duminică, 6 iunie 2021

COBRA : Marea PREOTEASĂ (28 aprilie 2019).

  

COBRA

Marea

PREOTEASĂ

 – 28 aprilie 2019

 

 

 

Nota MarYan :

Iată, din seria articolelor mai vechi ale lui Cobra, care merită o deosebită atenţie, îl putem lua în considerare şi pe acesta, din Aprilie 2019, în care face referire la un aspect ezoteric mai puţin cunoscut de marea majoritate a cititorilor săi, preocupaţi mai mult doar de Actualitatea Planetară...

...Respectiv rolul jucat de anumite femei în istoria ezoterică a Planetei din ultimele sute de ani, numite MARI PREOTESE prin anumite iniţieri de care foarte puţini umani au habar.

Sigur, aspectele au fost mult mai complexe decât este expus în acest sumar articol al lui Cobra în câteva cuvinte, însă cel puţin, prin aceste aspecte, începem să realizăm mai bine complexitatea trecutului nostru şi cât de teribilă a fost nu doar manipularea şi controlul, ci şi represiunea directă, prin crime continue efectuate asupra celor care acţionau pentru mai binele Planetei şi a societăţii umane, în care nici femeile nu au fost scutite... dimpotrivă...

Dar haideţi să vedem despre ce este vorba aici, măcar să începem să ne familiarizăm cu aceste aspecte ce ţin de Iniţierea umanului, prin trecerea pe alte nivele de evoluţie (care nu prea au nimic de-a face cu materialismul extrem din prezent şi cu supra-vieţuirea cea „de zi cu zi” din aceste extrem de tulburi Vremuri) :

 

 


 

În data de 15 aprilie 2019, Misterele complete ale Zeiţei au fost ancorate într-un anumit grup de la Suprafaţa Planetei, în cele din urmă, după secole de suprimare şi după ce ultimele Mistere ale lui Isis au fost oprite complet la Templul lui Isis din PHILAE în anul 457 d.Ch.

Pe 15 aprilie 2019, exact la apogeul celei mai importante ceremonii care a ancorat-o pe Zeiţă în Planul fizic – în deplină aliniere cu Protocoalele iniţiale care îşi au originea în legenda Civilizaţiei AtlantideiFamiliile Nobilimii Negre nu au mai putut confisca această Victorie a Luminii !

Aceştia au ordonat iezuiţilor să pună imediat foc pe siturile sacre ale Templierilor, deoarece TEMPLIERII au fost principala forţă care a recuperat fragmente ale Misterelor lui Isis şi le-au adus în conştientizarea civilizaţiei Occidentale. Templierii au descoperit texte sacre antice legate de Misterele lui Isis în grajdurile Templului lui Solomon, lângă Moscheea AL-AQSA.

Pe baza acestor texte, Templierii au construit multe Catedrale dedicate Maicii Domnului (Notre DameN.MY. : „Doamna Noastră”, în limba franceză) pe locaţiile Templelor lui Isis de pe cuprinsul întregii Europe.

Multe dintre acele Catedrale adăposteau statui ale Madonei Negre, care sunt de fapt versiuni creştinizate ale statuilor lui Isis cu piele închisă, uneori alăptându-l pe copilul ei, Horus


Prima clădire incendiată pe 15 aprilie 2019 a fost Biserica NOTRE DAME din PARIS...

...Care a fost construită pe locul Templului lui ISIS.

Fulford a evaluat corectfocul de la Catedrală a fost o ofrandă arsă pentru SETH, inamicul ancestral al Zeiţei Isis, căci principala Familie a Nobilimii Negre este de milenii în război împotriva Zeiţei


Al doilea foc pus pentru a contra-cara Energia Zeiţei a vizat grajdurile Templului lui Solomon de lângă Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim. Este interesant de remarcat faptul că Iezuiţii au lăsat să se înţeleagă faptul că focul de la Notre Dame nu a reprezentat un accident.

Iezuiţii sărbătoreau cu bucurie acest foc...

...Însă ferestrele cu simboluri de trandafiri ale Frăţiei Trandafirului au supravieţuit focului !

 

 

CONTELE de SAINT-GERMAIN, în încarnarea sa anterioară ca FRANCIS BACON, a reînviat parţial Misterele Zeiţei prin Mişcarea Rozacruciană.

În calitate de Conte de Saint Germain, el a fost hierofantul Misterelor Zeiţei şi i-a iniţiat atât pe Contele Cagliostro, cât şi pe Madam de Pompadour.

MADAM De POMPADOUR a devenit astfel, Prima Mare Preoteasă de la Suprafaţa Planetei.

O Mare Preoteasă este o femeie care poate întruchipa pe deplin Misterele Zeiţei până la punctul în care poate influenţa Civilizaţia Planetară.

Ea are o mare influenţă armonizatoare pentru Reţeaua Energetică Planetară şi pentru Civilizaţie, în ansamblul său.

Madame de Pompadour a contribuit la aducerea înaltei culturi la Curtea franceză, de unde s-a răspândit prin Franţa şi, mai târziu, prin toată societatea occidentală.

De asemenea, ea a jucat un rol-cheie în suprimarea Iezuiţilor.

În perioada suprimării totale a Iezuiţilor (1773-1814) Civilizaţia Occidentală a atins apogeul.

În 1775, Contele de Saint-Germain a deschis o Şcoală Secretă a Misteriilor la Paris, iar influenţa sa a declanşat crearea multor Loji Masonice feminine la Paris.

Frăţia Trandafirului a fost reînviată la Paris ca Ordin al Cavalerilor şi Nimfelor Trandafirului.

 


A Doua Mare Preoteasă de la Suprafaţa Planetei a fost PRINŢESA De LAMBALLE.

Ea era un suflet foarte pur, întrupat în linia de sânge întunecată a Familiei SAVOY din Torino.

Familia COLONNA a încercat să-i manipuleze destinul, dar nu a reuşit să o atragă spre partea întunecată.  

                                                                                 

Ea a devenit Marea Doamnă (Învăţătoare) a tuturor Lojilor masonice adoptive (feminine) din Franţa şi a fost prima persoană de la Suprafaţa Planetei care a promovat adevărate Cercuri feminine publice care dezvoltau o reală Frăţie şi Prietenie între femei (pentru cei care sunt iniţiaţi în Misterele Superioare ale lui Isis voi folosi aici cuvântul-cod : „Amitie”).

Ea a fost cea mai bună prietenă a Reginei Maria Antoaneta (N.MY. : Soţia lui Ludovic al XVI-lea, cea care împreună cu Regele au fost executaţi prin ghilotinare la momentul Revoluţiei Franceze, în cursul anului 1793).

A fost iniţiată în Misterele Zeiţei de către Contele Cagliostro care a deschis un Templu al lui Isis la Paris în 1785, iniţierea în sine având loc la Echinocţiul de primăvară din 1785.

A fost ucisă în 1792.

 

A Treia Mare Preoteasă a fost Regina SISI.

Ea şi-a folosit influenţa pentru a facilita unirea Austriei cu Ungaria, doar acest act „a cumpărat” pentru Europa mai  mulţi ani de pace, amânând Războiul Mondial pentru zeci de ani


Ea a întruchipat energiile Zeiţei ISIS.

A fost ucisă în 1898 la ordinele directe ale Filialei Geneva a Familiei Rotschild.

 

A Patra Mare Preoteasă a fost MARILYN MONROE.

A fost ucisă în 1962, pentru că voia să dezvăluie adevărul prezenţei extra-terestre


A Cincea Mare Preoteasă a fost PRINŢESA DIANA.

A fost ucisă în 1997


A Şasea Mare Preoteasă a fost ISIS ASHTARA.

A fost ucisă în 2018.

 

Acum, la Suprafaţa Planetei nu se află nicio Mare Preoteasă.

Aceasta reprezintă o anumită problemă, deoarece Reţeaua Energetică Planetară a Luminii este destabilizată. Forţele Luminii fac anumite acţiuni pentru a contra-cara această problemă şi, în acest moment, nu se mai poate spune nimic despre aceasta.

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2019/04/the-high-priestess.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu