duminică, 3 iunie 2018

COBRA : RAPORT la CONFERINŢA ASCENSIUNII din Taiwan şi Actualizare a Situaţiei Planetare (31 mai 2018).




RAPORT
la
CONFERINŢA
ASCENSIUNII
din Taiwan

şi

Actualizare
a
Situaţiei Planetare

–31 mai 2018 –





Nota MarYan :

Este foarte interesant cum, după ce în ultimele două articole (acesta şi acesta) de pe blogul nostru, am adaptat puţin formatul de expunere a mesajelor din ultimele luni ale lui Cobra (câte două mesaje traduse ale acestuia, în fiecare articol din blogul nostru)...

...Iată cum, parcă în mod inedit, şi Cobra abordează („adoptă”) acelaşi stil, expunând două mesaje în acelaşi articol („doi în unul”), prin care este realizată atât un foarte scurt Raport al Conferinţei sale din Taiwan, cât şi o Actualizare a Situaţiei Planetare, cu informaţii foarte detaliate – precum o profundă radiografie – despre Familii ale Nobilimii Negre (Archonice), foarte bine sintetizate pe un anumit blog (pe care-l veţi putea studia, în continuare).

Înainte de a da citire acestui scurt, dar concentrat material, să punctăm şi un alt aspect evidenţiat în ultima frază a lui Cobra, referitoare la ceea ce s-ar petrece, în prezent, în „Planul Plasmatic” (şi „Planul eteric inferior”) : din studiile noastre, stimulate de informaţiile şi cercetările lui Keshe, din ultimii ani, şi co-relate cu informaţiile Fondatorilor, prin Sal Rachele, a rezultat că un „Plan plasmatic” propriu-zis nu există, ci ar exista zone plasmatice, probabil în fiecare Plan dimensional – inclusiv în cel fizic, sub forma „Plasmei ionizate”...

Iată, deci, materialul actualizat al informaţiilor venite prin Cobra :






Conferinţa Ascensiunii din Taipei (Taiwan) a reprezentat o continuare energetică a Conferinţei Ascensiunii de la Budapesta.

Cu câteva zile înainte de Conferinţa din Taipei, nori luminoşi în forme de Nave (Pleiadiene, Siriusiene, Andromedane şi Arcturiene) au invadat, literalmente, Taiwanul, pregătind energiile pentru conferinţă :


Cu această ocazie am activat un mare număr de grupuri de pe întregul Glob din FRĂŢIA TRANDAFIRULUI şi am ancorat cantităţi uriaşe de Lumină în Reţeaua Planetară, ajutând la tranformarea profundă a numeroase persoane.

În continuare aveţi transcrierile cu relativă precizie ale Conferinţei de la Budapesta (Partea 1-a, Partea a 2-a, Partea a 3-a, Partea a 4-a şi Note)...

...Precum şi a Conferinţei de la Taipei (Partea 1-a, Partea a 2-a şi Partea a 3-a).


Între timp, continuă curăţirea Planetei de Grupul CHIMERA.

Bombele Plasmatice de tip Toplet rămase, în prezent sunt incapsulate (izolate) de Anomalia Primară a populaţiei de la Suprafaţa Planetei, în timp ce Forţele Luminii urmează Protocoalele de neutralizare a acestei probleme, fără riscul de a distruge Planeta în decursul acestui proces.

În acest moment, nu se pot spune mai multe despre toate acestea...


De la momentul activării Noii Linii Temporale Beta de la sfârşitul lunii Ianuarie 2018, Forţele Luminii lucrează cu maximă viteză pentru a expune existenţa Armelor cu Energie Dirijată (Direcţionată).

Doar la două zile după moartea lui Isis Astara, a fost dezvăluită implicarea Familiilor Nobilimii Negre – ARCHONI în manipularea acestor Arme cu Energii Dirijate (aici, aici şi aici).

Aceeaşi sursă – blogul „Ahuwahzeus” – a expus Reţeaua Nobilimii Negre – Archonii, cu o mare precizie, de aproximativ 90%.

Prin urmare, ar putea fi o bună idee ca să stocaţi în siguranţă aceste informaţii de pe blogul respectiv, pentru a le putea re-posta în cazul în care blogul original este închis...


GRUPUL CHIMERA este controlorul real al Barierei generatoare a Carantinei Planetare, în timp ce Familiile NOBILIMII NEGRE – ARCHONII sunt controlorii reali ai Suprafeţei Planetei.

Majoritatea Liniilor lor de origine sanguină provine din ROMA Antică.


NOBILIMEA NEAGRĂ („aristocrazia nera” – în limba italiană) este descrisă aici.

Ei controlează Militarii Negativi prin intermediul CAVALERILOR de la MALTA (SMOM).

Ei controlează poliţia negativă şi polarizează partidele politice prin intermediul CAVALERILOR lui COLUMB.


Ei controlează ţesătura societăţii prin intermediul IEZUIŢILOR.

De asemenea, aceştia controlează activităţile de afaceri prin CLANURILE MAFIOTE.


Principalele FAMILII ARCHONICE sunt :

- Familia MASSIMO (MAXIMUS) – descrisă şi aici, precum şi aici ;


- Familia ORSINI (URSUS) ;

- Familia ALDOBRANDINI - BRANDOLINI – descrisă şi aici ;

- Familia COLONNA (COLUMNA) ;

- Familia BORGIA (BORJA) ;


- Familia TORLONIA (controlori ai BIS) ;

- Familia THEODOLI (TEODOSIE) – TEODOSIE I a fost un Archon care a ordonat distrugerea Misterelor Zeiţei, în anul 391 d.Ch. ;

- Familia GAETANI („Păzitori ai Porţilor”, dar şi manipulatori ai lui Donald Trump, prin intermediul clanurilor mafiote „Cinci Familii” din New-York City şi a Familiei MERCER, care este o Familie din Nobilimea Neagră aparţinând de Breasla Negustorilor)  - descrise şi aici, aici şi aici.


Toate aceste Familii ale Liniilor descendente de Sânge creează o Reţea inter-conectată care controlează cu maximă eficienţă Suprafaţa Planetei, aşa cum este descrisă aici, într-o anumită măsură.

Forţele Luminii îşi urmează propriile Protocoale pentru a elimina Puterea Familiilor Archonice şi a elibera, astfel, Suprafaţa Planetei.

Singurul lucru pe care îl mai pot spune, aici, este că aceeaşi structură a „Principatelor” şi a „Puterilor” există şi în Planul Plasmatic şi Planul Eteric inferior, lucrându-se zi de zi la dez-membrarea sa...


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu