luni, 14 iulie 2014

TOLEC : 1.000 de oameni au fost salvaţi din ultima bază reptiliană (6 aprilie 2012)



1.000 de oameni au fost salvaţi
din ultima bază reptiliană
- 6 aprilie 2012 -

Traducere de Marian Apostol (A.I.M.)

 


  
Nota MarYan :

După cum veți vedea, acest mesaj al lui Tolec din 6 aprilie 2012 pare a fi foarte asemănător, şi, de fapt, îl precede pe cel din 28 mai 2012, referitor la „Distrugerea unei Nave Reptiliene uriaşe aflată la marginea Sistemului nostru Solar”.

De aceea, după ce veţi citi acest articol, vă sugerez să (re)citiţi şi acest mesaj al lui Tolec din Mai 2012, pentru a vedea, de fapt, amploarea fenomenului reptilian descris în acest mesaj.

Dacă veţi fi impresionaţi de ceea ce veţi afla aici despre forţele reptiliene implicate în baza subterană pământeană eliberată în primăvara lui 2012, şi mai ales de numărul umanilor eliberaţi de sub teroarea reptiliană, cu siguranţă că aceste cifre nu vor mai fi atât de impresionante după ce vă veţi reîmprospăta memoria cu informaţiile despre ce a înseamnat acea uriaşă navă-cub reptiliană la nivel de forţe reptiliene şi suflete umane eliberate...

Vă reamintesc că nivelul de „Adevăr Divin” al acestor informaţii, măsurat radiestezic, este în jur de 80%, ceea ce este „Bine”, mai ales pentru acest tip de informaţii, ce implică atâta exactitate, cu atâtea cifre şi „desfăşurări de trupe”...

Cum spuneam şi în mesaje anterioare, acesta este „punctul forte” al lui Tolec, de a primi cu mare exactitate informaţii de acest tip ; însă, imediat ce intră în domeniul „profeţiilor”, începe să „o ia la vale”.

Totuşi, din mesajul anterior şi din cel care va veni după acesta, sesizăm că şi Tolec a realizat acest aspect, devenind, astfel, cel puţin prudent în a se mai „aventura” în acest tip de activitate – Profeţia – care, în ziua de azi, reprezintă un „teren al nisipurilor mişcătoare” pentru oricine, fie el medium începător sau chiar FONDATOR (acum, când liniile temporale fluctuează „nebuneşte”, fiind mai „fluide” ca oricând!)...

Aşadar, vă invit să descoperim împreună alt mic fragment (cum spuneam, REAL!) din ceea ce a însemnat lupta crâncenă a forţelor Luminii cu reptilienii şi servitorii lor, pe această „scenă”, atât de mică la nivel universal, dar atât de disputată : PĂMÂNTUL...



Tolec, reprezentantul uman al Consiliului Andromeda, a făcut câteva completări la dezvăluirile uluitoare cu privire la distrugerea ultimei baze submarine reptiliene de pe Terra, în cadrul unui radio-interviu în emisiunea „Anul extraordinar” a moderatorului Tim Bravo (N.MY: din data de 6 aprilie 2012).

Vă reamintim că Tolec a fost contactat de către extratereştrii benefici ai Consiliului Andromeda încă din 1993, ocazie cu care a făcut 3 călătorii în timp în trecut (anii 1840) pentru a urmări viaţa de zi cu zi a unei familii obişnuite de fermieri din America. Următoarele contacte au venit abia în 2010, sub formă telepatică, sub forma unor vise conştiente, a unor călătorii în afara corpului fizic.

În aceste comunicări şi vizite, Tolec a aflat foarte multe informaţii despre ceea ce se petrece cu adevărat pe Terra, şi în spaţiul cosmic.

Astfel, Comandantul primei biosfere a Consiliului Andromeda (o navă inter-stelară sferică de mărimea planetei Pluto, aflată în imediata apropiere a Terrei şi care poate găzdui 2 milioane de oameni, dispunând de un echipaj format din 50.000 de persoane) i-a dezvăluit lui Tolec numeroase detalii despre războiul împotriva reptilienilor originari din constelaţiile Draco şi Hydra, care împreună cu extratereştrii cunoscuţi sub numele de „micii cenuşii” manipulau Pământul şi fiinţele umane de pe Terra, pentru propriile interese malefice, deja de mai multe mii de ani, folosindu-se de bazele lor subterane şi submarine uriaşe, pe care le-au construit pe această planetă de foarte mult timp.
 

Războiul împotriva acestor reptilieni este condus din partea Consiliului Andromeda de către oamenii din sistemul solar al stelei Procyon, care dispun de tehnologia necesară.

Acest război a fost câştigat deja în spaţiul cosmic, iar planeta Terra a fost curăţată de fiecare bază submarină şi subterană, rând-pe-rând.
 


Încă de la distrugerea primelor baze reptiliene de pe Terra, reptilienii au trimis zeci de nave de război înarmate „până în dinţi”, printr-o poartă stelară („stargate”) aflată în spatele planetei Jupiter. Majoritatea acestor nave au fost distruse de către forţele Consiliului Andromeda, iar 5 dintre ele au fost capturate.

Trebuie menţionat că, cu fiecare ocazie când o bază submarină reptiliană era distrusă de către oamenii din Procyon, o parte din reptilieni se refugiau în celelalte baze.

Aşa se face că, atunci când a venit rândul şi ultimei baze submarine, care în prezent este complet golită de materiale şi fiinţe, echipa de comando a Consiliului Andromeda a găsit acolo o structură tip roată cu spiţe, în centrul căreia era o clădire de conducere cu 10 etaje, de la care porneau 6 tunele de transport către periferie, la capătul cărora se aflau 3 clădiri şi 2 depozite.

Echipa de comando a Consiliului Andromeda (formată din 75 oameni din Procyon şi 25 specialişti ai Consiliului Andromeda) a găsit acolo peste 10.000 de reptilieni, din care 2.000 erau militari reptilieni de rang înalt (ofiţeri), 5.000 erau personal administrativ şi operaţional, iar restul de 3.000 erau oficiali de vârf ai Cabalei / Illuminati, administratori, manageri şi soldaţi.

Dintre aceştia, 50 erau oficiali de vârf ai Cabalei / Illuminati (hibrizi reptilieni-umani), iar 100 erau administratori în poziţii-cheie (tot hibrizi reptilieni-umani).

Tolec subliniază că toţi aceştia făceau parte din sistemul reptilian de caste, care trăiau în acestă baza submarină, inclusiv aceşti hibrizi reptilieni-umani (realizati prin manipulare genetică). Aceştia nu fac parte din societatea umană de pe Pământ, toţi erau parte din societatea reptiliană.

Aceşti reptilieni dădeau ordine şi îi manipulau pe oamenii care se află în structurile terestre ale Cabalei şi Illuminati, şi pe care deja îi cunoaştem din dezvăluirile altor cercetători independenţi.
  


Odată capturaţi şi ajunşi la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, reptilienii au avut de ales între a recunoaşte de la bun început acuzaţiile de crime împotriva oamenilor de pe Pământ care li s-au adus, sau de a apărea în faţa Tribunalului Universal de la bordul principalei biosfere.

8.000 dintre ei (majoritatea personal administrativ) au ales prima variantă, drept pentru care au fost transportaţi printr-un portal cosmic spre o planetă aflată la marginea Universului cunoscut, de unde nu se mai pot întoarce niciodată, şi unde îşi vor petrece restul vieţii.

Restul de 2.000 (majoritatea ofiţeri de rang înalt), au refuzat să-şi recunoască crimele, fiind plini de orgoliu şi cruzime nemăsurată. Aceştia sunt prizonieri la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, şi aşteaptă începerea proceselor la Tribunalul Universal.

  


Un detaliu uimitor pe care Tolec l-a dezvăluit în această emisiune, este că echipa de comando a Consiliului Andromeda a salvat cei peste 1.000 de oameni (fiinţe umane de pe acestă planetă) care au fost găsiţi acolo şi care erau folosiţi ca sclavi de către reptilieni.

Aceştia sunt persoane declarate dispărute de-a lungul timpului, şi care au fost răpiţi de către micii cenuşii şi reptilieni, le-au fost implantate anumite implanturi în creier, au fost torturaţi (fizic, emoţional şi electronic, prin intermediul implanturilor), înfometaţi, bătuţi, unii chiar timp de 10 - 20 de ani !

Totul doar pentru propria plăcere „bolnavă” a reptilienilor...

Aceşti oameni, aflaţi într-o stare evidentă de degradare fizică, emoţională şi psihică, care au suferit incredibil de mult, se află acum la bordul celor 6 nave-spital ale Consiliului Andromeda, unde primesc îngrijiri medicale speciale pentru a se vindeca. Personalul medical competent face tot ce este necesar, astfel încât în 2 luni aceşti oameni vor putea să aleagă dacă să rămână în continuare la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, sau să se întoarcă la familiile lor de pe Pământ.

  


Scotocind prin toate clădirile bazei, echipa de comando a avut surpriza să găsească, într-o clădire aparte folosită pe post de hangar, mai multe navete cosmice de uz personal, precum şi 30 de motoare nucleare care erau folosite la propulsia diferitelor nave reptiliene. Erau 5 motoare nucleare care puteau fiecare să asigure propulsia unei nave de război reptiliene, mare cât un oraş întreg, 10 motoare de mărime medie care asigurau necesarul energetic al bazei submarine, şi 15 motoare nucleare destinate navetelor personale.

Toate acestea erau în bună stare şi oricând puteau fi puse în funcţiune. Existând riscul unei detonări accidentale a acestor adevărate „focoase” nucleare, echipa de comando a hotărât teleportarea lor la bordul biosferelor Consiliului Andromeda din spaţiu, unde au fost demontate cu grijă, iar „miezul” radioactiv a fost anihilat, în condiţii de maximă siguranţă, graţie tehnologiei specifice Consiliului Andromeda.

  


Tolec ne anunţă că această ultimă bază reptiliană submarină va fi distrusă în viitorul apropiat, moment care va fi sincronizat cu un eveniment cosmic ce va avea efecte pe Pământ. Cu acea ocazie va fi un cutremur neobişnuit întro zonă a planetei care nu cunoaşte cutremure. Atunci va putea fi vizibilă, de pe ţărmul oceanului, o sferă luminoasă albastră care va rămâne deasupra apei timp de câteva ore.

Tolec a avut acces la pupitrul unui instrument aflat la bordul principalei biosfere, care este folosit pentru a „naviga” înainte şi înapoi în timp, pentru a prospecta astfel evenimentele trecute şi viitoare. Este vorba de tehnologie specifică dimensiunii a 4-a.

Cu această ocazie el a văzut că sfera de lumină albastră care va fi vizibilă atunci, va fi fotografiată şi filmată de către oameni obişnuiţi care se vor afla la locul potrivit la momentul potrivit, şi care vor publica totul pe Internet.

  



Nota MarYan :

După această prezentare detaliată, iată că, într-un alt interviu radiofonic din 11 noiembrie 2012, Tolec mai aduce câteva completări acestui subiect, ca un fel de „Epilog” la acest articol, continuând, astfel, ultimele idei ale articolului expus mai sus :


În legătură cu evenimentul cosmic, aşteptat şi anunţat de Tolec, eveniment care urma să joace un rol esenţial în distrugerea ultimei baze reptiliene submarine de pe Pământ, aflăm pe 27 octombrie 2012 că acest ASTEROID, numit „Ouskaar Nata” sau „Raza de Argint”, care ar fi trebuit să declanşeze anumite mişcări tectonice specifice, urmate de erupţia unui nou vulcan în largul coastelor pacifice ale statului american Oregon, ce ar fi umplut cu lavă întreaga bază submarină reptiliană deja golită, acest asteroid s-a ciocnit de o bucată de stâncă ce zbura prin spaţiul cosmic.

Ca rezultat, traiectoria asteroidului a fost serios modificată, astfel încât el nu va mai trece printre Pământ şi Lună, ci va trece dincolo de Lună, la o mare depărtare de Pământ.

(Nota MarYan : Iată ce înseamnă probabilitatea unor viitoare evenimente : deşi a avut acces la un performant aparat de „vizualizare a viitorului” de la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, Tolec a văzut ceea ce era pe linia temporală a acelui moment care, după un timp, pare că s-a modificat, ca urmare a ciocnirilor de tip „biliard” între asteroizii din spaţiu.
Şi, uite aşa, mai facem un pas în înţelegerea a ceea ce înseamnă, cu adevărat, acest „Univers al Liberei Voinţe”...)

De aceea, oamenii din Procyon vor urma un plan alternativ, din moment ce baza submarină nu va mai putea fi umplută, în mod natural, cu lava vulcanului.

Totuşi, ei nu vor distruge această bază, deoarece Pământul este deja într-o etapă în care activitatea tectonică este intensificată, şi orice acţiuni care ar duce la escaladarea acestor tensiuni ar pune în pericol mase mari de oameni care se află actualmente în acele zone.

Consiliul Andromeda a decis să nu-şi asume acest risc major, adoptând o atitudine prudentă şi înţeleaptă.
  


Tolec subliniază că au existat un număr total de 15 BAZE SUBMARINE REPTILIENE pe Pământ, care aveau rolul de baze operaţionale folosite de gruparea Illuminati (Cabala), aflată sub conducerea directă a reptilienilor.

Deci, în total au fost 15 baze.

Acum, toate aceste baze reptiliene sunt distruse, golite, închise, ermetizate sau deja umplute, aşa cum URMEAZĂ să fie şi această ultimă bază.

Tolec subliniază că, orice ar spune alţii, ÎN PREZENT, PE PĂMÂNT NU MAI EXISTĂ NICIO BAZĂ REPTILIANĂ FUNCŢIONALĂ !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu