sâmbătă, 2 februarie 2019

Jamye PRICE şi TANAAZ : 2 Articole : Energiile ASCENSIUNII din FEBRUARIE 2019 şi PreViziune ASTROLOGICĂ (Intuitivă) pentru FEBRUARIE 2019.



Jamye PRICE
şi
TANAAZ

2 Articole :

Energiile
ASCENSIUNII
din
FEBRUARIE 2019

şi

PreViziune
ASTROLOGICĂ
(Intuitivă)
pentru
FEBRUARIE 2019

2 Februarie 2019





Nota MarYan :

Iată încă două articole pe aceeaşi temă, în cadrul acestui articol de pe blog, care, în acest caz, au legătură directă cu ceea ce au expus în titlul fiecăruia…

…Respectiv, elemente legate de aspecte astrologice şi cele mai “interesante” energii  ce s-ar putea manifesta în cursul acestei luni în care deja am intrat – Februarie 2019.

După puternicele Momente din Ianuarie 2019 – de LUNĂ NOUĂ, cu Eclipsă de Soare, din 6 ianuarie, urmată de puternica SuperLună Sângerie, adică LUNA PLINĂ cu Eclipsă de Lună, din 21 ianuarie, Moment care a fost şi mai intens amplificat de către propusa MEDITAŢIE PLANETARĂ în MASĂ din acele momente – iată că, acum, în Februarie 2019, PoVestea continuă, cu noi Elemente de Decor : următoarea Lună Nouă (adică, pentru ne-cunoscători : Luna în conjuncţie cu Soarele, pe Cercul Astrologic privit de pe Pământ).

Acest aspect nu este doar “o altă Lună Nouă”, cu efectele de rigoare, tot mai cunoscute, ci acesta va reprezenta chiar Momentul unui Nou Început, numit NOUL AN CHINEZESC – despre care am mai amintit şi în PoVestea de la începutul acestui Nou An, 2019, precum şi într-o Notă Personală din cadrul acestui articol – şi care, cel mai important, va avea loc Luni, 4 Februarie 2019, la ora 23.06 (ora României).

Aşadar, şi cu această ocazie recomand să folosim şi această “încordare a muşchilor” enrgetici ai Universului pentru a fi “cât mai pe Val”, într-un Moment de Surfing Divin care, Cum ar putea fi realizat în modul cel mai efficient ?, altfel decât printr-o MEDITAŢIE corespunzătoare – pentru “cine are timp” şi, mai ales, “disponibilitate” pentru a lucra la propria sa TransFormare, la nivel de Frecvenţe (cât mai Armonioase) şi în Conştiinţă.

Spor ! :





Jamye PRICE
Energiile
ASCENSIUNII
din
FEBRUARIE 2019



Energia Răbdării din Ianuarie 2019 a fost o pregătire puternică pentru luna Februarie 2019.

Simt energia din Februarie cu întorsături și mișcări rapide – așa cum Spirala Creației se pliază și se rupe în moduri care creează un Flux mai coerent… în cele din urmă !

Începând cu luna Octombrie 2018, a existat o consolidare intensă a structurii interioare, iar Februarie nu este diferită.

Cum tărâmul tău interior este suveran și mai clar, Puterea ta de Iubire este amplificată.
Ești un “Spațiu” puternic pentru un Nou Potențial.

Interacțiunea cu Timpul se schimbă puternic, deși eu simt această tranziție destul de netedă, în acest moment.

Potențialul viitorului se află în interiorul prezentului tău.
Prezentul este puterea trecutului în experiența liniară.
Răbdarea ta creează un moment prezent puternic care informează un Nou Viitor.


PUTEREA


Februarie îți cere să îți consolidezi Capacitatea de a percepe un Nou Potențial pentru Viitor, în Momentul Prezent. Îți cere să te percepi prin Puterea ta, care te-a crescut în Timp.

Puterea ta este o energie din trecut.
Această experiență liniară îți oferă oportunități de a-ți descoperi Capacitatea.
Pe măsură ce îți respecți puterea sau trecutul, cauți dovezile capacității tale și o îngrijești.

Pentru a-ți onora Puterea, ești chemat să prețuiești Sanctitatea ta interioară și să ai tăria de a menține granițe sănătoase.

Puterea ta interioară este amplificatorul energiei tale.
În fizic, în densitate, există o atracție naturală a creației în timp.
Momentul tău trebuie cultivat și înlocuit, ca să ajute.
Aici, Puterea întâlnește Viziunea.




VIZIUNEA


Pentru a susține impulsul față de manifestare, Viziunea devine o legătură cu ceea ce încă nu se manifestă.

Un aspect al Ascensiunii se transformă într-o utilizare mai importantă a creierului.
Schimbarea reacțiilor și a percepțiilor tale este importantă pentru menținerea Spațiului Potențial din interior.

Nu se simte mereu plăcut. Pot exista îndoieli.
Viziunea ta este conexiunea subtilă care începe să se manifeste prin focalizare creativă.

Energiile din Februarie vor influența puternic Al Treilea Ochi (N.MY. : Chakra Ajna) și Chakra Gâtului.

Perspectiva ta este unică – există o mare putere în unicitatea Vieții tale.
Diversitatea permite fațetelor să reflecte o imagine mai strălucitoare și mai clară.
Oferi o nouă perspectivă, o fațetă unică, un nou potențial de viață.


O parte din munca ta, pentru întărirea Viziunii, este să-ți imaginezi un Viitor plin de Iubire și îm-puternicit.

Pe măsură ce îți imaginezi Viitorul, devii o Cale de Manifestare.
Focusul tău de A Fi pe deplin Prezent și a deține o Viziune pentru Viitor, modifică funcţionarea Creierului, prin repetarea tot mai redusă a vechilor reacții, adesea inconștiente.

Acest lucru îmbunătățește Lobul Frontal pentru a-ți activa natura creativă.

Rezonanța ta generală se schimbă într-o vibrație mai înaltă a Iubirii, pe măsură ce deții o Viziune puternică… apoi, această puternică Viziune te susține pe tine.

Alegerea ta de a “hrăni” această viziune, determină fluxul viitor.
Alegerea ta este în Momentul Acum. Manifestarea ta este în viitor.
Răbdare – folosind acea Stare Creativă, calmă, de a fi deschis Fluxului.


Februarie 2019 este o lună a Viziunii tale Puternice, care se concentrează tot mai mult.
Poate că se mișcă prea repede.

Nu trebuie să înțelegi totul. Observă doar Prezentul și găsește perspectiva unică a Iubirii care oferă o Cale de manifestare a viitorului tău creativ al Iubirii.


Jamye PRICE




prin



TANAAZ
PreViziune
ASTROLOGICĂ
(Intuitivă)
pentru
FEBRUARIE 2019





Ianuarie 2019 a fost o lună a Noilor Începuturi.
Am avut două Eclipse intense și multă energie de mișcare înainte, încurajându-ne să eliberăm spațiul, pentru a ne putea urma Visele noastre.

S-ar putea să fi avut multe schimbări și răsturnări de situaţii în Calea noastră și, începând cu Februarie 2019, s-ar putea să simțim că încă încercăm să ne dăm seama în ce direcție urmează să ne ducă anul 2019.

Energia din Eclipsa de Lună Sângerie din luna Ianuarie 2019 va fi încă re-simțită, pe măsură ce timpul trece, însă efectele ei vor dispărea abia către sfârșitul lunii Februarie 2019.

Februarie este luna numărul 2, care semnifică dualitatea, parteneriatul și forțele de asociere cu alții. Februarie va purta aceste teme și ne va ajuta să continuăm să construim o bază solidă în direcția Căii noastre mai înalte.


Luna Februarie începe cu o Lună Nouă strălucitoare pe 4 în semnul Vărsătorului.
Aceasta este o minunată Lună Nouă, care va aduce o ușurare bine-meritată, mai ales după eclipsa Lunii Sângerii.

(Nota MarYan : De fapt, această Lună Nouă este cea care iniţiază un Nou Ciclu de 13 Luni lunare, fiecare de 28,5 zile - Moment cunoscut în Astrologie ca reprezentând intrarea în „Noul An Chinezesc”, celebrat prin „Revelionul Chinezesc”.

Am precizat acest aspect pentru a se înţelege, cât mai limpede, faptul că „Noul An Chinezesc” (cel al „Mistreţului de Pământ”, în acest an 2019) şi „Revelionul Chinezesc” nu reprezintă doar nişte „Tradiţii din China” (precum un aliment ce vine din acea regiune), ci sunt chiar aspecte astrologice planetare (cu acţiune asupra întregii Planete, ca orice aspect astrologic) care, detaliate şi utilizate, timp de mii de ani, de către multi-milenara civilizaţie chineză, au fost pur şi simplu integrate în aceste expresii care, pentru un „român get-beget”, ar putea suna mai puţin... „naţional”-ist :).




Această Lună Nouă este una dintre cele mai bune din acest an și are foarte multă pozitivitate și Abundență. Cu siguranță ne vom simți înălţate Spiritele noastre și mult mai pline de Speranță, cu privire la ceea ce are viitorul rezervat pentru noi.

Universul ne va susține cu adevărat și vom simți un sentiment de ușurare în jurul nostru.

Aceasta este, de asemenea, o Lună Nouă extrem de inovatoare și ne putem simți încurajați să ieșim din zonele noastre de confort și într-un teritoriu necunoscut.

Luna Nouă a lunii Februarie 2019 deține multe promisiuni și oportunități și, cu siguranță, ar trebui să folosim acest lucru prin stabilirea de intenții, clarificarea a ceea ce vrem și fără teamă să facem acest salt.

Pentru a ajuta la îmbrățișarea acestei curse energice frumoase pe tot parcursul lunii, încercați propria voastră MEDITAŢIE.


Unul dintre evenimentele cele mai notabile ale anului se întâmplă, de asemenea, pe 18 Februarie 2019, odată cu intrarea lui Chiron în Berbec. Aceasta este o imensă schimbare cosmică care va deschide un Nou Ciclu de schimbare și trezire, pentru noi toți.

În aceeași zi, SOARELE intră în semnul PEŞTILOR, care este semnul final al zodiacului. Asta inseamna ca vom incepe să incheiem temele și lecțiile cu care lucrăm din martie 2018.

A doua zi, în 19 februarie, avem o Super-LUNĂ PLINĂ în semnul FECIOAREI.
Aceasta este o puternică Lună Plină și ne va ajuta să digerăm și să procesăm unde ne aflăm în prezent, astfel încât să putem să curățăm și să eliberăm.

Această Lună Plină poate și să aducă probleme de sănătate la suprafață, așa că dacă există ceva simptome care vă tulbură sau vă deranjează, Luna Plină vă va ajuta, aducând la suprafață informațiile de care aveți nevoie.

Februarie este o perioadă minunată pentru a vă concentra pe iubirea și îngrijirea de sine, iar Luna Plină în Fecioară se va asigura că facem asta.

Dacă nu v-ați ocupat de nevoile voastre, puteți observa că această Lună Plină aduce un apel de trezire, așa că asigurați-vă că aveți grijă de semnele și indiciile din Univers și să vă odihniți, dacă este necesar.




În ansamblu, luna februarie este o lună în creștere în care putem continua cu încredere în viitor.

Încă NU avem planete retrograde, ceea ce ne va alimenta impulsul și ne va menține pe drum și motivați.

Ascultând de înțelepciunea noastră interioară și având grijă de trupurile, mințile și sufletele noastre, putem face orice.


Tanaaz


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu