luni, 7 iunie 2021

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (15 mai 2019).

  

COBRA

ACTUALIZARE

a

Situaţiei Planetare

 – 15 mai 2019

 

 


Nota MarYan :

În această perioadă atât de dinamică şi plină de frământări planetare, noi continuăm seria articolelor lui Cobra încă ne-expuse pe blogul nostru, pe care le vedem a fi relevante...

...Şi care, prin această Actualizare de la mijlocul lui Mai 2019, Cobra, cumva, continuă şi detaliază imaginea legată de LJUBLJANA şi de Portalul din această zonă din SLOVENIA, precum şi alte zone planetare pe care vă invit să le descoperiţi din cadrul acestui articol, pe care nu doresc să îl „disec” cu alte detalii :

 

 


 

La momentul ultimei invazii archonice din Ianuarie 1996, Forţele întunecate au creat trei puncte principale de intrare în Găurile de Vierme întunecate, pentru a prăbuşi Reţeaua Planetară a Lumină.

Aceste trei puncte de intrareGĂURI de VIERME întunecate – au fost :

- Bukavu, Lacul Kivu, CONGO ;

- Ljubljana, SLOVENIA ;

- Santa Monica, California, SUA.

Ljubljana şi Santa Monica au fost două Vortexuri de Înălţare cu cel mai mare potenţial de Ascensiune la Scară Planetară, cei întunecaţi trebuind să le suprime pentru a-şi putea continua planurile lor.

Găurile de Vierme au fost create prin mai multe explozii nucleare convenţionale eterice şi plasmatice, la nivelul şi deasupra locaţiilor menţionate anterior (cu un total de aprox. 200 bombe nucleare eterice / plasmatice explodând în întreaga lume) ce au deschis o gaură de vierme multi-dimensională către Sistemul Stelar RIGEL.

Prin aceste Găuri de vierme RIGEL-TERRA, multe entităţi negative au venit pe Planeta Pământ şi au infectat-o. Printre cele mai periculoase dintre acestea s-au numărat PĂIANJENII CHIMERA, fiinţe uriaşe asemănătoare păianjenilor, cu Bombe Plasmatice ataşate de pielea lor, cele mai mici având diametrul de 10-100 de metri (yards), iar cele mai mari câţiva kilometri (mile).

Majoritatea acestor Păianjeni s-au poziţionat deasupra celor mai mari oraşe de pe Planetă. (N.MY. : Cumva, ca în filmul „Ziua Independenţei”, scos pe piaţă în anul... 1996 !)

 


Întrucât în prezent RASA COSMICĂ CENTRALĂ îşi epuizează energia până la punctul în care sunt ameninţaţi cu extincţia, Chimera a conceput un plan pentru a-şi consolida câmpul de energie negativă cu Tehnologia 5G pe care intenţionează să o pună în aplicare în oraşele mari, cu ajutorul mai multor micro-sateliţi.

Ei intenţionează, de asemenea, să consolideze această tehnologie cu nano-boţi


Forţele Luminii iau măsuri pentru a contra-cara toate acestea.

De la prăbuşirea Liniei Temporale ALPHA în Ianuarie 2018, eu sunt într-o poziţie dificilă, întrucât nu am permisiunea să eliberez informaţii semnificative ; totuşi, este de aşteptat să continui cu acest blog...

De la prăbuşirea Liniei Temporale Alpha, operaţiunile Forţelor Luminii au fost accelerate şi au devenit învăluite (ascunse).

Sunt doar câteva aspecte pe care am permisiunea să le expun.

În primul rând, începând cu Decembrie 2017, implementarea Operaţiunii MJOLNIR cu strategiile sale de eliminare a iritat forţele întunecate până la punctul în care erau dispuşi să rişte totul, situaţia escaladând grav până la punctul în care confruntarea militară completă era posibilă, ceea ce ar fi putut duce la un război scurt şi deschis între Lumină şi Forţele întunecate, care ar fi făcut nelocuibilă Suprafaţa Planetei...

Reacţia în lanţ a Bombelor Plasmatice Toplet (chiar mai mult decât reacţia în lanţ a Bombelor Plasmatice Strangelet) are potenţialul de a distruge întreaga Planetă, după cum este explicat într-un mod foarte simplu în acest videoclip.

Prin urmare, Forţele Luminii au fost forţate să se retragă şi să înceteze Operaţiunile MJOLNIR în primăvara anului 2018, ceea ce a dus la prăbuşirea Liniei Temporale BETA.

Acum ne aflăm în Linia Temporală GAMMA, care este un mod lent şi sigur de a conduce Planeta către ELIBERARE, fără distrugerea Suprafeţei acesteia în cursul acestui Proces.


(Nota MarYan : Da, aici Cobra avea perfectă dreptate şi acum, în Iunie 2021, putem confirma Realitatea acestei afirmaţii a acestuia, din Mai 2019 : tot ceea ce s-a petrecut în ultimii ani şi mai ales în ultimele luni din 2021 a fost un aparent „silentio stampa” – „mişcare lentă/silenţioasă, baterea (aparentă a) pasului pe loc” – prin care umanii şi-au pierdut răbdarea la un nivel fără precedent... însă, „în spatele scenei” mişcările au fost şi sunt „spectaculoase”, dacă ar putea fi văzute, prin ARESTĂRILE minionilor Cabalei care chiar încep să fie „în masă”... totul desfăşurându-se prin această Tactică, tocmai pentru a se proteja populaţia de la Suprafaţă de reacţiile fanatice ale nebunilor Cabalei, evitând cu maximă înţelepciune declanşarea unor reacţii de tip „kamikadze” care ar fi dus la haos şi multă suferinţă la Suprafaţa Planetei !...)

Deşi Forţele întunecate au folosit în mod greşit retragerea Forţelor Luminii şi s-au infiltrat puternic în ALIANŢA de la Suprafaţă, prin mulţi agenţi întunecaţi Draconieni ce au venit în corpuri clonate din Bazele subterane ale „Complexului BreakAway Illuminati” – „Complexul separat al Illuminati” (provenind iniţial din Norul întunecat al Constelaţiei TAURUL), Lumina ia deja măsuri pentru a contra-cara acest lucru.

Problema Bombelor Plasmatice de tip TOPLET este abordată şi este în curs de soluţionare lentă.

Nimic nu se mai poate spune despre aceasta.

 


Populaţia de la Suprafaţă devine tot mai conştientă că au avut loc evenimente cataclismice în trecutul nu atât de îndepărtat al Planetei.

De asemenea, populaţia de la Suprafaţă devine tot mai conştientă şi de faptul că suntem în mijlocul unui eveniment de Extincţie în Masă.

Toate acestea sunt semnene apropiem de un eveniment de proporţii cosmice care va schimba radical viaţa de pe această Planetă !

Cel mai precis PLAN pentru acest EVENIMENT îl puteţi afla aici.

 


Mulţi umani experimentează beneficiile Camerelor Tachyonice.

Aici trebuie să lămurim câteva concepţii greşite despre Camerele Tachyonice :

CAMERELE TACHYONICE NU sunt Paturi MED.

Există o singură sursă confirmată care face disponibile CAMERELE de VINDECARE TACHYONICE, iar toate Camerele publice sunt disponibile aici.

Camerele de vindecare Tachyonice NU sunt concepute pentru a tachyoniza obiecte, iar oamenii care susţin că pot tachyoniza obiecte în camerele lor de tachyonizare sau oamenii care susţin că şi-au proiectat propriile camere de tachyoni sau chiar le vând sau le promovează, NU spun Adevărul...

Unii umani au deja contact indirect cu MIŞCAREA de REZISTENŢĂ.

Acest CONTACT va fi tot mai crescut doar pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de Momentul PENETRĂRII prin COMPRESIE a LUMINII („Compression BreakThrough”).

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2019/05/situation-update.html


4 comentarii:

  1. Multumesc f mult pentru articolele și explicațiile date. Foarte binevenite în aceasta perioada. Le- am cam dus dorul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag... Şi mie mi-au cam lipsit, prins între atâtea alte activităţi....

      Ștergere
  2. Multumim mult pentru sinceritatea pe care o expui .....avem nevoie de astfel de articole cu care eu sincer rezonez...drum spre lumina!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu aceleaşi mulţumiri pt accesarea acestui Univers Christalin...

      Cale (cât mai Armonioasă) ÎN Lumină !

      Ștergere