marți, 11 aprilie 2017

COBRA : ACTUALIZARE a SITUAŢIEI PLANETARE (7 aprilie 2017).




ACTUALIZARE
a
SITUAŢIEI
PLANETARE

7 aprilie 2017





Nota MarYan :

După scurta Actualizare de pe 28 martie 2017, Cobra revine în acest week-end, cu o altă Actualizare, şi mai „interesantă” (şi importantă), despre evoluţia activităţilor de curăţire a negativităţii de pe draga noastră Planetă, de către Forţele Luminii.

Într-adevăr, aceste Momentele par a fi deosebit de solicitante, evidenţiate şi de către Cobra, prin re-amintirea atacurilor forţelor întunecate ale Cabalei asupra Lucrătorilor în Lumină şi ai Luptătorilor Luminii, care suportă lovituri energetice de tip scalar-plasmatic fără precedent...

Însă, dincolo de toate celelalte provocări, cea mai mare pare a fi reprezentată de dorinţa disperată a acestor forţe cabaleşti, aflate sub control direct Archonic (Grupul Chimera), de a declanşa un nou război mondial.

Tocmai de aceea Cobra re-vine, la imboldul Forţelor Luminii (Rezistenţa, Societăţile Dragon etc.), cu propunerea pentru o Nouă Meditaţie – de data aceasta, una pentru PACE, care să uşureze vibraţional situaţia în cazul unei eventuale intervenţii militare din zona Siriei, care ar putea implica forţe militare la nivel global.

Acum, înainte de a da cuvântul acestei Actualizări, ce va prefigura ultima actualizare (ce va sosi până în această dimineaţă de marţi, 11 aprilie 2017, pentru a avea disponibilă această Meditaţie pentru Pace), re-amintim doar un singur aspect, care a fost în mod repetat punctat de către noi, inclusiv de către Sursele Dragon : orice escaladare a războiului va fi doar regională şi, chiar dacă va fi intensă, aceasta va fi, de asemenea, foarte scurtă şi lipsită de atacuri nucleare...

...Iar aceasta va determina accelerarea acţiunilor de rezolvare a problemelor ce ţin de aceste războaie regionale fără de sfârşit !

Aşadar, iată mesajul lui Cobra pentru această „turbulentă” perioadă :






Continuă curăţirea Planetei de Grupul Chimera.

FORŢELE LUMINII (N.MY. : ale Rezistenţei) curăţă în mod intensiv Capul entităţii Yaldabaoth, împreună cu întreaga Anomalie Plasmatică, cu Bombele Plasmatice de tip Toplet și cu toate Tehnologiile Plasmatice Scalare ale VOAL-ului.

Dându-și seama că sunt pe punctul de a fi înfrânţi, Chimera au intensificat atacurile cu Arme Plasmatice Scalare asupra anumitor Lucrători cu Lumina şi Luptători ai Luminii aflaţi în poziţii-cheie, atacuri care sunt dincolo de orice brutalitate...


Miercuri (5 aprilie 2017), Forțele Luminii ale Confederației Galactice și ale Comandamentului ASHTAR au început, în mod viguros, îndepărtarea activă a întregii negativităţi plasmatice din imediata apropiere a Suprafeţei Planetei.

Fiecare intervenție directă a Forțelor Confederației în interiorul Zonei de Carantină a Pământului, provoacă represalii din partea Chimera, care au început prin încercarea de a provoca un schimb de lovituri nucleare între SUA și Coreea de Nord.

Deși în cursul zilei de miercuri a existat un număr limitat de schimburi de lovituri nucleare, într-una dintre bazele militare subterane, ceea ce a dus la vaporizarea unui anumit număr de Draconieni ce lucrau pentru Chimera, este important de precizat faptul că Forțele Luminii NU PERMIT schimbul de lovituri nucleare, dincolo de sfera de acţiune a unor mini-bombe nucleare („nukes”) la Suprafața Planetei.


Dându-şi seama că nu li se va permite să meargă pe „calea nucleară”,  Chimera au recurs la tentativa de a declanşa un război mondial cu arme convenționale.

Prin intermediul Re
țelei Archonice și a Iezuiţilor, aceştia l-au presat pe Trump pentru a ataca Siria...

...Iar Trump a făcut acest lucru fără aprobarea Congresului, ceea ce reprezintă o încălcare clară a Constituției.

Această ac
țiune militară îi ajută peArchoni, în încercarea lor de a cuceri iarăşi PALMYRA, care reprezintă un Vortex (Portal) extrem de important din cadrul Pentagramei SIRIA :




Planul forțelor întunecate este de a implica Turcia și Israelul în conflict, iar apoi să se extindă în întregul Orient Mijlociu.

De asemenea, aceştia speră că îl vor putea provoca pe Putin, însă acesta este în contact cu geniali strategi militari Pleiadieni, astfel că, cel mai probabil, el va juca în mod abil, folosind diploma
ția, opinia publică internațională și sprijinul militar pentru armata siriană, mai degrabă decât o confruntare directă cu SUA.

Opinia publică interna
țională devine din ce în ce mai conștientă de faptul că atacul cu gaze chimice (de tip sarin) din Idlib, folosit de Trump ca pretext pentru a ataca Siria, a fost un Steag Fals...

...Implicând inclusiv „Căştile Albe... 
  


Acum închinătorii lui Trump au început să devină, în fine, tot mai realişti...


Forțele Luminii vor face tot posibilul pentru a limita escaladarea acestui conflict militar.

Surse Dragon au reconfirmat faptul că acest lucru va reprezenta o scurtă escaladare : intensă, dar limitată.

Rezistența se așteaptă ca situația să atingă apogeul în cursul zilei de marţi, de săptămâna viitoare (N.MY. : adică azi, pe 11 aprilie 2017, cu ocazia Fazei de Lună Plină, când este propusă şi acea Meditaţie pentru PACE !).

ZEIŢA vrea Pacea
și Pace va fi !


PS. : Exact când am vrut să postez această Actualizare, precum şi următoarea (care va fi
și mai importantă), site-ul ce găzduieşte acest blog, „a căzut” pentru câteva ore, la nivel mondial, întârziind inclusiv această postare.

O interesantă „co-inciden
ță!...


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Multumesc in numele tuturor celor care nu se indoiesc de aceste informatii,domnule Marian!Am simtit cum stau lucrurile,dar acum am si confirmarea.Multumesc pentru efortul de traducere.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna sunt carla as vrea,sa stiu ce sa intamplat in ultimele zile deoarece foarte multi oameni s_au simtit ciudat inclusiv eu mai precis fara energie si ca un val greu pe noi

    RăspundețiȘtergere