sâmbătă, 5 octombrie 2019

Zlota SWIADOMOSC & Wojna BOGOV : BĂTĂLIA pentru PĂMÂNT (30 august 2019).



Zlota SWIADOMOSC
& Wojna BOGOV

BĂTĂLIA
pentru
PĂMÂNT

(Traducere : Monica Poka)

30 august 2019 –





Nota MarYan :

În fine, am reluat activitatea pe blogul nostru Christalin – sperăm ca, măcar de data aceasta, “în forţă”, fără pauze extinse…

…Veenind, acum, după un articol cel puţin interesant şi actual (despre poziţia Sistemului nostru Solar în Galaxie, într-o Zonă cel puţin sensibilă şi extrem de energiza(n)tă : “Sistemul Solar este tot mai aproape de cea mai apropiată poziţie de Centrul Galactic”), deci, venind acum cu un articol nu doar interesant, ci de-a dreptul şocant, de tip “film S.F.” : “Bătălia penru Pământ!

Deşi iniţial am parcurs rapid şi „în diagonală” acest material (fiind şi foarte „presat de timp”...), ulterior am revenit la acesta, după ce am primit un feed-back neaşteptat de la acel amic care, chestionat pentru detalii, a venit şi cu o precizare foarte importantă : acest material ar avea o valoare informaţională de luat în seamă, având un nivel de ADEVĂR DIVIN (A.D.) al informaţiilor expuse aici, de aprox. 70 % !

Deşi acest Nivel se apropie de un nivel „periculos” de informaţie reală (sub 80% înseamnă sub nivelul „optim”, care începe să fie parazitat cu tot felul de informaţii ne-adevărate), totuşi, acest nivel de A.D. ne relevă faptul că, per ansamblu, informaţia este reală, în aspectele esenţiale, păstrând însă rezerve în privinţa anumitor detalii – în acest caz, referitoare la dată, la rezultatele expuse în mod categoric („distrugere definitivă...”, „întreaga civilizaţie...”, „Vechea Matrice a fost neutralizată şi demontată”... etc.) dar, mai ales, în privinţa numerelor expuse – acele multe milioane şi mai ales, miliarde de entităţi implicate în această Bătălie care, pare-se, chiar ar fi avut loc !...

Se pare că acest articol face parte din seria acelora care, deşi iniţial păreau a fi de-a dreptul bombastice şi fantastice, s-au dovedit a avea o acoperire informaţională reală, într-o măsură mai mică sau mai mare...

Iată câteva exemple, în acest sens :

- COBRA : „Joc final al Carantinei pe Pământ”, din Martie 2014 ;


- TOLEC : „1.000 de oameni au fost salvaţi din ultima bază reptiliană”, din 6 aprilie 2012 şi, mai ales,

- Cel de-al 5-lea Film documentar de la GALACTIS : „Conflictul din Spaţiu”, de prin anul 2014.

De aceea, din această perspectivă, noi vă propunem să studiaţi cu atenţie toate aceste informaţii, care, dincolo de detalii, pot oferi o perspectivă valoroasă a ceea ce se petrece, în prezent, pe Planetă, dar mai ales în Galaxie şi poate în întregul Univers (şi chiar COSMOS !)...

...Înţelegând, astfel, SENSUL acestei exacerbări, din ultima vreme, a utilizării, practic, a toturor instrumentelor pe care Cabala le mai are la îndemână (printre care Dispozitivele-Arme Scalare cu energie direcţionată, Chemtrails ş.a.) cu care „trag din toate poziţiile”, pentru a menţine, cu orice preţ (pentru ei), un nivel cât mai crescut de Control şi Manipulare în populaţia umanoidă de la Suprafaţă – cu efectele (secundare, precum la medicamentele chimice) de rigoare...

În acest fel, CONCLUZIA devine, iarăşi, Simplă : contra-cararea acestei ultime şi disperate „nebunii” se poate face, cel mai simplu şi eficient, prin racordarea conştientă şi insistentă la LUMINĂ, cu ajutorul unor instrumente de mare putere, precum MEDITAŢIILE în Lumină (invocând Conştiinţa Flăcării Violet(e) şi Conştiinţa Mahatma) şi, mai ales, în IUBIRE (pe cât posibil, cât mai Ne-condiţionată) ! :






În data de 29 August 2019 a avut loc o MARE BĂTĂLIE dusă între Forțele Extra-terestre întunecate și Forțele Luminii.

Bătălia a fost dusă în mod direct pentru Pământ.

Bătălia, în care au luptat 250 de milioane de Forțe pozitive ale Luminii, dintre care 100.000 de oameni, a fost dusă împotriva a 1,5 miliarde de reprezentanți ai extra-tereștrilor negativi şi a durat 4 ore.

Acești extra-tereștri negativi provin din trei civilizații : ANUNNAKI, VAMPIRII de rang înalt și PHENOL-OIZII.

(Nota MarYan : Dacă despre ANUNNAKI – “Zeii” şi “SemiZeii” de pe Nibiru, planetoidul care deja a pătruns în Sistemul nostru Solar și se îndreaptă, vertiginos, către Terra, pentru a fi cât mai aproape de aceasta, în doar câțiva ani, mai puțin de 8 (opt), după ultimele „sondări” (cercetări) – şi despre VAMPIRI am mai auzit, cu toţii…
…Ei bine, despre PHENOL-oizi, probabil că mai puţin – ca şi noi, de altfel – însî, pentru a înţelege mai bine ce tip de entităţi reprezintă această Categorie, cred că este util să re-amintim că FENOL-ul – şi, prin extensie, îmtregul grup al Fenolilor, din chimie – reprezintă o categorie de substanţe caustice, ce provoacă arsuri pe piele, fiind folosit, în principal, ca bactericid – la distrugerea bacteriilor, deci a celulelor… iar, ca fapt divers, să precizăm că era una dintre substanţele folosite de nazişti, în lagărele din al doilea război mondial, pentru lichidarea prizonierilor, prin injectarea direct în inimă a acestei substanţe, FENOL-ul, care dă numele acestei grupări, probabil “toxice”, de entităţi întunecate…)




Forțele Luminii au triumfat, chiar dacă numeric au fost depășite !

În timpul bătăliei, mai multe grupuri de extratereștri au fost scoase din ascunzătorile lor.

Mai multe Portaluri au fost distruse, iar altele au fost curățate.

Unul dintre PORTALURILE care au fost distruse a fost unul dintre cele situate între Gaura Neagră din Centrul Galaxiei noastre și Pământ.
Acesta trecea prin zona SIRIUS B, în apropiere de VEGA.

(Nota MarYan : Cumva, “se leagă” aceste informaţii, prin “punerea cap la cap” a detaliilor. Acest Portal distrus, ce făcea legătura între Centrul Galactic şi Pământ, avea o probabilitate crescută de a fi influenţat de Forţe întunecate, prin faptul de a trece (precum o autostradă) prin SIRIUS B : ştim din informaţiile Fondatorilor (prin Sal Rachele), că acea Stea, ce orbitează în jurul Stelei Sirius A, este la rândul ei orbitată de către mai multe Planete locuite de mai multe civilizaţii încă “negative”, de tip Reptilian)




La marginea Galaxiei noastre a fost descoperită o PLANETĂ care servea extra-tereștrilor negativi drept Stație.

Cu ajutorul acelui PORTAL, care servea drept un câmp energetic de ecranare, acea Planetă ne-a fost ascunsă.

De acolo, cele trei civilizații negative atacau Pământul.
În plus, au mai fost implicate și alte câteva civilizații mai mici.
Dar, mai presus de toate, era o facțiune care era foarte negativă.

Pe planetă, care seamănă mai mult cu o STAŢIE SPAŢIALĂ, erau parazi
ți și multe ființe negative care nouă ne sunt complet necunoscute.

Această Planetă a fost cucerită de Forțele Pozitive și Câmpul de ecranare a fost dezactivat astfel încât Planeta, care este de 30 de ori mai mare decât Pământul, a devenit vizibilă. Locuitorii săi sunt acum în detenție acolo, pe mai multe dimensiuni.

Alte două Sisteme Stelare din Galaxia noastră au fost și ele curățate și eliberate de forțele întunecate.

Și la nivelele mai înalte a existat o masivă dezarmare și curățare a Cosmosului și a Spațiului Inter-galactic din apropiere, afectând 403 Galaxii.


Toate acestea au avut loc în 29 August 2019 (N.MY. : Tmpul local al Pământului, despre care şi noi am scris într-o PoVestire, din perspectiva Astrologică) pentru că Pământul urma să treacă 2 zile mai târziu printr-un Portal care urma să-l curețe și să-l aducă într-un nou câmp de energie, pentru înălţarea vibrației Pământului și a Umanităţii.

Evident, Forțele întunecate au vrut să împiedice acest lucru




A fost o Bătălie foarte dificilă.
A fost, probabil, cea mai mare bătălie dusă vreodată pentru Pământ.

Dar nu toate forțele negative au ieșit din ascunzișul lor.                                   
Au fost foarte mult reduse, dar încă nu au dispărut complet.
Ar mai putea dura o vreme, până când să dispară complet – spune “sursa” acestei informații explozive.

Bătălia se încheie doar atunci când cei întunecaţi vor dispărea complet de pe Pământ.

Cele trei civilizații asistate de acele civilizații mai mici au pus în trecut în jurul Pământului o MATRICE (N.MY. : Voal) care a avut un efect emoțional negativ asupra noastră și ne-a blocat libertatea.

Aceasta a fost conectată cu o conștiință parazitară a celui care controla Pământul (MARDUK) și care, acum, este panicat, pentru că trebuie să părăsească Pământul.




Această conștiință parazitară ne-a afectat și pe noi, oamenii (ceea ce, desigur,  explică foarte multe).

Vechea Matrice a fost neutralizată și demontată, ceea ce reprezintă o eliberare pentru noi, oamenii.

Forțele pozitive încep să creeze acum, pentru Pământ o Matrice cinci dimensională (5D) în locul celei trei dimensionale (3D), care ajunge până în dimensiunea a opta (8D).


Întreaga infrastructură a extratereștrilor negativi din Galaxia noastră a fost distrusă.
Acest lucru a fost mult întârziat pentru că, acum, un ciclu de 50 de miliarde de cicluri terestre se apropie de sfârșit.

PĂMÂNTUL este foarte important pentru că, de aici, va apărea o NOUĂ CIVILIZAŢIE COSMICĂ, ce urmează să funcționeze ca Sistem-tampon cu civilizațiile negative.

Din această cauză, Pământul trebuie să fie independent și oamenii să devină liberi !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu