sâmbătă, 11 august 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : Veţi merge mult mai departe decât au mers alte Fiinţe ! (10 august 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

Veţi merge
mult mai departe
decât au mers alte Fiinţe !

(Traducere : NoRo)

– 10 august 2018 –





Nota MarYan :

După aceste intense acţiuni şi activităţi meditative, propuse de către COBRA, în această zi cu adevărat provocatoare – despre care vom vorbi mai pe larg chiar mâine, duminică...

...Acum propun să ne bucurăm – poate cu o cană de "ceva" în mână, după gustul fiecăruia, că tot este week-end – relaxându-ne cu ceva uşurel ("light", cum spune englezul), adică un foarte scurt Mesaj venit de la Consiliul Arcturian (civilizaţia de dimensiunea a 9-a) în care este punctat, foarte pe scurt, fără multe înflorituri, perspectiva apropiată a Viitorului Omenirii, pe baza calităţii CREATIVE înăscute a umanilor de pe această Planetă...

...La care cei din Zona Românească nu numai că nu sunt mai prejos, ci chiar excelează !

Căci, precum zice poetul Arghezi, deseori citat pe blog : "Din bube, mucegaiuri şi noroi / Făcut-am frumuseţi şi lucruri noi", la care noi am putea adăuga "nevoile" şi "lipsurile cronice", specifice acestei zone ("vitregiile Vremurilor").

Ei bine, în aceste condiţii Creativitatea nu numai că nu dispare, ci chiar excelează.

Dacă nu credeţi, haideţi să ne amintim doar de mamele din "Epoca de Aur" care trebuiau să gestioneze aceeaşi hrană pe zile întregi şi aceeaşi îmbrăcăminte, uneori pe luni şi ani de zile. Chiar dacă acel blamat "cârpit" a fost prost văzut, a stimulat extrem de multă creativitate...

Poate că, de aceea, în 1990, când primele "ajutoare" occidentale au ajuns, printre altele, şi cu piese de schimb la Fabrica de Avioane de la Bacău, acei occidentali au rămas pur şi simplu perplecşi când au văzut condiţiile de acolo, afirmând cu mâna pe inimă că ei (ingineri de aviaţie, mari "specialişti") pur şi simplu nu înţeleg cum muncitorii români de acolo ("meşterii" din "Epoca de Aur") fac ca avioanele acelea vechi să poată zbura, în condiţi normale, căci ei, fără acele piese de schimb cu care veniseră, nu ar fi putut să facă funcţional nici măcar unul din vechile avioane de pe pistă !

Deşi răspunsul românilor i-a zăpăcit şi mai mult ("Am cârpit şi noi, după cum ne-am priceput" : adică cum să cârpeşti la avioane şi să mai şi zboare fără probleme ?...), noi, trecuţi prin aceste experienţe, putem înţelege : lipsurile şi "vitregiile" de pe această Planetă, în general, şi din această Zonă, în special, au dezvoltat în mod exploziv această Creativitate de care se minunează acum, iată, şi Fiinţe Arcturiene din Dimensiunea a 9-a şi de care deja ar profita, culmea, tot mai multe specii din Univers !

Şi atunci nu îţi vine să râzi, prietene, şi să ne întrebăm cine pe cine ar trebui să channel-izeze ?...

Aşadar, iată concentratul şi efervescentul Mesaj Arcturian :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Suntem din ce în ce mai entuziasmați de felul în care omenirea face numeroși pași înainte, ca și colectiv.

Există atât de multe promisiuni pe care le arătați întregii Galaxii și, ca rezultat, se vorbește foarte mult despre evoluția conștiinței voastre.

Suntem cu toții încântați să vedem unde veți merge când veți intra în adevărata voastră Putere, pe care o aveți ca și colectiv.

Nu sunteți doar receptorii ajutorului primit de la ființe ca noi.
Nu sunteți doar recipiente de energii de înaltă frecvență din tărâmurile dimensionale superioare.

Voi sunteți cei care preluați ceea ce vi se oferă și folosiți ceea ce primiți pentru a crea.


Există atât de multă inovație și creativitate în cadrul conștiinței umane, încât sunteți cei de la care alte specii fură idei !
Nu aveți idee cât de multe dintre invențiile voastre sunt în spațiu

Când vă uniți ca și colectiv și vă puneți împreună ideile și resursele, nici nu vă imaginați câte se pot crea.

De aceea suntem siguri de un lucru : veți merge mult mai departe decât au mers alte ființe.

Iar motivul pentru care suntem atât de încrezători în această afirmație este că aveți o dorință atât de mare să mergeți dincolo de locul în care omenirea a reușit să meargă, până acum.




Nu vorbim despre tehnologia voastră.
Vorbim despre modurile în care puteți crea folosindu-vă Conștiința.

Acesta este cel mai puternic dar pe care îl aveți și, atunci când vă Treziți, acesta este cel pe care, de obicei, începeți să-l exercitați din ce în ce mai frecvent.

De aceea, tot timpul în care v-ați folosit Conștiința pentru a vă crea realitatea a fost ca și cum ați ascuțit un instrument foarte puternic pentru a-l folosi după aceea.

Iar când vă veți accesa pe deplin puterile voastre ca ființe creatoare, îi veți uimi pe mulți din Cosmos.

Voi sunteți cei ce aveți toate ideile și toată dorința și, curând, cu ajutorul energiilor ce vin spre voi de peste tot, veți fi cei care își accesează toată adevărata Putere.

Și va fi o priveliște minunată !


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Un comentariu:

  1. Bună dimineaţa senină de duminică-o zi specială cu aducere de mare cinstire DOMNULUI NOSTRU ISUS ! Buchiile spun că arcturianul nostru iubit a văzut lumina zilei aici în Tracia întro zi de duminică. Da,aşa după cum găsim scris în bătrînele cărţi,ISUS ar fi de fapt ARCTURIAN ! (notă reţinută de la Sal Rachele -Istoria reală a pămîntului. ) Cît priveşte capacitatea şi "nevoia" de a face din r...t bici şi SĂ MAI ŞI POCNEASCĂ -cu modestie o spun....noi românii-cei care în acele vremuri erau volens-nolens obligaţi să găsească soluţii rapide şi practice ,am fost genii anonime....şi eu îmi amintesc de vremea cînd lucrînd la o întrepr.minieră ,negăsind piesele de schimb potrivite la magazia unităţii ne gîndeam la soluţii alternative....şi din "scremuşul" imaginaţiei şi improvizaţiei găseam rapid alte variante,da ai dreptate...pe cînd acum,dacă nu ţi se dă mură-n gură,nu te mai descurci. Gata...am terminat de citit,iar articolul ăsta mă trimite înapoi la "ISTORIA INVENTICII ROMÂNEŞTI" pe care străinii o ignoră,atribuindu-şi în multe cazuri laurii nemeritaţi.Sînt multe de adus pe palierul realităţii şi nedisimulării dar ADEVĂRUL E UNUL SINGUR-NOI CEI DE AICI DIN SPAŢIUL CARPATODANUBIANOPONTIC AVEM CEA MAI MARE RATĂ DE INVENTATORI ŞI DESCOPERITORI ÎN PLANUL 3D. MULŢUMESC PRIETEN DRAG,MI-AI FĂCUT O DUMINICĂ LUMINOASĂ ! NAMASTE !

    RăspundețiȘtergere