joi, 30 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 163 pentru 30 iunie 2022 – 12 Corpuri de Lumină MerKaBa(h).


MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 163

pentru

30 iunie 2022

 

12

Corpuri de Lumină

MerKaBa(h)

 

 

Dacă tot am vorbit de „Benzile de Frecvenţe 5D“ în poVestirea noastră de marţi, 28 iunie 2022...

...Poate că este interesant ca, acum, să aprofundăm puţin mai mult acest subiect, detaliind perspectiva Corpului energetic corespunzător zonei 5D, respectiv cel ETERIC, care este perfecţionat prin activarea structurii corespunzătoare acestui nivel, respectiv CORPUL CHRISTALIN de LUMINĂ.

Iată, la fel de „cât mai pe scurt“, câteva fragmente dintr-o expunere relevantă în acest sens a unei mai puţin cunoscute „în domeniu“, Leda de Zwaan („Corpul de Lumină şi cei 12 paşi către Activare“) :

Corpul vostru de Lumină este o Reţea de Lumină şi Geometrie Sacră care reuneşte fiinţa voastră fizică, emoţională, mentală şi spirituală.

Acest corp radiază energie luminoasă și leagă electro-magnetic sinele vostru multi-dimensional cu Universul Infinit.“

„Vă conectează la datele voastre codificate prin curenţi electrici înalţi, care vă ajută să traduceţi şi să vă manifestaţi talentele ascunse şi scopul sufletului.

Pe măsură ce activaţi, construiţi şi integraţi Corpul vostru de Lumină, vă reorganizaţi structura moleculară, permițând corpului vostru să fie mai puţin dens  şi mai liber să se exprime prin Universul Sursei.“

Corpul de Lumină sau Merkaba este o Geometrie Sacră, care transcende spaţiul, timpul şi dimensiunile. Este un aspect al corpului care activează fiecare celulă la o rezonanţă specifică și restabileşte o conexiune superioară cu Lumina creatoare a lui Dumnezeu.

Geometria Sacră se referă la echilibrarea şi integrarea aspectelor feminine şi masculine ale ființei voastre.“

 


Procesul de Activare al Corpului de Lumină este ne-liniar, dar are o structură sau un model general.

NU este o măsură a realizării voastre spirituale personale.

Nivelurile sunt etape de transmutaţie paralele, care pot dura ani sau câteva minute pentru a trece, în funcţie de voinţa spiritului.“

„Fiecare persoană are o semnătură sonoră tonală unică, tonul care sunteţi.

Procesul Corpului de Lumină activează diferite corzi şi rezonează sunetul în conformitate cu nivelul său, în funcţie de nivelurile particulare pe care un individ le prelucrează conştient şi inconştient în experiența sa de viață prezentă.

Sufletul și Planul vostru Divin determină locul în care vă aflaţi în orice moment dat, al evoluţiei voastre și ceea ce este necesar pentru a sluji cel mai bine Conştiinţa Christică.

 


„Urmează un scurt rezumat al fiecărui Nivel, așa cum a fost discutat de Tashira Tachi-Ren :

1. Corpul de Lumină al primului nivel : este ca şi cum un bec s-ar stinge în ADN-ul vostru, spunând : „Este timpul să mergi acasă”.

Există un sentiment de uimire şi euforie care iese din interiorul corpului. În același timp, corpul spune : „E timpul să scadă densitatea”.

Majoritatea oamenilor au gripă și eliberează vechi traume, toxine şi emoţii stocate din corpul fizic.

2. Corpul de Lumină de la al doilea nivel : s-ar putea să vă simțiți puţin dezorientaţi, să fiţi obosiţi şi să continuaţi să aveţi simptome de gripă. Începeți să simțiți că există ceva numit spirit în viaţa voastră și că sunteţi conectaţi la sufletul vostru.

3. Corpul de Lumină de la al treilea nivel : simţurile voastre fizice devin puternice.

Fiecare celulă are lumină sporită focalizată direct în ea de către spirit, care promovează înțelegerea dimensiunilor superioare. A început o conversaţie bi-direcţională între corpul vostru fizic şi spiritul vostru.

4. Corpul de Lumină de la al patrulea nivel : chimia şi energia electro-magnetică din creierul vostru se schimbă.

Este posibil să aveți dureri de cap, vedere înceţoşată sau dificultăţi de auz.

Creierul vostru începe să se activeze electric în ambele emisfere, în același timp.

Este posibil să simţiţi această energie electrică curgând pe scalp sau pe coloana vertebrală. Există fulgere de clarviziune și un sentiment de conectare la toate lucrurile.

5. Corpul de Lumină de la al cincilea nivel : Începeți să vă amintiți mai mult din visele voastre și sunteți mai conştienţi de gândirea neliniară. Vechiul model de gândire începe să se schimbe și este eliberat din corp.

Începeți să vă întrebați : „Cine sunt eu ?”.

6. Corpul de Lumină de la nivelul şase : Spiritul vă aduce în contact cu informații și oameni care lucrează cu Lumina pentru a vă ajuta să aveți o înţelegere mai vastă a propriei realităţi şi a modului în care lucraţi în acea realitate. Aveți sclipiri de multi-dimensionalitate, senzația că nimic nu este real și experiența obiectelor nefiind solidă.

Experimentați compasiune în voi și în ceilalți, pentru a face tot ceea ce este necesar pentru a-i ajuta pe ei sau pe voi înșivă să mergeți la următorul pas superior, al evoluției, în serviciul întregii vieți.

7. Corpul de Lumină de la nivelul şapte : Intrați în etapele emoționale ale Activarii Corpului de Lumină și vă concentrați pe niveluri mai profunde de deschidere a centrului inimii. Se simte ca o joacă de copil din care operați. Începeți să experimentați acum, energiile de sincronizare și de a fi pe deplin prezenți în spirit.

8. Corpul de Lumină de la nivelul opt : glandele voastre pituitare şi pineale încep să crească şi să-şi schimbe forma.

Când glanda pineală crește, se poate simți ca și cum cineva are degetul între sprâncene și împinge împotriva ei. Este posibil să simţiţi o presiune în partea din spate a capului, pe măsură ce glanda pituitară se extinde și experimentați expansiunea craniană.

Începeți să gândiți în termeni de geometrii și tonuri.

Deciziile voastre încep să fie ghidate de Spirit.

9. Corpul de Lumină de la nivelul nouă : sunteți deschiși mai pe deplin pentru a înţelege geometriile limbajelor tonale. Începeți să întrupați divinitatea.

Este posibil să aveți schimbări ale corpului, cum ar fi creşterea, să deveniţi mai înalţi sau mai mici. Greutatea voastră poate creşte sau scădea.

Aceasta este o schimbare puternică în Sinele vostru multi-dimensional și este pasajul final către înţelegerea şi întruchiparea faptuluiTu eşti Sursa.

10. Corpul de Lumină de la nivelul zece : Începeți să manifestaţi abilităţile unui avatar sau maestru spiritual. Sunteți pe deplin conştienţi că sunteţi una cu Sursa.

Începeți să vă construiţi Merkaba, o structură de Lumină geometrică Christalină, care vă permite să treceţi prin Timp, Spaţiu şi Dimensiuni.

11. Corpul de Lumină de la nivelul unsprezece : Structura voastră este alcătuită din multe Linii de Lumină care se intersectează în geometrii frumoase.

A fost construit un nou Sistem Circulator.

Operaţi pe deplin faţă de Sinele vostru Dumnezeu și nu există nicio separare.

Toată lumea de la acest nivel își manifestă viziunea asupra Raiului pe Pământ.

12. Corpul de Lumină de la nivelul doisprezece : Aceasta este activarea finală a Câmpului Merkaba.

Voi sunteți Planul Divin pentru Planeta Pământ.

Veți fi alăturaţi cu structurile de grup noi și diferite faţă de consilii, guverne şi familii, structuri care au luat ființă pentru Ascensiunea finală a Pământului.“

„Vor exista, de asemenea, diferite tipuri de viaţă în comunitate și noi ritualuri care trezesc suveranitatea spiritului.

În Lumea Nouă care apare, fiecare vom trăi în Spiritul nostru.“

 


Iată câteva repere / re-amintiri a Ceea Ce Este şi, mai ales, cum se poate activa Corpul Christalin de Lumină, de care FONDATORII au amintit deseori şi al cărui nivel de activare ne evidenţiază Zona vibraţională în care ne situăm, la momentul prezent, dincolo de alte aprecieri şi păreri „din exterior“...

Nota este dată de Ceea ce Noi Suntem, căci Nota finală este Ceea ce Este fiecare, ca Frecvenţă şi Prezenţă.

De aceea, toate informările trecute, prezente şi viitoare, ar putea fi doar simple re-amintiri şi repere, în timp ce relevantă şi esenţială rămâne doar Vibraţia şi Prezenţa fiecăruia...

..Dincolo de vorbe, în Puterea CuVântului !

Spor la CuVânt-are !

 

MarYan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu