joi, 3 septembrie 2015

COBRA : INTERVIU cu Lynn - Introducere în CRONICILE DEZVĂLUIRII (31 august 2015).INTERVIU cu Lynn

Introducere în
CRONICILE DEZVĂLUIRII

31 august 2015

Nota MarYan :

După ce am „revenit” cu informaţii proaspete venite prin Fulford, despre Actualitatea Politico-Financiară (care, aflăm din acest Interviu al lui Cobra, se pare că aceste informaţii îi parvin lui Fulford prin intermediul Familiilor Dragonii Roşii), acum, iată-ne şi „la zi”, cu ultimul interviu luat lui Cobra, de data aceasta printr-un reporter numit „Lynn” (probabil că Rob Potter este în „retreat”-urile de care vorbea în lunile anterioare).

Deşi, în aspectele fundamentale ce ţin de informaţiile esenţiale privind Viaţa şi Universul (Ce este Sufletul, Spiritul, ce este Conştiinţa şi ce sunt Familiile de Suflet etc.), Cobra mai are de asimilat un anumit grad de Cunoaştere, totuşi, dincolo de aceste „completări” care „s-au cerut” ca să le facem, în anumite etape ale interviului – putem spune acum că re-simţim o atitudine tot mai echilibrată venind dinspre informaţiile transmise direct de către acesta, care oferă o altă perspectivă şi o altă energie şi vibraţie, faţă de interviurile de acum 1-2 ani...

...Ceea ce, pe mine, personal, mă bucură acest aspect, care este cel mai important, dincolo de detaliile care la un moment dat au generat anumite aspecte mai puţin armonioase, legate de „Prisma din Lyra” şi de informaţiile oferite PRIN aceasta, de către Fondatori.

Aşa cum probabil voi repeta de câte ori voi avea ocazia, acum este Momentul (Cosmic) de a ne re-aminti că este Vremea ca „să aşezăm” împreună CEEA CE NE UNEŞTE, Acum, când suntem din ce în ce mai aproape de Posibilitatea Declanşării Valului Evenimentului... şi când această lună, Septembrie 2015, iată a sosit, cu toată pleiada sa de Provocări şi de Oportunităţi – pe care, ca de fiecare dată, le putem folosi într-un sens sau în celălalt, funcţie de Alegerile pe care le-am făcut şi, mai ales, care urmează să le facem, în viitorul foarte apropiat !

Iată, aşadar, textul interviului lui Cobra care apare acum, când tocmai am intrat în această Lună (Septembrie 2015) ce se încheie cu o „Lună însângerată” (astrologic!) ce anunţă mari Mişcări de Energii, cu posibile consecinţe directe la nivel social, politic, economico-financiar şi, nu în ultimul rând, spiritual :


LYNN - Bine aţi venit, doamnelor şi domnilor, la alt episod al emisiunii radio „Pregătiţi-vă Pentru Schimbare”.
Suntem pe cale ca  să ne aşezăm pe o nouă structură cu interviul nostru cu Cobra.
Această serie de interviuri va fi numită „Cronicile Dezvăluirii”.
Nu vor fi doar întrebări întâmplătoare şi informaţii pe care oamenii „VOR” să le audă, ci vor conţine întrebări cu informaţie importantă, pe care oamenii „AU NEVOIE” ca să le audă, în special în aceste timpuri de tranziţie pe care le trăim şi care reprezintă finalul Erelor întunericului care au adus sclavie şi control pe Planeta noastră.
Ne mişcăm către un timp care este începutul unei lumi de libertate şi care n-a mai trăit niciodată, înainte, iubirea şi abundenţa.
Scopul acestor interviuri este să aducem o rază de lumină prin expunerea Aadevărului tuturor acelor indivizi care s-au trezit şi care vor cu adevărat să vadă, să audă şi să simtă adevărul.
Vom avea câteva întrebări despre evenimentele curente.

Niciodată nu ni s-a oferit o descriere amănunţită şi corectă a istoriei noastre, datorită războiului secular ; toate înregistrările şi bibliotecile au fost arse, iar oamenii ucişi.
Forţele invadatoare nu au vrut înregistrări cu ceea ce s-a petrecut înainte.
În acest fel, istoria a putut fi remodelată în avantajul victorioşilor. De aceea nu vă cunoaşteţi propria voastră istorie adevărată, dar acum a sosit timpul să aflaţi, iar Cobra ne va ajuta ca să descoperim adevărul.

Pentru claritate şi uşurinţă a discuţiei, se va folosi termenul „EL”. Aceasta nu denotă un gen ci, mai degrabă, este îndreptat către o discuţie mai uşoară cu acest Luptător al Luminii.
Sursele sale de informaţii sunt şi interne şi externe.
Unii, care nu sunt familiarizaţi cu Cobra, ar putea întreba de ce este aşa de secretos ? Uneori informaţiile pot duce la consecinţe nedorite pentru alţii, deci această informaţie are nevoie ca să fie păstrată nedezvăluită, pentru motive de securitate.
Datorită abilităţii sale de a fi o forţă a schimbării şi a Luminii pe Planetă şi de combatere a forţelor întunericului, Cobra a fost ţinta distrugerii de către întuneric. Fiinţe de nivel înalt l-au instruit să rămână „sub acoperire” în aceste timpuri, pentru propria sa protecţie.
Când realizează interviuri cu voce, vocea lui Cobra este modulată. Nu vorbeşte despre sine într-un sens personal. Respectăm asta pentru binele său.
El a fost intruit să folosească un nume de cod pentru protecţia sa.
De ce a ales numele de COBRA ? Pentru că este descrierea misiunii sale. Înseamnă „COmpression BReAk-through”. (N.MY.: Penetrare prin Compresie – a Luminii).
La un moment necunoscut, puterea acestei Planete va comuta către Lumină. Forţele întunecate nu vor mai avea niciun sprijin în vieţile şi mintea oamenilor de pe Terra.
În schimb, planeta va fi infuzată cu iubire, lumină şi cunoaştere a adevărului. Iubirea va prevala în emoţiile oamenilor. Războiul nu va mai avea niciun loc în societatea noastră.
Noi vrem pace. Oamenii de pe Terra sunt obosiţi de atâta suferinţă şi traume a pierderilor de familii şi prieteni în război.
Nu există învingători în război – ambele părţi sunt perdanţi.
În această Nouă Lume, pacea, iubirea, unirea şi frăţia vor prevala. Va fi DORINŢA OAMENILOR. Aşa să fie !

Scopul acestor interviuri cu Cobra este de a fi periodice (nu neapărat lunare), dar când timpul va fi potrivit pentru echipa „Prepare for Change”, la emisiunea radio „Prepare for Change”.
Grupul „Prepare for Change” a început în Mai 2013 la cererea lui Cobra, în scopul de a implica oamenii în procesul de Eliberare a Planetei.
Dacă ai o chemare în această direcţie şi doreşti să faci parte din această Mişcare Globală, eşti încurajat să vizitezi http://prepareforchange.net şi să cauţi „Event Support Groups” („Grupuri de Sprijin pentru Eveniment”).
Alătură-te nouă ! Cum spune Cobra : „Penetrarea este aproape!

Şi cu aceasta îi spun „Bine ai venit!” lui Cobra.

COBRA - Mulţumesc pentru invitaţie.

Lynn - Îţi mulţumesc că eşti aici cu noi. Ai ceva de adăugat la tocmai ceea ce am spus ?

COBRA - A fost o descriere exactă de grup, a unei părţi a misiunii mele şi, de fapt, nu este atât de important cine sunt eu, este mult mai important ca eliberarea planetară să aibă loc şi pe aceasta ar fi bine să fie concentrate aceste interviuri.

Lynn - Da. Bine, asta este şi dorinţa noastră. Ce am dorit să facem a fost să începem cu câteva întrebări generale care sunt relaţionate cu situaţia actuală şi încotro ne îndreptăm şi unde duc toate acestea.
Deci cu asta vom începe, cu acest gen de întrebări şi le voi da citire.

Are loc un război financiar ciudat chiar acum, în care Chinezii susţin că deţin drepturi asupra TUTUROR ascunzătorilor de aur din diverse arii din Sud-Estul Asiei şi din întreaga lume şi, de aceea, solicită ca să deţină imediat întreaga bogăţie a planetei ; în timp ce Sistemul bancar vestic, controlat de Cabală, continuă să tipărească bani FIAT, co-lateralizând încrucişat împrumuturile lor şi inventând, pur şi simplu, noi Scheme Ponzi pentru a genera un flux monetar fără sfârşit şi, astfel, să se menţină la suprafaţă şi să rămână la putere.
Care este planul actual al Mişcării de Rezistenţă (RM) pentru a stopa definitiv acest gen de „Stăpân al Inelelor” al nebuniei după puterea financiară distructivă ?

COBRA - OK. Am discutat acest plan de multe ori. Este un Plan pentru Eveniment.
Deci acum intrăm într-o nouă Fază a acestei situaţii şi, în această nouă fază, cum am mai spus înainte, este nevoie ca să existe un anumit grad de consens între jucătorii mari de la suprafaţa Planetei : ce viitor doresc să aibă ?
Şi. chiar dacă acest consens nu este atins, energiile care vin dinspre Centrul Galactic devin din ce în ce mai intense, şi aceasta înseamnă că situaţia va continua să escaladeze, pentru că tot ce a fost suprimat este nevoie ca să iasă la suprafaţă, într-un fel sau altul.
Deci în această situaţie în care ne aflăm, indiferent de ce face populaţia de la suprafaţă, indiferent ce face oricare dintre facţiuni, rezultatul va fi acelaşi.
Poţi influenţa procesul, pentru a-l uşura, pentru noi şi pentru planetă, prin realizarea de acţiuni coordonate şi trezirea populaţiei care lucrează pentru acest scop final.

Lynn - Dragonii Roşii au admis public că Cabala a fost permanent în structura lor organizatorică, că Famiiliile Dragon, ele însele, au finanţat băncile lor care au fost principala lor sursă de putere.
De ce joacă aceştia rolurile de „poliţistul bun-poliţistul rău” în faţa tuturor? Au lucrat împreună tot acest timp !

COBRA - OK. Asta probabil nu vine de la Dragonii Roşii. Probabil vine, această afirmaţie vine de la una din sursele de pe Internet. Familiile Dragonul Roşu au luptat permanent cu Rothschild şi au luptat cu Iezuiţii.
Dar sunt mulţi oameni care susţin că sunt Dragoni Roşii, deci este nevoie de grijă cu aceste afirmaţii, iar Familiile reale ale Dragonului Roşu nu au lucrat NICIODATĂ împreună cu Cabala.

Lynn - OK. Mulţumesc că ai clarificat asta. Ne vei lămuri în legătură cu originea adevărată şi istoria adevăratelor Familii Dragonul Roşu şi de ce se plâng despre Cabală, când acum se ştie că au finanţat întotdeauna, în spatele cortinei, Illuminati pe tot parcursul istoriei ?

COBRA - Adevăratele Familii Dragonul Roşu, de fapt şi-au avut originea în Dinastia Ming, când au început să vadă pericolul invaziei Arconilor în China.
Ei au lucrat în subteran, de atunci, pentru a menţine China protejată de aceste invazii. Nu au reuşit prea mult, în acest sens, pentru că au fost nevoiţi să lucreze din subteran.
Sunt de fapt multe, multe aspecte ale diferitelor Familii Dragon, DRAGONII ROŞII sunt mai centraţi pe finanţe şi politică.
DRAGONII ALBAŞTRI sunt mai centraţi pe lucrarea spirituală şi mai sunt şi multe alte aspecte între Dragoni.
Sunt multe familii ale Dragonilor Albaştri, multe familii de Dragon Roşu şi nu sunt întotdeauna în armonie completă între ele şi nu sunt complet aliniate între ele.
Există încă destui factori umani implicaţi, însă Familiile Dragon sunt toate dedicate pentru Eliberarea Planetei.

Lynn - Există vreo familie Dragon sau o facţiune a unei familii dragon care lucrează acum în mod specific pentru Lumină ?

COBRA - Sunt multe familii Dragon care NU lucrează pentru Lumină.

Lynn - Sunt careva, care sunt ?

COBRA - Cum am spus şi mai înainte, ca în orice Grup Dragon, sunt grupuri amestecate, sunt grupuri pozitive şi sunt grupuri negative.
Sunt familii Dragon pozitive, sunt familii amestecate şi sunt cele care lucrează direct cu Cabala.
Şi chiar şi într-o familie particulară, sunt indivizi care sunt dedicaţi Luminii şi sunt indivizi care lucrează împotriva Luminii.
Avem o situaţie destul de amestecată pe Planetă.

(Nota MarYan : Această situaţie o descoperea şi Cobra în urma deplasării sale în Taiwan, prin Iunie 2014, pentru deschiderea unui „Portal al Zeiţei”, când declara că ceea ce a găsit acolo în legătură cu colaborarea şi înţelegerea între Familiile Dragon „lăsa foarte mult de dorit”...
Pe de altă parte, această situaţie subliniază încă odată ceea ce transmitem periodic, inclusiv în ultimul articol-mesaj al lui Fulford, despre faptul că nimeni şi nimic din actorii politico-financiari majori de pe Planetă nu sunt doar „albi” sau doar „negri”... şi că „Alianţa Estică”, în frunte cu China şi Rusia, nu reprezintă „Lumea Liberă” a Luminii şi a Mişcării de Rezistenţă ; în esenţă, acolo este vorba de o mai mare deschidere către aceste valori, însă nici acolo, lucrurile ÎNCĂ nu sunt clare şi limpezi, după cum vedeţi şi din recunoaşterea lui Cobra...)

Lynn - OK. Mulţumesc.
Altă întrebare : realistic vorbind, toate familiile regale din jurul lumii sunt relaţionate de sânge între ele şi doar „pretind” întotdeauna că sunt în „război” între ele, pentru a-şi consolida permanent Puterea asupra „subiecţilor” lor, prin „Ordine Prin Haos”, ca „modus operandi”.
Poţi să discuţi cu noi cum acest Sistem Regal „Noi suntem superiori” se va termina, în final, căci aceste Familii nu doresc să elibereze VREODATĂ Puterea lor către oameni ?

COBRA - Vor fi forţate ca să elibereze puterea lor, la Eveniment, prin procesul de arestări în masă, cînd membri cheie ai Cabalei vor fi arestaţi şi vor fi judecaţi în procese juste, iar tot ce a fost suprimat, tot Adevărul va fi expus şi toate acţiunile lor vor fi destul de mult la vedere, astfel că masele vor începe să înţeleagă ce se petrece pe Planetă, iar aceştia nu vor mai putea continua.

 


Lynn - Mulţumesc.
Poţi vorbi ceva despre „Conturile Colaterale Globale” ? – ce sunt acestea şi orice informaţie pe care ne-o poţi da despre asta.

COBRA - Conturile Colaterale Globale au fost formate cu zeci de ani în urmă.
Scopul iniţial al acestor conturi colaterale a fost să servească drept unealtă pentru proiecte umanitare şi pentru a naşte abundenţa pentru umanitate, dar aceste conturi colaterale au fost piratate de familiile Cabalei şi au fost folosite de ceva timp pentru a controla umanitatea.
Şi, acum, Facţiunile pozitive Dragon lucrează în spatele scenei pentru a re-direcţiona conturile colaterale către scopul lor original.
Şi există multă manipulare şi multe lucruri care au loc cu privire la aceste conturi, în special în ultimii câţiva ani, şi toate acestea vor fi lămurite la Momentul Evenimentului.

Lynn - Potrivit Mişcării de Rezistenţă, există vreo actualizare a planurilor de viitor pentru aceste conturi sau există vreo schimbare ?

COBRA - Nu au avut loc schimbări majore, pentru că Planul este destul de bine ajustat în acest scop.
Sunt alte lucruri care sunt mai puţin finalizate şi ceva mai complicate. Dar nu vor fi probleme în privinţa aspectului financiar, atunci când momentul va veni.

Lynn - Minunat.
Acum aproximativ 13.000 de ani, Draco au creat şi au sprijinit Illuminati, pentru că aceştia îndeplinesc planurile Reptiliene cu mijloace care ţin de haos şi violenţă.
Cum poate o cultură ca cea a Illuminati, care a fost creată special din război şi satanism, să aibă speranţe ca vreodată să fie reformată ?

COBRA - Ok, multe fiinţe din structura Illuminati nu au fost în ea din liberă voinţă şi ei au vrut să iasă şi vor fi capabili să iasă şi o parte a acestei structuri va fi adusă în Lumină, deci există multă speranţă pentru multe fiinţe care au făcut parte din acea structură.

Lynn - Întreaga noastră istorie a creaţiei şi umanităţii a fost alterată, rescrisă şi editată de un grup de indivizi pentru a sclaviza umanitatea.
Ce surse ca informaţie corectă ai putea recomanda şi unde le putem găsi pentru a afla adevărata istorie, pentru a putea începe să învăţăm adevărata istorie a umanităţii şi Creaţiei ?

COBRA - Nu există surse perfecte de informaţie despre istoria umană.
Direcţia generală pe care aş spune-o, dacă oamenii vor să afle mai multe despre istoria umană, este să studieze existenţa Atlantidei. Dar, din nou, majoritatea informaţiei despre Atlantida este pură speculaţie.
Acum câţiva ani am publicat un articol despre Atlantida pe blog-ul meu şi sunt link-uri acolo. Acele link-uri de acolo sunt destul de încredere.

Lynn - OK. Grozav.
Care este stadiul „Evenimentului” la acest moment, potrivit RM, şi ce putem face astăzi pentru a grăbi procesul aducerii acestei victorii finale a Luminii, prin Eveniment ?

COBRA - OK.
Situaţia este aproape la fel ca acum câteva săptămâni.
Încă suntem în proces de curăţare a Bombelor Strangelet şi a Grupului Chimera, iar acesta este principalul obstacol care rămâne. Au fost câteva victorii minore, dar încă nu am ajuns la Penetrarea Finală şi, cel mai important lucru, oamenii pot ajuta cu Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară şi să împărtăşească cu ceilalţi înţelegerea lor asupra situaţiei, pentru a trezi masele.
Cu cât există mai multă conştienţă la suprafaţa Planetei, cu atât mai uşor este pentru Forţele Luminii ca să extragă orice a mai rămas din ceea ce poate împiedica declanşarea Momentului Evenimentului.


Lynn - Ce sfat mai important ai pentru toţi cei care sunt încă in-conştienţi (N.MY.: Ne-treziţi) sau care nu cred în schimbările pozitive planetare, fizice şi geopolitice, care urmează să vină pe Planetă, precum şi în cazul tuturor acelor indivizi conştienţi care, însă, sunt încă sceptici, cu privire la impactul Evenimentului ?

