vineri, 7 decembrie 2018

COBRA : FAMILII de SUFLET (2 aprilie 2018).




FAMILII
de SUFLET

2 aprilie 2018





Nota MarYan :

Continuăm, acum, seria de materiale ale lui Cobra pe care acesta le-a postat pe blogul său în cursul acestui an şi pe care, încă, nu le-am expus, dar care considerăm că sunt cel puţin interesante, dacă nu chiar importante...

În acest caz, acest articol („Familii de Suflet”), după cum ne spune chiar titlul, face referire la existenţa şi manifestarea Sufletului în cadrul unei „Familii de Suflet”.

Ceea ce este de reţinut, de la bun început, este faptul că acest articol nu este deloc comod şi uşor de urmărit şi, mai ales, de „asimilat” – chiar şi traducerea a fost suficient de solicitantă...

De aceea, nu-l recomand ca pe o „lectură uşoară” (precum Mesajele Arcturienilor care, dacă vă amintiţi, curgeau în mod natural şi parcă ele însele te împingeau să mergi înainte), ci ca pe un fel de Material de Curs Universitar care trebuie nu doar citit „în diagonală”, ci studiat de mai multe ori, cu maximă atenţie.

În acelaşi timp, vă recomand ca nici să nu luaţi prea în serios toate informaţiile de aici căci, dincolo de informaţia privind „aproximativ 75% grad de Adevăr Divin al materialului”, trebuie să atenţionez asupra faptului că şi acesta, ca şi celelalte care vin de la Cobra, reprezintă o adaptare a informaţiilor de tip „TEOZOFIC ce domină Cunoaşterea ezoterică Occidentală din ultima sută de ani, după apariţia acestui curent spiritual, expus în formă oficială de „Societatea Teozofică”, încă de pe la 1875, de către Helena (Madame) BLAVATSKY.

Din multele cărţi de ezoterism ale acesteia şi ale altor „discipoli” şi „discipole” care, la rândul lor, au scris şi editat, ulterior, o mulţime de cărţi pe linia acestei filozofii ezoterice (de la Annie Besant şi Alice Bailey, la un Leadbeater, până la bine-cunoscuţii Rudolf Steiner şi Krishnamurti care, la un moment dat s-au retras, pentru dezvoltarea propriilor lor sisteme şi doctrine)... ei bine, din toate acestea s-au conturat şi coagulat multe din informaţiile de ezoterism care, în prezent, domină piaţa Occidentală, după cum spuneam.

Deşi informaţiile nu sunt false, totuşi au destule părţi care nu par a fi în deplină corespondenţă cu Realitatea metafizică şi spirituală – începând cu prezentarea Corpurilor subtile ale oricărei Fiinţe Umane (care, după teozofi şi, astfel, şi în informaţiile oferite de Cobra, inclusiv în acest material, ar fi 7 la număr şi în această ordine : fizic-eteric-astral-mental-cauzal-budic-atmic), dar şi în privinţa altor concepte, expuse în articol, precum Sufletele Pereche şi Sufletele Gemene – ei bine, acestea pot avea şi alte explicaţii, foarte clare, pe care nu acum le vom detalia, ci într-un material viitor corespunzător, pe care de mai mult timp l-am proiectat şi căruia, se pare, i-a cam sosit sorocul...

Din toate aceste aspecte concluzia este foarte simplă : studiaţi materialul, însă la modul relaxat, mai mult pentru a vă re-familiariza cu aceste tipuri de concepte, pentru ca, atunci când vom veni şi noi cu aceste date, deja să vă fie mult mai uşor să înţelegeţi despre ce este vorba.

Oricum, este lăudabil efortul lui Cobra de a sintetiza într-un articol complex aceste informaţii fundamentale ce ţin de aspectele esenţiale ale apariţiei şi evoluţiei Sufletului în Univers.

De aceea, dincolo de orice alte nuanţe, necesar de a fi punctate, în cazul multora dintre informaţiile oferite de Cobra, până la urmă rămâne imaginea unui material deosebit de important în a ne re-aminti de originile noastre şi, mai ales, de apartenenţa fiecăruia la propria sa Familie de Suflet ! :






Pentru a începe pregătirea pentru Societatea post-Eveniment și post-Contact, PLEIADIENII mi-au cerut să eliberez informații despre Familiile de Suflet.

FAMILIILE de SUFLET se constituie atunci când un Grup de Suflete se desprind din Esenţa Monadică nediferențiată și pătrund în acest Univers printr-un Portal de Dimensiunea a 7-a din Soarele Central Galactic, fie în această Galaxie, fie în oricare altă Galaxie din Univers.

Milioane de Suflete înalt evoluate, care sunt acum încarnate la Suprafa
ța Planetei, au intrat în principal în acest Univers, prin intermediul SOARELUI CENTRAL GALACTIC din această Galaxie „Calea Lactee” sau al celui din Galaxia „surorii sale gemene”, Galaxia Andromeda.

Ei şi-au creat, ulterior, propriile lor experienţe, călătorind în întreaga Galaxie prin intermediul Filamentelor luminoase din dimensiunile mai înalte, ce străbat întreaga Galaxie, concentrându-
și, astfel, mai târziu, propria lor conștiință şi având propriile experienţe de Vieţi în SISTEME STELARE de tip PORTAL, cum ar fi PLEIADELE, ALDEBARAN, SIRIUS, ARCTURUS, VEGA (Alfa LYRA), TAU CETI...




La un anumit Moment din Calea Evolu
ției lor, aceştia s-u întersectat cu situaţia RĂZBOAIELOR GALACTICE și au Ales să se implice – acesta fiind şi motivul principal pentru care au ajuns pe Pământ...

...Ori au luat o Decizie conştientă de a pătrunde pe Planetă, dincolo de Carantina Pământului, pentru a ancora Lumina și pentru a ajuta Forțele Luminii să elibereze Planeta... sau, pur și simplu, au rătăcit prin vreo zonă periculoasă din Galaxie, fără a înțelege pe deplin riscul, fiind „prinși în plasă” de către Archoni, în Reţeaua Scalară Inter-Dimensională, târâţi la suprafaţa Pământului și forțaţi, astfel, să intre în Ciclul Re-Încarnării !

În prezent, este de maximă importanţă Trezirea tuturor Fiinţelor Stelare Înalt-dimensionale, încarnate la suprafaţa Planetei, pentru a-şi aminti de Misiunea lor şi de a acţiona, Acum !

De aceea este extrem de important ca membrii Familiilor de Suflet să înceapă să se conecteze unul cu celălalt, dintr-o perspectivă mai înaltă, ieşind din situaţia majorităţii fiinţelor umane „prinse” în Carantina Planetară.


Membrii Familiilor de Suflet creează conexiuni între ei, bazate pe în
țelegerea propriei lor esențe (Conștiința de tip Manasic) și pe crearea de prietenii adevărate.

Aceasta este Originea cosmică pentru Arhetipul PRIETENULUI.

Membrii Familiilor de Suflet din aceeași Familie de Suflet sau din două Familii de Suflet adiacente, care creează o profundă conexiune sufletească cu Modelul pozitiv de Iubire la Nivel de Suflet, de tip șase-dimensional (Conștiința Buddhică), se numesc SUFLETE PERECHE.

Aceasta este Originea cosmică pentru Arhetipul IUBITEI  / IUBITULUI.


Membrii din cadrul aceleiaşi Familii de Suflet care, de fapt, reprezintă o Fiin
ță ce s-a împărțit în polarități opuse Feminin / Masculin (prin pătrunderea în cea de-a 4-a / a 3-a Dimensiune), sunt numite SUFLETE GEMENE.

Conexiunea lor atinge Dimensiunea a 7-a (Conștiința Atmică) și este Originea cosmică a Arhetipului  BĂRBAT / FEMEIE , SOŢ / SOŢIE  şi  EROU / ZEIŢĂ.


FAMILIA de SUFLET reprezintă unul dintre Misterele Centrale ale FRĂŢIEI TRANDAFIRULUI...

...Fiind FIINŢA UNICULUI care se manifestă în Planul Fizic !




Toate aceste Nivele de inter-conectare, din cadrul unei Familii de Suflet, creează un TORUS de tip CLIFFORD care va duce la ruperea MATRICEI (MATRIX-ului).

Acesta este adevăratul motiv pentru care, dintotdeauna, Forţele întunecate au dorit să distrugă Familiile de Suflet.

Mai întâi, ei au făcut acest lucru prin implantarea Fiinţelor Stelare, pentru a le deconecta de la Con
știința Înalt-dimensională și de Prezența Sufletului lor.


Aceasta se numește PROGRAMAREA VERTICALĂ prin IMPLANTURI și va fi abordată într-o postare specială dedicată pe blog, când va sosi momentul.

Programarea prin Implant Vertical reprezintă baza pentru blocarea Pământului în Starea de Carantină Planetară.

Al doilea strat de programare este PROGRAMAREA ORIZONTALĂ prin IMPLANTURI.

Pleiadienii mi-au cerut să mă adresez vouă, acum, pentru a începe deconstrucția programării societății care creează Matricea.




PROGRAMAREA ORIZONTALĂ prin implanturi abuzează de faptul că Sufletele Gemene pătrund în cel de-al 4-lea
și al 3-lea Univers dimensional ca o pereche de polarități masculine (electrice) și feminine (magnetice).

În forma sa pură, Forța Electrică (Kundalini) a Bărbatului și Forţa Magnetică (Sufletul) a Femeii creează o Atracţie care, la rândul acesteia, generează o Triangulaţie, care reprezintă Forța Evoluţiei.

Atunci când această for
ță electro-magnetică de atracție feminină/masculină este interferată prin intermediul programării orizontale prin implanturi, aceasta creează o distorsiune în câmpul electromagnetic al societății care este programată, ducând la întârzieri în evoluţia unei astfel de societăți, uneori timp de multe milenii, aşa cum este şi cazul societăţii de la Suprafaţa Planetei.

Implantul orizontal de bază creează o separare în percep
ția femeilor și a bărbaților în privinţa Energiei Sexuale, așa cum a fost explicat în detaliu, aici.

Cea mai eficientă modalitate de a controla o societate
și de a întârzia evoluția ei este de a controla energia sexuală a femeilor.

Acesta este motivul pentru care culturile care au permis femeilor o mare libertate sexuală, au fost şi cele care au înregistrat cel mai mare progres...

Cea mai eficientă modalitate de a controla energia sexuală feminină într-o anumită societate este de a infiltra în această societate o Masă critică a prădătorilor sexuali de tip Orionieni / Draconieni / Reptilieni
și de a o lăsa, în acest fel, să se piardă.

Aceasta este ceea ce Arhonii au făcut de multe ori, în istoria omenirii.

Atunci când o Masă critică a femeilor primește programări negative de la acei prădători, aceasta creează un Reflex Pavlovian în subconștientul femeilor din acea societate, pervertind astfel Energia Zeiţei.

Într-o astfel de societate, femeile încep să trăiască o viață dublă, exprimându-și sexualitatea numai atunci când sunt departe de ochii curioși ai Matricii...

Un exemplu extrem de acest tip, din prezent, este
societatea din Arabia Saudită.




Cheia Eliberării unei astfel de societăți este aceea ca femeile cele mai avansate din acea societate să înceapă, treptat, să exprime Energia Sexuală (Senzuală) a Zeiţei.

În aceeaşi măsură, Archonii sunt absolut alergici la profunda Energie a Iubirii la nivel de Suflet între un bărbat și o femeie, în special între Suflete Pereche şi Suflete Gemene.

Prin ingineria procesului de întrupare, rareori se permite ca Sufletele Gemene să se încarneze în acela
și timp.

Şi chiar dacă o fac, acestea se întâlnesc foarte rar... iar dacă se întâlnesc, rareori li se permite să fie împreună, Archonii creând situaţiile pentru a preveni re-unirea acestora.

Acesta este motivul pentru care, în prezent, uniunile Sufletelor Gemene la Suprafaţa Planetei sunt extrem de rare... astfel că cei mai mulţi umani care cred că sunt Suflete Gemene reprezintă, de fapt, Suflete Pereche primare (Suflete Pereche care proiectează reciproc energia Sufletului Geamăn, unul asupra celuilalt).

Ceva mai des se poate realiza o legătură profundă de Iubire la nivel de Suflet între Sufletele Pereche de la Suprafa
ța Planetei şi, dacă se întâmplă astfel, uneori Arhonii pot lua măsuri extreme pentru a preveni manifestarea acelei iubiri, chiar recurgând la uciderea unuia sau a ambilor parteneri.


După Eveniment
și, mai ales, după Primul Contact, Rezistența și Pleiadienii vor începe să-i contacteze pe cei mai avansați membri ai societății umane, în special pe cei care sunt conștienți de existenţa Familiilor de Suflet.

Acest CONTACT va aduce, în mod inevitabil, tectonice schimbări culturale în societatea umană.

Pleiadienii și Rezistența au comunicat că acest contact va evolua, uneori inevitabil, în relații romantice și sexuale mai profunde, mai ales între Suflete Gemene şi Suflete Pereche, în care unul dintre cei doi trăiește la Suprafaţa Planetei, iar celălalt se află în Rezistenţă sau în Flota Confederaţiei.




Pentru a fi cât mai mai pregătită pentru aceste conexiuni, populația de la Suprafață trebuie să fie conștientă de faptul că Pleiadienii și Rezistența au un model de Societate foarte asemănător, care se bazează pe Familii de Suflet.

Uneori, aceştia se angajează total într-o Sacră Uniune exclusivă cu Sufletul lor Geamăn sau cu Sufletul lor Pereche primar, însă alteori ei creează legături deschise de tip poli-amor, bazate pe Iubire sufletească și pe fluxul liber al Energiei sexuale...

...Iar între aceştia se relizează aceleaşi tipuri de uniuni sexuale ca şi în cazul celor de pe Planeta noastră, doar că ei sunt în afara oricăror interferenţe Arhonice, care sunt atât de răspândite la Suprafaţa Planetei noastre.

Aceste Conexiuni vor reprezenta Testul final al Integrării populației de la Suprafaţa Planetei în Societatea Galactică.


Victoria LUMINII !




Un comentariu:

  1. Perfect adevărat. Acest articol este o confirmare a informațiilor ce le-am acumulat în ultimii doi ani, vizionând ședințele de hipnoză esoterică a unui cuplu italian celebru (Lucio & Ilenia), publicate pe youtube. Sînt de părere că orice nouă descoperire în cunoaștere trebuie împărtășită, doar așa putem evolua colectiv, doar așa se poate depăși masa critică pentru a desființa matrixul și a grăbi eliberarea noastră.
    Ofer amănunte suplimentare cu drag, aici la comentariu sau pe e-mail admin. blogului ori doritorilor.
    Victoria LUMINII ESTE APROAPE !

    RăspundețiȘtergere