miercuri, 9 septembrie 2015

ARCTURIENII prin Suzanne LIE - Misiunea Voastră : „PĂMÂNT” ! (5 septembrie 2015).ARCTURIENII
prin Suzanne LIE

Misiunea Voastră :
„PĂMÂNT” !

 (Traducere : Monica POKA)

- 5 septembrie 2015 -

Nota MarYan :

Acest mesaj al Arcturienilor, venit prin Suzanne Lie, mi se pare interesant cum soseşte acum, imediat după ultimul episod din PoVestea noastră zilnică („Vremuri tulburi”, Partea a II-a), referitor la aspectele financiare globale din prezent – care sunt într-o dinamică ce devine din ce în ce mai „zgâlţâitoare”.

Ceea ce şi noi am amintit încă de la începutul acelui articol, se referă la SCLAVIA FINANCIARĂ la care Cabala a supus, practic, întreaga populaţie  a globului, având ca „jug” concret, Puterea BAN-ului, creat „din nimic” de către Băncile (lor!) Centrale, zise ca fiind „ale Statului”, dar care, în realitate, sunt situate deasupra controlului guvernamental al ţării respective (până la urmă, cam „tot aia este”, căci şi politicienii „tot acolo ajung”, în final).

Aşadar, conştientizarea din ce în ce mai intensă a acestui Adevăr poate ajuta la Eliberarea pe măsură din acest „jug”, la care atât de mulţi oameni „au pus grumazul”, prin credite peste credite, iar acum, când încep să se trezească, se simt prinşi în această „realitate financiarăa „Cursei şobolanului” („salariaţi” ai unui SISTEM de tip MATRIX), creată de Cabală şi din care parcă, nu văd nicio ieşire...

De aceea, mă bucur că a apărut acest mesaj chiar acum, prin care Arcturienii ne reamintesc de nevoia „arzătoare” a Prezentului de a ieşi din MENTALITATEA „nevoii” de bani, mai ales acum, când „zilele acestora sunt numărate”.

Acea RE-ÎMPUTERNICIRE de care şi eu vorbesc de ani de zile are o componentă importantă şi în acest aspect : de a nu mai da din puterea noastră acestor „note de bancă” ale Băncilor Centrale, comutându-ne Atenţia şi Intenţia pe ceea ce este Real, adică pe Fiiinţa Noastră Multi-dimensională...

...Sau, altfel spus, să ieşim din mentalitatea 3D „materială” pentru a re-intra în cea multi-dimensională de tip 5D cu care, iată, tocmai începem să facem cunoştinţă, în mod din ce în ce mai concret!

Aşadar, vă recomand ca, şi în acest caz, să SIMŢIŢI ceea ce ne transmit Arcturienii, acesta fiind un exerciţiu foarte util în re-centrarea noastră şi a Atenţiei noastre către aspectele cu adevărat Esenţiale, cele „care contează” ! :Suzanne LIE :


Dragi Cititori,

Unele articole pe care le-am primit în trecut mi-au fost aduse în centrul atenției.
Acesta a fost scris în urmă cu un an, dar Arcturienii au vrut ca eu să adaug acestui mesaj informații importante care nu au putut fi împărtășite până acum.
Prin urmare, dacă vă sună destul de familiar, acest lucru se datorează faptului că aveți o memorie bună.


REALITATEA este compusă din straturi de frecvență care sunt încorporate în proiecțiile holografice ale Pământului 3D/4D.

Dificultățile voastre în ceea ce privește aceste nivele ale realității nu sunt legate doar de persoanele cunoscute ca și Cabala sau cei întunecați, ci au de-a face și cu frecvența realității la care sunteți voi acordați.

Dacă vă uitați la planul astral de jos patru dimensional (4D) și la nivelele de supraviețuire mai joase ale celei de-a 3-a dimensiuni, puteți observa faptul că cabala mai are încă un anumit control asupra acestor straturi de frecvență ale realității.

De fapt, mulți dintre cei care doresc „puterea-asupra altora” au migrat către aceste nivele mai joase ale realității pentru că ei nu pot tolera lumina mai înaltă care curge din ce în ce mai profund în nivelele realităților 3D mai înaltă și 4D ale lui Gaia.


Între timp, din ce în ce mai mulți dintre voi, inclusiv Gaia Însăși, intră în straturile realității de o frecvență mai înaltă în care energia emisă se întoarce rapid ca și energie primită.

Cabala și cei care sunt conduși de frică și furie sunt destul de îngroziţi de faptul că energia pe care ei o emit le va fi retunată rapid, înapoi.

Ei cunosc energia pe care o trimit în lume și NU vor să o experimenteze întorcându-se înapoi la ei.

Egoismul, luatul de la alţii, „puterea-asupra altora” şi frica trăită ca şi furie şi dominare nu este ceva ce ei să vrea să experimenteze în viețile lor.

Prin urmare, ei își caută refugiu în straturile de frecvență mai joasă ale realității unde energia emisă nu se întoarce înapoi, pentru o perioadă mai lungă de timp. În realitățile mai jos dimensionale, ei guvernează peste cei care trăiesc și ei în acea rezonanță.

Pentru a trăi dincolo de frecvențele mai joase ale realității, este necesar să eliberați conceptele de tip 3D despre ”ceea ce este important.

De cele mai multe ori, este necesar să vă eliberați de atașamentul față de AVERE, deoarece BANII au devenit o forță negativă pe Pământul fizic.

Nevoia de ”mai mulţi bani” a fost motivul pentru crime, războaie, dominare și egoistă putere-asupra-altora.

Banii nu sunt absolut deloc o componentă a straturilor realității, zonelor de locuit 4D mai înaltă și 5D.

De fapt, cu excepţia Planului Astral inferior, banii sunt în foarte mică măsură o componentă a zonei 4D.


Pe măsură ce vă expansionați conștiința în unde cerebrale din ce în ce mai înalte, începeți să eliberați conceptul 3D de „muncă din greu pentru a obține bani”, astfel încât ”să aveţi destul” sau ”să aveţi mai mult”.

Cabala nu dorește ca alții să aibă bani, deoarece acest lucru este o amenințare pentru ei, pentru că banii sunt un element important în puterea lor asupra altora.

Din fericire, pe măsură ce frecvența conștiinței voastre crește, rezonați din ce în ce mai mult cu curgerea lui Acum. Prin urmare, ieșiți treptat din ”timpul” 3D.

Pe măsură ce continuați să vă expansionați Conștiința în realitățile care rezonează dincolo de avere, agoniseală sau putere-asupra-altora, CREATIVITATEA voastră se expansionează la fel ca și LIBERTATEA voastră.

Şi, pe măsură ce faceți din ce în ce mai mult această schimbare, cei care încă se luptă și muncesc din greu, vor începe să se întrebe dacă nu ar putea descoperi și ei un mod de a curge prin viaţă, în mod pașnic și cu un sentiment de abundență.  

Acest „Sentiment de ABUNDENŢĂnu are legătură cu banii sau cu lucrurile pe care le pot cumpăra banii.

ABUNDENŢA ESTE O STARE DE SPIRIT care vă reamintește propria voastră abilitate de a vă direcționa atenția și intenția în Pacea, Iubirea și Fericirea de a vă crea propria voastră Viață.

Cu cât mai mulți vă părăsiți slujbele corporatiste, vă mutați la țară, vă cultivați propria voastră hrană și faceți schimb pentru ceea ce aveți nevoie, veți descoperi că sunteţi perfect fericiţi cu mai puţine ”chestii”.

Aceste tipuri de alegeri doboară Cabala la fel de repede ca și Iubirea Necondiționată care le este trimisă din dimensiunile mai înalte.
 În cele din urmă veți curge în Punctul Critic, Schimbarea Cuantică, Trans-mutarea înapoi în frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional.

Ce se va întâmpla atunci când majoritatea oamenilor vor alege să se gândească în primul rând la Pământ, la alți oameni și la creativitate ?

Ce se va întâmpla atunci când numai o minoritate de oameni se va gândi la acumulare, succes și putere ?

Când oamenii NU sunt pierduți în lupta și visul de „a obţine mai mult, ei pot curge cu o mai mare ușurință în frecvențele mai înalte ale realității care rezonează dincolo de iluzia de „a avea nevoie de mai mult”.

Nevoia de a avea mai mult este opusul lui a fi recunoscător.

Atunci când „vrei mai mult”, afirmi că „nu este suficient”. Apoi umpleți acel gând cu emoțiile fricii și furiei. Acest gând și emoție combinate, crează o formă-gând negativă.

Apoi, această formă-gând călătorește prin lume pentru a răspândi frica că „nu este destul” și activează o frică și furie colectivă. Ba mai mult, această formă-gând 3D se întoarce la emitent și, de fapt, creează MAI MULT din „nu este suficient”.

În schimb, atunci când vă gândiți „Mulțumesc pentru bogăţia pe care o am la îndemână”, gândurile voastre se combină cu sentimentul vostru de Recunoștință pentru a crea o formă-gând pozitivă.

Această formă-gând anunță „Sunt recunoscător pentru ceea ce am”. Forma voastră gând călătorește, apoi, în lume pentru a răspândi recunoștința pentru tot ceea ce aveţi.

În cele din urmă, această-formă gând se va întoarce înapoi la voi, emitent, cu binecuvântarea de „mai mult din ceea ce aveţi”.


Pentru cei mai mulți dintre voi provocarea este că regulile Jocului 3D s-au schimbat și voi nu ați primit notificarea. În vechea versiune a Pământului 3D, voi a trebuit să munciți din greu pentru a avansa și nu v-ați putut imagina că voi v-aţi putea crea propria voastră realitate.

Din fericire, „vechea” versiune 3D a Realității a primit atât de multă Lumină mai înaltă, încât în loc să munciți din greu, simțiți că munciți în mod inteligent pentru a descoperi noi idei și tehnologii care să vă facă viața atât de ușoară încât Simțiți că mai degrabă CREAŢI decât „munciţi”.

Apoi, datorită faptului că viața voastră este plină de Creativitate, conștiința voastră, și, prin urmare, percepțiile voastre, se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității.

Cu alte cuvinte, voi curgeți în Noul Pământ ACUM !Pe măsură ce avansați către pragul Noului Pământ 5D, Federația Galactică a Luminii, care-i reprezintă pe strămoșii voștri și expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, așteaptă Marea Reuniune.

În această zonă de locuit pre-5D (N.MY.: adică, din zona mai înaltă a tărâmului 4D), banii nu mai există, deoarece nu mai sunt necesari.

Toți aveți REPLICATOARE, care pot crea instantaneu tot ceea ce aveți nevoie de la mâncare la mobilă, la mașini și chiar la case.

Aveți, de asemenea TRICORDERE personale gratuite care sunt și bio-scanere, traductoare de limbaj pe bază de recunoaștere vocală, maşini anti-gravitaţionale, etc.


De fapt, TOATE aceste dispozitive sunt „descoperite” chiar acum în realitatea voastră de tranziție actuală.

Cu toate acestea, Cabala NU dorește ca aceste dispozitive să fie împărtășite cu „albinele lor muncitoare”.

Așa că, mulți muncesc din greu pentru a pune o pâine pe masă în timp ce cei întunecaţi doar îşi programează replicatoarele lor personale.

Din fericire, pe măsură ce continuați să curgeți în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității, veți începe să vedeți din ce în ce mai mult această tehnologie în viața voastră de zi cu zi.

Acest lucru se va întâmpla pentru că, cabala şi ceilalţi întunecaţi care au ascuns această tehnologie, nu vor mai fi în stare să rezoneze la acel strat al realităţii.

Prin urmare, tehnologia va fi răspândită în mod liber pentru toată lumea.

Această tehnologie va fi disponibiă tuturor, deoarece cei care-și expansionează primii conștiința, în conștientizarea a ceea ce este deținut, de fapt, de cei puțini, vor ieși și vor întreba :

Ştiaţi că aţi putea avea această tehnologie avansată ?”...


Pe măsură ce conștiința voastră vă permite să percepeți din ce în ce mai mult Noul Pământ, veți fi întâmpinați de Familiile voastre Galactice și Celeste.

În timp ce acești membri ai sinelui vostru mai înalt par „a coborî de sus”, vă veți întâlni și Familia Lemuriană și Atlanteeană, care va urca din Interiorul Planetei.

Desigur, termenii de „coborâre” și „urcare” sunt termeni 3D, bazați pe polaritatea „sus-jos”.

Realitatea voastră 5D va fi liberă de aceste polarități.

Pe măsură ce vă adaptați în continuare la percepțiile voastre mai înalt dimensionale, conceptele de polaritate, separare, putere asupra altora și chiar de conflict vor dispărea din realitatea voastră.
 Familiile voastre Galactice, Celeste, Lemuriană și Atlanteeană vă vor ajuta să creați un Nou Pământ personal și colectiv trecând printre voi, ajutând, iubind și susținându-i pe toți cei nou treziți care s-au eliberat de frică și s-au întors către Iubirea Necondiționată și Creativitatea Multi-Dimensională ca și un Nou Mod de Viaţă.

La început veţi intra şi ieşi din aceste zone mai înalte ale Realităţii, deoarece va fi nevoie de practică și de o mai mare stăpânire a gândurilor și emoțiilor voastre, pentru a menține o prezenţă constantă în această frecvență mai înaltă a Pământului.

Din fericire, gândurile voastre mai înalt dimensionale și emoțiile iubitoare vă vor dirija atenția către senzațiile corporale 5D în continuă expansiune.

Unii dintre voi se vor adapta mai lent acestor senzații, unii se vor adapta foarte repede, iar alții nu se vor adapta deloc...

Cei care nu se pot adapta la o versiune de o frecvență mai înaltă a realității, își vor trăi în continuare viața lor 3D ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ei vor rămâne în aceeași iluzie care i-a condus prin nenumăratele versiuni ale vieții pe Pământul 3D.

Când vor „muri” la momentul care a fost ales de ei, încă înainte de a-și lua o întrupare, ei vor fi în măsură să studieze la Școala Misterelor 4D, până când sunt pregătiţi să se elibereze de dependenţa de a 3-a dimensiune.

Da, dimensiunea a 3-a creează dependendență, pentru că, de prea multe ori, voi NU reuşiţi să obţineţi satisfacţia unei „munci bine făcute”.

Fără acest sentiment de satisfacție, unii dintre voi au probleme în ceea ce privește creșterea. Prin urmare, încercaţi acelaşi lucru din nou şi din nou, așteptând un rezultat diferit.

Vedeți voi, Cabala a intrat profund în Sistemul Educațional pentru a face să le fie dificil oamenilor să înveţe noi căi de a percepe şi de a-şi trăi viaţa.

Din fericire, din momentul în care v-ați amintit cum să câştigaţi şi să menţineţi o stare de conştiinţă 5D, vă veți aminti și faptul că voi sunteți deja Maeștrii/Stăpânii Câmpului vostru de Energie, dar ați uitat acest fapt atunci când ați intrat în vehiculul vostru 3D.

Odată ce vă reamintiți în mod constant de SINELE vostru Multi-dimensional, nu mai trebuie să învăţaţi, să încercaţi sau să aşteptaţi.

Corpul vostru de Lumină 5D se va alinia instantaneu conștiinței și percepțiilor unei frecvențe 5D a Realității.

În acea Frecvență a Realității, vehiculul fizic pământesc care v-a purtat prin realitatea voastră 3D va transmuta instantaneu în Corpul vostru de Lumină 5D.

Așa cum corpul vostru fizic 3D a rezonat la o zonă de locuit 3D a lui Gaia, Corpul vostru de Lumină 5D rezonează cu Noul Pământ 5D.

Cu alte cuvinte, starea voastră de Conștiință 5D vă va alinia cu percepțiile voastre 5D ale Pământului 5D.


Odată ce puteți percepe acea Frecvență a Realității, puteți alege SĂ TRĂIŢI acea frecvență a realității.


Amintiți-vă că SINELE vostru Corp de Lumină 5D a ales să-și trimită Esența într-un vehicul 3D pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară.

Prin urmare, Corpul vostru de Lumină 5D este corpul vostru natural, în timp ce corpul vostru fizic 3D este o creație tri-dimensională care este conectată la Matricea 3D.

VOI sunteţi o Fiinţă Multi-dimensională care a ales să poarte temporar un vehicul pământesc 3D. Ați ales să purtați acest vehicul, în acest „timp”, pentru a ajuta în Ascensiunea Planetară.
 MISIUNEA voastră a fost :

- Să vă aliniați conștiința 5D cu vehiculul vostru pământesc 3D.

- Să vă uitați SINELE vostru Multi-dimensional și să deveniți un om fizic.

- Să vă amintiți de SINELE vostru Multi-dimensional și să vă întoarceți, treptat, în Corpul vostru de Lumină.

- Să vă întoarceți în Corpul de Lumină prin revenirea la o conștientizare conștientă a SINELUI vostru 4D  și 5D.

- În timp ce vă întoarceți în Conștiința voastră Multi-dimensională, să vă transmutați treptat vehiculul 3D, astfel încât acesta să poată fuziona cu Corpul vostru de Lumină 5D.

- În timp ce vă transmutați vehiculul vostru pământesc element-cu-element, să transmutați ŞI vehiculul pământesc planetar al lui Gaia – element-cu-element.

- În timp ce vă întoarceți la Corpul vostru de Lumină 5D, să o ajutați pe Gaia să se întoarcă la Corpul Ei Planetar de Lumină 5D.


Amintiți-vă, Creația începe în dimensiunile mai înalte și se expansionează în jos, spre dimensiunile mai joase.

Prin urmare, dimensiunile mai înalte nu vor pleca sau dispărea niciodată. Cu toate acestea, dimensiunile mai înalte dispar percepțiilor VOASTRE în momentul în care conștiința voastră cade în undele cerebrale mai joase 3D şi 4D.

Cu toate acestea, atunci când vă expansionați conștiința în ACUM-ul din zona realității în care vă purtați Corpul de Lumină, veți percepe cu ușurință Noul Pământ deoarece acesta a existat DINTOTDEAUNA.

Deoarece în dimensiunea a 5-a și dincolo de ea NU există timp, nu există nici început și nici sfârșit.

Există numai ACUM-ul lui UNU...


Când ați învățat să umblați, ați căzut de multe ori. Când ați învățat să vorbiți ați spus cuvintele incorect. A trebuit să practicați, practicați, practicați și să „creșteți”.

Cu toții creșteți acum și vă întoarceți la SINELE vostru Multi-dimensional. Fiți atât de răbdători și de iubitori cu Sinele vostru, pe cât ați fi cu iubitul vostru copil.

De fapt, voi sunteți preaiubiții Copii ai Universului. Pe măsură ce lumina mai înaltă se infiltrează tot mai mult în realitatea voastră, veți părăsi „timpul” și veți curge în ACUM-ul frecvențelor mai înalte ale realității.


Dacă voi credeţitrebuie să suferiți sau să munciți din greu, veți crea acea formă-gând care vă va alinia cu acea versiune a Realităţii.

VOI sunteți Maeștri în formare.

Cu toate acestea, pentru că sunteți o Ființă Multi-dimensională, nu este nevoie să învățați nimic, ci doar :

SĂ VĂ AMINTIŢI CEEA CE DEJA ŞTIŢI !


Binecuvântări.

Noi suntem Arcturienii.
Un comentariu: