luni, 20 martie 2023

MarYan : Perioadă Intens(iv)ă, cu Echinocţiul de Primăvară (luni, 20 martie 2023, ora 23.24 , a României), Lună Nouă în Berbec (21 martie 2023, ora 19.23 , a României) şi Intrarea lui Pluto în Vărsător (23 martie 2023, ora 14.24 , a României).

 

MarYan

Perioadă Intens(iv)ă,

 cu

Echinocţiul de Primăvară

(luni, 20 martie 2023, ora 23.24 , a României),

 Lună Nouă în Berbec

(21 martie 2023, ora 19.23 , a României)

 şi

 Intrarea lui Pluto în Vărsător

(23 martie 2023, ora 14.24 , a României)

 


 

Aş putea spune că, abia pornit, acest articol ar putea fi deja încheiat, căci încă din titlu aflaţi elementele fundamentale ale Subiectului Zilei din CuVântul/PoVestea Zilei...

...Fiind vorba despre o perioadă astronomică şi astrologică foarte „încărcată“ în aceste trei-patru zile : Echinocţiul de Primăvară de azi, urmat mâine, în mai puţin de 24 de ore, de Luna Nouă în Berbec, iar peste încă două zile, de intrarea „oficială“ a lui Pluto în Vărsător !

Iată şi informaţii mai detaliate pe marginea acestor subiecte...

...Legate de ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ (de azi, luni 20 martie 2023, ora 23.24 a României) :

- un material mai vechi de pe blog despre Echinocţiul de Primăvară din 2016, în care vin cu detaliile cele mai relevante (şi care sunt valabile în fiecare an) referitoare la acest subiect, şi

- „Astrologie Intuitivă : Echinocţiul din Martie şi Începutul Anului Nou Astrologic“ de Tanaaz.

 


Referitor la Mesajul principal al lui Tanaaz pentru Echinocţiul de Primăvară 2023, iată ce ne transmite aceasta, printre altele, într-un scurt extras :

„Pentru Echinocţiul din 2023, avem zero planete majore în mişcare retrogradă.

Aceasta înseamnă că avem o energie puternică, de avansare, pentru a finaliza lucrurile şi pentru a face progrese.“

„Chiar înainte de vârful Echinocţiuluipe 17 martie 2023, Marte, conducătorul Berbecului şi planeta asociată cu acţiunea, motivaţia şi realizarea lucrurilor, părăseşte faza de umbră post-retrogradă, trimițând o explozie de energie în Cerul nostru Cosmic.“

„Pentru a îmbrățișa toate aceste energii, foloseşte Echinocţiul de Martie pentru a absorbi Energiile Echilibrului.

Folosește această energie pentru a te întoarce la o stare de Punct Zero în care eşti constant, Sigur şi Întreg în Ceea Ce Eşti.

Folosește energiile Echinocțiului din Martie pentru a aduce echilibru în rutina ta, în dieta ta şi în felul tău de a fi.“

„Recunoaște unde sunt dezechilibrate lucrurile și acţionează pentru a aduce linişte şi armonie în acele zone.

Petrece timp în Natură absorbind razele armonizate ale reţelei energetice și recunoaște că noi oportunități sunt posibile.

Creează Intenţii, vizualizează ceea ce doreşti să Atragi și rămâi Deschis(ă).“

 


Însă, cel mai relevant pentru mine, rămâne Mesajul transmis de Adama din Telos, pe care îl revăd de fiecare dată cu aceeaşi bucurie, reamintindu-mi de Bucuria celor din AGARTHA ce sărbătoresc această perioadă exact aşa cum şi noi, pământenii, sărbătorim Anul Nou şi, în general, Sărbătorile de iarnă.

(Iată că şi în locaţiile subterane ale unor civilizaţii „avansate“ de tip 5-6D, precum cele din Agartha, trăiesc Fiinţe ce au activat uneori intens(iv) Copilul interior care se bucură la fel ca Pământenii, de un astfel de Moment de Sărbătoare, cu Daruri ce sunt împărtăşite cu drag celor dragi...)

 


Al doilea Moment interesant al Perioadei este cel reprezentat de LUNA NOUĂ de mâine, marţi 21 martie 2023, la ora 19.23 a României...

...Care, ca de „obicei“, este bine conturată pe acelaşi site de astrologie de care am mai vorbit, Adriana-Astro (Adriana Tudosa) : „Eu sunt harul lui Dumnezeu“ :

„Această Lună Nouă în Berbec este suficient de puternică pentru a ne scoate din orice situaţie care ne limitează.

Focul acestei lunaţii vorbeşte despre pasiune, curaj, mişcarea înainte, înlăturarea temerilor. Aduce oportunităţi de a începe din nou, de a încerca lucruri noi şi de a face alegeri diferite.

Lucrurile se mişcă, scânteia (berbecul-foc) trimisă de sus poate fi un sprijin important pentru noi acţiuni, pentru alegeri îndrăzneţe care să deblocheze situaţiile grele de viaţă.

Este timpul să ne eliberăm de vechile identităţi şi să evoluăm în Lumina Scânteii Divine din noi.

începem din nou, să mergem mai departe...“

 


Dar şi Tanaaz vorbeşte de această Lună Nouă (chiar dacă subiectul articolului amintit mai sus este legat de Echinocţiul Vernal al acestui an) :

Luna Nouă în Berbec este, de obicei, una dintre cele mai bune ale anului pentru stabilirea intenţiilor şi plantarea seminţelor pentru viitorul nostru, iar anul acesta, avem două Luni Noi în Berbec, aceasta pe 21 Martie și alta pe 19 Aprilie 2023, care este însoţită de o Eclipsă de Soare foarte puternică.

Luna Nouă în Berbec din luna Martie 2023 va deschide calea pentru energiile Eclipsei care se vor desfăşura luna viitoare.

Ne va ajuta să ne pregătim pentru Noul Capitol care este destinat să se desfășoare.

Ne va reîncărca şi ne va reînnoi din interior spre exterior, așa că suntem pregătiţi să mergem pe această Nouă Cale care se deschide.“

Iar la finalul articolului, Tanaaz conchidea, ca o concluzie-sinteză a acestor două importante Momente :

„Luna care urmează este plină de Noi Începuturi, iar Echinocţiul din Martie este Punctul de Vârf.“

 


Şi, ca totul să fie cât mai interesant, iată că peste 2 zile, mai exact joi, pe 23 martie 2023 la ora 14.24 a României, are loc încă un moment astrologic foarte important, văzut de aceeaşi Adriana Tudosa ca fiind o veritabilă „bombă“ a întregului an astrologic 2023 : intrarea exactă a lui PLUTO în (Constelaţia) Vărsător(ului) !

Ce ar fi de poVestit despre acest Moment ?

Iată aceeaşi perspectivă (viziune) a Adrianei-Astro :

„Pluto este un Transformator.

Pluto dezvăluie ceea ce trebuie reînnoit – la nivel personal şi social.

Dacă ceva este putrezit, Pluto îl va elimina, pentru a lăsa spaţiu pentru o creştere sănătoasă. Ori de câte ori Pluto schimbă semnele, îi place să prefigureze ceea ce va urma în următorii 20 de ani, oferindu-ne o pre-vizualizare de câteva luni a ceea ce urmează.“

„Pluto este ca o bombă atomică.

Distrugerea, durerea sunt armele acestei energii, dar după devastare vine şi şansa unei vieţi noi, purificate de trecut.

Pluto ne dă putere dar nu într-un mod gratuit, magazinul lui oferă valori profunde ce au taxe imense. Treaba lui Pluto este să ne dezbrace de tot ceea ce este fals şi ireal.

Principiul lui Pluto este esenţial : fără moarte nu poate exista viaţă, fără viaţă nu există moarte.“

„Pluto în Vărsător va expune ceea ce este putred (Pluto) în societatea noastră (Vărsător), astfel încât să putem construi o structură şi o infra-structură mai bune pentru toată lumea.

Pluto în Vărsător va expune iniţial ceea ce nu mai funcţionează în societatea noastră, pentru că aşa funcţionează Pluto : purifică ceea ce este toxic şi nu mai este necesar.

Cum Vărsătorul este un Semn de Aer, un semn mental, este «purtătorul de apă» al Umanităţii, scopul lui Pluto în Vărsător este de a aduce noi concepte privind evoluţia omenirii, libertatea, gândirea, relaţiile umane corecte, nevoia de a servi şi de a ajuta, organizarea şi implicarea socială, partidele şi alianţele politice, rolul tehnologiei în viaţa noastră, fraternitatea, călătoriile şi  explorarea spaţiului, internetul, astrologia, politica, justiţia socială.“

 


Cu speranţa că informaţiile specifice şi tematice oferite prin aceste persoane competente în acest domeniu (astro-nomic/astro-logic) vă sunt cu adevărat utile...

...Voi încheia această (po)Vestire (a unui Moment-Perioadă cu adevărat deosebit/ă) prin câteva extrase din articolul-mesaj (channell) al unei fiinţe la fel de interesantă ca cele expuse până acum, care îşi zice Aluna Joy Yaxk'in (Teme care urmează pentru acest Echinocţiu TransFormator [din] Martie 2023“) şi care ar avea legătură directă cu această perioadă, expuse din perspectivă metafizică, la nivele reale, cauzale :

„Pe măsură ce Echinocţiul (de Primăvară 2023) se apropie, iar ceea eu simt este că este un punct de inversare pentru omenire în conştiinţă, frecvenţă, realitate, etc., m-am gândit să fac o listă cu teme pe care le-am urmărit, prin care am putea fi transformaţi în perioada dintre acum, Echinocţiu şi până în aprilie 2023.

Asta va afecta omenirea până la sfârşitul anului și pe parcursul primei jumătăţi a lui 2024.

Martie şi Aprilie 2023 ne vor oferi schimbări foarte mari la nivele de care până acum nici nu ştiam că există.“

„În săptămâna de dinaintea Echinocţiului şi în săptămâna de după Echinocţiu, văd că va exista o frumoasă ridicare a energiei.

Greutatea tuturor procesărilor şi transformărilor din ultimele luni va scădea încetul cu încetul, într-un crescendo energetic.

Ne va duce la următoarea frecvenţă mai puţin densă.

Vom începe să ne simţim mai clari, mai puternici, mai încrezători, mai împământaţi.

Uriaşa transformare din 2022 a fost o muncă dură şi grea.“

„Dar până când ajungem la aceste energii frumoase şi echilibrate ale Echinocţiului, cea mai importantă sarcină, care se află în fruntea listei, este să ajungem cu SURFUL în CENTRU.

Să fim calmul din furtună.

Nu vă implicați în polarități.

Fiți confortabili cu nesiguranţa, pentru că adevărul se va schimba de multe ori ca nisipurile mişcătoare sub tălpile noastre până când aterizăm în acest nou ciclu de timp.“

 


„Vom vedea mai multe fluctuaţii ale timpului, fuzionări, suprapuneri şi îmbinări de Linii Temporale.

Va fi destul de interesant, ca să zicem așa, și mai degrabă derutant.

Vom primi o degustare puternică despre cum este să trăieşti multi-dimensional, sferic, simultan și vom învăța cum să ne ajustăm la confuzia trăitului într-o realitate multi-perspectivă până când ne adaptăm.“

Corupţia globală de la vârf va continua să se prăbuşească, să fie doborâtă și înlăturată. Nu există loc unde să se ascundă cei care au beneficiat de averea sau statutul lor care îi făcea imuni la consecințele acțiunilor lor de serviciu către sine.

Vom continua să ne mișcăm către o lume condusă de sisteme guvernamentale în care codul sau legea de bază este transparenţa, cinstea, impecabilitatea şi integritatea.

Aceasta va fi Piatra de Temelie a Noii Lumi, deoarece nu ne vom mai baza pe «figuri alese ale autorităţii» pentru că vom fi propria autoritate și ne vom conduce singuri prin adevăr şi integritate.“

„Concluzia este să ne dăm seama că Realitatea noastră actuală este o pânză goală ca noi să începem să creăm o nouă lume.

Staţi în inimă, rămâneţi neutri, asumaţi-vă responsabilitatea pentru toate acţiunile voastre, acționați din impecabilitate, onestitate şi integritate și, mai ales, menţineţi-vă echilibrul cu Mama Pământ.“

„Spre deosebire de vremurile din LEMURIA, în care am rămas conectaţi cu Corpul nostru de Lumină, sau vremurile din ATLANTIDA, în care eram ancoraţi în corpul nostru mental avansat, în această viaţă vom învăţa să le facem pe amândouă și, în plus, simultan şi cu o întorsătură unică care vine doar odată cu noile legi ale Naturii ancorate în acest Nou Ciclu.

Suntem Una cu Pământul, iar Pământul este disponibil să ne ajute să ne menţinem echilibrul printre toate aceste schimbări.“

 


La final, ne mai rămâne doar să respirăm adânc, oprindu-ne din „fugăreala zilei“, pentru a cerceta şi a ne cerceta cât mai profund în Adâncul Fiinţei care Suntem fiecare, pentru a face, încă odată, treaba pentru care am venit Aici şi Acum şi pentru care Existăm în acest Univers : CON-ŞTIENTIZAREA (de SINE) a CINE SUNTEM...

Chiar aşa : CINE SUNT(EM) ?

Haideţi, (vă) puteţi întreba la modul real, privindu-vă în oglindă, cu o autentică curiozitate (de Copil)...

...Şi Răspunsuri (interesante) vor începe să Curgă...

...Mai ales că această Perioadă îndeamnă şi susţine continuu acest Proces.

SUCCES ! Iar cea mai înaltă Bucurie să vă răs-feţe în această Perioadă şi în aceste Vremuri (Tulburi, pentru Noi Limpeziri) !

 

Cu acelaşi drag,

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Bună dimineaţa şi mulțumesc pentru darurile de Lumină! Aşa simt că sunt toate aceste informații!
    "Drum Drept şi Lumină!"
    (citat din Urania)
    🙏🏻☀️💝

    RăspundețiȘtergere