COBRA - Un anume scepticism este bine-venit. Nu există nicio evidenţă, înainte ca lucrurile să se întâmple.
Chiar dacă oamenii sunt sceptici, este bine că sunt informaţi despre viitorul posibil, pentru că atunci când lucrurile încep să aibă loc, dacă sunt bine informaţi, vor şti ce să facă. Este bine pentru toţi ca să studieze situaţia şi să se informeze şi, când lucrurile încep să se petreacă, nu va mai fi nevoie de scepticism sau dubiu, pentru că lucrurile vor avea loc.
Există o parte a războiului psihologic prin care Cabala dă impresia maselor că nimic nu se petrece. Aceasta este una din operaţiile majore ale Archonilor. Ei continuă să menţină iluzia că totul rămâne la fel şi aceasta se va menţine până la Penetrarea finală.
Nimic drastic nu se va întâmpla înainte de penetrarea majoră.
Vom avea o situaţie stagnantă chiar până în final, până la penetrarea finală, până chiar la momentul penetrării prin compresie, iar atunci lucrurile se vor petrece foarte repede.

Lynn - Şi atunci vom avea o mulţime de oameni care vor conştientiza situaţia. (Da, exact.)

Lynn - Cobra, poţi să ne spui care este diferenţa dintre un Lucrător al Luminii şi un Luptător al Luminii ?

COBRA - LUCRĂTORII LUMINII sunt centraţi numai pe Lumină şi scopul lor este să difuzeze Lumina şi să ancoreze Lumina pe Planetă, iar ei au o tendinţă ca să nege existenţa întunericului pe această planetă, deci marea majoritate a Lucrătorilor Luminii sunt într-un anumit grad de negare despre prezenţa întunericului, dar ei fac totuşi o treabă grozavă în menţinerea şi ancorarea Luminii pe Planetă.
LUPTĂTORII LUMINII sunt, de obicei, mai centraţi pe eliminarea întunericului de pe această Planetă şi este nevoie ca să se creeze un balans între abordarea Lucrătorilor şi cea a Luptătorilor Luminii, pentru că Adevărul este undeva la mijloc.
Este important ca să fii conştient de întuneric, dar este de asemenea foarte important ca să te centrezi pe Lumină şi să ancorezi Lumina pe Planetă.

(Nota MarYan : Iată una din cele mai profunde şi pline de sens informaţii oferite de către Cobra, asupra căreia am insistat şi noi de nenumărate ori : nevoia de ECHILIBRU între Conştientizarea întunericului şi a negativităţii – şi atât ! – şi Centrarea pe Lumină, în Lumină, pentru a aduce Energia Atenţiei Fiinţei noastre acolo unde dorim SĂ FIM, nu de „a ne contra” cu ceea ce dorim să „anihilăm”.
Altel spus : NU „ne centrăm” pe întuneric, ca să „ne luptăm” cu el, ci doar îl Con-Ştientizăm şi ne Con-Centrăm în Lumina Divină interioară, pentru a trans-muta întunericul...)

Lynn - Mulţumesc pentru încurajare.
Ce mesaj de încurajare poţi oferi, acum, acelor persoane dedicate ca Lucrători şi Luptători ai Luminii, care se menţin poziţionaţi pe „linia datoriei”, ţinând aceste linii în Lumina lor, în aceste timpuri critice şi tumultuoase ?

COBRA - Da. De fapt este foarte important ca să pun lucrurile în perspectivă.
Ştiu că fiecare este obosit şi toate acestea durează mult prea mult, dar dacă înţelegem că, de fapt, acum desfacem 25.000 de ani de întuneric, de-structurăm Carantina care a fost aici de 25.000 de ani, iar scopul nostru este de a face aceasta în decurs de doar câţiva ani – atunci realizăm că facem o treabă bună şi facem progrese mari, iar când penetrarea finală va veni, vom fi răsplătiţi pentru munca noastră „grea”.

Lynn - De-abia aştept acea sărbătorire.

COBRA - Da. După Eveniment va avea loc o Mare Sărbătorire şi o perioadă de bucurie va începe care nu se va termina niciodată.
Suferinţa nu a fost niciodată în intenţia de a face parte din viaţa trăită şi nu va mai face parte niciodată, după ce întunericul va fi dus de pe această Planetă.

Lynn - Mulţumesc.
Atât de multe poveşti circulă pe Internet despre Saltul multi-dimensional, Pulsul de Lumină de Raze X...
Tu, Cobra, ce prevezi că se va petrece în preajma zilelor ultimei „Luni Însângerate” („Blood Moon”), la finalul lui Septembrie 2015 ?

COBRA - Va fi un Septembrie normal, fără evenimente drastice.
Desigur, lucrurile se vor petrece aşa cum se petrec deja. Ar putea escalada într-un anumit grad, dar nu mă aştept la nici un eveniment care să zguduie terenul sau la niciun eveniment cataclismic în acel punct.
Sunt Cicluri Cosmice mai mari care sunt mult mai importante decât acele „Luni Însângerate” sau orice prezic oamenii, iar Septembrie 2015 nu este Fereastra de Timp pe care RM o aşteaptă pentru ca Marea Penetrare să aibă loc.

Lynn - Deci putem cu toţii să stăm liniştiţi şi să ştim că Evenimentul probabil nu va avea loc în Septembrie.

COBRA - Nu fac nicio predicţie în mod specific, dar spun că nu este nevoie de temeri, căci nimic drastic sau negativ NU se va petrece în acea fereastră de timp, din Septembrie 2015.

(Nota MarYan : Îmi pare rău, dar prin modul în care a pus problema – „să ştim că Evenimentul probabil nu va avea loc în Septembrie” – acest reporter, Lynn, nu pare să fi înţeles esenţa procesului : EVENIMENUL nu este ceva programat, mai ales pe o Planetă şi un Univers al Liberului Arbitru; aşadar, acesta poate avea loc ORICÂND, nu la o dată anume... iar astfel de afirmaţii pot induce „aşteptări” – negative – în mintea şi conştiinţa celor care lucrează în acest Sens şi Scop...
De aceea, şi din această perspectivă, comentariul lui Cobra îl găsesc, de această dată, cât se poate de echilibrat şi, mai ales, bine-venit...)

Lynn - OK. Sunt dicuţii sau „clevetiri” cu privire la re-evaluarea monetară în aceste zile.
Care sunt informaţiile tale cu privire la acest subiect ?

COBRA - Din nou, oamenii fac preziceri cu privire la aceste valute şi despre „Re-evaularea care are loc astăzi sau mâine”, însă aceste „predicţii” tot apar de câţiva ani...
De fapt, Re-Valorizarea monetară este parte a Re-Setării care va avea loc la Momentul Evenimentului, şi nu înainte.

Lynn - OK, deci putem să stăm şi să ne relaxăm şi să nu ne îngrijorăm despre asta, acum.

COBRA - Puteţi să vă relaxaţi şi să luaţi loc şi puteţi să fiţi, de asemenea, activi în schimbarea lumii din jurul vostru.

Lynn - OK. În baza informaţiilor tale, ce sfat poţi da tuturor celor care sunt deţinători de titluri de valoare care încearcă să le încaseze prin bănci sau prin diferite „fonduri mondiale de moştenire” ?
AU vreo şansă ca să reuşească aceasta ?

COBRA - Nu este foarte probabil, în acest moment, pentru că, încă, Cabala controlează sistemul bancar.
Le doresc noroc, dar acum nu pare a fi un moment foarte potrivit.

Lynn - OK. Ce s-a întâmplat în Tianjin, China pe 12 August 2015 ? A fost un nor ciupercă uriaş, ca o detonare ce apărea ca o explozie nucleară.
A fost rezultatul trimiterii unui puternic mesaj de represalii de către Illuminati către chinezi, care se pare că „merg pe lângă Scenariu”, datorită devalorizării lor monetare în preziua acelui incident, pe 11 August 2015 ?

COBRA - Aceasta este exact ceea ce s-a întâmplat. Este o parte a războiului între Alianţa Estică şi Cabală.
Cabala a folosit arme murdare, atât cât a fost posibil, însă această situaţie a dus la nişte consecinţe neaşteptate pentru Cabală, pe viitor.
De fapt, ei au grăbit procesul şi, cu această acţiune, au avut, de fapt... vor fi ceva consecinţe pentru aceasta.

Lynn - OK. În special în timpul ultimelor decade, Illuminati au fost foarte victorioşi în înşelarea umanităţii prin trucuri, în special „Marele truc pe care Diavolul l-a jucat a fost să convingă lumea că nu există”.
De ce atât de puţini oameni din comunitatea spirituală discută de rolul lui SATAN şi LUCIFER în timpurile acestea critice şi discută numai despre extratereştri ?
Care crezi că este motivul din spatele acestui fapt ?

COBRA - Motivul din spatele acestuia este pentru că aceşti indivizi pe care i-ai menţionat nu mai sunt importanţi în marea schemă a lucrurilor.

Lynn - Ce vrei să spui, Cobra ? De ce nu mai sunt importanţi ?

COBRA - Pentru că unul dintre ei a fost scos de pe Planetă şi dus la Soarele Central Galactic şi celălalt a trecut de partea Luminii şi lucrează pentru forţele Luminii.

Lynn - Care dintre ei lucrează pentru Forţele Luminii ?

COBRA - Asta este informaţie clasificată, în acest punct.Lynn - Oh. OK. Ar fi corect să spun că aceste timpuri de Ascensiune, pe care le trăim acum, sunt de asemenea o „Recoltare de Suflete” de către Lumină şi de către întuneric ?

COBRA - Nu aş fi de acord cu asta, pentru că, cuvântul „recoltare” este foarte încărcat emoţional.
Aş spune că Ascensiunea este un proces de ridicare a frecvenţei vibraţionale a fiinţelor de pe această Planetă şi alte planete, precum şi o oportunitate de a fuziona cu alte fiinţe umane, la nivel de suflet, cu frecvenţele luminii.
Nu va avea loc nicio „recoltare de suflete” nici de către Lumină, nici de către întuneric.
Acesta este, simplu, un proces evolutiv care va culmina nu numai cu Momentul Evenimentului, ci şi cu dezvoltarea spirituală pe mai departe, care se va petrece după Eveniment.

Lynn - OK. După ce „Evenimentul” a avut loc, te vei ocupa ca să ne împărtăşeşti orice detaliu la care ne putem aştepta pentru următorii 10-20 de ani, cu privire la schimbările masive de pe Planetă, prognozate ca să apară, sau despre întoarcerea ei la condiţia originară, virgină-imaculată, de Rai ?

COBRA - După Eveniment vor fi multe, multe schimbări pozitive care vor fi ţelul final pentru ca Terra să devină o Planetă a Paradisului, din nou.

Lynn - Ne poţi da un exemplu ?

COBRA - După EVENIMENT, vom avea PRIMUL CONTACT şi, după Primul Contact, diverse Rase pozitive vor aduce tehnologie pentru a curăţa toată poluarea.
Va fi un proces de trezie a maselor şi toate aceste procese vor duce la crearea unei societăţi galactice foarte armonioase, la suprafaţa acestei Planete.

Lynn - Grozav.
Poţi să ne lămureşti şi în privinţa misterioasele Coloane de Lumină care au fost văzute peste tot în lume, în ultimele săptămâni ?
Care este scopul lor şi cum sunt create ?

COBRA - OK. Majoritatea acestora sunt reflexii ale terenului sau un dispozitiv cu flash făcut cu o cameră foto.
Sunt câteva vizualizări reale ale celor adevărate – aş spune între 10-20% dintre acestea – care sunt reale, fiind manifestări ale Forţelor Luminii care creează aceste fenomene luminoase, pentru a trezi masele, pentru trezirea populaţiei de la suprafaţă.

Lynn - Mulţumesc pentru această clarificare. Cumva este ca şi ceea ce gândeam şi eu.
O ultimă întrebare despre situaţia financiară : Încă te mai aştepţi la o oprire completă sau colaps al Sistemului Financiar, pentru ca cel nou să fie implementat ?
S-a schimbat ceva cu privire la aceasta ?

COBRA - Planul nu s-a schimbat. Este acelaşi.
Mă aştept la întreruperea completă a Sistemului Bancar, într-o anumită perioadă limitată de timp, pentru că este singura cale prin care o transformare completă poate avea loc.

Lynn - OK. Aceasta este ca o concluzie la întrebările generale, referitoare la evenimentele financiare curente.
Acum aş vrea, Cobra, să intru într-o secţiune în care sper că ne poţi ajuta măcar oferind câteva informaţii despre istoria noastră.
De fapt, primul lucru despre care vroiam să te întreb a fost legat de Penetrarea prin Compresie. Ai putea să descrii asta, în detaliu, pentru oamenii care ar putea să nu înţeleagă ce înseamnă ?

COBRA - Penetrarea prin Compresie este un Proces al Luminii care ajunge la Suprafaţa Planetei.
Avem Forţe ale Luminii deasupra Suprafeţei Planetei şi avem Forţe ale Luminii sub Suprafaţa Planetei şi, după ce Forţele Luminii de sub suprafaţa Planetei se îndreaptă către suprafaţă, iar Forţele Luminii de deasupra, de asemenea, coboară către suprafaţa Planetei, atunci când se întâlnesc la suprafaţa Planetei, acela este Momentul Penetrării prin Compresie – fiind un proces care îşi are baza în anumite dimensiuni mai înalte, în fizica hiper-dimensională.
Acesta este un Proces inevitabil. Este ceva care trebuie să aibă loc, ca rezultat al Transformării Cosmice în care ne aflăm.
Şi, când Forţele Luminii de deasupra şi de dedesubt se întâlnesc la suprafaţa Planetei, va avea loc o transformare drastică şi foarte intensă a suprafeţei Planetei, aceasta fiind Penetrarea prin Compresie.
Iar Penetrarea prin Conpresie are aspecte fizice şi non-fizice.
Aspectele fizice pe care le ştim cu toţii, Re-Setarea Financiară, arestarea în masă a Cabalei şi începutul procesului de Dezvăluire.
Iar aspectul non-fizic este în principal Unda Galactică, Unda de Lumină Galactică, ce ajunge la Suprafaţa Planetei şi FLASH-UL EVENIMENTULUI care va reprezenta culminarea Energiei Galactice care vine către Suprafaţa Planetei.
Şi au fost multe Super-Unde Galactice în trecut, dar niciuna ca ceea ce se va întâmpla acum, pentru că acum suntem în faza de completare finală a extragerii întunericului din acest Univers, iar aceasta nu s-a mai întâmplat niciodată până acum.
Este ceva care este unic. Ceva care nimeni nu a mai trăit această experienţă.
Nu putem prezice cu exactitudine cum vor arăta în detaliu toate acestea, dar, cu siguranţă, va fi cel mai extra-ordinar Eveniment din vieţile noastre.

(Nota MarYan : După cum am mai tot precizat, pentru că informaţiile oferite de FONDATORI – şi verificate prin metode specifice – spun că, în prezent, negativitatea din Univers reprezintă cam 20% din energiile şi entităţile prezente în acest întreg Univers, este evident că acum nu poate fi vorba de „extragerea întunericului din întregul Univers” ci, eventual, poate doar din întreaga Galaxie, prin aceste mişcări decisive care au loc, în prezent, pe această Planetă, ca Punct Strategic Vital al acestei Galaxii...
Ceea ce este UNIC, în acest Moment, este legat de Modul în care are loc această Eliberare Planetară de întuneric şi negativitate şi de MODELUL creat pe această Planetă pentru ACCELERAREA ASCENSIUNII Fiinţelor din întreg Universul – şi, poate, din alte Universuricu Viteze ne-atinse în acest Univers, vreodată...)

Lynn - De abia aştept. Asta e grozav.
Deci, ai confirma, Cobra, că acest proces implică fizicalitatea şi non-fizicalitatea ? (Da, exact.)

Lynn - OK. În regulă.
Acum voi trece prin nişte întrebări care au de-a face în principal cu ISTORIA noastră. Şi vom atinge subiecte puţin mai adânci, despre Spirit şi Suflet.
Poţi explica mai multe despre Energia Masculină şi Feminină ? Care este diferenţa şi cum noi amândoi le avem pe ambele, în noi ?

COBRA - OK. Energiile masculine/feminine sunt prezente în acest Univers încă de la Creaţia Universului. De fapt, energia masculină este energia electrică şi energia feminină este energia magnetică şi întotdeauna sunt în interacţiune.
Toată materia manifestată din Univers este un rezultat a unei orchestrări dinamice dintre energiile masculine şi feminine iar noi avem, de asemenea, aceste două polarităţi în interiorul nostru şi, când le aducem în Echilibru perfect, acesta este un aspect foarte important al Ascensiunii noastre.
Pe această Planetă, Cabala a suprimat în mod artificial Principiul Feminin, aspectul feminin, pentru că ei ştiau că, prin acest fapt, este mult mai uşor să controlezi umanitatea ; iar acum vine dinspre Centrul Galaxiei o foarte puternică energie feminină, care să balanseze aceasta.
Şi acest Nou Echilibru, între energiile feminină şi masculină, este un aspect foarte important al Procesului în care ne aflăm.

Lynn - Mulţumesc.
Poţi să ne spui ceva despre Istoria Frăţiei Trandafirului ? Unde şi-a avut originea şi cine erau membrii ei ?

COBRA - Ok. Frăţia Trandafirului îşi are originea în Razele Centrale, în Civilizaţia Centrală.
Este prima civilizaţie înalt dezvoltată spiritual care a evoluat în Regiunea Centrală a acestei Galaxii, iar una dintre aceste fiinţe a venit pe Planeta Terra, în perioada Atlantidei, când a înfiinţat această Frăţie.
Şi au existat multe Temple ale Zeiţei în Atlantida (N.MY.: Un exemplu este cel al Templelor dedicate „Fecioarei cea Pururea Tânără” şi a „Doamnei Luminii), iar scopul lor a fost ca să ancoreze prezenţa Zeiţei pe Planetă ; după ce Cabala a distrus aceste temple, acest Echilibru a fost perturbat, astfel că dezechilibrul creat a dus, în final, la distrugerea Atlantidei.
După aceea, multe grupuri ale Frăţiei Trandafirului au fost prezente în multe ţări, în timpuri mai apropiate, prin „Şcoli ale Misterelor”, care încercau să păstreze acel balans, cât de mult se putea.
Acum a sosit timpul ca noi să ne re-trezim acea prezenţă feminină şi să formăm noi grupuri ale Frăţiei Trandafirului, aceasta fiind foarte important pentru Momentul Evenimentului.
Deci aş dori să rog ca tot mai mulţi oameni să creeze astfel de grupuri, peste tot pe Planetă, pentru a se întâlni cu regularitate în planul fizic şi a ancora Energia Zeiţei pe Planetă, cât mai mult posibil.

Lynn - Mulţumes pentru asta, Cobra.
prepareforchange.net conţine Frăţia Trandafirului (SotR) în grupul de vindecători şi formăm aceste grupuri peste tot în lume, în aceste momente, deci pentru oricine este interesat, vă rog să vizitaţi prepareforchange.net şi să vă înscrieţi. Vom anunţa activităţile care apar.
Ok Cobra, dacă ne-am putea întoarce la Spirit... Ai putea să ne dai o descriere a Scopului Spiritului ?

COBRA - OK. Originea Spiritului este în Sursă, este Unimea.
Şi scopul spiritului este să asiste la reîntoarcerea Întregii Creaţii înapoi în Unime.
Acest proces, cum am mai spus, culminează chiar acum, deci acum este cel mai important timp pentru fiecare individ ca să se conecteze cu Sinele Superior (Divin), cu propriul Spirit, cu Sursa, cât de mult posibil.


Lynn - Care este diferenţa dintre Spirit şi Suflet ?

COBRA - Este o diferenţă tehnică, pentru că Spiritul este Sursa din care provine Sufletul, însă ambele sunt aspecte ale dimensiunilor noastre mai înalte, dimensionalitatea noastră înaltă, corpurile de energie înaltă ale noastre, aş spune.
Întotdeauna există Spirit, iar materia reprezintă ambele aspecte ale acestora şi se manifestă în diferite feluri, prin diferite dimensiuni. Ambele, Spiritul şi materia, în diferite manifestări au acelaşi scop optim, să se reîntoarcă înapoi în Unime.

(Nota MarYan : Este atât de vast acest subiect, că nici nu ştii de unde „să îl apuci”...
Deşi pot fi infinite exprimări şi abordări ale subiectului, totuşi, încercând o exprimare cât mai sintetică şi „la obiect”, putem spune că, indiferent de abordare, fie prin Sistemul – pe care şi noi îl vedem ca fiind cel Real – al celor 12 Dimensiuni, fie că ar fi mai multe sau mai puţine, primele, cele zise „inferioare”, adică „mai dense”, aparţin PERSONALITĂŢII şi INDIVIDUALITĂŢII – care, în cazul cu 12 dimensiuni, sunt cele „6 corpuri mai dense” : fizic, emoţional, mental, astral, eteric şi cauzal – urmând ca celelalte „6 corpuri dimensionale” să aparţină zonei SUFLETULUI – care chiar Dimensiunea şi Densitatea a 7-a o are drept „casă”...
De fapt, fără a pretinde că este „purul Adevăr”, prin cercetările din materialele Fondatorilor, am remarcat că următoarele 3 dimensiuni ar avea legătură cu Sufletul – a 7-a, cea a „Casei Sufletului”, a 8-a a „Sufletului Maestru” şi a 9-a a „Supra-Sufletului Maestru”, iar ultimele 3 Dimensiuni, de la a 10-a la a 12-a, ar putea avea legătură, probabil, cu SPIRITUL şi cu Corpurile subtile al acestuia – căci, până la Exprimarea Pură a Spiritului, are şi acesta „Învelişurile Sale”...
În SINTEZĂ : primele 3 corpuri, cele mai „dense” ale Universului numit OM, aparţin PERSONALITĂŢII, următoarele 3 corpuri – 4, 5 şi 6 – „mai puţin dense”, dar încă „mai dense” decât cele ale Sufletului aparţin INDIVUALITĂŢII umane, următoarele 3, de la al 7-lea la al 9-lea nivel ar aparţine SUFLETULUI, în timp ce ultimele 3 dimensiuni ar putea avea legătură cu Zona SPIRITULUI.
În acest caz, deosebirile se pot observa încă de la „prima vedere”...)

Lynn - Există vreun proces specific care implică evoluţia sufletului ?

COBRA - Există permanent un proces de evoluţie, pentru că Sufletul, la cel mai adânc nivel, îşi reaminteşte de Unime, căci din ea îşi trage originea, şi acel motor interior este desigur în evoluţie, care întotdeauna se manifestă puţin diferit pentru oameni diferiţi.
Dar ţelul ultim şi motivaţia supremă este aceeaşi.

Lynn – Şi, odată ce ieşim din 3D, vom înţelege aceste lucruri.

COBRA - Poţi începe să le înţelegi chiar de pe acum. Nu este nevoie ca să aştepţi să ieşi din 3D, pentru că înţelegerea nu este limitată de dimensiuni.
Poţi atinge această înţelegere chiar şi acum.

Lynn - Corpul nostru este o creaţie holografică ?

COBRA - De fapt, totul în acest Univers, inclusiv corpul nostru este o CREAŢIE HOLOGRAFICĂ.

Lynn - Uau. Putem să trăim viaţa oriunde în Creaţie, ca orice dorim ?

COBRA - După ce atingem un anumit nivel de Libertate Spirituală, da.

Lynn - Care este acel nivel ? Cum putem şti că l-am atins ?

COBRA - Aceasta este posibil după ce ne comutăm atenţia, când nu mai suntem subiecte ale Entropiei pentru aceste dimensiuni joase, atunci noi suntem absolut liberi să mergem oriunde dorim, să trăim experienţa a orice dorim, desigur în Armonie completă cu Planul Divin.

Lynn - Mulţumesc.
Ce este conştiinţa ?

COBRA - Conştiinţa este, de fapt, o interacţiune dinamică între Spirit şi Materie. Este, de fapt, intersecţia dintre spirit şi materie.
Este SPIRITUL care începe să fie conştient de sine, ca materia care ce se conectează înapoi la sine.

Lynn - Deci ai spune că... Cum sunt Conştiinţa şi Spiritul conectate ?

COBRA - De fapt, Spiritul într-un anumit moment a decis să se proiecteze pe sine în materie, iar Con-ştienţa s-a născut ca rezultat al acelei interacţiuni.

(Nota MarYan : CONŞTIINŢA ar putea fi exprimată, în esenţă, şi ca acea parte din Fiinţa noastră cu care ne identificăm cel mai mult, la un moment dat.
De aceea, Fondatorii şi alţi Maeştri ai Universului ne transmit că Nivelul de Conştiinţă este dat de acea Dimensiune şi Densitate din Fiinţa noastră asupra căreia este con-centrată Atenţia noastră, în cea mai mare parte a Timpului.
Ca EXEMPLU, dacă în mod dominant, Sufletul alege să-şi focalizeze atenţia pe aspecte ce ţin de materie şi materialitate, care aparţin Densităţii a 3-a, atunci putem spune că Nivelul de Conştiinţă al acestuia este de tip dominant 3D, în timp ce un Suflet care alege să se centreze, în cea mi mare parte, pe aspecte ce aparţin dimensiunii 5-6 – compasiune, altruism, iubire ne-condiţionată totală – atunci putem spune că acesta are un Nivel de Conştiinţă de nivel 5-6 – aspecte evidenţiate şi prin măsurătorile specifice efectuate, am putea spune „ne-numărate”...)

Lynn - Care sunt avantajele conectării cu spiritul ?

COBRA - E destul de evident. Înainte să ne conectăm cu Spiritul, nu suntem cu adevărat vii pentru că Spiritul este Sursa întregii Vieţi.

Lynn - Deci este ca o sămânţă. (Da.)
Întrebarea mea următoare este : De ce ar trebui s-o facem ?

COBRA – Aceasta este la Alegerea ta, căci nu eşti forţat să o faci, dar dacă o faci, vei găsi cu siguranţă mai multă fericire interioară şi vei putea asista, de asemenea, alte Fiinţe din acest Univers, pentru ca şi acestea să poată să atingă mai multă fericire.

Lynn - Asta sună ca un bun motiv. (Da. Exact.)
Noi ne vom reaminti cine suntem şi ce Scop are Fiinţa noastră pe Terra, la un moment dat ?

COBRA - Desigur, toţi îşi reamintesc Scopul atunci când ating un anumit nivel de conexiune cu Sinele Superior, cu propriul Suflet.

Lynn - Ne-ai putea da nişte jaloane despre cum să ne conectăm cel mai bine cu Spiritul ?

COBRA - Te poţi conecta oricând cu Sinele Superior (N.MY.: Divin) prin Meditaţie, cu Experienţa în Frumos şi cu Trăirea Bucuriei, deci orice îţi aduce Bucurie şi orice te inspiră în Frumos este o Direcţie pe care poţi merge pentru a te re-conecta cu Spiritul.

Lynn - Ne putem conecta cu alte Spirite ?

COBRA - Da, desigur, când eşti conectat cu Sinele Superior, eşti întotdeauna în Unime cu toate celelalte Fiinţe ale Luminii.

Lynn - Ai putea să ne spui ceva despre FAMILIILE DE SUFLET, ce sunt ele ?

COBRA - Familiile de Suflet au fost născute în acelaşi Flux de Viaţă prin Portalul Soarelui Central Galactic, la un anumit moment în istorie, şi care au împărtăşit trăiri similare în călătoria lor prin existenţă.

(Nota MarYan : „Trăirile similare”, în călătoria lor prin existenţă, aparţin „SUFLETELOR-PERECHE”.
SUFLETELE-SURORI” sunt cele care fac parte din aceeaşi „Familie de Suflet” care, deja se cunoaşte tot mai bine, au aceeaşi origine, a unui „Supra-Suflet” sau „Supra-Suflet Maestru” sau chiar „Monadă” Chistică / Buddhică.
Este cât se poate de Simplu, cam ca şi pe Planetă, în privinţa Relaţiilor Familiale...)

Lynn - Noi avem abilitatea să ne conectăm cu oameni din trecutul nostru ca străbunii, rude decedate şi oameni pe care i-am cunoscut în vieţile trecute ?

COBRA - Da, desigur că te poţi conecta cu aceşti oameni dacă te aliniezi cu frecvenţa lor vibraţională, dacă ai frecvenţă vibraţională similă cu cea pe care o au ei.
Întotdeauna există posibilitatea conectării.

Lynn - Şi despre conectarea cu spiritele înalt evoluate, precum Maeştrii Ascensionaţi ?

COBRA - Din nou, dacă ai o conexiune cu Sufletul tău, cu Sinele Superior, prin acea conexiune poţi oricând să te conectezi cu Maeştrii Ascensionaţi.

Lynn - De ce mulţi oameni se simt atât de conectaţi cu viaţa extraterestră ?

COBRA - Este simplu, pentru că viaţa n-a fost niciodată izolată numai pe această Planetă şi este o tendinţă naturală a oricui ca să se conecteze cu fraţii şi surorile lor din stele, de pe alte planete şi alte sisteme stelare.
Este o tendinţă foarte naturală ca să te conectezi cu părţi ale Familiei tale.

Lynn - Ce rol joacă Spiritul în informaţiile tale ?

COBRA - De fapt, atunci când oricine este conectat cu Spiritul, este mult mai uşor pentru acea persoană ca să acceseze multiple surse informaţionale, atât din cele fizice, cât şi dintre cele non-fizice.

Lynn - Ştim că ai informaţii secrete de vârf, pe care nu le poţi dezvălui, dar ai şi surse interne pe care le accesezi ?

COBRA - Da, desigur că am şi surse interne, şi externe. Întotdeauna sunt ambele.

Lynn - Eşti dispus să ne spui despre acestea ?

COBRA - Nu, nu, nu !

Lynn - OK. Există un Plan Divin deja pre-setat pentru rasa umană sau este o chestiune de liberă voinţă din partea nostră, a umanităţii ?

COBRA - Planul Divin este întotdeauna dinamic şi poţi să îl îmbunătăţeşti prin folosirea Liberei Alegeri, pentru Lumină.
Deci poţi oricând să faci lucrurile mai bune. Există un Con-Text General, însă întotdeauna există loc pentru schimbare şi îmbunătăţire.

Lynn - OK. Ar mai fi ceva ce ai dori să spui, Cobra, audienţei tale din lumea întreagă şi orice ai dori să împărtăşeşti pentru a ajuta la pregătiri ?

COBRA - Aş dori să încurajez pe oricine ca să participe la Meditaţia Săptămânală. Încă sunt foarte importante.
De asemenea, aş dori să invit pe oricine ca să asiste la crearea Grupurilor de Frăţia Trandafirului.
Şi aş dori să spun că nu are importanţă cât durează aceasta. Facem deja mari progrese şi dacă acum tu consideri că doar un procent foarte mic din populaţia umană este focalizat pe Eliberarea Planetară, totuşi, putem spune că am fost cu adevărat „victorioşi” şi vom fi şi mai VICTORIOŞI, în viitor.

Lynn - Poţi să dai adresa web a site-ului tău, te rog ?

COBRA - Puteţi merge pe Google şi să căutaţi „Cobra-Portal 2012” şi veţi găsi site-ul meu, cu uşurinţă : http://2012portal.blogspot.com

Lynn - OK foarte bine. Mulţumesc foarte mult pentru timpul şi atenţia ta, cu toţii apreciem atunci când ne oferi informaţii şi continui să ne încurajezi ; deci, îţi mulţumim mult.

COBRA - Da, aş dori să îţi mulţumesc pentru că ai dedicat timp şi studiu pentru a crea acest interviu şi aş dori să mulţumesc tuturor celor care au sprijinit misiunea mea.
Misiunea mea nu ar fi atât de reuşită fără acel sprijin şi aş dori să mulţumesc tuturor celor care lucrează pentru Lumină.

Lynn - Grozav, mulţumesc foarte mult, Cobra. Vom vorbi cu tine în curând.

COBRA - OK. Foarte bine. Victorie Luminii !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu