marți, 1 decembrie 2020

RON PAUL : Două Studii Ştiinţifice despre Purtarea Măştilor şi Asimptomaticii cu Test Pozitiv (23 noiembrie 2020).

  

RON PAUL


Două Studii Ştiinţifice

despre

Purtarea Măştilor

şi

Asimptomaticii

cu Test Pozitiv

 

23 noiembrie 2020

 

 


 Nota MarYan :

Dacă tot am re-iniţializat activitatea pe blog, printr-un articol aflat în legătură directă cu subiectul cel mai fierbinte al momentului şi de pe întregul mapamond (cel al „Covid”-ului)...

...Atunci haideţi să continuăm PoVestea noastră pornită în această nouă Categorie-Subiect, cu un alt articol interesant, care dincolo de aspectul „echilibrat” al prezentării sale, ceea ce contează cel mai mult este elementul de credibilitate al autorului articolului : RON PAUL, fost candidat de vreo trei ori la alegerile prezidenţiale din SUA (în 1988, 2008 şi 2012).

Acesta este încă destul de cunoscut pentru modul non-conformist cu care a abordat campaniile electorale din acele timpuri nu prea îndepărtate, aspect pe care îl regăsim şi în acest articol al său bazat pe două studii de cercetare medicală din Occident (în privinţa aspectelor legate de celebrul Covid şi pandemia sa ne-bună) care, după cum chiar Ron afirmă, „contestă ceea ce mass-media a stabilit cu o înțelegere convențională despre boală”...

Astfel, în acest articol nu informaţiile oferite şi transmise sunt de primă mână (deşi nici acestea nu sunt chiar „banale”), ci în primul rând credibilitatea acestora, oferită printr-o „personalitate politică”, una care se bazează pe studii de cercetare „ştiinţifică” şi care nu poate fi încadrat în „tagma negaţioniştilor” (care pare a fi văzută precum „ilegaliştii comunişti” din perioada interbelică...).

De aceea am ales să postăm acest articol, ca cei care au în preajma lor persoane dragi bine îndoctrinate în privinţa „dogmelor covid” care au umplut ţara şi întregul glob (inclusiv în privinţa măştii şi a asimptomaticilor Covid), să poată transmite informaţiile „alternative” prin suporturi cât mai cu putinţă „credibile” în ochii celor care au ales, încă, să nu vadă...

Aşadar, iată materialul, la fel de concis expus ca şi în articolul anterior :

 

 

În CoronaVirus,

NU trebuie să permitem politicii

să dicteze științei

  



În ultimele două săptămâni, au fost publicate două studii importante care ar putea crește dramatic înțelegerea noastră asupra bolii Covid-19. Adăugarea la știința modului în care înțelegem și tratăm această boală este ceva ce ar trebui să fie binevenit, deoarece înțelegerea corectă poate salva vieți.

 Deoarece rezultatele acestor două studii contestă ceea ce mass-media a stabilit cu o înțelegere convențională despre boală, singura problemă este că sunt ignorate și, în cel mai rău caz,  denaturate realitățile.

În opinia mea, aceasta este o supunere periculoasă și prostească a științei în fața politicului și asta poate sfârși prin a provoca multe alte decese inutile.

 

1. În primul rând este studiul danez asupra utilizării măștilor, care a fost finalizat în urmă cu câteva luni, dar a fost publicat abia recent doar într-un jurnal de interes pentru colegi.

În studiu, s-au luat două grupuri de oameni : primului grup i s-a cerut să poarte mască în conformitate cu indicațiile sanitare de utilizare, iar cel de al doilea grup nu a purtat mască.

Studiul a constatat că coronavirusul s-a răspândit în marja statistică de eroare în fiecare grup. Cu alte cuvinte, purtarea măștii a făcut puțin sau nimic pentru a controla răspândirea virusului.

Întrucât purtarea măștilor este încă obligatorie în toată țara (SUA) și pe glob, acest studiu ar trebui considerat ca o importantă dovadă a inutilității purtării măștii, sau măcar ar trebui așteptate rezultatele unor re-verificări.

Cu toate acestea, nu numai că în majoritate oficialitățile și mass-media au ignorat concluziile acestui studiu, atunci când s-a făcut referire la el, studiul a fost denigrat sau ironizat.

De exemplu, Los Angeles Times a publicat un articol cu ​​titlul „Purtarea măștii pe față nu a oprit răspândirea corona-virusului, dar este nevoie să o purtăm în continuare”.

 


2. Un nou studiu solid și amplu realizat în Wuhan, China și publicat în respectata revistă științifică NATURE, concluzionează că persoanele asimptomatice care au dat test pozitiv pentru Covid-19 nu transmit infecția altora.

Având în vedere că teoria care susține că purtarea măștii și izolarea asimptoticilor pozitivi ar ajuta la scăderea numărului celor infectați, se dovedește (conform acestui studiu) ne-adevărată !, ar fi cazul ca studiul să stimuleze căutarea altor modalități de oprire a răspândirii virusului, nu să inhibe cercetarea, prin „liniștirea” că cele două modalități ar fi eficiente.   

Adică, ar trebui să se inițieze studii suplimentare, de anvergură, pentru a confirma sau a infirma studiul de la Wuhan.

Știm, pe baza informațiilor din surse larg acceptate precum CDC și Organizația Mondială a Sănătății, că blocările (izolările) pot avea un efect negativ foarte grav asupra societății.

Pe 14 iulie 2020, directorul CDC, Robert Redfield, a declarat la un seminar că izolările cauzează mai multe decese decât Covid.

Deci, dacă există o modalitate de a lupta în continuare împotriva Covid și de a-i proteja pe cei mai expuși riscului, reducând în același timp drastic decesele cauzate de blocaje, nu merită să se acorde atenția cuvenită acestui studiu ? Nu merită să se facă măcar unele cercetări suplimentare?

Ei bine, grupul pro-mască și mass-media care-l deservește nu vor să cedeze.

Ei și-au stabilit narațiunea și nu au de gând să renunțe la propria lor teorie.

Ei spunstudiile care susțin inutilitatea măștii și izolării sunt periculoase, dar nu le combat argumentat...

Este nevoie de o abordare științifică a problemei covid.

Din păcate, „încrederea în știință” a ajuns să însemne „încrederea în narațiunea pe care oficialitățile o susțin”.

Acesta este un mod foarte periculos de gândire și se poate dovedi mortal.

 

http://ronpaulinstitute.org

 

SURSA : http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2020/november/23/on-coronavirus-we-must-not-allow-politics-to-dictate-science/?mc_cid=d9ca638bb6&mc_eid=b04e19592b

prin

https://spirituletern.blogspot.com/2020/11/in-coronavirus-nu-trebuie-sa-permitem.html



5 comentarii:

  1. Legătura dintre calitatea hranei şi abducțiile oamenilor Pămîntului de suprafață

    "Și, de asemenea, acesta este un alt caz în care două lucruri contradictorii sunt adevărate. La un nivel personal nu se află în lumea voastră, și totuși, pe altul, vă place sau nu și nu puteți fi orbi la acest fapt oribil care se întâmplă cu zeci de mii de oameni din întreaga lume. Copiii dispar în milioane în fiecare an în întreaga lume. Și unul dintre principalele motive pentru care acești copii sunt luați și nu alții este pentru că consumă carne.

    Gosia: Acest lucru mă aduce la următoarea întrebare pe care urma să o pun. De ce ne împărtășiți aceste informații dacă aducerea la cunoștința noastră ar putea să le facă mai reale?

    Swaruu: Pentru că singura modalitate de a opri toate acestea este că tu spui nu la toate acestea ca colectiv. Chiar și la nivel personal, nu-ți este mai mult decât suficient. Scopul meu principal cu toate informațiile mele este de a împuternici oamenii. Se pot simți confortabil spunând că acele lucruri nu sunt în lumea lor și nu sunt, dar că, de asemenea, este un mod de struț de a parcurge realitatea. Nu puteți fi toți dragoste și lumină așa cum cred ei că suntem noi Pleiadienii. Avem arme și săbii.

    Trebuie să învățați cu toții să fiți spirituali și să gestionați realitatea cu înțelepciune, dar trebuie să învățați și când și cum să mușcați. Dar oamenii nu pot face nimic dacă nu cunosc faptele, fapte de o importanță incredibilă precum nu mănâncă animale. Ei cred că a mânca o friptură este suficient de inocent. Nu este! Te condamnă să fii o friptură. Oamenii trebuie să știe acest gen de lucruri!"

    Biologie 2,Swarru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Master Li Hongzhi on aliens:
    TIME: Why does chaos reign now?
    Li: Of course there is not just one reason. The biggest cause of society's change today is that people no longer believe in orthodox religion. They go to church, but they no longer believe in God. They feel free to do anything. The second reason is that since the beginning of this century, aliens have begun to invade the human mind and its ideology and culture.
    TIME: Where do they come from?
    Li: The aliens come from other planets. The names that I use for these planets are different . Some are from dimensions that human beings have not yet discovered. The key is how they have corrupted mankind. Everyone knows that from the beginning until now, there has never been a development of culture like today. Although it has been several thousand years, it has never been like now. The aliens have introduced modern machinery like computers and airplanes. They started by teaching mankind about modern science, so people believe more and more science, and spiritually, they are controlled. Everyone thinks that scientists invent on their own when in fact their inspiration is manipulated by the aliens. In terms of culture and spirit, they already control man. Mankind cannot live without science. The ultimate purpose is to replace humans. If cloning human beings succeeds, the aliens can officially replace humans. Why does a corpse lie dead, even though it is the same as a living body? The difference is the soul, which is the life of the body. If people reproduce a human person, the gods in heaven will not give its body a human soul. The aliens will take that opportunity to replace the human soul and by doing so they will enter earth and become earthlings. When such people grow up, they will help replace humans with aliens. They will produce more and more clones. There will no longer be humans reproduced by humans. They will act like humans, but they will introduce legislation to stop human reproduction.
    ...
    TIME: What are the aliens after?
    Li: The aliens use many methods to keep people from freeing themselves from manipulation. They make earthlings have wars and conflicts, and develop weapons using science, which makes mankind more dependent on advanced science and technology. In this way, the aliens will be able to introduce their stuff and make the preparations for replacing human beings. The military industry leads other industries such as computers and electronics.
    TIME: But what is the alien purpose?
    Li: The human body is the most perfect in the universe. It is the most perfect form. The aliens want the human body.

    TIME: How do you see the future?
    Li: Future human society is quite terrifying. If aliens are not to replace human beings, society will destroy itself on its own. Industry is creating invisible air pollution. The microparticles in the air harm human beings. The abnormality in the climate today is caused by that [pollution], and it cannot be remedied by humans alone. The drinking water is polluted. No matter how we try to purify it, it cannot return to its original purity. Modern science cannot determine the extent of the damage. The food we eat is the product of fertilized soil. The meat we eat is affected. I can foresee a future when human limbs become deformed, the body's joints won't move and internal organs will become dysfunctional. Modern science hasn't realized this yet.
    ...
    I am not against the public knowing, but I am teaching practitioners. Even though the public knows, it cannot do anything about it. People can't free themselves from science and from their concepts. I am not against science. I am only telling mankind the truth. I drive a car. I also live in the environment. Don't believe that I am against science. But I know that modern science is destroying mankind. Aliens have already constructed a layer of cells in human beings. The development of computers dictates this layer of body cells to control human culture and spirituality and in the end to replace human beings.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.nbcnews.com/news/weird-news/former-israeli-space-security-chief-says-extraterrestrials-exist-trump-knows-n1250333

    Former Israeli space security chief says extraterrestrials exist, and Trump knows about it
    A "galactic federation" has been waiting for humans to "reach a stage where we will understand... what space and spaceships are," Haim Eshed said.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://evz.ro/israel-seful-programului-de-securitate-spatiala-sua-colaboreaza-cu-extraterestrii.html

      Ștergere
  4. SUPER !

    https://www.facebook.com/stoiapaulovidiu/videos/405651347100384/


    https://www.facebook.com/100008013125986/posts/2845000379110372/?sfnsn=mo

    RăspundețiȘtergere