsi, prin skype și publicate pe youtube.
    Mare parte din ele sînt traduse în românește, cu subtitrare sau traducere în direct.
    Aici este linkul pt. penultima:
    https://youtu.be/PPQclrm1VXg
    iar aici pt. ultima:
    https://youtu.be/DO9liju-1bg

    Cu aceeași prietenie,
    Lucian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greu, dragi prieteni, tot mai greu cu haosul informaţional din jur, aşa-i ?...
      ...Când fiecare vine cu propria sa "realitate" (sau, mai bie zis, cu propria versiune a realităţii sale) şi insistă că acea Realitate este singura reală şi adevărată, şi nicidecum alta - exact ca şi în Religie, unde fiecare susţine cu tărie (uneori, cu tăria armelor) că realitatea sa este singura infailibilă şi de neclintit !...

      La aşa aflux de idei şi concepte aruncate în acest "comentariu", ar fi nevoie de o întreagă serie de alte articole, pentru " pune lucrurile la punct" (din Orizontul nostru de vedere)... dar pentru că rezultatul tot cam acelaşi ar fi, cred că este realmente inutil de a investi atâta timp şi energie... pentru ce ?... când observ că atât de mulţi au concepţii atât de clare şi de neclintit, şi care sunt singurele reale şi posibile, pentru ei, fără a acorda cea mai mică şansă şi altor "vesiuni ale realităţii" care ar putea fi mai apropiate de cele ale Adevărului Divin...

      Acest coment a ajuns aici din dorinţa de a-l citi până la capăt (nu ştiam că-i atât de lung şi cu reclamă directă la final), iar acum sesizez că, cel puţin pentru Lucian, orice argument sau idee adusă în conversaţie, pare a fi inutilă, sau pe aproape.

      Acum doar mă mai minunez câtă contra-dicţie poate exista în acest gen de concepte (minţi) care cred şi acceptă ideea unui Univers vibraţional şi chiar multi-dimensional (cu dimensiunea Astrală şi cu multe alte entităţi care îl populează), dar care nu văd realitatea sa COSMICĂ - adică, mai concret, faptul cum Cosmos, în greacă, înseamnă ORDINE (Organizare, Armonie), opus Chaos-ului care înseamnă dez-ordine (lipsă de organizare)... ceea ce înseamnă, în mod intrinsec şi implicit (adică "prin sine însuşi", "de la sine"), existenţa unei Inteligenţe, cum vreţi voi să-i spuneţi, care face ca totul să funcţioneze şi să se mişte în acest Univers, într-un mod Unitar, Ca un Tot (nici nu mai are importanţă cum i se spune Acestuia).

      Cine percepe şi Simte acest elementar Adevăr şi semnificaţie a Realităţii pe care o trăim, va vedea în mod simplu şi natural contra-dicţia între cea ce ESTE acest Univers, în ansamblul său... şi ideea de "golăneală" care ar exista în Cer, şi care ar fi "mult mai mare" chiar şi decât pe Pământ.
      (Asta a fost cea mai tare glumă : dacă în Ceruri ar fi mult mai dur decât haosul (real) de pe Planetă, cum, atunci, acest Univers ar putea funcţiona, repet, atât de Unitar - de la mişcările particulelor-energiilor din atomi, până la Galaxii - Meta-galaxii - Roiuri de galaxii, în jurul Centrului Universului, într-o gigantică şi de necuprins pentru minte SINCRONIZARE ?)

      Da, ştiu, pentru micimea minţii umane (a oricărei entităţi încarnate), chestiile astea sunt prea complexe pentru a fi suportate (chiar şi pentru o fracţiune de secundă), astfel că este mult mai comod de a blama ceea ce nu se poatei cuprinde şi înţelege.

      Este logic şi simplu...

      Ștergere
    2. Iar, la final, observ o adevărată "campanie" de hărţuire şi "tentativă de zăpăcire" : după ce un alt "drăgălaş" acuza zilele trecute de linkuri în cadrul unor articole inexistente pe acest blog, acum vine altul cu acest prolog materialist-ezoteric, de tip "Matrix" (cu imaginea sumbră din acel film cu atâtea imagini şi informaţii amestecate), care face inclusiv reclamă, cuiva, nu contează cine, în cel mai umoristic mod posibil : a argumenta "controlul şi manipularea" ce ar fi făcute de către îngeri, arhangheli şi alte entităţi din Astral (care fie vorba între noi, nici nu aparţin astralului) cu informaţii venite prin aceeaşi metodă blamată - channeling - provocată de hipnoză (adică IMPUNEREA energiei şi a voinţei cuiva asupra celui aflat pe post de medium)... - totul este, cum spuneam, mai mult decât hazliu... !

      De fapt, este puţin trist să vezi toată această "tocăniţă" din care poate că nici autorul comentului nu prea înţelege nimic (vezi afirmaţii incoerente, din al treilea paragraf al comentului), încât mă întreb dacă timpul alocat acestui moment nu era mai util să-l fi investit în altceva, mai relevant.

      Oricum, băieţi, timpul (ăla 3D) se scurge, şi odată cu el şi "accesul la butoane", pentru a nu mai zăpăci atâtea fiinţe care îngurgitează (pe nemestecate) atâtea aberante şi haotice scenarii şi "tablouri" ale universului - atât de multe, fix câte "bordeie şi obiceie" par a exista în acest, totuşi, minunat Univers (în care diferenţa este făcută de acel cuvânt magic care nu a fost amintit de Lucian, nici măcar o singură dată : IUBIREA) !

      Cu acelaşi drag de Adevăr şi de Iubire,
      MarYan.

      Ștergere
  2. Multumesc mult, este deosebit de clara introducerea dar si articolul in sine.
    Va felicit pentru abordarea acestui subiect, citesc cu mult drag articolele postate
    de dumneavoastra, aici !
    Maria Daniela

    RăspundețiȘtergere