marți, 16 noiembrie 2021

COBRA : Îmbrăţişând LUMINA (II) – 2 octombrie 2021.

 

COBRA

Îmbrăţişând

LUMINA

(II)

 – 2 octombrie 2021

 

 


Nota MarYan :

În fine, după ce „am reuşit”, în premieră, să stau de(o)parte de blog pentru mai bine de o lună de zile (în Octombrie 2021, când, chiar deloc întâmplător, a fost „vârful p(l)ademiei”)...

...Acum revin, cu speranţa tot mai solidă că, de data aceasta, va fi pentru un ritm mult mai susţinut şi mai intens (ca prezenţă pe blog) decât până acum...

...Revenind prin acest articol al lui Cobra care, iată, deja are peste o lună de la postarea sa, pe 2 octombrie 2021 şi în care acesta continuă informările din prima parte a acestui mesaj (cel din 24 august 2021).

Nivelul de Adevăr Divin şi pentru acest mesaj ?

Deja sună cunoscut (ca un „deja vu”) : 70% (ne pare rău, dar chiar aşa rezultă din testări, nu prea se clinteşte nivelul către în sus, decât foarte rar)...

Ce înseamnă asta ?

Păi iată ce scriam chiar în Nota personală a articolului anterior a acestei prime părţi :

„...informaţiile sunt, ca de „obicei” în ultimul timp (cel puţin din punctul nostru de vedere), iarăşi cam „amestecate”... aspect evidenţiat inclusiv (sau mai ales) prin acelaşi Nivel de ADEVĂR DIVIN expus în ultimul timp, de aprox. 70%, care ne arată că şi în acest mesaj există disfuncţii consistente în expunerea Realităţii de la nivelul cel mai înalt, cel Divin.”

Şi, pentru că Vremea sa a cam trecut (nu mai este atât de actual, mai ales că între timp au sosit şi alte informări ce aşteaptă traducerea şi postarea), acum nu mai insistăm prea mult...

...Doar punctând faptul că, între timp, conştientizările/înţelegerile noastre au ajuns, credem noi, la noi nivele, care ne-au determinat ca, alături de alte multe informări disparate (spaţial şi temporal) să putem trage anumite concluzii despre toată această nebunie (plandemie generală şi nu numai) care se desfăşoară în faţa noastră... că toate acestea au logică şi pot fi explicate prin încrengătura de interese şi puzderia de Agende ale atâtor facţiuni (terestre şi extra-terestre), atât de întortocheate, încât, ca exemplu, a vorbi în prezent de „Forţele Luminii” ar putea reprezenta ceva extrem de eterogen şi amestecat, nemaifiind reprezentative pentru noi, care deja solicităm detalii : care Forţe şi ale cărei Lumini ?...

De data aceasta, suntem hotărâţi să perseverăm şi să ajungem „la zi”, în timp util, ca în Editoriale şi alte articole personale dedicate să putem explica nebunia acestor Vrem(ur)i...

Până atunci, însă, haideţi să cercetăm Mesajul lui Cobra de la început de Octombrie 2021, chiar dacă Adevărul său este cam relativ... însă considerăm că merită a fi (re)studiat, pentru punctarea elementelor esenţiale :

 

 


 

În culise se întâmplă multe în acest moment, dar nu pot spune prea multe din motive de securitate ; cu toate acestea, voi dezvălui cât voi putea...

Septembrie 2021 a fost o lună extrem de intensă !

Forţele Luminii au evitat cu succes trei situaţii planetare potenţial periculoase care ar fi putut avea consecinţe destul de grave...

Un indiciu îl puteţi găsi aici.

Punctul de Inflexiune din 18 septembrie 2021 a mers mai bine decât era de aşteptat, începând eliminarea Anomaliei Fizice sub-Cuantice.

Începând cu 18 septembrie 2021, forţele întunecate încep să piardă controlul asupra Planului fizic, astfel că, în cadrul fiecărui scenariu negativ pe care îl generează, de obicei rezultatul evidenţiază tot mai mulţi umani care se trezesc, ducând în final la o şi mai mare pierdere de putere a forţelor întunecate :


Eliminarea Anomaliei Sub-cuantice înseamnă, de asemenea, că Forţele Luminii încep, în cele din urmă, să rezolve problema BOMBELOR de tip TOPLET, izolând raza lor efectivă de acţiune în interiorul aşa-numitelorbule spaţiu-timp colapsate”.

CRISTALUL TEMPORAL construit de către Google creează primul domeniu complet negentropic de la Suprafaţa Planetei, care sfidează A Doua Lege a Termo-dinamicii.

Acest lucru ajută Forţele Luminii să elimine Anomalia Primară, deşi aceasta nu a fost cu siguranţă intenţia Google...

Tunurile Cuantice MJOLNIR elimină Anomalia Primară în mod destul de eficient, începând să emită amprente de Viaţă Perfectă şi Plan Divin în Câmpul Cuantic din jurul Planetei.

Prin aceste emisii sunt vizaţi în special rezonatorii fluctuaţiilor cuantice, umanii ce deţin aceste dispozitive primind în câmpul cuantic din jurul lor un flux constant de actualizări ale Planului Perfect pentru viaţa lor de la Forţele Luminii.

 


Există însă câteva scenarii potenţial provocatoare ce sunt grupate în jurul a două Noduri de Linii Temporale.

Primul Nod se referă la momentul exact al cuadraturii ERIS-PLUTO de pe 9 octombrie 2021 la ora 04.00 a.m. UTC, acesta fiind cel mai provocator moment al Forţelor Luminii din toată această perioadă !

La acel moment ar fi foarte benefică o Meditaţie Floarea Vieţii, realizată de către cei care se simt ghidaţi.

Al doilea Nod de Linii Temporale are loc la momentul exact al cuadraturii helio-centrice SATURN-URANUS de pe 19 octombrie 2021 ora 15.13 UTC, urmată la 24 de ore (deci pe 20 octombrie 2021) de conjuncţia exactă ALTJIRA-RIGEL şi in-conjuncţia (quincunx-ul) exact CHARIKLO-CHAOS.

CHAOS este un obiect al Centurii Kuiper care din punct de vedere astrologic semnifică manifestarea Anomaliei Primare prin trecerea acesteia din stadiul de potenţial cuantic / subcuantic la cel de manifestare în realitate.

Acest aspect semnifică, practic, punctul de maximă tensiune în întregul Sistem Solar ce va conduce către iniţierea rezoluţiei finale a întunericului Rigelian ce a invadat acest Sistem Solar în 1996.

Puteţi face Meditaţia Floarea Vieţii şi la acel moment, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

 


O surpriză neplăcută din cursul lunii Septembrie 2021 a fost reprezentată de descoperirea unei rămăşiţe nedetectate anterior a Flotei Chimera ce a ieşit din Găurile negre ale Centurii Kuiper, câteva nave chiar putând să ia poziţii sporadice în interiorul Sistemului Solar şi să reia câteva poziţii din cavernele subterane ale Pământului.

Se aşteaptă ca această problemă să fie rezolvată în câteva luni, Forţele Luminii având deja controlul în întregul Sistem Solar, cu excepţia Suprafeţei acestei Planete.

 


Recent s-a vorbit mult în anumite cercuri despre starea de eliberare a acestui Sistem Solar.

Aici este bine de ştiut că fiecare sursă de informaţii de la Suprafaţa Planetei a fost implantată / controlată mental încă din 1996 şi, prin urmare, nu se poate avea o imagine de ansamblu completă asupra situaţiei.

Cu cât aceştia (sursele de informaţii) au lucrat mai mult asupra lor înşişi pentru ştergerea programării din trecut, cu atât mai fiabile sunt informaţiile lor.

Multe dintre aceste surse de informaţii sunt oameni bine intenţionaţi şi, de aceea, în loc să ne certăm despre cine are dreptate şi cine greşeşte, am putea crea împreună o imagine mai clară a ceea ce se întâmplă cu adevărat...

La fel, informaţiile venite dinspre numeroase facţiuni din afara Planetei, care contactează umani de la Suprafaţă, sunt extrem de compartimentate şi părtinitoare.

Facţiunile PSS au de obicei o tendinţă pesimistă, fiind supuse stresului zilnic de a face faţă Imperiului Draconian...

...În timp ce Rasele Confederaţiei Galactice au de obicei tendinţa inversă, de a fi optimiste, fiind mai mereu conectate cu Sursa, astfel că nu înţeleg pe deplin cât de crudă poate fi viaţa pe această Planetă.

Aici mai am de adăugat doar faptul că Prima Directivă NU există, în realitate, şi nu a făcut niciodată parte din politica Confederaţiei Galactice, aceasta fiind doar un program mental archonic !

În schimb, Confederaţia Galatică respectă Codexul Galactic.

Pe măsură ce Confederaţia Galactică îşi creşte prezenţa în jurul Planetei, în aceeaşi măsură militarii negativi îşi întăresc apărarea Carantinei Pământului cu ajutorul unui GARD (VOAL) SPAŢIAL.


Pe de altă parte, Dragonii Albaştri sunt destul de eficienţi în influenţarea facţiunilor pozitive chineze pentru a începe să planifice construirea de nave spaţiale cu lungimea de o milă (aprox. 1,6 Km).               

Un anumit contact, ce a avut elemente fizice şi non-fizice, a fost realizat recent cu Dragonii Albaştri Agarthieni.

Aceştia au comunicat că locuiesc într-o Reţea extinsă de Baze subterane sub China continentală, care sunt conectate prin Trenuri de mare viteză.

Ei practică o formă avansată de Taoism ca practică spirituală, fiind oameni profund spirituali.

Uneori au acces la Suprafaţă, influenţându-i pe unii politicieni-cheie din Partidul Comunist Chinez. Ei fac tot ceea ce le stă în putere pentru a preveni un război între China şi Taiwan.

De asemenea, aceştia au comunicat că umanii de la Suprafaţă care simt a avea o conexiune cu Dragonii Albaştri Agarthieni, pot încerca să realizeze un contact în cadrul Meditaţiilor sau în vise.

 


Energia Zeiţei a fost extrem de neglijată la Suprafaţa Planetei, fiind (imperios) necesară restaurarea sa.

Există un anumit grup ultra-secret care lucrează în culise, încercând să restabilească Vortexul Zeiţei din Afganistan care a colapsat în cursul lunii August 2021. Acest grup se numeşte Frăţia SARMOUNG.

 

(Nota MarYan :

În prezentarea de pe Wikipedia al acestui Grup ezoteric, se spune, printre altele :

„În „Gurdjieff în Lumina Tradiţiei” (2002), perenialistul Whitall Perry a scris cum Gurdjieff credea că ordinele sufite din Nord ar putea fi sub conducerea ezoterică a unui KHWAJAGAN („Maeştrii Înţelepciunii”) aceştia, la rândul lor, delegaţi de către „Cercul Interior” al lui SarMan sau „Adunarea Sfinţilor Vii ai Pământului”.

În „Maeştrii Înţelepciunii”, JG Bennett afirmă că sarmanii au părăsit Babilonul înainte de sosirea lui Alexandru cel Mare (ce a domnit între 336-323 î.Ch.), s-au mutat în susul Tigrului şi şi-au stabilit sediul în capitala părăsită a regilor asirieni, aproape de Mosul modern, în nordul Irakului (N.MY. : Probabil Ninive, pe malul estic al Tibrului ce desparte Mosul de Ninive).”

Ei bine, citind toate acestea, primul gând m-a dus către această carte, bine-cunoscută celor care au mâncat „spiritualitate pe pâine” în anii 1990, respectiv „Viaţa/Vieţile Maeştrilor. Învăţăturile Maeştrilor din Extremul Orient” de Baird T. SPALDING... o carte (sau, iniţial, serie de 5 cărţi, după cum doriţi) memorabilă, pe care nu o poţi uita, dacă te deschizi în faţa acelor extra-ordinare informaţii !

Probabil că în aceste Vremuri deloc uşoare (la propriu!), a ne re-aminti de ceea ce înseamnă starea de „măiestrie” la care poate oricine aspira, ajutaţi fiind şi de exemplele mobilizatoare ale maeştrilor expuşi în lucrare, ar putea fi de real folos pentru con-ducerea atenţiei către zonele vieţii în care putem acţiona şi funcţiona în prezent – când se preconizează o dictatură medicală ce sugerează uciderea/sinuciderea lentă a corpurilor fizice (otrava unor „vaccinuri” – seruri de care, deja, ştim prea bine ce conţin)...

Ei bine, repet, ar putea fi extrem de utilă o armonizare a acţiunii fizice, concrete, din prezentul ce solicită mobilizare, cu re-amintirea valorilor noastre fundamentale, pentru care suntem AICI şi ACUM...

Şi, ca o ultimă remarcă : aceşti Maeştri erau numiţi aşa, „sarmuni” sau „sarmani” cu semnificaţia etimologică de „Cei Iluminaţi”... de aici, probabil şi remarca lui Isus cu „Fericiţi cei Săraci cu Duhul, căci a lor este Împărăţia Cerurilor”. Iar dacă acest cuvânt acum dispreţuit, „sărac”, este echivalat cu „Sărman”, atunci, corelat cu cele constatate mai sus, capătă alt sens această afirmaţie („Fericiţi cei Sarmani cu Duhul”, adică cu Duh / Suflet / Cunoaştere / Duh Hristic Iluminat, de SarMan) a „Maestrului Maeştrilor...

...Care apare şi El în carte, ca unul ce venea, la nevoie, prin materializare, în acea zonă (ce include Tibetul, Nordul Indiei, Irakului, inclusiv al Afganistanului) care în cursul vieţii sale, din cei 18 ani necunoscuţi, este mai mult decât probabil să fi avut contacte directe cu acest Grup venit din Trecutul atlant al Babilonului/Sumerului, şi chiar de mai departe, din care este posibil să fi fost parte, la un moment dat... dar asta este altă poVeste...)

Locaţia exactă a Vortexului Zeiţei din Afganistan trebuie să rămână acoperită, putând spune doar că se află undeva în Provincia Nuristan („Ţara Iluminată”).

 


De asemenea, Vortexul Congo din apropierea lacului Kivu se află într-o stare gravă de a colapsa, astfel că un anumit grup ocult negativ, conectat la forţele întunecate, desfăşoară acolo o vânătoare de vrăjitoare...

Iezuiţii îi folosesc în continuare pe chinezi ca şi mandatari (împuterniciţi) pentru a impune tirania medicală la nivel mondial, aşa cum Fulford a raportat despre premierul Daniel Andrews din Statul Victoria, Australia. Aceştia folosesc mandatele şi paşapoartele de vaccinare pentru a se pregăti de Marea Resetare.

Umanii care se simt ghidaţi pot medita pentru a contracara această tiranie medicală.

Cu acest scenariu pandemic, forţele întunecate au făcut o mare greşeală.

Aceasta este o relatare fictivă a ceea ce îi aşteaptă...

...Şi o realitate a ceea ce deja începe să li se întâmple (aici, aici, aici, aici şi aici).

Aici aş mai dori să atrag atenţia asupra unei companii nu prea cunoscute, numită Endurance International Group (EIG). Această companie, deţinută parţial şi controlată de către Goldman Sachs şi Warburg Pincus, deţine majoritatea companiilor de găzduire web bine-cunoscute, precum Hostgator şi BlueHost.

Prin intermediul companiilor de găzduire web, EIG controlează toate datele care trec prin site-urile web create. Aceste date trec prin centrele de date EIG din Provo şi Orem din Utah, care se află la doar câţiva km de Utah Data Center.

UTAH DATA CENTER este una dintre cele două facilităţi principale de prelucrare a datelor controlate de către Chimera ce monitorizează viaţa populaţiei de la Suprafaţă, cealaltă fiind Baza URIM din Israel.

EIG a devenit tot mai importantă în controlul datelor odată cu apariţia Legii Telecomunicaţiilor din 1996 care a fost semnată pe 8 februarie 1996, la doar patru săptămâni după Invazia Archonică din Ianuarie 1996...

 


Lumea Veche se află într-o lentă stare de disoluţie şi o Nouă Lume ia naştere...

Puteţi alege să vă concentraţi asupra Noii Lumi care se naşte, în cazul în care vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/10/hold-light-ii.html



Un comentariu:

  1. Răspuns pentru Anonim1 noiembrie 2021, 14:33 din articolul anterior
    "..................................
    ...Saraha se agita intr-o lupta cu proprii gărgăuni implantati abil pe net, in site-urile de asa zis ezoterism.................." Iartă-mă te rog dintr-un exces de zel,am depășit măsura...Caut să mă ponderez...🙏.

    ȘCOALA IUBIRII-Marius Ghidel
    youtube

    Nu ne interesează,acțiunile egotice pt o amendă,ne interesează să dea în judecată pandemia ilegală.Dacă nu se moare de covid sau dacă decesele sunt mai puține ca la gripa sezonieră,dacă infectatul nu moare și continuă testarea până când iese negativ,unde este pandemia ?!
    Unde este mortalitatea ?! Viruși vii nu există ,nici nu se pot multiplica bucătile descompuse de adn,arn,se usucă la căldură,sau mucegăiesc în aer.ldem sida nu există.Deci bag în seamă pe cineva care face o acțiune de iubire pt oameni,creștineasca,în numele Lui Dumnezeu.
    Observăm cum corporația are putere absolută,poate să dea orice lege criminală,legea transplantului distruge medicina,lăsând loc acțiunii criminale de trafic și nu de vindecare a organului,comportamentului sufletesc aflat în greșeală...
    Eu zic că dacă până acum nu ne-a încălcat consimțământul ,cineva nu îi lasă de sus să ne forțeze medical.Vedem cum puterea Lui Dumnezeu de a apara oamenii cu discernământ este inexpugnabilă.Chitic,Șoșoaca,Piperea,David l,Robert Kenedy,și absolut toți,oricare,etc,chiar și noi nu avem puterea sau resursele necesare,deși există dovezi cu duiumul împotriva lor ,de ex,este criminal să forțezi( tu polițistule ...sau tu patron de supermarket ,etc ) omul să poarte ilegal fără consimțământ o mască tixită cu graphen și nanoviermi.Cine a dat în judecată aceasta,dar,pt întreaga masă a oamenilor abuzați care s- au trecut pe listă ?!
    Dacă nu facem asta acuma,când ?! Când o să bage 5G ,mai poți dovedi că nu este pandemie,că o să secere cum cad spicele de grâu....
    Pe de altă parte,este bine că absolut toți liderii fară excepție,sunt în acord tacit cu acastă sentință implacabilă a Lui Dumnezeu tatăl,deopotrivă atât pt masa comună totală a umanilor cât și pt fiece individ în parte,și ei se lasă fără apărare în voia Lui Dumnezeu.DA,ACEASTA ESTE PERFECTA CALE,DE A RESPECTA DECIZIA PERFECT DREAPTĂ ȘI FĂRĂ CUSUR A LUI DUMNEZEU TATĂL.ACEASTA ESTE ȘANSA LA ADEVĂRATA NOASTRĂ SALVARE A SUFLETULUI COMUN.MIȘCAREA A ECLOZAT ȘI ESTE ÎN DESFĂȘURARE.TREZIȚI- VĂ OAMENI BUNI !!! 🕛 ⬆️

    https://youtu.be/VPvwwgkVB5o ❤️😇😊

    RăspundețiȘtergere