sâmbătă, 11 august 2018

COBRA : Faceţi Viral ! MEDITAŢIA CHEIA pentru Eliberarea Planetară de la momentul ECLIPSEI de SOARE din 11 August 2018.




Faceţi Viral !

MEDITAŢIA
CHEIA pentru
Eliberarea Planetară
de la momentul
ECLIPSEI de SOARE
din 11 August 2018

28 iulie 2018





Nota MarYan :

Iată-ne din nou împreună, înaintea unui nou Moment deosebit de important în Ritmul de eliberare al Planetei noastre dragi, de sub tirania negativităţii şi a dizarmoniei...

...Acesta fiind reprezentat de Meditaţia de astăzi, Sâmbătă, 11 August 2018, propusă, prin Cobra, de către Forţele Luminii şi de către Rezistenţă, şi având ca fundal (şi pre-text) acest Moment astral deosebit de puternic, oferit de acest Moment de Lună Nouă în Leu care se însoţeşte şi de o Eclipsă (parţială) de Soare (evident, tot în Leu) !

Doar dacă era vorba de Eclipsa de Soare oferită de această Lună Nouă, şi tot era foarte interesant acest Moment – stând mărturie, în acest sens, inclusiv materialele anterioare expuse pe blog, care vorbesc de acest Moment din perspective uşor diferite, dar cu aceleaşi interesante concluzii : "Timpul Deciziilor şi Schimbarea la Faţă" (de Astrologul Alexandru Nicolici, pe care l-am cunoscut şi cu care am colaborat direct în vremuri de demult, "eltiste"...) şi "Lună Nouă şi Eclipsă de Soare în 11 August 2018" (de Tanaaz).

Însă, iată că Forţele Luminii din Galaxie şi nu numai, vor să adauge acestui Moment Astronomic (Eclipsă foarte puternică) şi Astrologic (vă re-amintesc că în această perioadă sunt vreo 5-6 planete retrograde, ceea ce este extrem de rar şi la fel de extrem de provocator pentru noi toţi, cei încarnaţi), ei bine, Forţele Luminii doresc să îi acorde acestui moment o conotaţie de Mare Forţă, propunând o nouă coalizare a Forţelor şi puterilor fiecărui Lucrător în Lumină şi Luptător al Luminii, într-o Meditaţie Colectivă a Eclipsei, care poate că ar putea ca, de data aceasta, "să facă o diferenţă" (una adevărată)...

Înainte de a puncta elementul fundamental pe care considerăm că este esenţial de a vi-l transmite, cu ocazia acestui articol, doresc să mai subliniez încă odată Momentul simbolic al acestui context astrologic, în care această Eclipsă din 11 August 2018 închide un perfect Ciclu de 19 ani (Metonic, precizează şi Cobra) de la precedenta Eclipsă Totală de Soare din 11 August 1999.

De fapt, de cum am citit de prima dată de această Eclipsă, primul gând care mi-a venit tocmai acesta a fost: "Wow, iată o altă Eclipsă, tot de Soare, fix la 19 ani de la una precedentă" ...şi, dacă ne străduim să ne re-amintim, parcă tot pe la acest Moment al zilei a fost Momentul de maxim al acelei Eclipse (undeva între orele 11.11 şi 13.30), a cărei Bandă de Totalitate a trecut prin toată România şi al cărei Punct de Maxim (riguros calculat de americani) a fost tot în România, în zona Râmnicu Vâlcea – Ocnele Mari, în dreptul unui lac, numit, deloc întâmplător, "Lacul Doamnei"(unde evident că am urcat şi eu, la momentul potrivit, "înarmat" cu acum deja celebrii "ochelari de eclipsă", alături de alte sute de "ciudaţi" : cocoţaţi pe un deal de la baza unui lac şi privind cu toţii spre Cer, având ochelari la fel de ciudaţi ca şi felul nostru de a fi, pentru acele Vremuri).

Totuşi, şi în acea perioadă, chiar şi cu ani de zile înainte, apăruseră mai multe cărţi spirituale şi astrologice, dedicate acelui moment, precum şi sute de articole prin ziare şi reviste (Internetul era pe la ănceput, însă existau astfel de articole şi pe Net), vorbind, în marea lor majoritate, despre Marea Promisiune venită prin acel Moment de Eclipsă din August 1999, care ar putea trans-forma faţa Planetei noastre dragi, şi în cadrul căreia Vârful acesteia se situa chiar în România...

Am amintit de toate acestea pentru a înţelege potenţialul energetic al Ciclului de 19 ani care este închis de către ACEASTĂ Eclipsă, dar mai ales de ne-perceptibilul încă Potenţial al Noului Ciclu ce se va lansa azi, la acest Moment de la ora 12.58 , ora României (ne spune Observatorul Astronomic din Bucureşti) !

Aşadar, pentru a nu lungi prea mult PoVestea noastră, cred că este esenţial să subliniem elementul fundamental care să stea la Fundaţia atitudinii noastre din acele Momente – cu alte câteva aspecte punctate.

Astfel, reamintim foarte pe scurt că,  din prezentări anterioare, inclusiv din numeroase alte Note Personale din mesaje ale lui Cobra transmise tocmai cu astfel de ocazii, am subliniat de fiecare dată, printre altele : această Planetă nu este "ultima supusă negativităţii", fiind şi altele care sunt implicate în acest Proces Cosmic de Eliberare ; Bombele Toplet sunt un factor "deranjant", însă nu acestea ar fi CAUZA ne-declanşării Evenimentului până acum (dacă aceste "ameninţări" ar fi cauza reală, atunci eu personal mi-aş pune mari întrebări în privinţa "atot-puternciei" SURSEI, care, iată, ar fi "ţinută în şah", fără a-şi putea des-făşura Planul Divin, de câteva Bombe situate în Planul Plasmatic, pe care tot Ea, Sursa, l-a creat şi căruia îi deţine toate Codurile...) ; faptul că trebuie să apară la Meditaţie acel celebru număr de 144.000 (de "aleşi"), când, prin calculele pe care le-am expus de câteva ori, acest număr ar fi, de fapt, la mai puţn de jumătate, de 60-65.000 de umani : rădăcina pătrată (adică radical) din Majoritatea (50% + 1) celor încarnaţi pe Planetă, de aprox. 7,2-7,4 miliarde)...

Iar acum, la finalul acestei Note pre-lungi, insistăm la puţină atenţie : la acest număr – fie că este vorba de ceea ce afirmăm noi, fie că-i cel "biblic", nu contează – contribuie doar anumite persoane participante : cele DEDICATE şi CONŞTIENTE, TRĂITOARE ale Momentului şi care SIMT EMOŢIA Momentului (vă re-amintm : "E-MOTION = Energie în Mişcare") !

De aceea, a fi prezent(ă) doar cu corpul fizic şi cu mintea, privind distrat(ă) la imaginile video ale Meditaţiei, ar putea fi doar un alt-fel de a vă relaxa şi a vă distrage atenţia de la problemele cotidiene, dar nu prea are de-a face cu o adevărată Meditaţie şi, mai ales, cu o reală Prezenţă în cadrul acestui Proces !


Aici lucrurile sunt foarte simple şi clare : ori EŞTI PREZENT, cu Totul, în acel AICI şi ACUM, ori doar faci paradă de prezenţă (ca "semnatul condicii" la Serviciu), fără a avea relevanţă reală în "Contabilitatea" Energetică a acestui Moment...

Din această cauză, la numeroase alte astfel de Meditaţii, amicul (radiestezist) îmi spunea de fiecare dată că acel număr nu a fost atins, din aceeaşi şi aceeaşi cauză : sunt mult mai puţini cei care sunt dedicaţi total acelui Moment şi care "intră la numărătoare" (acel număr de până în 65.000), faţă de numărul mult mai mare al celor care mai mult "se fac că fac" şi cărora mintea le preia rapid controlul şi începe să le "vâjâie" în toate direcţiile...

Aşadar, fie că sună dur sau prea puţin măgulitor, fiecare ştie mai bine cum acţionează în astfel de Momente, însă poate că, pentru acest Moment, este important de a face un mai mare efort de con-centrare şi dedicare dacă dorim, cu adevărat, să fim parte (inclusiv energetic) la acest Moment : Să ne ieşim din minţi – din Minte – şi să re-intrăm în simţiri – în INIMĂ !)...

...care poate că va putea ajuta la deplasarea tot mai aproape de Prezentul nostru a unei frumoase Surprize care, în acest Moment, se între-zăreşte mai pe la toamnă-iarnă !..

PACE, RELAXARE şi DETERMINARE (în IUBIRE !) :
 
  







Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !
Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare  Planetară durează prea mult.
Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de către Eclipsa de Soare din 11 August 2018, pentru a crea un PORTAL prin care să ne unificăm conştiinţa şi să luminăm câmpul energetic din jurul Planetei.


Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !
Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre. Invitaţi Grupuri Spirituale ca să ni se alăture. Dacă ştiţi de vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.
Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă, asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Meditaţie poate contribui, de fapt, la aducerea mai aproape de noi a EVENIMENTULUI şi a DEZVĂLUIRII COMPLETE.

Această Meditaţie ajută Forţele Luminii de a pune bazele Luminii la suprafaţa Planetei, pentru a rezolva impasul dintre Forţele Luminii şi ale întunericului, astfel ca, în final, să se realizeze Eliberarea Umanităţii !

Numărul de oameni care fac această Meditaţie reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului.



Acestea reprezintă motivul real al impasului actual dintre Forţele Luminii şi cele întunecate, care ar duce la o garantată Distrugere reciprocă (MAD) – aspect care reprezintă o anumită formă de Echilibru NASH.

Când aceste Bombe vor fi îndepărtate, atunci va putea avea loc şi Evenimentul.


Putem ajunge la Masa Critică de 144.000 de oameni care să facă această Meditaţie ! Acest aspect va determina o Reacţie masivă de vindecare în lanţul energetic la nivel mondial.

Forţele Luminii se vor concentra pe Novaya Zemlya (N.MY. : "Pământ Nou", în limba rusă), care încă este o bază activă a Grupului Chimera.




HARTA ASTROLOGICĂ a Momentului Meditaţiei noastre ne evidenţiază un puternic Mare Trigon (N.MY. : Unghi de 120 de grade între 2 planete, ca fiind cea mai armonioasă formă de manifestare în Astrologie) între Asteroidul ERIS din Berbec, Conjuncţia SOARE-LUNĂ (cu Eclipsa de Soare) din Leu şi Asteroidul VESTA situat lângă Centrul Galactic în Săgetător – toate acestea fiind situate în Semne de FOC.


(Nota MarYan : De fapt, cele trei poziţii astrale reprezintă vârfurile unui TRIUNGHI echilateral înscris în Cercul Hărţii Astrale, în care fiecare latură reprezintă un Trigon, astfel că ceea ce se formează în acest caz, în Astrologie este cunoscut ca fiind o PIRAMIDĂ care, având vârfurile – planetele – în semne de Foc, este o Piramidă de FOC – element de Mare Putere, ce acţionează la nivel Spiritual, căci Focul reprezintă simbolul Spiritului.)

Astfel, la Momentul Eclipsei de Soare, energia Focului electric de Eliberare va curge dinspre Centrul Galactic (Pleroma), de-a lungul Sistemului Solar şi prin toate Forţele Luminii din Comandamentul Galactic, fiind canalizată prin Asteroidul-Planetoid ERIS şi Centura KUIPER (N.MY. : Situată la marginea Sistemului nostru Solar), apoi prin Asteroidul VESTA şi Centura de Asteroizi, prin LUNĂ (în special prin Forţele Luminii din Bazele lunare Mersenius şi Tycho), apoi prin Forţa Subterană specială de intervenţie RM2m şi, apoi, prin toate Grupurile care Meditează la Suprafaţa Planetei.


Ca urmare, Meditaţia noastră de la Momentul Eclipsei are un mare Potenţial pentru o "penetrare" ("breakthrough"),  fiind un Moment de Conexiune extrem de favorabilă cu Centrul Galactic (Pleroma).




Această Eclipsă va avea loc la exact 19 ani de la Marea Eclipsă din 11 August 1999, cea care a reprezentat Punctul de cotitură al Ferestrei Ascensiunii Planetare din anii 1975-2025.

Aceşti 19 ani reprezintă un anumit Ciclu Astronomic, corelat cu Soarele şi cu Luna, numit Ciclul METONIC.


Vom face această Meditaţie la Momentul maxim al Eclipsei Solare, sâmbătă, 11 August 2018, la ora 02.11 dimineaţa (ora locală în Los Angeles).

Acest moment înseamnă ora 11.11 a.m. EET în Cairo, ora 11.11 a.m. CEST în Paris, ora 10.11 a.m. BST la Londra, ora 05.11 a.m. EDT la New-York, ora 04.11 a.m. CDT la Chicago, ora 03.11 a.m. MDT în Denver şi ora 05.11 CST în Taipei.


(Nota MarYan : Pentru BUCUREŞTI, timpul propus pentru Meditaţie este începând cu ora 12.11 p.m. până cel puţin la ora 12.26 – deci, Sâmbătă, imediat după miezul zilei.)


INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument de Accelerare a Procesului de vindecare a Pământului şi a locuitorilor săi, neutralizarea tuturor Bombelor Plasmatice de tip Toplet şi Declanşarea Evenimentului.

3. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albastră electrică, emanând din Soarele Central Galactic şi care trece prin Poarta Stelară ORION (Al Nilam/Epsilon Orionis din Constelaţia Orion), apoi pătrunde în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului Solar şi, apoi, prin corpul tău, până în Centrul Pământului.


4. Vizualizaţi o altă Coloană de Lumină care se ridică din Centrul Pământului apoi, în sus, către toate Fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din Galaxia noastră, trecând prin Poarta Stelară Orion şi, apoi, conectându-se cu Centrul Galactic şi cu SURSA.


5. Acum, voi staţi în două Coloane de Lumină, curgând simultan în sus şi în jos.
Menţineţi active aceste Coloane de Lumină, timp de câteva minute.

6. În continuare, Vizualizaţi Focul Alb al lui AN, venit direct din SURSĂ, care curge prin Centrul Galactic şi prin Poarta Stelară Orion, către Pământ, purificând toate Bombele de tip Toplet rămase în Planul Plasmatic din jurul Pământului.
Vizualizaţi cum Forţele Luminii, aparţinând Flotei Comandamentului Galactic, înlătură şi dizolvă toate Bombele Plasmatice de tip Toplet rămase, cu ajutorul tehnologiei lor avansate.
Dacă vă simţiţi călăuziţi, îl puteţi contacta pe Arhanghelul Metatron, să vă asiste în Procesul de Purificare.
Vizualizaţi Focul Alb al lui AN care purifică toate anomaliile şi inversează toată entropia din Scutul Plasmatic din jurul Planetei.

7. Vizualizaţi producerea Evenimentului, cu restaurarea Unităţii, Armoniei, Păcii şi Prosperităţii pe Planetă şi printre locuitorii săi.
Vizualizaţi Sursa de Lumină care se manifestă cu uşurinţă pe Planetă şi care, în fine, pune capăt Carantinei.

Timpul recomandat pentru Meditaţie este de cel puţin de 15 minute.




ZEIŢA vrea Libertate şi LIBERTATE va fi !





ACTUALIZĂRI
la acest articol :



VIDEO-urile Meditaţiei "Cheia pentru Eliberarea Planetară" au fost create în aprox. 30 de limbi.
Faceţi-le virale, răspândiţi-le prin propriile voastre Reţele de pe Internet, ajutând, astfel, la atingerea Masei Critice ! :

- Engleză (inclusiv aici şi aici).

- Germană (inclusiv aici).



- Franceză (inclusiv aici).






- Rusă.


- Cehă.







- Turcă.


- Arabă.







MEDITAŢIA AUDIO GHIDATĂ a fost creată în următoarele limbi :




- Franceză (inclusiv aici).




- Rusă.



- Cehă.





- Arabă.

- Hindi.




Puteţi afla mai multe despre Focul Alb al lui AN de aici...

...Iar de aici despre Poarta Stelară Al Nilam.

Aici este Pagina principală de pe Facebook pentru această meditaţie.

Corey Goode susţine şi el această Meditaţie, de pe pagina sa de Facebook


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu