miercuri, 30 septembrie 2015

EMILIAN : NU este vorba despre BANI ! Pentru OCULTĂ (CABALA), BANII sunt un instrument de SĂRĂCIRE, CONTROL şi EXPLOATARE (17 septembrie 2015).EMILIAN

NU este vorba despre BANI !

Pentru OCULTĂ (CABALA),
BANII sunt un instrument de
SĂRĂCIRE, CONTROL şi EXPLOATARE

17 septembrie 2015
Un adevăr care deranjează” sau “O minciună reconfortantă” ?

 
Nota MarYan :

Următorul articol l-am găsit expus pe un blog („Ce-i cu noi ? Un blog educativ despre comportamentul uman”) aparţinând unui „Emilian”, pe care nu-l cunosc şi de care nu am auzit până acum, însă pe care îl percep ca fiind „tânăr”, cel puţin ca „vigoare”...

De aceea am şi ales ca să expun acest mesaj de pe blogul lui Emilian : nu atât informaţiile în sine, care sunt demult cunoscute de majoritatea dintre noi, cât faptul că le sintetizează într-o dinamică antrenantă, scoţând în evidenţă ceea ce şi noi am subliniat de fiecare dată când am avut de-a face cu asemenea mesaje, anume că problematica CONTROLULUI BANILOR – alături de celelalte aspecte conexe, evidenţiate de Emilian în materialul său – NU se află în legătură directă cu ACUMULAREA DE AVERI de dragul de a acumula, ci cu NEVOIA IMPERIOASĂ a acelor fiinţe (ştim, deja, că sunt de tip archonic-reptilian) şi a „servitorilor” umani sau ale clonelor acestora, de A CONTROLA ŞI MANIPULA FIINŢELE UMANE, până la cele mai adânci niveluri.

Această cruntă Manipulare şi teribil Control a fost posibil pentru că umanii au acceptat toate acestea, alegând SĂ CEDEZE PUTEREA PROPRIE (dez-împuternicirea) către astfel de fiinţe-manipulatori.

Şi, pentru că Acum poate că a sosit momentul unei Adevărate TREZIRI, tot mai conştiente, poate că este vremea să ne re-amintim FIECARE, cu adevărat, CE VREM şi Care este rostul PREZENŢEI NOASTRE pe această Planetă : să fim parte din această TRANSFORMARE Planetară şi Cosmică, în curs de des-făşurare, sau SĂ HRĂNIM, în continuare, SISTEM-ul / MATRIX-ul (deseori ca „angajaţi / slujbaşi / salariaţi”) ?

Pentru că şi acest aspect fundamental îl vom relua într-o PoVestire viitoare, acum vă propun să ne re-amintim, prin „înflăcărarea” acestui „tânăr”, de adevăratele ţeluri şi scopurile ascunse ale majorităţii structurilor, organizaţiilor şi instituţiilor cu care avem de-a face, cel puţin zilnic :


Citim şi auzim la foarte mulţi oameni cum “nemernicii ăştia” – patronii băncilor, mega companiilor din industria alimentară, din industria farmaceutică, corporaţiilor multi-naţionale, din industria extractivă, din mass media etc., fac o grămadă de bani prin activitatea desfăşurată de companiile lor.

Ei bine, NU este vorba despre bani !


Din momentul în care producţia de bani a ajuns în mâna unor mafioţi internaţionali bine organizaţi (vezi FED-ul american – producţia de bani e în mâna unei companii private, vezi istoria cu băncile din Anglia, vezi “Rotschilds and Family”, vezi obedienţa lui Isărescu şi a BNR faţă de străini etc), pentru oamenii din anturajul (am putea spune etnia?) celor care deţin tiparniţa de bani la nivel mondial NU MAI EXISTĂ PROBLEMA BANILOR.

Ei nu au probleme de care avem noi – “avem suficienţi bani să….?” SAU “Am găsit serviciu cu salariu bun” SAU “Oare câţi bani trebuie să economisesc pentru a…?” SAU “Hmm…cum să fac o afacere să câştig mulţi bani?” etc. etc. etc.

EI PRODUC BANII. Ei controlează sistemul financiar mondial. EI NU AU PROBLEME CU BANII.

Banii sunt doar nişte hârtii colorate pe care ei le folosesc în cadrul sistemului lor financiar (în care suntem târâţi cu toţii, la nivel planetar), PENTRU A NE SĂRĂCI ŞI A NE EXPLOATA PE NOI, mai uşor.


Omenirea a inventat banul pentru a putea face schimb de bunuri şi servicii mai eficient decât trocul.

Banul nu este rău în sine, însă când banul, tiparniţa de bani şi sistemul financiar au ajuns în mâna unor criminali internaţionali, atunci banul a ajuns cu adevărat “ochiul diavolului”.

Banii sunt folosiţi de Ocultă pentru a ne subjuga pe noi. Ne-au făcut cu totul dependenţi de BANI, bani pe care ei îi controlează. Deci ne-au făcut dependenţi de ei.

Suntem la mâna lor, atâta timp cât TOTUL se învârte în baza banilor, iar banii sunt controlaţi de ei.


(Paranteză : VIAŢA LA ŢARĂ, RUPTĂ cât mai mult DE aceşti BANI şi de sistemul lor financiar înseamnă o mai mare IN-DEPENDENŢĂ şi LIBERTATE faţă de aceşti cămătari internaţionali)


Toată viaţa noastră şi societatea noastră au fost gândite (premeditate) şi dezvoltate de mafie în jurul banilor, ca să fim DEPENDENŢI DE BANII CONTROLAŢI DE EI (nu e ciudat că toate societăţile “civilizate”, peste tot pe glob, au acelaşi sistem de organizare – cu parlament, cu bancă centrală, cu împrumuturi, cu corporaţii, cu supermarket-uri etc?).

Atunci când toate bunurile şi serviciile sunt cuantificate în bani, aproape nimic nu mişcă fără bani.

Din această cauză, în situaţia de faţă, e firesc ca oamenii să-şi facă griji în legatură cu banii, pentru că de fapt îşi fac griji în legătură cu viaţa lor şi bunăstarea lor, care sunt direct dependente de bani.

(Nota MarYan : Deşi pentru unii, obişnuiţi cu sumele “foşnitoare prin buzunare”, poate suna cât se poate de”teoretic”, trebuie să precizăm că există “bună-stare” şi în afara BANILOR, iar aceasta, odată des-coperită, PRIN Inimă, va oferi o TRĂIRE mai intensă decât oricare altă “bună-stare” condiţionată de bani...)

Cei care, însă, controlează SISTEMUL, nu-şi vor folosi “instrumentele” deţinute de ei pentru a face bani, pentru că ei DEJA PRODUC BANII, ci cu ALT SCOP – fiecare instrument cu scopul lui.

Instrumentele deţinute de ei sunt COMPANII, BĂNCI, INSTITUŢII PUBLICE de rang naţional sau internaţional etc.


Să luăm CÂTEVA EXEMPLE şi să demontăm iluzia că ar fi vorba despre bani :


1. Corporaţiile din domeniul extractiv – vezi Exxon, Chevron etc, vezi AUR, PETROL, gaz, metale rare, lemn etc.

 

Flăcări care se văd din satelit de la metanul care iese prin puţurile de fracking
şi nu este exploatat, ci doar ars (Exploatarea “Eagle Ford”, SUA)


Aceste corporaţii NU au ca scop exploatarea resurselor şi comercializarea lor pe o piaţă liberă internaţională, pentru a face mulţi mulţi bani sau alt “bla-bla-bla” d-ăsta, ci pur şi simplu urmăresc PRĂDUIREA resurselor naturale deţinute în mod firesc de popoarele care se află în mod nativ pe teritoriile respective, cu scopul de a sărăci acele popoare, de a le îngreuna dezvoltarea prin forţe proprii şi de a le face dependente de companiile respective.

Toate acestea au scopul de a EXPLOATA popoarele respective mai uşor şi de a utiliza resursele respective pentru exploatarea mai facilă a altor popoare.

Resursele sunt cele valoroase, banii n-au nicio valoare, sunt doar nişte hârtii colorate, banii sunt un mijloc prin care Oculta FURĂ resurse naturale de peste tot de pe glob.


Chevron a venit în România pentru a ne polua pânza freatică prin procedura de fracturare hidraulică, nu pentru bani din gaze de şist vândute pe piaţa europeană sau ceva de genul ăsta.


2. Corporaţiile din domeniul MEDIA


Pentru cine nu ştia, mass media la nivel mondial este în mâna evreilorvezi aici.


Scopul acestor trusturi de presă NU este să facă mulţi bani, o grămadă de bani din reclame publicitare “bla-bla-bla”, ci SĂ PROSTEASCĂ, ÎNDOBITOCEASCĂ, MINTĂ, MANIPULEZE, DISTRUGĂ ADEVĂRUL şi SĂ PROGRAMEZE MENTAL popoarele lumii.


SCOPUL : popoarele lumii SĂ NU afle ADEVĂRUL despre lumea în care trăim şi cine ne face rău – un popor confuzat şi distrus mental este mai uşor de exploatat.


3. Marile companii multi-naţionale de toate felurile – din orice domeniu

 


Aceste mari companii NU au scopul să facă bani, mulţi bani, ci SĂ ŢINĂ OAMENII (ANGAJAŢII) OCUPAŢI şi STRESAŢIsclavi muncitori, fără timp şi chef de lucruri cu adevărat importante pentru bunăstarea propriilor vieţi.

Acestea au scopul de A FURA! cele mai bune creiere din toată lumea, şi să le ţină ocupate în activitatea lor – doamne fereşte ca vreun om inteligent să aibă timp şi chef să vină cu vreo invenţie sau ceva util pentru umanitate sau să pună umărul şi creierul la găsirea unei soluţii pentru a scăpa propriul popor din această sclavie modernă în care suntem ţinuţi.

Nu nu, îl luăm la noi pe omul inteligent, îl atragem cu bani mulţi şi iluzia unei funcţii importante care sună bine şi-l ţinem ocupat cu prostii d’astea de’ale noastre – să ne facă nouă profit pe graficele lunare, să-l punem la extinderea companiei pe 8 continente, “bla-bla-bla”.

Rezultatul : popoare cu mase de oameni care muncesc pentru alţii, oameni fără timp şi chef să mai gândească şi să actioneze şi pentru binele celor din jur sau pentru binele propriu.

Alt rezultat : popoare fără elite intelectuale care să analizeze situaţia dezastruoasă în care ne aflăm şi cauzele reale ale ei, popoare fără elite care să lupte pentru “Patrie”, pentru că elitele intelectuale sunt ocupate cu dezvoltarea businessului altora, de regulă străinilor, că business-urile româneşti sunt distruse în mod programat.


4. Marile companii din domeniul farmaceutic – acelea de produc miile de tipuri de medicamente din farmacii, zecile/sutele de vaccinuri toxice etc.


Toate acestea NU au scopul de a produce medicamente şi vaccinuri pentru a le vinde şi a face bani, mulţi bani, o grămadă de bani de la guverne sau direct de la consumatori, ci au SCOPUL de a îmbolnăvi populaţia cu medicamentele lor nocive care intoxică organismul uman cu chimicale şi bruiază sistemul imunitar natural şi mai au SCOPUL de “a cheli” de bani guvernele şi populaţia.


Un guvern fără bani este obligat să se împrumute la cămătarii legali (bănci) şi deci să fie sclavul lor, iar un popor sărăcit şi bolnav nu se poate ridica din mizerie, prin forţe proprii.

Deci, companiile “Big Pharma” au rolul de a sărăci şi îmbolnăvi poporul şi statul, pentru ca populaţia să poată fi mai uşor de exploatat.


5. Băncile – Patronii băncilor sunt străini.


Am avut şi noi imediat după anul 1990 nişte bănci încă româneşti, dar le-au distrus mafioţii ca să vină cu ale lor şi să fim dependenţi economic de străini.

“La baza distrugerii băncilor româneşti cu capital majoritar autohton s-au aflat Programele PSAL II și PSAL III cu Banca Mondială al căror coordonator a fost numit prin Ordonanță a Guvernului Traian Băsescu.
Una dintre componentele PSAL II l-a constituit reforma bancară, respectiv privatizarea băncilor cu capital de stat (BCR, BRD, Banca Agricolă) şi eliminarea din sistem a acelora cu mari pierderi.
Ceea ce a urmat, cunoaşte toată lumea : Dezastrul economiei și, concomitent, aplicarea în practică a unui plan de distrugere a tuturor băncilor româneşti cu capital privat.
Pe baza unui astfel de plan au dispărut Bancorex, Bankcoop, Banca Internațională a Religiilor, Credit Bank, Columna, Albina, etc. etc.”


În principiu, toate Băncile Naţionale sunt controlate de mafia internaţională şi prin intermediul acestor bănci centrale controlează şi băncile “mici” comerciale.

FED-ul în SUA este o bancă privată şi are monopol pe tipărirea dolarului. În Anglia, Imperiul Rotschilds este la putere şi s-a împrăştiat în toată lumea. BNR are la şefie acelaşi mason Isărescu.

BANII sunt controlaţi de OCULTĂ, băncile sunt ale OCULTEI.
Rolul Băncilor NU este de a face mulţi bani, grămezi de bani de la Stat, de la Primării, de la locuitori, de la firme etc., ci au rolul de a ne face DEPENDENŢI DE ELE, de a ne SĂRĂCI prin dobânzi şi de a avea CONTROL FACIL ASUPRA TRANZACŢIILOR efectuate între terţi – între oameni, între firme, între instituţii etc.

Deci nu vă iluzionaţi cu idei de genul “ce bani fac bancherii ăştia” că nu asta caută ei.

Băncile caută doar ca NOI “SĂ NE PIERDEM”, cu “ajutorul” lor (credite, comisioane, dobânzi etc.), cât mai mult din banii pe care îi avem, şi aşa puţini şi cât mai mult din proprietăţile pe care încă le deţinem (case, terenuri, bunuri etc), prin proceduri de executare silită, exproprieri, evacuări etc.


F.M.I. NU are rolul de a face bani din împrumuturile pe care le acordă statelor lumii, ci are rolul de a crea o DEPENDENŢĂ între state şi FMI, care nu poate fi ruptă din cauza dobânzilor gândite ca să nu poată fi plătite niciodată (a reuşit Ceauşescu, dar l-au lichidat!), şi din cauza mafiei interne (subordonată Ocultei) care se împrumută la FMI, în numele poporului, ori de câte ori Oculta doreşte.

(Vorbim, la nivel mondial, de un sistem de căpuşare-colonizare-exploatare foarte bine pus la punct de o mafie foarte bine organizată care face acest lucru de sute şi chiar mii de ani.
Acum 2.000 de ani, când a intrat Iisus cu biciul în templu, evreii făceau schimb de bani – schimb valutar – la rata stabilită de ei ; deci trăiau pe spinarea altora fără să muncească, încă de atunci.)


6. Corporaţii agricole gen Monsanto (cel mai mare producător din lume de O.M.G. Organisme Modificate Genetic)
Acestea NU au rolul de a face mulţi mulţi bani din comercializarea grânelor sau producţiei agricole de nu ştiu ce tip, obţinută pe mari suprafeţe de teren din nu ştiu câte ţări.

Scopul lor NU este să facă bani.

Şefii acestor companii sunt parte din mafia internaţională. Ei n-au nevoie de bani, ei au alte scopuri.


Scopurile mega corporaţiilor din domeniul agricol sunt :

I. Acapararea unei suprafeţe cât mai mare de teren agricol, pentru ca POPOARELE să nu mai aibă acces la aceste suprafeţe, pentru a nu-şi mai putea produce singuri hrana, pentru a fi dependenţi de companiile producătoare de alimente şi de supermarketuri (tot ale Ocultei) ;

II. Acapararea producţiei de hrană ;

III. Poluarea (cu chimicale, pesticide toxice etc) şi distrugerea terenurilor acaparate prin practici agricole neprietenoase cu solul, pânza freatică etc. ;

IV. Distrugerea prin concurenţă total neechitabilă a micilor gospodării ţărăneşti, micilor fermieri autohtoni, adică distrugerea unei părţi din economia reală a unei ţări ;

V. Eliminarea de pe piaţă a soiurilor de seminţe autohtone şi înlocuirea lor treptată cu seminţe OMG patentate de Monsanto şi de alţii asemenea lor (deci iarăşi DEPENDENŢĂ de ei) etc.


7. Corporaţii din domeniul alimentar


Circulă pe Internet o  imagine destul de relevantă şi reprezentativă – Cele 10 companii care deţin / controlează / reprezintă comerţul mondial :Scopul acestor companii NU este să facă bani, mulţi bani din vânzarea miilor de tipuri de produse alimentare şi non-alimentare pe care le produc, ci să NE SĂRĂCEASCĂ PE NOI şi să NE ÎMBOLNĂVEASCĂ (cei care cumpărăm produsele lor pline de chimicale şi/sau scumpe).


8. Companiile din domeniul “Fashion” (MODĂ)


Acestea nu au rolul de a face o grămadă de bani din vânzări, ci de a oferi tot felul de produse şi nimicuri inutile, care promovate prin mass media aceloraşi mafioţi şi prin reclamele de peste tot – pe stradă, pe internet etc, să îi convingă pe oameni că au nevoie de ele în viaţa de zi cu zi – ca să fie cool / trendy / ca să arate bine etc.


Scopul este ca oamenii să-şi piardă cât mai mulţi bani pe grămezi de ţoale, pantofi, ochelari, ceasuri, bijuterii etc şi pe tot felul de lucruri de care nu au nevoie. Păcăliţi însă de reclame şi marketing, oamenii cheltuie sume importante pe lucruri stupide. Scopul : sărăcirea populaţiei.

Doamne fereşte să se trezească vreunul şi să susţină cu puţinii bani pe care îi are vreo organizaţie românească – socială / civică, etc... Las’ că-i facem să-şi piardă banii în magazinele noastre !


9. Super-marketurileSUNT STRĂINE şi comercializează în special produsele companiilor străine


Două „Mega Image” la 50 m. depărtare unul de celălalt


Rolul super-market-urilor NU este să facă bani, mulţi bani din vânzări şi încasările lunare, ci SCOPUL LOR ESTE să ne sărăcească pe noi, să ne îmbolnăvească pe noi cu otrava vândută legal (produse pline de chimicale toxice şi E-uri, procesate şi ultraprocesate, cancerigene etc) şi SĂ DISTRUGĂ MICII COMERCIANŢI ROMÂNI, adică o bună parte din economia reală a României.


Detalii despre efectele deazastruoase ale supermarket-urilor puteţi găsi în acest articol dedicat.


10. Companiile producătoare de filme


Mamă, câţi bani fac producătorii de filme” – ÎI DOARE ÎN COT PE EI DE BANI.


Scopul filmelor NU este să aducă ÎNCASĂRI MULTE şi grămezi de bani producătorilor, ci au scopul de a îndobitoci şi programa mental populaţia, de a menţine viu “MATRIX-ul”, de a menţine vie iluzia cum că noi trăim astăzi într-o normalitate şi că dezastrul ăsta de societate “modernă”, în care suntem Sclavi-Muncitori fără să realizăm, este maximum pe care îl putem avea de la lumea în care trăim.


CONCLUZIE :


Acestea sunt doar câteva dintre INSTRUMENTELE mafiei internaţionale : marile companii, corporaţiile multinaţionale, băncile, companiile din domeniul extractiv, din alimentaţie, agricultură, Big Pharma, Mass Media, producătorii de filme, Supermarketurile etc.

Aceste companii / instituţii private (sau uneori publice) NU au rolul de a aduce mai mulţi bani Ocultei care le controlează.

NU ESTE VORBA DESPRE BANI !

OCULTA PRODUCE, la propriu (tipăreşte) CÂŢI BANI VREA !

Fiecare companie de-a lor, fiecare “instrument” pe care îl folosesc ARE UN ROL PRECIS, din cele menţionate mai sus : sărăcire, îmbolnăvire, control pe tranzacţii, pierderea proprietăţilor băştinaşilor, dependenţă economică şi alimentară de străini, distrugerea economiei băştinaşe, îngreunarea dezvoltării prin forţe proprii, eliminarea elitelor, îndobitocire şi programare mentală, manipulare şi distrugerea adevărului etc.

Fiecare “instrument” contribuie la facilitarea/îndeplinirea SCOPULUI SUPREM al Ocultei : controlul total al populaţiei globului, în vederea exploatării ei pe termen nedefinit, fără ca aceasta să aibă habar ce i se întâmplă şi cine o exploatează.

5 comentarii:

 1. pentru a integra mai bine informatiile despre Eveniment si perioada actuala cititi si : http://theearthplan.blogspot.ro/2015/09/the-latest-developments-that-lead-to.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Dupa ce am citit tot,pot sa spun ca e groaznic..oribil..urata realitate pe care o traim!!dar am o intrebare : putem sa schimbam ceva?? Putem sa rezolvam ceva? Sau din pacate o sa na lasam sa ne comanda "ei"

  RăspundețiȘtergere
 3. E GREU SÂ DAI O SCÎNTEIE?CA PAIELE SĀ SE APRINDĀ? NU CĀ NOI AM FI PAIE DAR DEOCAMDATĀ ASTA SÎNTEM ÎN MÎNA ACESTOR CRIMINALI VENALI ! ACEASTĀ "APRINDERE"DEPINDE DOAR DE NOI ȘI CÎT DE LIBER GÎNDIM! AȘA CĀ AR FI TIMPUL ȘI VREMEA SĀ NE APRINDEM!

  RăspundețiȘtergere
 4. E GREU SÂ DAI O SCÎNTEIE?CA PAIELE SĀ SE APRINDĀ? NU CĀ NOI AM FI PAIE DAR DEOCAMDATĀ ASTA SÎNTEM ÎN MÎNA ACESTOR CRIMINALI VENALI ! ACEASTĀ "APRINDERE"DEPINDE DOAR DE NOI ȘI CÎT DE LIBER GÎNDIM! AȘA CĀ AR FI TIMPUL ȘI VREMEA SĀ NE APRINDEM!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

  RăspundețiȘtergere