joi, 14 februarie 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (113) pentru 14 februarie 2019 – MEDITAŢIA de ACTIVARE a Re-Întoarcerii Luminii - Principalele Concluzii (Partea a 2-a).




PoVestea ZILEI (113)
(pentru)
14 februarie 2019

MEDITAŢIA
de ACTIVARE
a
Re-Întoarcerii Luminii

- Principalele Concluzii -

(Partea a 2-a)





(continuare din Partea 1-a)


După primele Concluzii ale Meditaţiei în Masă propuse de către Cobra – cu ocazia Eclipsei de Lună (Plină) Sângerie, pe 21 ianuarie 2019, ora 07.18 (pentru România)...

...Acum, la exact 3 săptămâni, re-venim cu Partea a 2-a a acestui subiect, cu ultimele detalii pe care dorim să le subliniem în privinţa acestora, urmate de propriile noastre puncte-orizonturi de vedere în privinţa Modificărilor Planetare cu care inclusiv Cobra „ne ameninţă”, ca fiind ireversibile şi de ne-evitat...


Deci, după ce ne-am lămurit cu perspectiva noastră asupra principalelor Concluzii legate de Meditaţie (Meditaţie care, într-adevăr, pare a fi fost un Moment deosebit, de reper în Ascensiunea Umanităţii – dar nu neapărat una care ar fi „făcut diferenţa”, pentru trecerea Umanilor în nu ştiu ce nouă etapă de Evoluţie)...

...Haideţi să vedem şi  o ultimă perspectivă asupra acelui Moment care, în fapt, este valabilă la orice Meditaţie în Masă, ca şi la orice alte momente de Meditaţie Planetară, conexată cu orice fel de Moment Planetar.

În felul acesta vom realiza şi mai bine importanţa SUCCESului acestui Moment, remarcând detaliile Balanţei Energetice ale acestui Moment, exact ca în cazul Contabilităţii.

Astfel, în cazul unei Balanţe Contabile se cercetează permanent „Veniturile” şi „Cheltuielile” sau, şi mai simplu, „Intrările” şi „Ieşirile” (în acest caz, ale fluxurilor financiare).

În cazul nostru, al unei Meditaţii, avem de-a face cu „Intrări” şi „Ieşiri” energetice : câtă Energie Luminoasă s-a aportat (atrasă şi încorporată pe/în Planetă) şi câtă Lumină „s-a consumat”, prin interferenţa cu Întunericul (generat în aceeaşi perioadă)...

Da, iată acum un alt aspect, care nu prea este amintit mai pe nicăieri : odată cu Ritualurile Planetare de „aducere a LUMINII pe Planetă” – cu ocazia diferitelor Meditaţii în Masă, propuse oriunde pe Glob, mai ales în Momente speciale, de tipul Echinocţiilor şi Solstiţiilor – ei bine, EXACT ÎN ACELE MOMENTE, nu numai că Forţele Întunecate nu stau ca spectatorii, privind cu îngăduinţă la aceste manifestări, ci exact atunci LUCREAZĂ IN PLIN, CU MOTOARELE TURATE LA MAXIM, pentru a contra-cara efectele Meditaţiilor în Lumină, prin producerea a cât mai multă negativitate şi întunecime posibilă !


V-aţi gândit, măcar, la aceste aspecte, până acum ?

Ei bine, din această perspectivă, ţinând cont şi de acest element fundamental (în ecuaţia aceea – mai ţineţi minte ?, căreia îi acordam mai multe „necunoscute”- „necunoscuţi”), cu atât mai mult apar, într-o aură şi mai „glorioasă”, rezultatele minunate ale acestei Meditaţii în Masă !

Acest aspect îl expunem nu doar pentru a sublinia organizarea exemplară a Forţelor întunecate, de tip MILITAR (unde ORDINELE date sunt executate în  mod extrem de riguros şi extrem de bine organizat, bazate, cum altfel, pe teroare şi constrângeri : „Ţi-am oferit prosperitate financiară, economică şi ascensiune politică – acum joci exact cum îţi cerem noi !”)...

...Ci, în primul rând, pentru a evidenţia faptul că, în Momentele de importanţă Astronomică şi Astrologică (Echinocţii/Solstiţii/Eclipse ş.a. şi care, suplimentar, sunt însoţite şi de anunţate „Meditaţii în Lumină), contribuţia noastră este foarte valoroasă, iar participarea DEDICATĂ repezintă o forţă în plus în această veritabilă confruntare pe acest teribil FRONT de RĂZBOI, pe care prea puţini îl conştientizează !

Astfel că, din această perspectivă, repetăm : acest SUCCES al Meditaţiei în Masă de pe 21 Ianuarie 2019 este cu atât mai preţios şi mai lăudabil (ţinând cont şi de „Notele generale” pe care le-am detaliat îndelung în Prima Parte a acestui Articol), dacă în contextul general integrăm şi aceste Forţe (ale  Cabalei) care nu au stat „deloc pe loc”, ci au lucrat la turaţie maximă pentru a contra-cara efectele acestei Meditaţii.

Aşadar, din toate aceste aspecte co-relate, putem concluziona în legătură cu importanţa oricărei Meditaţii – fie aceasta „în masă” sau doar una cât mai simplă cu putinţă : orice „picătură de lumină” contează în „Balanţa (contabilă) Generală...

Şi, tot de aceea, am tot recomandat realizarea a cât mai dese Meditaţii, fie acestea individuale sau în grup, până la nivel de „masă”... astfel că, acum, deloc întâmplător, „s-a descărcat” (exact în Momentul „Revelionului Chinezesc al Anului Mistreţului de Pământ 2019”) o MEDITAŢIE (Ghidată) pe care şi acest (Nou) Univers Christalin o va propune, în scurt timp – şi care credem că poate fi de ajutor pentru cei doritori şi DEDICAŢI în a încorpora cât mai multă Lumină pe Planetă...

...Însă ştiind şi conştient-izând că, prin acest Proces, în fapt, noi înşine beneficiem în mod direct de această „materie primă” folosită în cursul „muncii” noastre (Meditaţia), numită LUMINĂ (Divină) !




Acum, pentru a nu lungi atât de mult şi această a 2-a parte a acestui Articol de PoVeste, haideţi să trecem direct la următorul element esenţial care se cere abordat în mod imperios : problematica Modificărilor Planetare, cu efecte dramatice asupra scoarţei terestre, expuse de către Cobra în acel Articol-Raport („Bulele Raiului”), ce merg până la „ameninţarea” cu producerea unui Val Tsunami de peste 1,6 Km înălţime (1.600 de metri !), prin Deplasarea AXEI FIZICE a Polilor Pământului...

Pentru aceasta, sunt nevoit ca, acum, să (îmi) re-amintesc de o lucrare (carte) pe care am scris-o în 2012 şi am lansat-o pe... 12 decembrie 2012 (12/12/12)Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012” (Vol.1 : „Actualizarea Profeţiilor”) – şi în care am detaliat, printre multe altele, şi exact aceste aspecte, în câteva capitole, în subiecte focusate chiar pe această temă, privind Deplasarea sau Inversarea POLILOR Planetari (Fizici şi Magnetici), cu evaluări (ante-eveniment) în privinţa celebrelor „Trei zile de întuneric” de care mulţi umani erau de-a dreptul îngroziţi în acea perioadă (deşi credeam că era vorba de „doar câţiva speriaţi”, ulterior Momentului din 21 decembrie 2012 am remarcat mulţimea celor efectiv îngroziţi de acel Moment, evidenţiat inclusiv prin scăderea temporară a Nivelului de Conştiinţă Planetar al Umanităţii, exact imediat după 21 decembrie 2012).


Aşadar, haideţi „să punem lucrurile la punct” şi în această privinţă : după cum am sugerat deja, în privinţa POLILOR Pământului avem o distincţie clară între POLII FIZICI şi POLII MAGNETICI ai Planetei.

Dar haideţi să o luăm pe rând :




POLII MAGNETICI ai Planetei.

În prezentul lui 2019, lucrurile sunt tot mai limpezi în această privinţă : Polii Magnetici Planetari sunt, în prezent, într-o migrare continuă, care nu se ştie CÂND şi UNDE se va opri !

Din perspectiva cercetării noastre (aici vă puteţi re-aminti detalii despre Sursele de Informare şi investigare la aceste holistice nivele), concluzia noastră ducea, încă din 2012, la imaginea unor Poli Magnetici care erau „bine plecaţi la plimbare”, ajunşi pe undeva dincoace de Urali, în apropierea ţărilor asiatice foste sovietice din jurul Mării Caspice.

În prezent, deşi urgenţele sunt altele, nu putem să nu re-iterăm (să repetăm) Bucuria confirmării că „Cele Trei Zile de Întuneric” au reprezentat doar un terifiant Potenţial care nu s-a mai manifestat, până la urmă (în fapt, lucrarea noastră a fost, în esenţă, un STRIGĂT de BUCURIE a acestei Credinţe a noastre, bazate pe cercetări fizice şi metafizice, şi care, după cum bine ştim, s-a confirmat în acele zile din Decembrie 2012).

Acum folosim această ocazie de a preciza încă odată : în Prezentul acestor Vremuri NU MAI ESTE NECESARĂ o nouă INVERSARE A POLILOR MAGNETICI, care să producă acea periodică RESETARE PLANETARĂ a Civilizaţiilor prezente la Suprafaţa Planetei (aşa cum avusese loc, până acum, periodic, la fiecare jumătate de Ciclu Precesional, de aprox. 13.000 de ani), ci acest Moment a fost depăşit.

Oricum, se pare că acum chiar a sosit Momentul ca să re-luăm şi să re-actualizăm aceste informaţii – căci, iată, în acest an 2019 se împlinesc exact 7 ani de la acele intense Momente, începând cu expunerea unor capitole relevante din această Lucrare, cunoscută, acum, de mult mai puţini cititori ai acestui Univers Christalin, decât în urmă cu 7 ani...




AXA FIZICĂ a Planetei.

Despre Axa Fizică a Pământului doar am amintit în lucrarea noastră, expunând aspectele teoretice de înţelegere a acesteia – care, foarte pe scurt, în câteva citate, sună cam aşa :

ECLIPTICA, ca prim element important al unei astrograme sau hărţi astronomice, este definită în general ca "orbita aparentă pe care o descrie Soarele pe sfera cerească în traiectoria sa anuală".
Mai pe înţelesul fiecăruia : dacă ne uităm la sistemul nostru solar, vedem că planetele orbitează în jurul Soarelul aproximativ în acelaşi Plan Orbital (cu mici excepţii, ca de exemplu Pluton, înclinat faţă de celelalte orbite cu aproximativ 17 grade), numit PLANUL SISTEMULUI SOLAR. Acesta este văzut de pe Pământ ca o bandă de aproximativ 16 grade lăţime (având 8 grade de o parte şi de alta a liniei de mijloc a acesteia) pe care se proiectează, pe Cer, planetele Sistemului nostru Solar, inclusiv Soarele.
Aceasta este Ecliptica, sau Planul Sistemului Solar (felia care rezultă când tăiem planetele şi Soarele prin mijloc, prin planul orbitelor acestora).”

“Cuvântul "Ecliptică" vine de la "Eclipsă", căci acestea se produc atunci când Luna intersectează acest plan al eclipticii în două locuri : când este în partea cu Soarele este eclipsă de Soare (sunt în acelaşi plan, cu Soarele în spatele Lunii), iar când intersectează Ecliptica în partea opusă a Pământului, este eclipsă de Lună.”


ECUATORUL CERESC este proiecţia ecuatorului Pământesc pe sfera cerească. El este cercul ecuatorial al Pământului pe care îl extindem în spaţiu până intersectează Ecliptica în 2 puncte.”

“Aceste 2 planuri cu marginile în formă de cerc (Ecliptica şi Ecuatorul Ceresc) au un unghi (mediu) între ele de 23,5 grade, determinat de înclinarea AXEI PĂMÂNTULUI faţă de PLANUL Sistemului Solar (ECLIPTICA).”

“Ecliptica (planul orbitelor Sistemului Solar) şi Ecuatorul ceresc se intersectează în 2 puncte, numite şi Puncte Echinocţiale :
- Punctul Autumnal, la Echinocţiul de toamnă (în latină, "autumnus" = "toamnă") şi
- Punctul VERNAL, la Echinocţiul de primăvară (în latină, "verno" = "a reînverzi", iar "vernal" = "de primăvară").”

De la bun început precizez că nu vom avea de-a face în viitorul previzibil cu schimbări marcante ale Axei Fizice a Polilor Geografici.
Această Axă, ce ne indică polii Nord si Sud geografici, variază între 21,5 şi 25 grade (aproximativ), dar în niciun caz nu "se va da peste cap" pentru a face cine ştie ce "tumbe" ciudate - fie înainte, fie "în marşarier"...”

“Deci am stabilit că, dacă se va întâmpla ceva, aceasta se va face având ca reper Axa Magnetică, şi NU Axa fizică (de rotaţie) a polilor Geografici ai Planetei.”


Aşadar, din aceste re-luări informaţionale din lucrarea noastră, dar şi din imaginile video relevante ataşate – sper că aţi înţeles foarte clar ce-i cu această Axă Fizică a Pământului şi relaţia sa cu Ecliptica, Ecuatorul Ceresc şi alte Puncte şi aspecte astronomice, de care majoritatea aţi auzit dar despre care, probabil, s-a mai uitat, pe ici pe colo...

Concluzia noastră, din toamna anului 2012, era destul de limpede : nu este vorba de „modificarea Axei fizice a Pământului” (deci, implicit, şi a unghiului de rotaţie a Pământului), ci doar de Modificarea (şi NU inversarea) Axei Polilor Magnetici. Ceea ce s-a şi realizat şi, de fapt, este, în continuare, în curs de înfăptuire.

Repetăm : NU mai este nevoie de „cele trei zile de întuneric”, care se produc în urma INVERSĂRII Polilor Magnetici, care, ajunşi la Ecuator (cu Axa lor perpendiculară pe Axa fizică a Planetei) ar fi dus la anularea (temporară) a câmpului magnetic, cu efecte directe în dispariţia razelor solare (explicaţia ştiinţifică fiind foarte simplă : o Rază de lumină fiind rezultatul inter-acţiunii componentei electrice cu cea magnetică, prin dispariţia temporară a vectorului magnetic, va dispărea şi „Raza de Lumină”, generând acele situaţii expuse în profeţii – şi pe care, iniţial, nu le puteam înţelege şi explica – prin faptul că „va fi atât de întuneric, că nici propriul tău corp nu-l vei mai putea vedea !”).


Însă, dragi prieteni, iată cum, cu această ocazie, a venit vremea unei Actualizări  şi în această privinţă...

...Căci, acum, cu ocazia acestui articol al lui Cobra, ne-a sosit şi o informaţie mai proaspătă (prin aceeaşi metodă radiestezică, specifică), actualizată : în prezent, şi AXA FIZICĂ a Planetei SE DEPLASEAZĂ !

Altfel spus, dacă, până de curând, unghiul de înclinare al Pământului avea o Valoare MEDIE de 23,5 grade, ei bine, în prezent, această valoare este mai mică de 22,8 grade !

Acest aspect poate părea irelevant pentru majoritatea dintre noi, căci o variaţie de mai puţin de un grad a înclinării planetare pare să nu fie observabilă (cu ochiul liber), însă aceasta pare a avea repercursiuni directe asupra Climei Pământului şi a multor altor aspecte electro-magnetice.




Pentru a înţelege şi mai limpede acest aspect, poate că acum este momentul să precizăm că frumoasa noastră Planetă nu a fost dintotdeauna înclinată în acest fel, ci aceasta era bine stabilizată pe Orbita sa, în poziţie „normală” (perpendiculară pe Planul orbitei) – deci, fără această înclinare de 22-23 de grade.

Cum de s-a ajuns la această Înclinare ? – care, dincolo de „poziţia inconfortabilă” a acesteia (este ca şi cum fiecare dintre noi am sta în picioare, nemişcaţi, însă înclinaţi cu 23 de grade faţă de normal), cel mai neplăcut este efectul compus, rezultat din Mişcarea de Rotaţie şi Mişcarea de Revoluţie a Planetei care, din această cauză, aceasta este de tip „TITIREZ”, ceea ce oferă imaginea unei structuri instabile, „ameţite” (precum un băutor „afumat” care, mergând pe stradă, se roteşte mereu, în plus şi înclinat într-o parte...).

Dincolo de „parfumul” şi ineditul oferit de apariţia Anotimpurilor, acest fenomen a afectat profund mişcarea Pământului – care, acum, prin Ascensiunea în Dimensiunile superioare, se doreşte corectarea cât mai amplă şi eficientă a acestui (d)efect (secundar)...

...Care, pare-se, s-ar fi produs la momentul exploziei „vecinei” noastre planetare („la două case mai încolo”), respectiv MALDEK (sau THRAIA sau PHAETON sau STEAUA ALBĂ, după cum o ştiţi fiecare), altă minunată planetă (telurică), solidă, care se situa pe orbita unde, în prezent, există Centura de Asteroizi, între Marte şi Jupiter (şi care este substituită în prezent, probabil, de către unul dintre foştii sateliţi ai acesteia, Planetoidul CERES – cunoscut ca fiind cel mai mare obiect ceresc din Centura de Asteroizi)...

...Şi care ar fi explodat, pur şi simplu, în bucăţi, acum aproximativ 3,2 milioane de ani echivalenţi tereştri !


(De fapt, situaţia a fost şi mai complexă : „clătinarea” Axei Pământului a fost produsă, în cea mai mare parte, cu ocazia acelui Eveniment terifiant pentru această Galaxie, cu efectele cele mai dramatice asupra Pământului, aflat cel mai aproape de Maldek în momentul exploziei – în timp ce Marte cea „norocoasă”, deşi cu orbita mai apropiată de Maldek, era situată mai departe, în acel moment...
  
...Şi care a solicitat o uriaşă intervenţie inginerească extra-terestră, prin stabilizarea mişcării Lunii şi poziţionarea sa în forma actuală, atât de uimitor de precisă : privită de de Pământ, în orice moment aceasta are exact diametrul Soarelui – o „co-incidenţă” extra-ordinară pentru distanţele astronomice existente în univers şi care ne arată caracterul artificial al prezenţei şi mişcării acesteia... şi care Lună, apropos, ar fi fost, iniţial, acum vreo 1 miliard de ani, un satelit dintre mulţii sateliţi naturali ai lui Jupiter.
  
În plus, o amplificare a acestei „clătinări de titirez” s-a produs, apoi, acum 1,3 milioane de ani, în urma Războiului atomic de pe Marte, care a dus la distrugerea Suprafeţei şi a Atmosferei acesteia, dar şi cu repercursiuni asupra Pământului, prin accentuarea clătinării Axei planetare – deşi efectele produse atunci au fost mai puţin intense decât cele generate acum 3,2 milioane de ani, prin explozia lui Maldek.)


Aşadar : avem o Planetă cu Axa Fizică înclinată şi clătinându-se constant, datorită unor cataclisme cosmice petrecute cu milioane de ani în urmă... care, acum, în acest Moment unic în evoluţia Ei, începe să îşi re-îndrepte AXA sa Fizică („Coloana sa Vertebrală”), în raport cu Planul Orbitei Sistemului Solar – Proces care este în plină evoluţie (o „recuperare” de aprox. 0,7 grade !) şi care va continua, pe parcursul următoarelor decade, şi care, pare-se, ar avea ca rezultat creşterea temperaturilor şi a căldurii (luminozităţii) Soarelui către zonele temperate, deci şi către cea în care  ne situăm noi, cei din Zona Românească !




Însă, tot acest tablou conturat are rostul de a oferi o imagine cât mai clară pentru a înţelege faptul că acest Proces (de refacere a poziţiei Axei Fizice a Planetei) nu este unul brusc, radical şi dramatic, cu efecte secundare pe măsură, ci unul gradual, în care schimbările asupra climei terestre, deşi tot mai palpabile şi evidente, nu sunt totuşi atât de „zguduitoare” pe cât sunt de creionate de către un Cobra şi alţi „ezoterişti ştiinţifici” care, iată vin cu acele poveşti alarmante...

Apropos, dacă ar fi fost ceva important de punctat, în articolul lui Cobra, citit de atâţia umani de pe întregul glob, poate că era mult mai eficient şi înţelept dacă atenţiona cu privire la probabila creştere (treptată, NU peste noapte) a nivelelor Oceanului Planetar, cu aproximativ 6 metri, în doar câţiva ani !

Da, acest aspect este important şi destul de „inconfortabil” – mai ales pentru riveranii de pe ţărmurile oceanelor şi mărilor planetare – şi ar merita punctat, printr-o abordare cât mai ştiinţifică (şi meta-fizică) cât mai realistă, fără exagerări şi „fumigene panicarde” (a la Fulford, de exemplu), aşa cum este expusă această imagine a presupusului Val Tsunami generat de modificarea Axei Planetare, corelată cu Valul Plasmatic Solar venit din Soarele nostru (care ar deveni o „micro-novă” sau „Stea T-Tauri”)... fenomene ce ar urma să se petreacă la scurt timp după Momentul Evenimentului.

Acest aspect mi se pare esenţial de subliniat, pentru că a veni cu asemenea afirmaţii cu adevărat „apocaliptice”, sugerează o anumită atitudine, care poate că nu este cea mai înţeleaptă şi veridică...

Dacă ar fi vorbit de acest Moment ca fiind corelat cu cel al Evenimentului, poate că ar fi fost de cercetat unele elemente „apocaliptice” din dezastrele enumerate de Cobra... însă, ca un fenomen post-Eveniment, se pare că este dificil de explicat acest posibil dezastru – cel puţin din două considerente.

Din abordarea ştiinţifică, strict metafizică, se pare că Valul Plasmatic Solar este, după cum am tot repetat, corelat cu acel Moment al Evenimentului, declanşat de UNDA COSMICĂ transmisă din MARELE SOARE CENTRAL al Universului (de la Dumnezeul acestui Univers, Creatorul Tată-Mamă al acestuia – după cum am mai precizat) şi care ajunge, „din Centru în Centru”, în mod succesiv (de la Centrele Extra-GalacticeGăuri Negre ale unor Sori Centrali), prin diferiţi Sori din Galaxia noastră, până la Soarele nostru


Ei bine, ACELA pare a fi MOMENTUL ce va declanşa VALUL PLASMATIC SOLAR gigantic, ce va depăşi, ca intensitate, inclusiv evenimentele de acum 13.000 şi 26.000 de ani, de la precedentele Momente-Cheie ale Ciclului Precesional.

De aceea, dacă în 2012 (la încheierea precedentului Ciclu Precesional de 25.920 de ani), la Primul Portal al Ascensiunii, expus de Fondatori, nu au fost astfel de Momente dramatice (deşi au fost postulate în atâtea „Profeţii” Biblice, Nostradamice, Cayce-ne, a la Baba Vanga şi ale multor altora)... şi dacă la Momentul Evenimentului vor fi iarăşi elemente tensionante (pentru cei nepregătiţi), dar NU dramatic-apocaliptice, atunci de ce „la câţiva ani după Eveniment” să apară acest Dezastru Planetar ?

Personal, m-am dus cu gândul la Al Treilea Portal al Ascensiunii, reprezentat de trecerea Planetoidului NIBIRU (Neiberau, pentru cine ştie să citească...) prin Sistemul Solar, în preajma anului 2030 (în luna Ianuarie, spuneau cândva Fondatorii) – în timp ce Al Doilea Portal al Ascensiunii a fost un mare „fâs”, căci suportul fizic al evenimentelor care ar fi trebuit să se producă atunci (Cometa Annanhutak) a fost distrusă (ruptă în bucăţi) înainte de a ajunge în preajma Pământului şi de a-i produce fluctuaţiile electro-magnetice, declanşatoare ale celui de-al Doilea Val al Ascensiunii, în Mai 2017...


Şi atunci, unii ar putea spune că tocmai această trecere a lui Nibiru pe lângă planeta noastră şi Soarele nostru ar putea duce la această gigantică fluctuaţie în funcţionarea magnetismului solar, care să genereze acel Val Plasmatic dramatic.

Însă, din toate aceste imagini, pe care nu doresc a le mai detalia aici, în această PoVeste, ci în cea a Evenimentului (acea Parte a doua cu care v-am mai „ameninţat”), Concluzia este că, la sosirea lui Nibiru (care apropos, pare-se că va fi mai repede decât estimarea iniţială a Fondatorilor, despărţindu-ne deja doar puţini ani până la acel zgâlţâitor moment – din punct de vedere electro-magnetic), energiile implicate vor poduceputernice fluctuaţii electro-magnetice în câmpul Pământului”, însă NU par a genera acel haos al Valului Tsunami.

De fapt, cel de-al doilea argument este şi cel mai rezonabil – explicând, astfel, de ce noi „nu am văzut” (prin aceleaşi „metode specifice”) un astfel de Moment Apocaliptic : LUMINA pe Planetă este suficient de mare şi Trecerea către NOUA CONŞTIINŢĂ de tip 5D este suficient de avansată pentru a NU mai fi necesare astfel de RESETĂRI PLANETARE, cum ar fi acest Val Tsunami – şi care fac, după cum am precizat de numeroase ori, inutile şi DEPĂŞITE celebrele „Profeţii” pe care, încă, mulţi le mai cercetează şi citează.

De aceea, aceste fluctuaţii în magneto-sfera solară şi terestră reprezintă doar PREGĂTIRILE pentru Momentul Evenimentului şi adaptările Planetei noastre şi ale Soarelui la creşterile de frecvenţe şi în conştiinţă ale tuturor formelor de Viaţă din Sistemul nostru Solar, determinate de trecerea acestui Sistem (Solar) prin CENTURA FOTONICĂ.

Simplu şi cât mai evident...




Aşadar, la final, după aceste câteva (deja îndelungate) nuanţări pe marginea articolului lui Cobra, sperăm că aţi înţeles elementele esenţiale expuse în aceste două părţi ale PoVeştii noastre, referitoare la comentariile lui Cobra legate de acest Moment al Meditaţiei Planetare (din 21-22 Ianuarie 2019) – care, într-adevăr, pare că a reprezentat un Moment deosebit şi un Punct de Reper în Creşterea noastră, a Umanităţii, ca Întreg !

Cât despre „ce-o să fie şi-o să fie” (vorba lui Constantin Tănase, comediantul inter-belic), rămâne „să mai vedem”, într-o stare de „receptivitate prudentă”, în care este foarte important să fim cât mai atenţi (a se citi „conştienţi”), pentru a nu deveni promotori şi puternici susţinători ale unor „Profeţii auto-realizate” – cele care s-au „împlinit” tocmai prin susţinerea energetică de către cei care au crezut, cu toată Puterea Fricii lor, în acele fenomene „profeţite” de unul sau de altul.

(Apropos de acest ultim aspect : poate că puţini dintre voi ştiţi de un alt moment de „frică mediumnică” – că nici nu ştiu cum să o exprim altfel – legată de zisele „profeţii” ale unor „foarte competenţi mediumi” din Zona Românească, care şi-ar fi demonstrat „capacităţile paranormale”, inclusiv în mod public, la TV, prin demonstraţii de „mare clasă”, şi care au început, ca la un semn, să vorbească de un „Mare Cutremur” care urma să se producă în România la finalul anului trecut, în preajma Crăciunului... şi de care deja începuseră să se teamă cei care veniseră în contact cu asemenea informaţii – însă, iată nu suficient de tare încât să încline balanţa în Sensul declanşării acestuia... aceştia fiind, astfel, părtaşi in-conştienţi la Jocul forţelor întunecate, de a provoca cât mai multă suferinţă şi durere în Planul fizic, în aceste Vremuri în care Atenţia fiecăruia ar trebui îndreptată către Evoluţia personală şi cea planetară, şi nu către impusa supravieţuire primară...)


Aşadar, pentru a nu mai lungi şi mai mult această parte, haideţi acum să ne bucurăm de rezultatul cel mai important al acestei Meditaţii, iar noi să ne vedem de cel mai important Proiect al fiecăruia : Ascensiunea în Conştiinţă prin creşterea Nivelului (Coeficientului) de Conştiinţă, cu rezultat direct în EXPANSIUNEA DE CONŞTIINŢĂ a fiecăruia dintre noi – ca fiind elementul definitoriu al Prezenţei şi Fiinţării noastre, atât în acest Univers, în general, cât mai ales, acum, pe această minunată Planetă AlbAstră !

Cu aceeaşi Simplă BUCURIE şi Candidă SPERANŢĂ,



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu