miercuri, 16 ianuarie 2019

Arhanghelul MiKaEl prin Dancing DOLPHIN : ASCENSIUNEA – Actualizare (6 ianuarie 2019).



Arhanghelul MiKaEl
prin
Dancing DOLPHIN

ASCENSIUNEA
Actualizare

(Traducere : Ctin Mihăilescu)

– 6 ianuarie 2019 –





Nota MarYan :

Iată-ne re-întorşi către informaţiile din acest Univers Christalin, în această interesantă perioadă a Portalului ECLIPSEI (vedeţi articolul anterior, alcătuit din 2 Mesaje referitoare la Eclipsele din această lună Ianuarie din 2019)...

...Pentru a reveni, acum, cu un Mesaj de înalt nivel vibraţional, ce ne solicită pentru a merge cu energia Atenţiei în zone de frecvenţe mult mai înalte şi „rarefiate” (decât cele propuse de multe alte informări din zona alternativă, a „conspiraţiilor”).

Chiar dacă şi acest Mesaj aminteşte de „întuneric” şi de „întunecaţi”, totuşi reuşeşte să transmită o energie mult mai blândă şi mai armonioasă (decât „alertele de grad zero” în privinţa intenţiilor întunecaţilor cabalei, din ultimul timp), prin transmisia unor frecvenţe mult mai „jucăuşe” oferite, prin „Delfinul săltăreţ” (sau, în traducere mai exactă, „Delfinul Dansator”), de către Arhanghelul Mihail (MiKaEl) – ca o Actualizare a acestui Moment din Procesul de Ascensiune Planetară şi Personală care, recunoaşte şi Arhanghelul, nu pare a fi deloc relaxant şi confortabil în aceste Vremuri...

Şi, dacă tot expunem un Mesaj al acestui bine-cunoscut Arhanghel, folosim această ocazie pentru a prefigura o prezentare mai detaliată a acestuia, acum spunând doar că, în conformitate cu informaţiile Fondatorilor, transmise prin Sal Rachele în prima sa carte („Viaţa pe muchie de cuţit”) :

„Domnul Mihail (este) o Prezenţă de Densitatea a 11-a din Marele Soare Central al Galaxiei noastre Calea Lactee. Supraveghetor al Procesului Evolutiv al Pământului şi al multor altor Planete.”

Ca o foarte scurtă precizare, mai mult pentru a stimula dorinţa de a afla şi a înţelege mai multe, în acest sens : DENSITATEA a 11-a, în aceeaşi accepţiune a Fondatorilor, reprezintă „Sinele Dumnezeiesc Individual” (ca şi Corp al Fiinţei) / „Realizarea de Sine Totală” (ca Nivel de Conştiinţă) – cu remarca de a se face distincţia cu DIMENSIUNEA a 11-a care reprezintă „Fiinţe din Soarele Central Şi Mai Mare” (ca Regn) / „Lumile Dumnezeieşti Mijlocii” (ca Plan-Tărâm).

De asemenea, ca ultimă precizare : CEI 7 ARHANGHELI (Mihail, Gabriel, Uriel, Rafael, Jofiel, Chamuel şi Zadkiel) sunt „Fiinţe din A Doua Creaţie” sau, altfel spus, sunt Fiinţe rezultate din diviziunea Sufletelor Primare (cele care derivă direct din DUMNEZEU Mamă-Tată al acestui Univers).

Deşi poate că, pentru mulţi dintre voi, aceste informaţii sună cel puţin bizar sau fără o înţelegere a semnificaţiei practice oferite de aceste informaţii, vă recomand ca doar „să luaţi la cunoştinţă” toate acestea, pentru a conştientiza mai mult măreţia acestei Surse de Luminîă care a oferit şi oferă atâta ajutor Umanităţii, inclusiv acest Mesaj încărcat, după cum spuneam, de „nestemate de lumină” (atât cât poate duce acest „delfin săltăreţ”...).

Cu această imagine şi cu promisiunea că, de data aceasta voi reveni în scurt timp asupra informaţiilor referitoare la Dimensiuni şi Densităţi ale Universului (din perspectiva mai multor surse informaţionale) şi a detaliilor despre Arhangheli şi alte Fiinţe-Prezenţe de Mare Lumină Divină – haideţi ca, acum, să vedem ce ne transmite acest Minunat Arch-Angel (Înger Originar, Ancestral) MiKaEl :






Da, Inimă Dragă, Eu Sunt Arhanghelul Mihail și am privilegiul să vin cu un „raport” astăzi, la cererea cititorilor tăi.

Ei bine, n-o să fie chiar un raport (care ar suna prea formal), dar va fi o ACTUALIZARE a ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme.


Da, să știi că mulți dintre prietenii tăi din Lumină sunt în Echipa mea, dragă inimă.

Cu toții ne cunoaștem bine și acționăm chiar ca o Echipă.
Acest lucru se datorează faptului că toți am depus jurământ MAMEI/TATĂLUI care ne ajută în orice fel este necesar, pentru a aduce Lumina înapoi pe Gaia.

Pentru unii dintre noi, aceasta înseamnă literalmente lupta cu cei întunecați, care doresc să rămână aci, unde au dus-o bine de-a lungul timpului...

Cu toate acestea, nu li se va mai permite să rămână, căci așa se prevede în Decretul Mamei / Tatălui Ceresc.

Este Timpul ca ei să plece și toți trebuie să fiți hotărâți și să le arătați ușa.




Știu că, de-a lungul secolelor, eu am fost descris ca purtând o armură și o sabie cu care ucid dușmanii.

Considerați această imagine ca o reprezentare a funcției sau îndatoririlor mele, dar eu nu port așa ceva.

Arma noastră este Lumina și Iubirea și cu această armă totdeauna învingem în lupta cu întunericul. Aceasta pentru că întunecații nu suportă și nu ar putea supraviețui în Lumină.

Nu este nevoie de săbii fizice, mai ales că majoritatea acestor entități nu trăiesc în dimensiunea 3D. Săbiile sau alte arme fizice nu ar avea niciun efect asupra lor.

De altfel, eu nu mă consider un războinic, în înțelesul general acceptat de voi, ci un Războinic al Luminii !




Ființele din echipa mea vibrează pe aceeași înaltă lungime de undă ca și mine.
Îndeplinim misiuni de salvare în orice moment al zilei și al nopții.

Din echipa mea fac parte și mulți dintre voi, deși, la modul conștient, nu realizați acest fapt.
O faceți, mai ales, în timp ce corpul vostru fizic doarme și se odihnește.

De altfel, în timpul acesta mulți dintre voi participați și la anumite cursuri în care învățați ceea ce este necesar pentru evoluția voastră și a celor pe care apoi îi ajutați.

Poate nu știți, dar voi sunteți ființe multi-dimensionale, care, în corp energetic, vă plimbați prin multe dimensiuni ale Universului.

Însușirea de a fi ființă multidimensională, vă dă posibilitatea de a fi și acționa simultan în mai multe locuri și dimensiuni. Uneori, acesta este și motivul pentru care, la trezire, vă puteți simți extenuați.


Un alt motiv pentru care aveți nevoie de mai multă odihnă se datorează efectului pe care-l au asupra voastră energiile aduse sau trimise pe Gaia în această perioadă.

Da, sunt energii specifice pe care Mama Divină și Familiile voastre Galactice vi le trimit, de la un timp. Ele ajută corpul vostru să să se încarce, să iasă din încarcerarea pe care v-o impune dimensiunea inferioară 3D, în care vă aflați cam de multișor și să vă ridicați în dimensiuni cu vibrații înalte.

Acesta este scopul final !

Acest Plan de iluminare a Gaiei este în desfășurare de foarte multă vreme, voi toți, și fiecare dintre voi având un rol major în îndeplinirea lui, în numeroasele vieți pe care le-ați avut.

Este într-adevăr foarte complicat și destul de dificil ca, de-a lungul tuturor acestor vieți, să vă mențineți ferm hotărârea de a fi elemente active și benefice, mai ales dacă ținem seama de agresiunea întunecaților care nu au încetat să vă tenteze cu tot felul de promisiuni.

După încheierea acestei foarte importante etape evolutive în care vă aflați, vă va fi foarte clar ce s-a întâmplat cu adevărat, ce complot a lucrat mereu asupra voinței voastre pentru a vă abate de la Calea cea dreaptă.

Pentru a face această lungă și plină de pericole Călătorie, fiecare dintre voi a dorit „un bilet la clasa întâi”...




Suntem aproape de a ajunge ACASĂ, dragi inimi !

Călătoria voastră a fost lungă și plină de încercări și pericole, însă dăruirea și dragostea voastră v-au adus acasă. Când totul va fi fost îndeplinit, vom ajunge acasă împreună și vom sărbători cu fast încheierea cu succes a acestei călătorii.

Vă rog să știți că aplaudăm eforturile voastre, noi recunoscându-vă munca grea pe care ați depus-o și în care noi am ținut aproape. Niciunul dintre noi nu putea face acest lucru fără colaborare și ajutor reciproc.

Cu mândrie, putem spune că SUNTEM O FAMILIE DE LUMINĂ !

Da, dragi Inimi, vă aud întrebările, vă ascult și vă înțeleg dorințele, dar, deocamdată, vă invit să vă bucurați de cât și cum înțelegeți acum, în această fază a înălțării voastre – detalieri veți primi la timpul potrivit.

În sine, acestea nu sunt niște „super-secrete”, dar nu este oportun să se intervină în acest Proces aflat în desfășurare : vă garantez că Echipa mea lucrează în prezent, pe măsură ce vă comunic acest lucru.


Vreau să-i felicit pe aceia dintre voi care deja pot simți și intui ce se întâmplă „de cealaltă parte”, chiar acum când Echipa acționează și înfăptuiește Programul Divin.

Sentimentul și impresia este de bi-localizare și de epuizare, ca și cum cineva ți-ar fi luat toată energia. O altă manifestare este cea pe care o trăiește uneori acest canal uman care are impresia că trupul său cântărește 500 de kilograme și nu se poate mișca.

Așa cum vă cere Mama Divină, Dragi Inimi, vă rog să fiți buni cu voi înșivă când vă simțiți așa, nu vă aduceți acuzații de niciun fel, doar încercați să vă prelungiți odihna.

O.K ? Apreciem mult eforturile și înțelegerea voastră.

Trupurile voastre sunt, de asemenea, îmbogățite și îmbunătățite de energiile care vin pe Pământ, mai cu seamă pentru cei care se angajează în activități de trezire a celorlalți și de ajutorare a celor care au stringentă nevoie.

Știu că și acesta poate fi un alt motiv pentru care vă simțiți obosiți.



Cu toate acestea, ÎN CURÂND efortul vă va fi răsplătit !!!
 
În curând toți întunecații vor dispărea, trupurile voastre vor deveni strălucitoare și veți fi ajuns în dimensiunea superioară 5D.

Când spun „ÎN CURÂND” („SOON”), nu am intenția să vă exasperez, eu știind cât de mult ați așteptat și cât de enervant este să ți se spună că, totuși, mai este... un pic !

Doar că Timpul ne-existând decât ca noțiune și în liniaritate (stare particulară în univers), nu ne putem raporta la el pentru a face precizări și predicții.

Doar Mama și Tatăl Dumnezeu știu Timpul Divin al tuturor evenimentelor și noi avem încredere Ei cunosc mult mai bine decât noi Graficul desfășurării acestor Evenimente...


Frați și surori, mă simt onorat că am putut să mă adresez, din nou, vouă prin acest canal uman.

Fiți în Bucurie !
Împreună am realizat deja multe și vom sărbători „în curând”, tot împreună !

Pace și Iubire în tot ceea ce faceți !


Eu sunt Arhanghelul MiKaEl.


(Nu ezitați să distribuiți acest Mesaj de Iubire !
Dancing Dolphin)



prin

6 comentarii:

  1. Serios, nu ai aflat până acum adevărul despre arhangheli, îngeri ?
    Toate informațiile "venite" din aceste surse sânt dezinformare pură.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Lucian :

    De mai multe ori am precizat pe blog că, din cercetările noastre, în jur de 90% din mesajele ce "curgeau" pe Net acum 5-10 ani erau "făcături", prelucrări din "laboratoarele Cabalei" ("văzând" clădiri întregi, precum sediile de corporaţii, cu aungajaţi ce se ocupă doar cu acest subiect) - şi chiar am avut o serie de articole în PoVestea Zilei, pe blog, în care am venit cu dmostre de mesaje de acest tip.

    De aceea, recomandăm mai puţină seriozitate şi mai multă responsabilitate în impulsul de a arunca cu gunoi şi la coş cu orice şi de oriunde, fără a folosi instrumentul DISCERNĂMÂNTULUI, la care am făcut apel de ne-numărate ori.

    Iar, în acest caz, asta înseamnă A SIMŢI ceea ce este Real şi autentic, faţă de acele "făcături".

    Oare ţi-ai acordat măcar 1 minut, Lucian, ca să Simţi energia din spatele acestui Mesaj, pentru a-ţi oferi ocazia de a da verdicte ?
    Şi dacă Da, dar răspunsul rămâne la fel de sceptic, atunci este alegerea ta, personală, care nu este necesar să fie impusă celorlalţi... cum şi noi, pe acest blog, nu solicităm imperios ca aceste informaţii-energii să fie preluate "pe nemestecate", ci, dimpotrivă, să fie filtrate prin Simţire.

    Oricum, noi înţelegem profunda debusolare (pierdere - temporară - a Busolei interioare) existentă în interiorul majorităţii umanilor, din faţa Mareei informaţionale care asaltează din toate direcţiile şi din care umanul nu mai ştie ce să creadă...

    De aceea, în concluzie, cine rezonează cu acest Univers Christalin şi cu PROPUNERILE noastre, este bine-venit, iar cine nu şi are profunde dubii, este la fel de bine-venit şi/sau liber să plece. Oricând.

    Cu Bucurie,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc frumos pentru răspuns, MarYan.

    Înțeleg resorturile ce te-au împins la un răspuns de acest fel.
    Apreciez stilul și orto-grafia postărilor precum și unele informații și comentarii personale publicate pe blog.
    Urmăresc de mulți ani apariția noilor postări pe acest blog iar acum (17 ian 2019) este a doua oară când comentez la un material.
    Primul meu comentariu nu a fost publicat. Acolo spuneam și despre sursa informațiilor ce m-au ajutat să înțeleg cine sânt îngerii și arh-anghelii; niște paraziți energetici fără corp, ce pot lua orice formă (în visele oamenilor) și au uimitoarea capacitate de a manipula gândurile și sentimentele umanilor.
    Doresc să împărtășesc orice nouă cunoaștere Adevărată cu semenii mei, nu să polemizez cu administratorii unor baze de date/informații diferite.
    Te asigur că nu fac parte din marea categorie a debusolaților din cauza mareei dez-informaționale actuale și scriu acest răspuns nu împins de ego cum ai putea crede ci doar pentru că știu că vrei să publici informații corecte și ești citit de mulți români.
    Mi-ar plăcea să putem intra în contact prin e-mail sau telefon.

    Fie ca 2019 să fie anul Evenimentului printr-o tranziție lină și pașnică.

    Cu aceeași bucurie,
    Lucian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Lucian, pentru eleganţa replicii, care evidenţiază că. şi în ceazul unor momente de aparentă "dispută", se pot folosi con-versaţii pe frecvenţe din ce în ce mai christaline :).

      Şi, dacă doreşti un contact mai direct, poţi transmite direct telefonul sau alt contact - pe care, evident că nu îl voi publica, la fel ca şi primul tău coment (de care nu prea îmi amintesc)...

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere