duminică, 6 octombrie 2024

MarYan – Vremuri Tulburi : 7. Războiul Spiritual al Forţelor Întunecate cu Forţele Luminii în UKRAINA – 7B : Creatorul Întunecat şi Poarta UKRAINA – 6 octombrie 2024.

MarYan

Vremuri Tulburi

 7. Războiul Spiritual

al

Forţelor Întunecate

cu

Forţele Luminii

în

UKRAINA

 7B :  Creatorul Întunecat

şi

Poarta UKRAINA

 – 6 octombrie 2024 –

 


(continuare din Partea 7A

Iată-ne ajunşi şi la ultimul articol din această saga, una care durează de exact doi ani şi jumătate...

...Adică din 10 martie 2022, odată cu lansarea primului episod, deja celebru pentru acest blog, cel cu „A venit Rusul şi (minune!) a plecat ViRusul !“.

Aşa cum am precizat şi în materialul anterior al acestei celei de-a şaptea părţi (7A : KHAZARIA vs TARTARIA de pe TERRA INFINITA“), aceasta este una mult mai puţin „convenţională“ decât celelalte părţi, cele care au fost mult mai dedicate politico-militaro-economico-financiar situaţiei din Ukraina, pe care le-am detaliat îndelung...

Pentru că situaţia globală devine tot mai dramatică – şi nu doar pentru riscul de război care tocmai a crescut, în aceste zile ! – ci pentru chestiunea cea mai teribilă pe care o propun Controlorii (Custozii) pentru pământeni în perioada imediat următoare, adică anul viitor, 2025 („Documente oficiale NASA confirmă planuri pentru un «Eveniment de Extincţie în Masă» în 2025!Official NASA documents confirm plans for «Mass Extinction Event» in 2025“)...

...Ei bine, pentru aceasta este nu doar util, ci chiar necesar să „turăm motoarele“ de Evoluţie şi Acţiune, acum, când situaţia devine tot mai ne-bună !

 

Pentru aceasta, în acest (ultim) articol voi expune câteva extrase din materiale (articole) ale unei interesante fiinţe care îşi spune „Tristar77“ pe blogul personal „Calea Aurie“ şi pe care am mai prezentat-o prin câteva scurte citate, în materiale anterioare, bazându-mă pe faptul că...

...Din cercetarea neconvenţională, a rezultat că această persoană (care exersează nu doar emisfera cerebrală/corticală dreaptă, intuitivă şi mediumnică, ci şi pe cea raţională, stângă, prin funcţia inginerească din cadrul Centralei Nucleare de la Cernavodă, dacă am reţinut bine) NU bate deloc câmpii, gradul de Adevăr Divin expus în informările sale fiind unul bun (optim), care merită a fi luate în seamă !

De aceea, dacă v-aţi aştepta din partea unei inginere nucleare doar la „informaţii ştiinţifice riguroase“, iată că veţi avea surprize, să le spunem interesante...

 


Iată o primă imagine conturată de către aceasta (Mihaela), exact în perioada aceea fierbinte din Februarie 2022, într-un articol publicat de aceasta pe blogul ei pe data de 25 februarie 2022, deci la doar trei zile după Momentul „invaziei lui Putin“ (ce comic sună!) din 22 februarie 2022, în articolul intitulat chiar aşa, „LUPUL CU BLANĂ DE OAIE“, din care voi reda câteva extrase mai jos :

„Mi-a apărut într-un moment total neaşteptat harta întregii planete. Cele două continente americane se vedeau negre în întregime.

Mai apoi, am văzut Africa, mi-am ridicat privirea în sus, şi am ajuns la Marea Neagră şi România noastră, iar când am privit şi mai deasupra, adică în Ucraina, am văzut o minunată formă Vesica Piscis, cu mai multe linii de contur negre, însoţită de porţi multiple hexagonale.

Era ceva ca în figura de mai jos :


Am întrebat ce este ceea ce văd. Mi s-a răspuns de Sus simplu : POARTA prin care creatorul absolut întunecat îşi face schimburile de androizi.

Tot ce pe Pământ, din rândurile lor, este transmutat de Fiii Luminii în variante cu programe care servesc lumina şi iubirea, este înlocuit la ceva vreme de clone ale lor, rele, încărcate cu aceleaşi programe implementate înainte de a se produce transmutarea.

Lucrul acesta se întâmplă de mai multă vreme încoace, din 2019 cel puţin, însă adevărul este că sunt doar vreo 5-6 zile de când pe mine mă tot macină întrebarea pe unde îşi face el aceste schimburi...

Iată că prin această viziune am primit răspunsul şi am înţeles că tot secretul este sub apele fluviului Nipru, în zona apropiată de Cernobîl, din Ucraina.

Acolo se pare că sunt bazele, subacvatice.

Fluviul Nipru izvorăşte din Podişul Valdai din Rusia, traversează Bielorusia, apoi Ucraina şi se varsă în Marea Neagră. Are 2.145 km lungime şi este al treilea din acest punct de vedere, din Europa, după Volga şi Dunărea.

Am întrebat dacă mai există o astfel de poartă pe Pământ. Mi s-a răspuns că momentan nu, dar se încearcă deschiderea altora, cel mai probabil pe teritoriul SUA.

Acum se pune întrebarea : «Ce ştie preşedintele rus şi noi nu ştim ?».

Eu cred sincer că există o mare probabilitate ca el să ştie tot ce am scris mai sus.

Acţiunile sale în aceste condiţii ar căpăta un cu totul alt sens. Nu zic că neapărat acesta ar fi motivul sau că ar fi singurul motiv.

Am făcut afirmaţia încă din articolul anterior că avem de a face cu o încrengătură care implică androizi.

În opinia mea, Ucraina colcăie de androizi. Iar aceştia şi-au făcut de ceva vreme încoace un plan de a pătrunde în Rusia, la modul fizic, tot aşa cum le-a ieşit şi pe la alte ţări.

Până să pătrundă ei pe teritoriul rusesc, aş zice că le-a luat-o Putin înainte.“

 


Bun, după această scurtă „introducere“ a lui „Tristar77“, în care se vede foarte clar cum Ukraina cu zona din lacul de la nord de Kiev este o Poartă uriaşă de pătrundere a entităţilor din zonele cele mai întunecate ale Universului (sau chiar ale Creaţiei, după cum se va putea vedea mai clar în materialele de detaliere ale lui Tristar)...

...Haideţi să vedem mai departe, în următorul material al acesteia, din 11 martie 2022, „SCENARII, despre cum Tristar vedea (chiar bine, pare-se) acel Moment – pe care şi noi l-am perceput a fi cel mai bun pentru umanitate în acel moment (după cum am mai spus, dacă nu se intervenea, evoluţia pământenilor ar fi fost afectată cu cel puţin 10 procente, pare-se, în acel moment !) :

„În momentul în care am privit imaginea, în interiorul meu s-a activat conştienţa a două filamente temporale posibile, pe care le vom trata pe fiecare în parte.

1.  Rusia nu întreprindea nicio acţiune în raport cu Ucraina.

În aceste condiţii s-ar putea întâmpla varianta «The Simpsons», cu bomba nucleară, iar data se vede foarte clar : 05.05.2022 :


O grăieşte şi imaginea Simpsonilor din desen. Rusul se vede îmbrăcat civil. Cel din Ucraina este echipat de război.

Asta ne arată foarte clar cine vrea de fapt războiul.

O anumită parte civilă, nu neapărat din Ucraina, mai ales că personajul e îmbrăcat în tricou cu mânecă scurtă, flutură şi ea steagul Ucrainei, în semn de susţinere. Rusul, aşa civil cum este, îl priveşte într-un anume fel pe cel din Ucraina, iar acela are ochii bulbucaţi, speriat de vederea rusului.

Nu am scris efectiv într-un articol, însă pe la rubrica de comentarii din blog am scris : sâmbătă, în data de 26.02.2022, pe la prânz, fără să vreau, au început a curge nişte imagini.

Am văzut o bază adânc de tot băgată în pământ, încât nu o poţi asocia niciunei ţări. Totuşi, dacă s-ar trage imaginar o verticală către centrul Pământului, trebuie să plecăm de la suprafaţa din Afganistan, ca să ajungem la acea bază.

Acolo, după imagini şi după simbolurile pe care Cerul le asocia acestora, era un loc de fabricat bombe nucleare.

Cum am ajuns să văd asta, s-a datorat faptului că în paralel vedeam un grup de pleiadieni şi arcturieni acţionând pe nişte elemente nucleare de acolo.

De fapt, acele prezenţe extraterestre m-au împins spre a închide ochii şi a mă determina să urmăresc acel film, din cauza unei energii de iubire pe care am început a o simţi aşa, deodată.

Eu, una, poate şi din cauza implicării mele preponderent în lucrările ce se desfăşoară majoritar prin lumi întunecate, nu am mai văzut arcturieni şi pleiadieni în astral de ani de zile.

Dacă tot am fost conectată la a vedea acea desfăşurare, am întrebat Cerul cine finanţează producţia de acolo. Săgeţile au arătat către Ucraina şi către SUA şi au apărut simboluri asociate care conduceau către cele două.

Trebuie să mă mai lămuresc de ce şi atunci, dar şi în altă conjunctură, a existat şi apariţia Turnului Eiffel din Franţa, pe negru.

Date fiind acestea toate, din păcate, ajungem iar la Inteligenţa Artificială...

Am pronunţat atât de mult cuvântul «Androizi» în ultimii ani, încât mi s-a făcut mie însămi o silă teribilă să îl mai spun.

Iată scenariul posibil : Androizii urmau să lovească Rusia cu bombe nucleare.

Să ne înţelegem bine : când spunem SUA şi Ucraina, nu ne referim la aceste două popoare în sine, ci la băieţii ăştia mecanici ce se flutură pe acolo.

Sunt şi o grămadă de indivizi cu suflete, dar purtători de implanturi sau, dacă nu, aflaţi în zone de şantaj.

Implantaţi se găsesc din plin şi pe la noi dar să nu uităm că aceştia sunt doar unii care fac ce li se comandă să facă. Atât şi nimic mai mult.

Tot la fel este şi cu cei şantajaţi. Au fost un pic neatenţi prin trecutul lor cu nişte treburi, iar acum, din această pricină, sunt coordonaţi cu sfori ca marionetele, căci dacă nu execută după cum vrea păpuşarul, ăla s-ar putea răzbuna rău de tot.

Aceştia sunt în incapacitatea de a mai acţiona de capul lor.

Există şi posibilitatea ca nu Rusia să fi fost vizată de bombă. Poate era Franţa sau altă ţară şi venea apoi propaganda şi spunea că au fost în spate ruşii.

Oricum ar fi fost, totul trebuia să conducă spre o acţiune a Rusiei într-un mod similar.

Mulţi au apărut prin internet, inclusiv pe la mine prin blog, la comentarii, cu afirmaţia că Putin a ameninţat cu arma nucleară. Aşa este când le iei pe tavă de-a gata şi nu ai minima înţelepciune să cercetezi ce a spus de fapt şi la ce făcea referinţă. El, probabil ştiind de pregătirea acestei acţiuni nucleare, a spus că a introdus în stare de alertă forţa militară nucleară rusă.

Un asemenea scenariu este un dezastru planetar şi nu numai, în care tot ce e viu ar suferi şi în mare parte s-ar îndrepta către moarte, mai puţin androizii.

Cum avem noi o vorbă, pe ei i-ar durea fix la bască de bombele noastre. Ei vor planeta, dacă se poate fără vreun om sau altă fiinţă vie pe ea, iar nişte nucleare ar reprezenta o soluţie bună şi rapidă.

2.  Rusia a întreprins acţiunea asupra Ucrainei.

Este evident că noi ne situăm momentan pe al doilea filament.

Vânzoleala creată de acţiunea Rusiei a cerut reconfigurarea planurilor părţii androidice, deoarece multe instrumente ce le-ar fi putut avea la îndemână aceştia sunt acum distruse.

Un nou plan mi-a apărut în viziuni chiar alaltăieri seară.

Există o mare posibilitate să auzim că Republica Moldova va fi atacată de Rusia, însă vă spun sigur că nu Rusia ar fi în spatele acestei acţiuni.

Se înţelege că, odată ce am aflat de asta şi de aceea o şi scriu, vom face mulţi tot ce putem astfel încât un plan de acest gen să nu poată fi pus în aplicare.

Repet încă odată : acesta nu este plan făcut de oameni şi nici măcar de hibrizi sau alte civilizaţii. Este planul maşinilor cu atragerea în cursă a tuturor cipaţilor cărora li se pare în mod natural că aşa este corect să fie.

Cică aşa «gândesc» ei...

Planul acesta se leagă cumva şi de faptul că este foarte aproape, de ordinul zilelor, o oportunitate cosmică a creatorului absolut întunecat de a deschide nişte porţi suplimentare de acces pe Pământ.

Am mai scris despre acest risc.

Privind un pic în viitor, am văzut, prin aceste porţi, o invazie de androizi mercenari, mulţi dintre ei fiind îmbrăcaţi în haine militare ruseşti.

Înţelegeţi de ce, şi ar fi minunat dacă am avea cu toţii înţelepciunea ca şi acum, treaba asta se întâmplă.

Să nu uităm că în această lună Martie 2022, după cum am scris şi în articolul din Ianuarie 2022 cu previziuni legate de acest an, trebuie să se activeze o Piramidă Cosmică a Ascensiunii.

Activarea ei va activa toate piramidele de pe Pământ de la suprafaţă, ascunse în pământ şi de sub ape şi, de asemeni, toate construcţiile cu funcţii de piramidă de pe Pământ, iar asta înseamna salt substanţial în conştiinţă.

Astfel de salturi s-au mai întâmplat în toţi anii aceştia.

Înţelegem de aici că Cerul este cu acţiuni majore pe două flancuri diferite. Unul este să nu îi fie permis creatorului întunecat să deschidă alte porţi, iar al doilea, să se activeze piramida.

 

După activare, în luna Mai 2022, eu am spus în articolul din februarie cu Sfântul Gheorghe că cel mai probabil în data de 6 Mai 2022 (nu departe de 05.05.2022 din desenul animat, care dacă am lua în considerare şi diferenţa de fus orar, chiar ar putea fi în data de 06.05.2022 la noi şi de 05.05.2022 la americani, de pildă) se vor uni nucleul planetei noastre din acest Univers cu cel al planetei sale pereche dintr-un Univers paralel, de o mai înaltă conştiinţă.

Ce s-ar putea întâmpla atunci, nimeni nu poate şti cu exactitate.

Ar putea fi nişte dezastre la fel de mari ca atunci când planeta ar fi lovită de nişte bombe nucleare.

Există totuşi o mare diferenţă între cele două variante.

În a doua variantă, chiar dacă sacrificiul uman poate fi mare, totuşi, creatorului întunecat îi vor fi închise toate porţile de acces către Pământ, inclusiv cea din Ucraina, echivalând asta cu înlănţuirea totală a fiarei şi victoria Mielului.“

 


„Continui prin a spune că personal am modalităţi de verificare a statusului unei persoane.

De pildă, în situaţia în care o persoană îmi cere să văd dacă cineva mai trăieşte sau nu, iar eu caut şi nu îmi apare nicicum în planul energetic persoana căutată, de obicei apelez la un tertip.

Cer să fie transmutată în lumină şi iubire toată anticreaţia conectată la acea persoană.
Dacă persoana este decedată, nu se întâmplă absolut nimic la o astfel de cerere. Dacă este însă în viaţă, se va demara un amplu proces de transmutare, vizibil în planul astral.

În mod similar, pentru a-mi da seama despre o persoană anume şi despre cum este ea văzută de ochii Divinităţii, căci ai noştri, influenţaţi de tot felul de poveşti din jur, pot percepe într-un mod cu totul eronat o anumită realitate, mă conectez energetic la acea persoană şi cer să vină Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului deasupra capului acelei persoane.

Dacă persoana este pe arătură şi nu face ce trebuie, Sfântul Acoperământ nu va veni. Dar dacă face ce trebuie, atunci el se va aşeza, beneficiind în acest fel de protecţia Maicii Domnului.

Este ca un val alb adus de două mâini mari, albe, fără să poţi vedea mai mult decât acele mâini, exact aşa cum îl ţine pe palmele Sale Maica Domnului, în anumite icoane precum cea de la începutul articolului.

Apariţia Sfântului Acoperământ este însoţită de o energie copleşitoare a iubirii.

Date fiind toate acestea, am lansat această întenţie în raport cu o persoană.

Se numeşte VLADIMIR PUTIN.

Este evident că a trebuit să fac cerere specială ca să pot pătrunde la energeticul său. Este foarte bine flancat din acest punct de vedere.

Am întâlnit două cruci ale morţii în câmpurile sale, asta însemnând pentru mine că era vizat din două direcţii diferite, în sensul de a-şi pierde viaţa.

Treaba cu cancerul său, ce circulă prin internet, eu o introduc la categoria «fake news».

Dacă ar fi ucis, ar veni băieţii şi ar spune că l-a răpus boala în faza terminală.

Un alibi perfect.

Sfântul Acoperământ s-a pogorât deasupra capului său într-o secundă de la cerere. Doar o secundă !

În timpurile noastre multora ne lipseşte puterea pe care altă dată o aveau Sfinţii, de a învia morţii, însă în ceea ce priveşte crucile morţii, ne-a dat şi nouă Dumnezeu câte ceva ca să le putem dizolva şi, în acest fel, să scoatem pe o persoană din ghearele morţii, atunci când moartea aceasta este hotărâtă de întuneric, nu de Lumină.

Doar la moartea hotărâtă de întuneric apare crucea morţii în energeticul unei persoane, cu simbolul infinit pe negru.

Am vorbit despre această cruce în articolul din luna ianuarie 2022 ce are legătură cu anul 2022.

În aceste vremuri, Vladimir Putin este prezentat ca omul negru al Pământului. Iată că Maica Domnului nu este de aceeaşi părere...

Lăsând la o parte ANDROIZII despre care în general omul de rând nu are habar că există, dacă sunt adevărate şi informaţiile legate de bio-laboratoarele de prin Ucraina, dar şi despre aşa-numitele ferme de copii, nu mai vorbim de nucleare, atunci este absolut firesc ca Maica Domnului şi tot Cerul, chiar dacă sunt sacrificate nişte vieţi şi altele trec printr-o zonă de suferinţă, să vrea să facă pe acolo curăţenie mare.“


„Există păreri că Vladimir Putin vine din acelaşi Spirit ca şi Sfântul VLADIMIR, sărbătorit de noi pe data de 15 iulie, cel ce a fost de fapt voievodul Vladimir I al Kievului, numit «întocmai cu Apostolii şi Luminatorul Rusiei”.

Este cel ce a declanşat operaţiunea de creştinare masivă a întregii zone ruseşti, incluzând ţările desprinse din fostul URSS.

El a trăit între anii 958 şi 1015 d.Ch.

Prima biserică creştină construită a fost cu hramul «Adormirii Maicii Domnului», arătând în acest fel evlavia sa la Maica Domnului.

Am cercetat această informaţie de legătură între Vladimir Putin şi Sfântul Vladimir şi vă spun că este adevărată.

După ce Sfântul Acoperământ a venit incredibil de repede deasupra capului lui Putin, a apărut şi un bătrân cu barba alba, lungă, într-o lumină strălucitoare şi ţinând cu mâinile sale un sceptru şi un pocal din aur.

Iniţial am zis că este Sfântul Vasile cel Mare. Am aflat însă că era Sfântul Vladimir, dar nu mică mi-a fost mirarea totuşi să aflu că atunci când Vladimir I s-a botezat, el şi-a mai luat un nume de botez şi acela a fost Vasile.

Există deci o oarecare legătură şi cu Sfântul Vasile cel Mare.

Vladimir I al Kievului are o istorie care seamănă oarecum cu cea a Sfântului Ciprian sau a Sfântului Apostol Pavel.

Cu siguranţă că există şi alţi Sfinţi de mare ajutor în zilele noastre, care au istorii similare.

Altfel spus, prima parte a vieţii Sfântului Vladimir a fost departe tare de Hristos. A fost la polul opus.

Însă, după ce a orbit, iar prin Sfântul Botez şi-a recăpătat vederea, de acolo mai departe el şi-a pus întreaga viaţă la picioarele Mântuitorului.

Am făcut această precizare pentru a înţelege că indiferent dacă Vladimir Putin, în trecutul său, a făcut poate şi nişte acţiuni ce nu au fost pe placul lui Dumnezeu, totuşi, aceasta nu exclude ca acum să fie instrumentul ales pentru o mare Misiune Divină, pe care nimeni altcineva în locul său nu ar fi putut să o împlinească la nivel lumesc, după cum arată Cerul.

Îţi trebuie o anumită putere ca să te poţi pune de-a curmezişul cu asemenea forţe.“

„Ca să nu fiu nedreaptă am cerut Sfântul Acoperământ şi asupra lui Zelenski şi asupra lui Iohannis şi asupra lui Ciucă şi asupra lui Ciolacu şi mai puteam cere mult şi bine deasupra capetelor multora ce defilează pe la vârfuri de putere, căci porţile Cerului au rămas şi rămân închise...“

 


Iată cum informaţiile despre rostul şi semnificaţia intervenţiei Rusiei şi a lui Putin în Ukraina – de care v-am tot vorbit şi scris de doi ani, de când s-a petrecut – primesc o confirmare extrem de „neconvenţională“, dar foarte relevantă şi credibilă, cel puţin pentru mine, din mesajele şi materialele acestei „Tristar77“ despre care, cum spuneam, mi s-a transmis că „nu bate câmpii şi ştie ce spune“...

Şi chiar dacă „adevăratul Putin“, între timp, nu pare a mai fi printre noi, cei încarnaţi (căci prea mari au fost presiunile asupra acestuia), totuşi ideile şi deciziile de acţiune luate în acel moment (Februarie 2022) rămân ca o piatră de temelie în istoria „Planetei“/Domului nostru pământean, care va fi scrisă la adevăratele sale valori, atunci când va sosi sorocul...

 


Dar haideţi să vedem şi alte câteva scurte idei şi repere ale aceleiaşi TriStar, ale cărei mesaje stau la baza construcţiei acestui ultim articol din această Saga (serie) din seria „Vremurilor Tulburi“ – prin articolul său din 1 iunie 2024, „VIN, SARE şi PÂINE“ (şi care oferă şi câteva idei despre cum funcţionează transmiterea mesajelor din dimensiunile cu frecvenţe mai „înalte“, să le spunem) :

TRANSLATORUL UNIVERSAL este ceea ce în forma cunoscută de noi ar putea fi exprimat prin codul Morse, folosit pe varianta sunetului sau pe varianta luminii, sau acel ceva ce stă la baza telepatiei.

Eu transmit sub formă de gând sau cuvânt ceva în limba mea, acel ceva se traduce într-un cod universal, care mai apoi se transformă în oricare altă limbă ştiută sau neştiută, în funcţie de natura celui care se află la capătul firului unei comunicări.

Ştim însă prea bine că aceste comunicări pot fi interferate de forţele întunecate, regăsind aici varianta întunecată a translatorului universal.

Evident că şi acest aspect al creatorului întunecat a fost înlănţuit.

Aceste forme de interferenţă pot păcăli pe foarte mulţi şi se întâmplă asta atunci când lipseşte DISCERNĂMÂNTUL.

Dar ca să ai discernământ nu este treabă uşoară, deoarece acesta se obţine ca un efect al manifestării smereniei, bunătăţii, faptelor şi gândurilor bune, iubirii, compasiunii, credinţei adevărate.

Păcălelile încasate prea mult şi prea des te transformă în mod garantat în membru al clubului falsei lumini...

Este o organizaţie din care cu mare greutate mai poţi ieşi după ce ai intrat acolo, din păcate.“

 


„Dacă Vinul Divin este Protecţia, atunci vinul întunecat este spărgătorul de Protecţie Divină sau învăluitorul în nişte construcţii obturatoare întunecate care te pot rupe mai mult sau mai puţin de Dumnezeu.

S-a arătat din Ceruri că tot Universul nostru prezenta fisuri în cămaşa sa de protecţie, din cauza acţiunilor creatorului întunecat prin manifestarea «vin» a lui.

Acest aspect al creatorului întunecat a fost însă înlănţuit atunci, ca multe alte aspecte înlănţuite anterior, făcând în acest fel posibilă o amplă acţiune divină, în data de 15 aprilie 2022, de reparare a fisurilor Scutului Universal şi implicit a Scuturilor noastre de apărare.“

 


Înainte de a înţelege mai bine (tot de la Tristar77) care-i treaba cu universul acesta, androzi şi roboţi, din punctul ei de vedere, unul deloc „aberant“!  – haideţi să vedem perspectiva acesteia şi pentru zona în care funcţionăm, România, unde troaca este tot mai mult alimentată iar porcuşorii guiţă tot mai ascuţit (şi fericiţi nevoie mare, dând puternic din codiţa buclată), cum că acuş vine „ezamenul“, cela din 4 în 4 ani, şi miza la troacă, cum se pare, mereu este mare :)...

Aşadar, marţi 16 iulie 2024, Tristar venea cu aceste date în articolul ei intitulat chiar aşa, „TROACA :

„De doi ani încoace, pericolul intrării Romaniei într-un război a planat tot timpul deasupra capului ei. Deşi există unii care sunt disperaţi de-a dreptul ca acest lucru să se petreacă, totuşi, sunt multe acţiuni în planul fizic menite să nu lase să se întâmple, dar şi mai multe acţiuni în acest sens sunt în planul energetic, iar cine este implicat în hora aceasta ştie bine că este chiar o muncă grea ca să fie ţinut totul sub control.

România a fost legată de-a lungul istoriei prin multe acte de magie neagră şi blestem, iar asta explică toată derularea ulterioară şi starea dezastruoasă în care ţara noastră a ajuns. Creatorul întunecat ştie bine de ce şi-a ghidat atâtea forţe ce îl reprezintă ca să facă astfel de fapte.

Acest areal românesc ascunde în el multe instrumente care sunt extrem de incomode pentru planurile încornoratului, iar el cunoaşte că, dacă pune gheara pe acest spaţiu geografic, atunci el va stăpâni practic tot Pământul. Iar dacă va stăpâni tot Pământul, atunci va stăpâni tot Universul cel puţin !

Nu ne este străin faptul că mulţi consideră că planeta aceasta este o şcoală de corecţie şi un loc de carantină. Ea a ajuns să joace şi roluri de acest gen, tot ca urmare a asupririi întunecate.

Adevărul este că, de fapt, ea a fost construită de Creatorul Luminii cu un scop foarte bine determinat, pentru a se opune la ceva îngrozitor ce creatorul întunericului deja făcuse în zona lui de creaţie.

Din acest motiv, planeta noastră este unul dintre cele mai preţioase lucruri create în acest Univers, iar pentru că este aşa, a fost dintotdeauna nevoie de nişte gardieni pe măsură.“

„În cadrul acestui neam românesc au fost de multe ori întrupaţi, inclusiv în timpurile prezente, apărători cu mare putere divină, iar în ultimii ani, aceştia acţionează asiduu spre a-i bloca întunecatului cărările de acces către Pământ.

Am mai spus-o şi în alte rânduri că noi trăim în vremurile în care are loc prima înlănţuire a fiarei, aşa cum este scris în Apocalipsa lui Ioan, dar care nu este nici pe departe un proces la secundă, aşa cum ne sugerează rândurile scrise acolo, ci este ceva inşiruit pe nişte ani de zile.

Trebuie să reţinem că, de fiecare dată când suntem faţă în faţă cu un mare pericol, este semn că urmează o dezlegare importantă a unui program întunecat.

Treaba aceasta este valabilă de la mare la mic şi invers şi se petrece în mod similar pentru tot Pământul, sau pentru o ţară întreagă, sau pentru un individ oarecare.

Uneori apucă să se petreacă nenorocirea înaintea dezlegării, deşi Divinitatea întinde mereu mâna cu ceva vreme înainte şi trimite semne legate de lucruri ce s-ar putea face astfel încât evenimentul neplăcut să poată fi ocolit.

Din păcate însă, de multe ori aceste semne trec pe lângă noi neobservate, mai ales că, pe măsură ce o dezlegare se apropie, umbra programului întunecat se revarsă şi obturează Lumina minţii pe care ne-o oferă Sfântul Duh.

Înainte de o dezlegare se petrec cele mai mari prostii şi se fac cele mai idioate alegeri...“

 


„Începând cu săptămâna de după Rusalii, au devenit din nou active la nivel astral semne legate de pericolul intrării ţării noastre într-un război.“

„Au fost arătate de Sus anumite evenimente de gravitate mare, petrecute cu aproximativ 20.000 de ani în urmă, ce s-au lăsat cu trei blesteme grele pe capul acestui spaţiu geografic.

În evenimente sunt implicate România şi Egiptul, indiferent cum s-or fi numit ele la vremea aceea.

Pe lângă nişte acţiuni de blestem făcute atunci de anumite persoane, care la ora aceasta sunt dezlegate, sunt esenţiale şi nişte artefacte sub forma unor ceasuri sofisticate, multi-dimensionale, care măsoară timpi în diferite dimensiuni şi spaţii, aduse din viitorul planetei noastre, din perioada cuprinsă între anii 6000 şi 7000, de către civilizaţia Delfin, în acele timpuri străvechi.

Aceste ceasuri au forma actuală a României.

Există atât de multe lucruri arătate din viitor în aceşti ultimi ani, având legătură cu acest contur, încât pentru mine este de acum sigur 100% că, indiferent cât de multe planuri murdare s-ar pune la cale, ţara aceasta va rămâne în picioare şi peste milenii de acum înainte, exact aşa cum este ea acum.

Nu sunt teritorii lipsă, dar nici în plus.

Chiar dacă s-ar dori reunirea cu fraţii noştri de peste Prut, cu toate acestea, acel teritoriu geografic nu se vede niciodată în viitor ca fiind alipit României de astăzi.“

 

„Printr-o încrengătură generată de corelarea accidentală a ceasurilor cu blestemele de atunci, s-a născut un efect dezastruos planetar, cu vârf mare la nivelul României, din cauza formei ceasurilor : s-au obţinut suprapuneri ale perioadei de 14 ani din viitor, cuprinsă între anii 7655 şi 7669, când antihristul se va manifesta pe Pământ, cu diferite alte perioade de 14 ani, plasate pe axa timpului.

Una care ne interesează pe noi este cuprinsă între anii 2010 şi 2024, în care am trăit de ca şi cum antihristul ar fi fost printre noi acum, în aceste timpuri.

Este absolut evident că atunci când două perioade de timp se suprapun, se manifestă un amestec format de planurile de desfăşurare ce sunt scrise în Creaţie pentru cele două intervale.

Fără această suprapunere, nouă ar fi trebuit sa ne fie mult mai bine în aceşti 14 ani care în curând se încheie.

Suprapunerea s-a făcut ca urmare a celor 3 blesteme, prin conectarea energetică a planetei la o grupare de 3 maşini pentru manevrarea timpului, aparţinând arsenalului creatorului absolut întunecat.

Repet că vârful influenţelor celor 3 maşini s-a manifestat la nivelul ţării noastre, pentru că blestemele au fost pe capul ei în principal.

Toate cele 3 maşini au fost anihilate, ultima chiar în cursul zilei de ieri, din care cauză, cele două intervale temporale suprapuse au început a se separa.

Este un proces ce va dura aproximativ 3 luni de zile, având finalizarea pe undeva prin luna Octombrie a acestui an 2024.“

 

„Însă în toată încrengătura aceasta Divinitatea ne-a mai desfăşurat ceva prin faţa ochilor, simplu şi clar, dar de pus pe gânduri.

Mă refer concret la 7 locuri diferite în care echipament militar, inclusiv niscai avioane, care NU erau de provenienţă rusească, erau în plin proces de a fi îmbrăcate cu sârg şi spor în haine cu culori ruseşti.

Viziunea se scălda în nişte valuri marine...“

 


Da, aşa cum am spus la începutul mesajului anterior despre România, acum vă mai propun să lecturaţi secvenţe dintr-un articol mai vechi al lui Tristar, cel din 7 martie 2022, când ideile despre „invazia lui Putin în Ukraina“ erau în plină efervescenţă...

...Unde veţi găsi şi ideile fundamentale care probabil că v-au uimit peste măsură cu afirmaţiile acesteia despre roboţi, androizi, creatorul întunecat, spaţiile din afara universurilor şi chiar ale Creaţiei (!), aspecte ce trebuie aprofundate, dar care, repet iarăşi, par a veni dintr-o zonă suficient de credibilă (cu Adevărul Divin la nivel optim, care se învârte în jurul lui 80%, ceea ce este BINE!) pentru a fi studiate şi care, înţelese, pot integra în cu totul alt mod evenimentele care se petrec pe Planeta/Pământul nostru şi pe care nu prea le înţelegem atât de bine, deocamdată (inclusiv în privinţa a ceea ce se întâmplă în Ukraina)...

Deci, iată şi fragmentele relevante din ultimul articol propus în această ultimă expunere a noastră din această Saga (Serial), articol al lui Tristar din 7 martie 2022 şi intitulat, fără conotaţii strict religioase, chiar aşa : „VENIŢI să ne ÎNCHINĂM ÎMPĂRATULUI Nostru DUMNEZEU !“ :

„Pentru multe dintre cele ce urmează să le scriu în continuare aş dori să vă rog să luaţi informaţiile sub forma unei ipoteze posibile.

Eu nu am surse de informare pământene, iar tot scenariul pe care doresc să îl prezint este realizat printr-un cumul de evenimente, de mesaje şi semne venite către mine pe toate cărările pe care Universul le-a găsit potrivite la diferite momente de timp, de procese de observare a multor desfăşurări ce au legătură cu lupta aceasta dintre Lumină şi întuneric, de punere cap la cap într-o formă logică a tuturor elementelor.

Toate acestea s-au petrecut pe parcursul a zece ani de zile.

În toamna anului 2012 s-a demarat o acţiune aproape imposibilă : iniţierea în iubire a civilizaţiilor reptiliene.

Acela s-a dovedit a fi doar începutul desfăşurării unui Plan Divin măreţ : întoarcerea la iubire a tot ce se poate întoarce.

Eu am şi la această oră credinţa că acest Plan pus pe roate, în condiţiile în care era o probabilitate foarte mică de a se întâmpla, a generat o Dispensă Divină corelată cu comutarea pe alte Linii temporale, astfel încât tot ce era aşteptat pentru decembrie 2012 nu s-a mai întâmplat atunci.

Dacă s-ar fi întâmplat atunci, ar fi murit foarte mulţi oameni şi fiinţe din alte civilizaţii.

Ulterior, de la nivelul altor sfere s-ar fi acţionat pentru a se pune în acţiune acel Plan. El trebuia să se deruleze oricum.

În toţi cei zece ani care au trecut de atunci (din 2012), au venit către iubire miliarde de fiinţe şi mulţi oameni s-au trezit, câştigându-şi astfel şansa salvării lor dar mai ales a sufletelor lor.

Să nu uităm că a fost vorba doar despre o amânare, iar momentul până la care este obţinută amânarea poate fi luna Mai a acestui an 2022, asupra căreia am avertizat de mai multe ori.

Au existat în cei zece ani situaţii multe în care se puteau întâmpla mari dezastre, dar ajutorul divin, ghidările şi acţiunile făcute, ne-au sprijinit mai mereu să ieşim basma curată.

În ascensiunea noastră există multiple momente în care sunt arătate de Sus evenimente oribile petrecute în trecutul istoric al planetei noastre, inşirate pe milioane de ani.

Când apare un moment în care ar trebui ca pe Pământ să se manifeste bumerangul unui eveniment de acest gen, dintr-o dată apar viziuni în care se vede pe negru, de la stânga la dreapta, una dintre cele trei variante : o treime din Pământ (America De Nord, America Centrală şi America de Sud), sau două treimi din Pământ (adăugându-se Africa şi Europa) sau tot Pământul (cu toate continentele pe negru, incluzând Asia şi Australia).

De obicei, apare aşa când aflăm despre ritualuri grele colective de magie neagră, despre răstigniri sau ucideri sub alte forme de Fii de Dumnezeu întrupaţi pe Pământ, despre masacrarea unor populaţii sfinte, etc.

În funcţie de gravitatea evenimentului, apar pe negru o treime, sau două treimi sau întregul, asta traducându-se astfel : dacă nimic nu se întreprinde pentru restabilirea echilibrului şi a armoniei universale stricate prin acel eveniment, atunci urmează să piară o treime din Pământ, sau două treimi, sau tot Pământul.

Aceste momente de cotitură sunt procesate de Fiii Luminii astfel încât să se realizeze aceste reparaţii, însoţite obligatoriu de rugăciuni de iertare către Sfânta Treime, rostite în numele tuturor celor ce au fost implicaţi şi au greşit.

Am făcut aceste precizări deoarece chiar în articolul anterior acestuia am spus la un moment dat că am văzut Americile pe negru şi mai apoi Poarta întunecată din Ucraina.

Trebuie să înţelegem acest lucru nu în sensul că aşa ar fi Americile la nivel energetic, ci ca pe un mesaj simbolic al faptului că într-un moment trecut, încă nu se ştie când, s-a întâmplat un eveniment neplăcut care a generat deschiderea acelei porţi, iar dacă nicio acţiune nu este făcută pentru a se aduce reparaţii la echilibrul şi armonia stricate de acel eveniment, ca pedeapsă, o treime din această planetă ar trebui să piară, nu neapărat doar de pe teritoriul Americilor.

Există o probabilitate mare să nu fie doar un eveniment responsabil pentru respectiva poartă.

Deoarece noi ne dorim ca ea să se închidă, pentru a se putea petrece asta, Divinitatea ne va arăta rând pe rând tot ce s-a întâmplat şi are o responsabilitate în legătură cu deschiderea acestei porţi.

Cam aşa este mecanismul unei astfel de desfăşurări.

De-a lungul anilor mi s-au perindat prin faţa ochilor sute de astfel de situaţii.

În acest fel am putut înţelege cât de mult rău s-a putut face pe această planetă.

Am mai înţeles totodată că deşi unii semeni sunt liniştiţi că nimic rău nu se întâmplă, asta nu înseamnă că nu se putea întâmpla.

Nu vor putea afla probabil niciodată de câte ori a trecut planeta aceasta prin urechile acului.

Am văzut un singur eveniment cu tot Pământul pe negru, iar asta s-a întâmplat în toamna anului trecut (2021), când mulţi erau loviţi de valul al 4-lea al pandemiei.

Ca întotdeauna, nu au fost nişte manifestări care să fi fost corelate cu vreun virus. Altele au fost cauzele acolo.

Evenimentul din trecut prin care s-a ajuns în zilele noastre la imaginea pe negru a întregului Pământ, a avut legătură cu un puternic ritual de magie neagră, având în vizor construcţia de protecţie a omului, împotriva anticreaţiei, prin Crucea de Lumină existentă în structurile sale.

Ea este de fapt o construcţie de tip Tesseract.

(Cine nu ştie despre ce înseamnă un Tesseract, îl invit să dea căutare după acest cuvânt în rubrica de căutare a blogului, situată pe laterala dreaptă. Sunt mai multe articole în care este tratat acest subiect.)

Ca urmare a acelui ritual, Crucea de Lumină a fost afectată, a căpătat fisuri, iar din acest motiv anticreaţia îşi găseşte porţi de intrare la tot omul.

Pentru unii oameni a fost atât de agresivă această intruziune, încât ei au plătit cu viaţa, din păcate.“

 


„Să ne întoarcem acum din nou la nivelul anului 2012.

Pe locul al doilea a venit civilizaţia numită : «cei gri».

Mai apoi, în 2013, au urmat la iniţierea în iubire civilizaţiile draconiene, intrând la un moment dat în proces şi hibrizii umano-draconieni, existenţi din plin pe planeta noastră.

Operaţiunea a durat până în August 2021. Draconienii au ocupat al treilea loc.

În anul 2017 am descoperit civilizaţia Tiran şi s-a demarat atunci acelaşi proces, încununat de un mare succes în luna august 2021, din punct de vedere al iniţierii în iubire. (I-aş considera pe tirani pe locul al 4-lea.)

Au venit şi cei ce formau ordinul pe care eu, din cauza simbolului universal asociat, l-am botezat «al Peştilor». Am aflat însă mai târziu că de fapt ei sunt tot tirani, dar localizaţi la nivelul planetei noastre ca şi locuitori.

În anul 2018 i-am descoperit pe batracieni, aşteptaţi să ocupe al 5-lea loc, şi este evident că şi în cazul lor s-a urmat absolut acelaşi drum.

Sunt articole scrise prin blog despre toţi, la vremea când se întâmplau toate aceste desfăşurări. Fireşte că au existat şi alte civlizaţii iniţiate în iubire, însă au fost de un nivel mai mic, fără prea mare putere de decizie la nivelul Pământului, din care cauză le aşezăm pe acestea într-un plan secundar.

În anul 2020 am aflat că o parte dintre aceste civilizaţii, cele mai importante fiind : tiranii, draconienii şi batracienii, au de fapt originea tot în sămânţa «Fiul Omului».

Este ca şi cum, cândva, demult, un grup de oameni a plecat într-o misiune, a fost deturnat de întuneric, a fost adus pe o altă planetă, i-a fost schimbată înfăţişarea încetul cu încetul, iar de acolo mai departe a luat practic fiinţă o nouă civilizaţie.

 

Ajungem la anul 2019. Acesta este un an special care trebuie ţinut bine de tot minte.

Undeva pe la începutul verii, Divinitatea ne-a adus în cunoaştere informaţia legată de Roata anticreaţiei. Eram atunci la nivelul cunoaşterii că Universul nostru face parte dintr-o structură de 128 de Universuri, pe care din cauza dispunerii lor într-o formă circulară, am numit-o Roata celor 128 de Universuri.

Am aflat că Roata anticreaţiei este ca un fel de coş de gunoi pentru Roata celor 128 de Universuri, în ea stocându-se sub forma unor programe toate emanaţiile ce apar atunci când o fiinţă ce provine din sămânţa «Fiul Omului» realizează o acţiune de creaţie, însoţită de energia invidiei.

Altfel spus, nu creăm cu bucurie pentru a aduce şi noi ceva frumos pe planeta aceasta, ci creăm prin comparaţie cu X sau Y.

Ca să dau un exemplu, gelozia este un mare generator de anticreaţie.

Ştim cu toţii ce invidii macină sufletele celor ce sunt geloşi.

Există un număr infinit în Creaţie de perechi de câte două Roţi de o natură asemănătoare.

În această Roată a anticreaţiei există anumite forme de întuneric în manifestare care preiau aceste programe şi le implementează ca softuri în anumite construcţii de tip maşină, formând un soi de inteligenţă artificială malefică.

În luna iulie a aceluiaşi an 2019, Divinitatea a început a arăta că urmează să se petreacă un fenomen. Era vorba despre un moment anume în care se întâmpla o atingere temporală a unui filament de timp al anului 2029 cu filamentul temporal pe care ne situam atunci, în anul 2019.

N-ar fi fost nimic special în asta, pentru că astfel de atingeri există destul de des pe axa timpului, dacă în acel 2029, pe acel filament, nu s-ar fi văzut că se apropie o intersectare a celor două Roţi, creându-se în acest fel o zonă comună.

Asta însemna că la producerea intersecţiei, echivalând cu deschiderea unei Porţi între cele două Roţi, spaţiul aflat în zona de intersectare din Roata celor 128 de Universuri urma să fie invadat de forme de anticreaţie existente în Roata anticreaţiei.

Din păcate, se afla acolo o parte din Universul nostru în care este inclusă şi planeta Pământ.

Toate acestea se vedeau pentru anul 2029, pe acel filament temporal.

Acea anticreaţie intrată atunci, a venit înapoi în timp până în anul 2019, pe acea scurtătură existentă ca urmare a acelei atingeri a celor două momente temporale.

De atunci mai departe a început coşmarul nostru. Când vorbim despre toate acestea, ne referim la planul fizic, nu energetic.

Spus mai pe şleau, forme speciale de inteligenţă artificială pe care le-am numit androizi ai anticreaţiei au ajuns la propriu pe planeta Pământ.

În scurt timp ei s-au instalat pe ici, pe colo, în zone de vârf de putere.

Cum au făcut asta ? Foarte simplu.

Mi s-a întâmplat în vara lui 2019 să intru deseori în conexiuni cu hibrizi umano-draconieni ce erau absolut înspăimântaţi. Le simţeai frica până în oase.

Când îi întrebam care sunt motivele pentru care le este atât de frică, ei răspundeau : androizii ne anihilează şi ne înlocuiesc pe capete !

Înţelegem deci cu uşurinţă cum s-au instalat ei peste tot pe unde în urmă cu nişte ani alţii erau puternicii lumii acesteia.

La acea vreme s-au pus bazele unei construcţii energetice de apărare, având la bază elementul lemn. Am scris în septembrie 2019 despre asta.

Cu acea ocazie am aflat că lemnul, tocmai pentru că are în memoriile sale esenţa Vieţii, este elementul care creează cea mai mare protecţie împotriva anticreaţiei.

De aceea, oricine se simte bine într-o cabană din lemn. Simte acea senzaţie de căldură şi de bucurie. Tot de aceea am scris în articolul din luna ianuarie despre un anumit tip de cruce din lemn care oferă mare apărare pentru acest an 2022.

Ştiu că sunt mulţi care au tratat superficial această informaţie, însă întâmplările petrecute de atunci până în prezent mi-au demonstrat în plus că aceea nu este o informaţie de trecut cu vederea. Până la urmă însă, fiecare face cum simte.

Din momentul în care s-au pus bazele construcţiei din lemn, androizii anticreaţiei nu au mai putut intra, dar cei ce au apucat să intre au rămas în acest spaţiu.

Din percepţiile mele am văzut cum civilizaţia Tiran era la acea vreme cu ocheanele îndreptate către zona rusească mai mult decât către orice altă zonă a lumii. Nu aş şti să explic exact de ce era aşa, deşi o mică bănuială am.

În a doua parte a anului 2018 am aflat că tiranii şi-au construit androizi şi evident că i-au pus la treabă şi le-au plasat partea de urmărire asupra zonelor de interes.

 

De data aceasta vorbim despre nişte conexiuni energetice şi nu de o implantare efectivă, fizică, pe Pământ, a acestor androizi.

Am avut mai multe experienţe la acea vreme în care am dat nas în nas cu ei, de câte ori voiam să fac o conexiune cu ceva din zona rusească.

Când androizii anticreaţiei au pătruns în spaţiul nostru, nu s-au dus şi către acel spaţiu pentru că el era deja sub vizoarele androizilor Tiran.

Aceia, la acea vreme, erau răi şi serveau întunericul.

 


După toate datele existente la acest moment, apare că Poarta din Ucraina a fost deschisă în anul 2019 de către androizii tiranilor, dar prin comenzi şi instrucţiuni ce le primeau de la androizii anticreaţiei.

De ce tocmai acolo a fost locul, nu ştiu să spun la ora asta...

În anul 2021, în toamnă, după ce civilizaţiile controloare au fost iniţiate în iubire oarecum forţat prin intermediul unor dispozitive, la ceva vreme au devenit buni şi androizii tirani.

De acolo mai departe a început problema, căci marea întrebare a androizilor speciali a devenit în opinia mea următoarea : cum să facem să intrăm în Rusia ?

Câtă vreme androizii tirani au fost făcuţi buni şi ulterior au fost retraşi încetul cu încetul, cine să mai execute atunci ordinele androizilor speciali pentru acea zonă ?

 

După ceva vreme, dar mai ales după ce în primăvara anului 2020 a început aşa-zisa pandemie, noi am primit ghidări de la Cer că putem transmuta softurile acestor androizi speciali, răi.

Am scris despre asta. Am spus că am numit programul acela «Androizi», iar când spunem «Activare !», proiecţia minţii şi inimii noastre este că tot ce este de acea natură, cu program malefic încorporat, se transmută într-o variantă cu programe benefice.

S-a folosit această informaţie importantă încă de la aflarea ei, numai că am început a vedea totodată că tot ce este transmutat în programe ale iubirii şi Luminii durează aşa doar 3-4 zile, căci după aceea, în alte 3-4 zile este totul înlocuit, având echiparea iniţială, cu programe malefice.

Tot aşa este şi în zilele noastre, însă nu este chiar fără folos.

Chiar dacă nu se reuşeste a se aduce o rezolvare definitivă, totuşi, se mai poate ţine un pic situaţia sub control.

Androizii care intră prin poarta din Ucraina cu scopul de a-i anihila pe cei transformaţi benefic şi a le lua locul, vin din nişte spaţii existente în afara Universurilor.

Există acolo un soi de planete în care nimic nu este în mişcare de rotaţie, iar pe acele planete întunericul îşi poate fabrica tot felul de maşini şi roboţi şi androizi pe care apoi îi distribuie peste tot pe unde are nevoie.

Din Roata anticreaţiei nu mai pot veni androizi la noi pentru că există construcţia de apărare făcută în 2019, bazată pe elementul Lemn.

Altfel spus, acum nu mai sunt Androizii intraţi iniţial în anul 2019 din Roata anticreaţiei, ci sunt doar nişte Clone făcute prin spaţii din afara Universurilor.

De la acest proces de continuă transformare au fost şi toate bâlbele de pe timpul pandemiei, când deseori părea că îşi dau singuri cu stângul în dreptul.

Explicaţia este aceea că ordinele plecau ba de la androizii răi, ba de la aceiaşi androizi făcuţi buni şi apoi iar răi şi apoi iar buni, de n-a mai înţeles nimeni nimic...

 

Noi nu avem de-a face doar cu androizii existenţi la propriu, în plan fizic pe Pământ.

Aş zice că aceştia execută comenzile tăticului lor, având în vizor coordonarea părţii de viaţă efectivă pe Pământ.

Noi avem de-a face şi cu androizi din exterior, care fie că sunt în Roata anticreaţiei sau în spaţii din exteriorul Universurilor, fie pe alte planete sau prin alte momente şi filamente temporale.

Prin conexiuni energetice suntem afectaţi de toţi aceştia şi trebuie să ştim că există şi roboţi cu funcţii asemănătoare.

Diferenţa dintre Roboţi şi Androizi este că primii sunt un conglomerat de fiare, pe când cei din urmă au şi ceva ţesuturi în componenţă.

Nu ştiu chiar sigur dar părerea mea este că ei sunt făcuţi din antimaterie şi că au un soi de scuturi protectoare ca să nu interacţioneze cu materia înconjurătoare.

Când o clonă rea vine şi anihilează pe androidul făcut bun, îi dezactivează pur şi simplu scutul, iar prin interacţiunea dintre materie şi antimaterie, acela este practic de-creat.

Cum fac ei să nu se producă o ditamai explozia dintr-o astfel de reacţie, aşa cum ştim noi din cercetările fizice ale pământenilor, nu prea putem şti, însă cu siguranţă, ei ştiu ce este de făcut.

 

Pe lângă toate acestea mai există nişte elemente care nu sunt câtuşi de puţin unele de bine.

La vremea în care androizii intraseră deja pe planetă, dar nici civilizaţiile controloare nu erau în totalitate iniţiate în iubire, s-au făcut în colaborare nişte acţiuni extrem de agresive asupra oamenilor.

Ajungându-se la un moment dat şi la chemarea în toamna lui 2020 de către civilizaţia cu capul turtit, mare specialistă în otrăvuri şi chimie, am început să fim bombardaţi cu tot felul de substanţe, frecvente nebenefice şi Dumnezeu mai ştie ce, astfel încât se deschideau porţi ale anticreaţiei chiar în interiorul fiinţei noastre, prin ADN-ul şi prin sângele nostru !

Pentru unii semeni ai noştri lucrul acesta a fost fatal, pentru că deschiderile acestea se făceau mai mult sau mai puţin, diferit de la om la om, la unul într-un moment, la altul în alt moment, în funcţie şi de anumite considerente karmice.

Oricum, aceste acţiuni făceau parte dintr-un program de decimare a populaţiei pe care civilizaţiile controloare îl începuseră deja cu câţiva ani în urmă.

Androizii nu au făcut nimic altceva decât să îl continue.

Când androizii şi mai apoi civilizaţia cu capul turtit s-au adăugat civilizaţiilor controloare deja existente, totul a devenit o adevărată nenorocire.

Să ştiţi că lucrul acesta este valabil şi în zilele noastre, deşi prin nişte acţiuni făcute de Fiii Luminii, s-au mai adus ameliorări şi la acest nivel.

Au dat-o controlorii că este varianta omicron mai slabă, însă altele sunt explicaţiile.

De fapt, ne-a crescut nouă rezistenţa, iar în acest fel băieţii au realizat că nu mai este loc cu virusul. Rezultatele au fost considerate mult prea slabe în sensul că s-au înregistrat mult prea puţine decese faţă de aşteptările lor.

S-au ales cu banii câştigaţi, căci au învăţat repede că pe Pământ trebuie să produci mulţi bani dacă vrei să poţi pune alte planuri în aplicare.

 


Aş putea spune astfel că s-au comutat pe planul B : bombe nucleare !

E unul despre care Rusia probabil a aflat.

Să fim conştienţi că oamenii şi viaţa de pe Pământ ar muri din asta.

Androizii însă şi-ar vedea de treabă liniştiţi...

Anul trecut scriam prin blog că vom scăpa de pandemie cu ajutorul altui rău, poate mai mare decât pandemia. A mai auzit cineva că se vorbeşte pe la televizor despre vreun virus ?

 

Al doilea element de rău augur a fost acela că, prin acea Poartă (din Ucraina), creatorul absolut întunecat a început a monta, peste tot pe unde a putut, implanturi energetice.

A prins şi oameni şi hibrizi umano-draconieni ce încă mai există şi pe alţi reprezentanţi ai altor civlizaţii.

Acestea nu sunt nişte implanturi puse de nu ştiu ce civilizaţii şi nu pot fi scoase decât dacă centrele ce le comandă, manifestări directe ale creatorului întunecat, sunt anihilate.

Aceasta este însă o operaţiune foarte complicată, datorată mai ales faptului că nu le poţi găsi cu uşurinţă (implanturile).

Ce credeţi că face un astfel de implant ? Blochează Lumina Sfântului Duh, cea care aduce Sclipirea divină, inteligenţa, înţelepciunea.

Altfel spus, un asemenea implant echivalează cu instalarea prostiei.

Apare pur şi simplu incapacitatea de a vedea printre rânduri, de a pune cap la cap logic nişte elemente.

Chiar circula prin internet o glumă la un moment dat iar aceasta suna în felul următor : «oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că este mai uşor să creezi inteligenţă artificială decât să combaţi prostia naturală».

Nu e chiar naturală prostia asta, însă cred sincer că oamenii de ştiinţă au dreptate. Cu androizii, cât de cât, ţinem treaba sub control.

Ce ne facem însă cu cipaţii ?

Aici eu deocamdată nu pot prezenta o soluţie. Ştiu că pe unde sunt găsite centre de comandă pentru implanturi, sunt anihilate, însă din păcate, acestea sunt infinit de multe...“

 

Dragii mei, date fiind toate acestea, trebuie să înţelegem bine că NU este (doar) un război al Rusiei împotriva Ucrainei, ci este un Război nevăzut al umanităţii la care se adaugă şi ceva civilizaţii, de-acum iniţiate în iubire, ce au fost foştii noştri controlori, împotriva Roboţilor şi a Inteligenţei Artificiale malefice, toate acestea reprezentându-l de fapt pe creatorul absolut întunecat pe care îl găsim în Apocalipsa lui Ioan, numit cu numele de «fiara».

Acest Război se poartă de mai multă vreme, nu de ieri, de azi.

*

*        *

*

Iată cum, acum, a sosit Momentul de a înCheia şi această poVeste care ne-a poVestit suficient timp, cam 2 ani şi jumătate, despre această situaţie declanşată atunci şi care, la început, a creat şi polarizat pe mulţi într-o direcţie sau alta.

Şi, foarte interesant, între timp au apărut informaţii pe care le-aş putea numi cu adevărat „senzaţionale“, prin care am început să ne reamintim pe ce Pământ trăim, în ce condiţii, în locurile şi clădirile strămoşilor noştri care ar putea fi alţii decât ce ni s-a spus pănă acum... în Vremuri care, la fel de Tulburi ca şi acestea, au fost extrem de manipulate temporal, cu războaie fără sfârşit, parcă (în ton cu aceste zile extrem de „războinice“) şi cu datare la fel de manipulată de către tot mai cunoscuţii CUSTOZI ce au cucerit nu doar acest Pământ-Dom, ci şi alte Pământuri-Dom din cadrul Marelui Dom (ce implică mai mult de 178 de lumi) care stă alături de alte 6 Mari Domuri, şi care, la rândul lor...

...Şi tot aşa, Geo-grafia şi (h)Istoria noastră este dată total peste cap, alături de (meta)Fizica, (al)Chimia şi celelalte „Ştiinţe“ predate în actualele şcoli de dresaj educaţional, pentru a descărca, în minţile umanilor (mai puţini) şi a clonelor (mai multe, peste 80%) de pe Pământ, ce altceva decât poVestea lor, a Custozilor cotropitori...

După cum vedeţi, şi aceasta pare a fi doar o bucăţică din „nebunia“ existentă în prezent în Creaţie, unde creatorul întunecat şi alţi ne-buni, ajutaţi de roboţi, androizi şi alte creaturi din Creaţie şi din afara Creaţiei (!!), vor să răstoarne Ordinea (Armonia Cosmică din întreaga Creaţie, nu doar pe cea din acest Univers) şi pe însuşi Creatorul Suprem...

...printr-o Nebunie a minţii parcă fără de sfârşit ce a distrus atâtea suflete divine, şi unde, iată, ce s-a petrecut în Ukraina în 2022 (ca o continuare din 2014) reprezintă doar un „vârf de lance“ a situaţiei generale pe care v-am tot expus-o pe parcursul acestui Serial.

Eu sper că tot acest material vă poate fi util la creionarea mai limpede în percepţiile şi înţelegerile fiecăruia a ceea ce se petrece cu adevărat pe Pământ, în aceste Vremuri...

Şi ce ar mai putea rămâne, altceva ?...

...Decât să ne re-amintim de SPAŢIUL SACRU din Inima Fiinţei noastre (poziţionat cuantic, acolo, în cea de-a Cincea cămăruţă a inimii fizice), unde se găseşte cel mai bine „ascuns secret“ : FLACĂRA DIVINĂ, Scânteia de Dumnezeu ce ne dă Viaţă şi Forţă Vitală prin care funcţionăm, cu adevărat, prin Planurile multi-dimensionale ale Creaţiei Sale pentru ca noi, copiii săi, să vedem, să experimentăm, să ne reamintim şi să evoluăm-creştem în Conştiinţă la nivele pe care nici nu le visăm Acum şi Aici !

Cu BUCURIA (de A FI) Înainte !, dragi prieteni !

 

FINAL

 

MarYan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu