marți, 28 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 160 pentru 27 iunie 2022 – SALTUL GALACTIC (1950 - 2100).

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 160

pentru

27 iunie 2022

 

SALTUL

GALACTIC

(1950 - 2100)

 

 

Astăzi continuăm poVestea noastră în privinţa unor Evenimente Cosmice ce ar putea lăsa amprente „de neşters“ (Apocaliptice ?) asupra Planetei noastre...

...Prin expunerea unui subiect ce a mai fost amintit pe acest blog şi care a fost prezentat pentru prima dată în mesajele FONDATORILOR transmise prin mediumul Sal Rachele : SALTUL GALACTIC.

Fără alte introduceri „preţioase“, haideţi să vedem (sau să re-vedem) ce anume ar fi acest Moment Galactic şi posibila sa influenţă asupra Planetei şi umanilor ce o populează :

„...Există multă informaţie diseminată în lumea voastră cu privire la alinierea Axei Pământului – numită, în mod obişnuit, ALINIEREA PRECESIONALĂ – care are loc odată la aproximativ 25.920 de ani.

Aceste cicluri repetitive au loc atunci când Pământul îşi înclină Axa la un anumit unghi, raportat la o serie de Quasari aflaţi lângă Centrul galaxiei, care emit fascicule de ceea ce numiţi «Energie ElectroMagnetică Scalară» în(spre) Polii Pământului.“

Această energie este distribuită apoi de-a lungul liniilor de câmp EM (ElectroMagnetice) sau linii de forţă electromagnetică egal distribuită, care înconjoară şi penetrează Pământul şi vortexurilor Matricei EM al Pământului.

Apoi energia «se scurge» din liniile de câmp EM în regiunile înconjurătoare ale Pământului, în cele din urmă acoperind întregul Pământ cu un anumit grad de Energie Scalară.

Acest întreg proces este cunoscut sub numele de Aliniere Precesională.“

„Scopul acestei comunicări suplimentare este de a intra în detalii mai fine în ceea ce priveşte relaţia dintre alinierea precesională şi o aliniere mult mai amplă şi mai semnificativă, care nu este cunoscută bine de cercetătorii voştri, numită SALTUL GALACTIC.

Acest Salt implică întregul Sistem Solar, inclusiv Soarele vostru şi planetele exterioare gigantice gazoase (Jupiter, Saturn, Uranus şi Neptun).“

Sistemul vostru Solar se mişcă de-a lungul unuia dintre braţele spiralei exterioare («Braţul Orionic») a Galaxiei voastre, Calea Lactee.

Galaxia voastră, la fel ca majoritatea galaxiilor în formă de spirală, se roteşte într-un mod asemănător unei morişti de vânt, în jurul unui nucleu foarte încărcat energetic, cunoscut în mod obişnuit sub numele de Soarele Central Galactic.

În realitate, există un ciorchine de Sori în apropierea Centrului galaxiei, care formează o combinaţie Gaură neagră / Gaură albă, legând galaxia voastră de o galaxie-soră de polaritate opusă, sau de ceea ce aţi numi galaxie-geamănă.

Această Galaxie-geamănă face parte dintr-un Univers paralel, sau «Univers-în-oglindă», care conţine materie şi energie de polaritate opusă Universului vostru.“

 


„Motivul digresiunii noastre în legea conservării energiei are de a face cu faptul că unele dintre energiile pe care Sistemul vostru solar le va întâlni, pe măsură ce se roteşte în jurul Soarelui Central al Căii Lactee, implică emanaţii din Universul paralel care echilibrează polaritatea Universului vostru local.

Aceste emanaţii de energie apar pe instrumentaţia convenţională ca Raze Gamma şi Raze X, care radiază din Gaura neagră aflată în Centrul galaxiei voastre.

Această radiaţie, pe măsură ce se va intensifica în următorii câţiva ani, va modifica radical natura realităţii tuturor formelor de viaţă de pe Pământ.“

Energia emanată de la Quasarii care sunt aliniaţi cu polii Pământului în timpul Alinierii Precesionale – programată să aibă loc între 20-22 decembrie 2012 – este relativ minoră, în comparaţie cu energia emanată din Soarele Central şi din Gaura Neagră corespondentă cu acesta.

Benzile de energie pe care le va întâlni Sistemul solar, pe măsură ce se mişcă prin spaţiu, dau naştere la ceea ce numim aici Salt Galactic.

SALTUL GALACTIC a început aproximativ în 1950 şi se va încheia în jurul anului 2100. Cu toate acestea, el va creşte în intensitate aproximativ în acelaşi timp cu Alinierea Precesională.“

„Acest Ciclu mai mare (Saltul Galactic) are loc de două ori în timpul fiecărui Ciclu Galactic.

Un CICLU GALACTIC durează aproximativ 216 milioane de ani – după ce se face corecţia pentru distorsiunile din continuumul timp/spaţiu şi pentru interacţiunea energiei întunecate şi a materiei întunecate (care, în realitate, sunt nume date impactului câmpului eteric asupra câmpului fizic al materiei).“

 


„Există emisii de energie emanate dintr-un Univers paralel, care sunt radiate în toate direcţiile din gaura neagră aflată în centrul galaxiei Calea Lactee. Totuşi, aceste emisii sunt concentrate în 2 arce de cerc aflate la aproximativ 180 de grade unul de celălalt, care nu depind de rotaţia stelelor din vecinătate.

Cu alte cuvinte, stelele care se învârtesc în jurul centrului galaxiei trec prin aceste emanaţii de două ori în decursul fiecărui Ciclu Galactic.

Braţul Galaxiei care conţine Pământul şi Sistemul solar trece prin aceste benzi de energie odată la 108 milioane de ani pământeşti.“

„Spre deosebire de Alinierea Precesională, pentru Sistemul solar durează mai mult de trei zile pământeşti ca să treacă prin banda de energie cunoscută sub numele de Saltul Galactic.

Durata completă a Ciclului este de aproximativ 150 de ani (1950- 2100).

Acestei benzi de energie electromagnetică relativ nepolarizată i-au fost date multe denumiri, printre care «Centura Fotonică» şi «Zona ElectroMagnetică Nulă».“

„Această transmisie de Raze Gamma şi Raze X a început să afecteze Pământul aproximativ în anul 1950 şi va atinge maximul în anul 2015.

Până în jurul anului 2035 nu va începe să scadă semnificativ.

Va fi trecut de mult anul 2100, când Sistemul solar va ieşi complet din fasciculul de energie EM scalară, emanată din Soarele Central al Galaxiei.“

 


Iată că aceste informaţii vin să completeze tabloul general al posibilelor Evenimente cu potenţial Apocaliptic ce ar putea avea influenţă directă asupra Planetei noastre, în următoarele perioade...

Din aceste fragmente extrase din Mesajele FONDATORILOR (Fiinţe de Dimensiunea a 12-a, cea mai înaltă din acest Univers), reies multe informaţii esenţiale despre ce înseamnă acest Salt Galactic, însă din punctul personal de vedere aspectul fundamental se referă la faptul că această Transmisie (de Raze X şi Gamma) a început să influenţeze Pământul din anul 1950, atingând maximul pe la anul 2015, până pe la anul 2035 (apogeul).

Asta înseamnă că această FAZĂ de MAXIM a emisiei de Raze X şi Gamma, cu durată de aprox. 20 de ani (din 2015 până în 2035) şi-ar avea VÂRFUL pe la mijlocul intervalului de 20 de ani (reprezentând şi mijlocul intervalului de 150 de ani, din 1950 până la 2100), ceea ce înseamnă aproximativ anul 2025...

...Adică exact acel Moment Special, estimat de către Cobra ca fiind „Anul PORTALULUI ASCENSIUNII din 2025“ (precizat în articolul său „Apocalipsa“ din 26 mai 2022) :

„Toate cele trei Cicluri Cosmic, Galactic şi Solar converg spre deschiderea PORTALULUI ASCENSIUNII din 2025, care este o piatră de hotar orientativă pentru noi, pentru a estima când se aşteaptă ca să se manifeste Marile TransFormări.“

 

Aşadar, foarte pe scurt, iată o altă „piesă“ din acest „puzzle“ care ne-ar putea ajuta la o mai bună înţelegere a unde ne situăm şi ce ne-ar putea aştepta în următoarea perioadă (luni şi ani), dincolo de „nebunia“ care are loc chiar acum pe Planetă, în acest Vremuri... Tulburi.

 

MarYan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu