sâmbătă, 18 august 2018

MarYan : Alte FILME cu BUCLE şi LINII TEMPORALE ALTERNATIVE.




Alte FILME
cu
BUCLE
şi
LINII
TEMPORALE
ALTERNATIVE





După prezentarea pe acest blog a patru episoade - filme („Ziua Cârtiţei - Marmotei” ; „Prizonier în Timp” ; „ARQ –Bucla Temporală” şi „Înainte să de-cad”) din această Serie (de pe această Categorie a blogului), a „Buclelor şi Liniilor Temporale din reprezentări artistice (filmo-grafice)”...

...Iată că, în acest articol, ne propunem să închidem această Serie (fără a avea pretenţia că am epuizat Subiectul), prin prezentarea mai multor filme şi seriale care au legătură, mai mult sau mai puţin directă, cu acest foarte interesant Subiect.

Din punctul (orizontul) nostru de vedere, meritul principal al acestui gen de filme este de a ne expansiona „orizontul” şi perspectiva fiecăruia, ca element important pentru acea mult pomenită „Expansiune de Conştiinţă” – cea care stă la baza creşterii Nivelului de Conştiinţă în Corpurile noastre mentale şi astrale...


Pentru cei care au ajuns pentru prim dată pe acest blog sau care doresc să-şi re-amintească, cu precizie, cam ce semnifică aceste filme cu „bucle temporale”, vă recomand să re-citiţi ultimul nostru articol din această serie – „Înainte să de-cad” – unde am subliniat, în mod repetat, semnificaţia reală a simbolismului implicat în acest gen de filme.

Este evident că realizarea întocmai a situaţiilor expuse în aceste filme, care duc la reluarea Buclei Temporale respective (un anumit moment, un eveniment, privirea unui obiect ş.a.) nu va duce, în mod automat, la repetarea în mod identic a acelei situaţii, însă, pe de altă parte, este de precizat faptul că existenţa acestor Bucle Temporale nu pare a fi doar Alegorii-Metafore din aceste filme, care să ne facă să înţelegem mai bine ce înseamnă „re-încarnarea”, ci ar exprima chiar situaţii reale care se pot petrece, în realitate...

Un mic exemplu, în acest sens, ar putea fi oferit chiar de acel „Maestru al Liniilor Temporale”, numit ANDREW BARTZIS, de care am mai vorbit acum câţiva ani – şi care, din cercetările noastre, a rezultat că omul „nu bate câmpii”, ci chiar ştie ce spune – în care vorbea de Bucla Temporală repetitivă în care Archonii şi forţele întunecate ar fi prins Planeta şi umanitatea, de eoni...

Poate că acesta este Mesajul cel mai important pe care-l transmit toate aceste filme (expuse până acum, precum şi în acest articol, mai jos) : faptul că ACUM, în acest Prezent Cosmic, al SALTULUI GALACTIC, este Momentul în care, în fine, ieşim din această gigantică Buclă Temporală de Control şi Manipulare în care am fost prinşi de către Archoni (şi acoliţii lor, draconieni şi reptilieni), de ne-număraţi eoni...

...Folosind, după cum se preciza şi în articolul anterior din acest Serial, acelaşi Unic instrument de Putere : IUBIREA Necondiţionată Divină, cea care „rupe” orice Buclă de Control, fie aceasta Temporală sau de orice altă natură !

De aceea, suntem nevoiţi să repetăm aceeaşi imagine, iar şi iar : Metoda de „a rupe vraja” (acestei Bucle Temporale, Planetare şi Umane) nu este Lupta (care menţine Dualitatea şi Polaritatea, deci nivelul 4D), ci Ascensiunea în Conştiinţă la Nivel de 5D, zonă de unde începe să fie accesată, în fine, Iubirea Necondiţionată...

...Cea care, după cum spuneam, va putea neutraliza orice Buclă Temporală, permiţând realizarea acelor Salturi Cuantice în Conştiinţă prin care Fiinţa respectivă va ieşi de sub Rezonanţa Dualităţii de tip 4D şi va intra în Tărâmul Unităţii (a Dimensiunii 5D).

Acesta ar putea fi principalul Mesaj transmis prin aceste filme care, acum, în aceşti ani, devin tot mai numeroase, pentru a ne aminti tot mai des de acest fundamental aspect, al Pragului Evoluţiei noastre, ca Specie Umană – „Proiectul Homo Sapiens”, aflat în curs de „omologare” pentru întreaga Galaxie şi, la un anumit nivel, pentru întregul Univers !




Aşadar, alături de expunerea unei LISTE cât mai complexe a FILMELOR de acest gen (cu vreo 47 de filme !), la finalul acestei Serii, supunem atenţiei voastre (alături de filmele expuse în articolele precedente) câteva alte filme artistice şi seriale care abordează acest subiect, chiar dacă uneori doar tangenţial :

1. „ÎNAPOI ÎN VIITOR” („Back to the Future”), 1985 (Partea 1-a, Partea a 2-a şi Partea a 3-a) – este un film deja „clasic”, probabil fiind cel mai cunoscut de acest gen, după „Ziua Cârtiţei” (sau poate fiind chiar cel mai cunoscut...) şi care a fost sursă de inspiraţie inclusiv pentru alte „Teorii ale Conspiraţiei”, care susţin că în primul film, din anul 1985, ar fi fost încriptate mesaje referitoare la momentul prăbuşirii Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001 !... :







2. „PRIZONIERII TIMPULUI” („TimeLine”), 2003 – unde Arheologia, în mod evident, poate oferi ne-secate surprize temporale... :


3. „GARDIENII DESTINULUI” („The Adjustment Bureau”), 2011 – un film foarte interesant din această perspectivă, prin care ni se demonstrează, în mod foarte elocvent, cum IUBIREA poate transcede chiar orice, inclusiv Regulile stricte ale AGENŢILOR TIMPULUI ce veghează la menţinerea în Limite la fel de stricte, a Liniilor Temporale pre-stabilite :




4. „ORAŞUL STELELOR” („LA LA LAND”), 2016 – un film care, deşi pare a porni ca un ratat „musical” american, de-a dreptul plictisitor la început, pe parcurs îşi revine, cu un final efectiv impresionant (de-a dreptul multi-dimensional, cu evidenţierea, pe un fond intens emoţional, a unei Linii Temporale alternative, în cazul în care, la Momentul potrivit, s-ar fi făcut o altă alegere de către personajele principale ale PoVestirii...) :




5. „CÂND NE-AM ÎNTÂLNIT PRIMA DATĂ” („When we first met”), 2018 – cu aceeaşi Poveste Temporală, expusă din perspectivă romantică... :




6. „STAR-GATE („CONTINUUM” – „Salt în Trecut”), 2008 – film în care eroii deja bine-cunoscuţi din StarGate au şi o aventură pe Linii Temporale (şi când deplasarea în Trecut poate afecta Prezenţa Fizică din Prezent) :




7. „STAR-TREK” („Un Nou Început”), 2009 – filmul care deschide o Nouă Serie de filme (nu episoade) din „Universul StarTrek”, care este primul din regia lui L.L.Abrams, cel ce a preluat licenţa „vechiului” StarTrek, şi care porneşte „în forţă”, cu idei foarte interesante, precum cea referitoare la „Materia întunecată” (de fapt, roşie, în acest film) ce poate provoca implozia unei întregi Planete (exact ca şi Materia plasmatică, de tip special, din compunerea Bombelor de tip Toplet, cu quarci foarte grei, de care aminteşte Cobra în materialele sale, ce pot duce chiar şi la dstrugerea întregii Planete, prin „implozia” acesteia)... dar şi cu ideea Călătoriei în Timp, când tânărul echipaj condus de proaspeţii absolvenţi de Academie, Spock şi Kirk, îl întâlnesc pe „versiunea” în vârstă a lui Spock :




Însă nu putem în-cheia această „ofertă promoţională” fără a vă prezenta şi o LISTĂ cu câteva interesante SERIALE care au ca subiect principal deplasarea pe Liniile Temporale – atât în Viitor, cât mai ales în Trecut :

8. „STAR-GATE UNIVERS”, 2009ultima Serie a acestui foarte apreciat Serial, care, deşi este considerat (pe bună dreptate) a fi foarte departe de calitatea Seriilor anterioare, totuşi, în două episoade ale Seriei – „ÎNCERCĂRI REPETATE” şi „DESTINE GEMENE” – vine cu acelaşi subiect expus în acest articol, evidenţiat într-un mod la fel de interesant... :





9. „TIMP FĂRĂ SFÂRŞIT” („TimeLess”), 2016 – în care o „Maşină a Timpului” îi transporăt pe eroii principali ai serialului pe multiple Linii Temporale (în Trecut), din care au ce învăţa, cu siguranţă... :




10. „STRĂINA” („OutLander”), 2014 – când o asistentă medicală englezoaică din anul 1945 ajunge în anul 1743, în mijlocul intrigilor care vor duce la Războiul anglo-scoţian (ultima bătălie internă de pe teritoriul Marii Britanii UK) şi în care PORTALUL pentru mai multe deplasări în timp (ne-intenţionate) este reprezentat de un complex de Dolmene, Pietre Megalitice dintr-un Spaţiu Sacru al scoţienilor din Tărâmul de SUS („HighLand”) – exact cum avem şi noi, prîn Zona Românească, în mai multe locuri – precum pe Platoul Bucegilor, la Sarmisegetusa ş.a. :




11. „CONTINUUM” („Continuum-ul Temporal”), 2013 – un serial extrem de interesant şi actual, care are legătură directă cu tematica blogului nostru (printre altele, revelarea controlului şi manipulării planetare şi, mai ales, extra-planetare), prin evidenţierea unei Linii Temporale potenţiale din anul 2077, în care puterea politică aparţine... corporaţiilor, acestea formând Guvernul Planetar ! – serial în care este prezentată Călătoria în Timp (din 2077 în 2012...) pentru ca un anumit Grup să poată face anumite Schimbări pe Linia Temporală, ce ar putea modifica acel sumbru Viitor din 2077 :




12. „LEGENDELE DE MÂINE” („DC’s Legends of Tomorrow), 2016 – un serial american realizat parcă în Studio-urile (şi stilul) MARVEL, dar care, prin mesajul transmis, pare a aduce foarte mult cu elementele din filmul „Gardienii Destinului”... în care un eretic „Maestru al Timpului demonstrează cum Iubirea, chiar şi cea (parţial) condiţionată, poate duce la ruperea Regulilor (Consiliului Păzitorilor Timpului), cu efecte atât de neaşteptate, chiar şi pentru „Maeştri” ce ştiu doar să respecte Reguli (sau Codexuri, fie acestea şi Galactice), prin care se constată cum aceste „erezii” pot duce, la un Nou Nivel, Jocul Galactic şi cel Universal – fiind parabola perfectă a exact ceea ce se petrece, în prezent, cu Pământul, în contextul actualei Ascensiuni Planetare, ca Nouă Paradigmă pentru Noua Evoluţie Galactică şi Universală ! :




Aşadar, cu speranţa că aveţi suficientă „Materie primă” pentru cel puţin câteva zile (sau chiar săptămâni, ţinând cont şi de mărimea Serialelor recomandate), vă urăm o cât mai Plăcută VIZIONARE, pentru o cât mai Înălţătoare VIZIUNE !



MarYan

Un comentariu: