joi, 23 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 156 pentru 23 iunie 2022 – APOCALIPSA lui COBRA (Partea a 2-a).

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 156

pentru

23 iunie 2022

 

APOCALIPSA

lui

COBRA

 - Partea a 2-a -

 

 

Haideţi să continuăm, sper cât mai concis şi „la obiect“, incursiunea prin acest „film de aventuri cu accente de horror“ numit Apocalipsa lui Cobra...

...Care, iată că de câţiva ani ne tot „ameninţă“ că vine şi iar vine... în mod sigur ! acest teribil Val Tsunami care va mătura întreaga Suprafaţă a Planetei noastre şi îi va arunca pe toţi amărăştenii planetari în afara „terenului de joc“ (încarnare) planetar(ă).

De fapt, Cobra vorbeşte despre astfel de Evenimente încă de acum câţiva ani, pe care a început să le prezinte repetitiv, începând cu informarea dintr-un mesaj al său (tradus pe blog, ca de obicei !) din 21 ianuarie 2019, „Bulele Raiului“ („Bubbles of Heaven“).

Iată cu ce ne „ameninţa“ drăguţul de Cobra, încă de pe atunci, în Ianuarie 2019 (culmea, cu Bule ale... Raiului !) :

„La un anumit moment după Eveniment, va exista o deplasare fizică polară a Axei de Rotaţie a Pământului, declanşată de Soarele nostru aflat pe punctul de a deveni o Stea Micro-Novă / T-Tauri, în urma impulsurilor declanşate de activitatea Soarelui Central Cosmic şi a Soarelui Central Galactic.

Soarele nostru, activat în acest fel, va emite apoi un uriaş Val de Plasmă care va duce la deplasarea crustei terestre, la modificarea Axei de Rotaţie a Planetei şi la generarea unui Val Tsunami de aprox. 1 milă (aprox. 1,6 Km., adică 1.600 metri) înălţime !

Acest uriaş Val Tsunami va mătura, efectiv, toate impurităţile care mai trebuiesc curăţate.

Este inutil ca să adăugăm că toate Insulele de Lumină şi toate Zonele de Lumină vor fi complet ne-afectate de Valul Tsunami, fiind protejate prin tehnologii avansate pe care le vom primi de la Rase (extra-terestre) pozitive, după Eveniment.

Pentru că toate acestea se vor petrece la doar câţiva ani după Eveniment, acum nu avem de ce să ne temem...

Un eveniment plasmatic solar similar, dar mai redus în magnitudine şi fără modificarea Axei fizice terestre, a avut loc la jumătatea Ciclului Precesional anterior,  cu 12.900 de ani în urmă.“

Modificarea Polară viitoare reprezintă unul dintre principalele secrete (ale Cabalei) pe care încearcă să le ascundă.

Însă adevărul începe să iasă, uşor, la vedere, inclusiv prin fluctuaţiile câmpului magnetic terestru – ca precursoare ale modificării Axei fizice terestre – care, deja se produc...“

 


Şi, ca să fie lucrurile cât mai bine „puse la punct“, ca să nu mai existe vreun dubiu în acest sens (apocaliptic!), iată ce continua să expună Cobra în Actualizarea sa (evident, a „Bulelor Raiului“) din 6 februarie 2019 :

A ŞASEA FAZĂ a Tranziţiei de Fază se numeşte FAZA FINALĂ a FLASH-ului (FILMULUI).

Etapa de Tranziţie este completă.

Soarele Central Galactic declanşează Evenimentul Solar şi schimbarea Polilor planetari.

Milioane de oameni se ridică pe Al Treilea Val, în timp ce restul umanilor sunt evacuaţi de pe Suprafaţa Planetei în Flota Galactică, care îi va transporta pe o planetă potrivită din Sistemul Stelar al Pleiadelor, ce va deveni Noua Casă a acestora.

La acel Moment, Suprafaţa Planetei va fi lovită de către un Val Tsunami care va face curăţenie pe Planetă. Singurele zone neafectate vor fi Insulele Luminii, populate de fiinţe avansate, precum Tu (cel ce citeşte acest mesaj).

Apoi se va construi Noul Atlantis, pe Noul Pământ.“

„Acum, că aveţi o mai bună înţelegere a Planului General, putem elibera în siguranţă informaţia că Forţele Luminii au finalizat construcţia unei Baze subterane sub partea nordică a Taiwanului, care poate primi până la 3 miliarde de persoane !

 


Am expus aceste părţi relevante din articole anterioare ale lui Cobra pentru ca fiecare dintre voi să vadă cum acesta, prin acest ultim articol „apocaliptic“ (din Mai 2022), nu vine cu vreo noutate şocantă, ci doar... recidivează, reluând informaţii care „au stat la dospit“ de ani de zile...

Şi, ca să începem cumva invers cu comentariul de bază, să amintim acum doar de ideea de la finalul Actualizării sale : cum că în nordul Taiwan-ului (ce interesant : Taiwan-ul de care se scrie atât de mult în prezentul lui 2022) s-ar fi finalizat construcţia (deci, încă de la începutul lui 2019) a unei Baze subterane ce ar putea cuprinde 3 miliarde de umani („3 billion people“) !

Nu ştiu dacă încercaţi să cuprindeţi cu mintea această idee, dar vă spun că este cam greu, inclusiv cu imaginaţia : să poziţionezi aproape 40% din întreaga populaţie de la Suprafaţa planetei într-o singură Bază subterană, căreia să îi asiguri minimele condiţii de supravieţuire pe termen mediu sau lung... ce credeţi, cum ar trebui să arate o asemenea „Bază subterană“ ?

Gândiţi-vă doar că marile oraşe subterane din Reţeaua Agartha (în frunte cu Telos şi Shamballa) abia suportă 1-2 milioane de locuitori, şi în condiţii de spaţii mari (chiar uriaşe) în grote imense sau chiar în spaţiul interior al Pământului... aşa că nu mai insist cu acest fain S.F. a la Cobra...

Am dat doar acest ultim exemplu pentru a vedea cât de fanteziste pot fi, uneori, informaţiile transmise prin Cobra, venite de cine ştie unde, încât mă întreb uneori dacă nu cumva s-au transmis în acest fel tocmai pentru a-l discredita pe neatentul nostru pleiadian care „a turnat“ pe blogul său tot ceea ce i s-a „transmis“ (precum fac multe alte bloguri şi site-uri de pe planetă şi mai ales din zona asta românească, fie acestea ezoterice sau nu...).

 


Acum, în timp ce cercetam materialele expuse ca replică la „Bulele lui Cobra“ din Ianuarie-Februarie 2019, am avut o foarte plăcută surpriză să (re)descopăr o... PoVeste a Zilei din acea perioadă, expusă în două părţi, care a fost scrisă tocmai ca replică la cele (ex)spuse de Cobra în aceste articole, conexat cu rezultatele la acea MEDITAŢIE specială din 21 ianuarie 2019 la Momentul de Eclipsă de Lună (Plină) Sângerie


Astfel, dacă în PRIMA PARTE a acestei PoVestiri (nr. 112, din 24 ianuarie 2019) vorbeam de rezultatele Meditaţiei respective unde cei mai noi de pe blog ar putea afla despre versiunea noastră în privinţa conceptului de MASĂ CRITICĂ, şi ce înseamnă şi mai ales cum se calculează aceasta, împreună cu alte informaţii relevante pentru subiectul Meditaţiei...

...Iată că în PARTEA a DOUA a acesteia (nr. 113 din 14 februarie 2019), subiectele abordate se referă exact la preocuparea noastră principală din prezenta poVestire : situaţia cu Polii Magnetici ai Planetei, problematica Axei Fizice Planetare ca elemente pregătitoare pentru înţelegerea semnificaţiei Evenimentelor legate de ajungerea pe Planeta noastră a unui/unor Valuri Plasmatice de tip Tsunami venite prin Soarele nostru RA din Soarele Central Galactic, având drept iniţiator Marele Soare Central al Universului !

Iată fragmentele cele mai relevante din acea parte de poVeste :

POLII MAGNETICI ai Planetei.

În prezentul lui 2019, lucrurile sunt tot mai limpezi în această privinţă : Polii Magnetici Planetari sunt, în prezent, într-o migrare continuă, care nu se ştie CÂND şi UNDE se va opri !

Din perspectiva cercetării noastre (aici vă puteţi re-aminti detalii despre Sursele de Informare şi investigare la aceste holistice nivele), concluzia noastră ducea, încă din 2012, la imaginea unor Poli Magnetici care erau „bine plecaţi la plimbare”, ajunşi pe undeva dincoace de Urali, în apropierea ţărilor asiatice foste sovietice din jurul Mării Caspice.

În prezent, deşi urgenţele sunt altele, nu putem să nu re-iterăm (să repetăm) Bucuria confirmării că „Cele Trei Zile de Întuneric” au reprezentat doar un terifiant Potenţial care nu s-a mai manifestat, până la urmă (în fapt, lucrarea noastră a fost, în esenţă, un STRIGĂT de BUCURIE a acestei Credinţe a noastre, bazate pe cercetări fizice şi metafizice, şi care, după cum bine ştim, s-a confirmat în acele zile din Decembrie 2012).

Acum folosim această ocazie de a preciza încă odată : în Prezentul acestor Vremuri NU MAI ESTE NECESARĂ o nouă INVERSARE A POLILOR MAGNETICI, care să producă acea periodică RESETARE PLANETARĂ a Civilizaţiilor prezente la Suprafaţa Planetei (aşa cum avusese loc, până acum, periodic, la fiecare jumătate de Ciclu Precesional, de aprox. 13.000 de ani), ci acest Moment a fost depăşit.

Oricum, se pare că acum chiar a sosit Momentul ca să re-luăm şi să re-actualizăm aceste informaţii – căci, iată, în acest an 2019 se împlinesc exact 7 ani de la acele intense Momente, începând cu expunerea unor capitole relevante din această Lucrare, cunoscută, acum, de mult mai puţini cititori ai acestui Univers Christalin, decât în urmă cu 7 ani...“

 


AXA FIZICĂ a Planetei.

Despre Axa Fizică a Pământului doar am amintit în lucrarea noastră, expunând aspectele teoretice de înţelegere a acesteia – care, foarte pe scurt, în câteva citate, sună cam aşa :

ECLIPTICA, ca prim element important al unei astrograme sau hărţi astronomice, este definită în general ca «orbita aparentă pe care o descrie Soarele pe sfera cerească în traiectoria sa anuală».”

“Mai pe înţelesul fiecăruia : dacă ne uităm la sistemul nostru solar, vedem că planetele orbitează în jurul Soarelul aproximativ în acelaşi Plan Orbital (cu mici excepţii, ca de exemplu Pluton, înclinat faţă de celelalte orbite cu aproximativ 17 grade), numit PLANUL SISTEMULUI SOLAR. Acesta este văzut de pe Pământ ca o bandă de aproximativ 16 grade lăţime (având 8 grade de o parte şi de alta a liniei de mijloc a acesteia) pe care se proiectează, pe Cer, planetele Sistemului nostru Solar, inclusiv Soarele.

Aceasta este Ecliptica, sau Planul Sistemului Solar (felia care rezultă când tăiem planetele şi Soarele prin mijloc, prin planul orbitelor acestora).”

ECUATORUL CERESC este proiecţia ecuatorului Pământesc pe sfera cerească. El este cercul ecuatorial al Pământului pe care îl extindem în spaţiu până intersectează Ecliptica în 2 puncte.”

“Aceste 2 planuri cu marginile în formă de cerc (Ecliptica şi Ecuatorul Ceresc) au un unghi (mediu) între ele de 23,5 grade, determinat de înclinarea AXEI PĂMÂNTULUI faţă de PLANUL Sistemului Solar (ECLIPTICA).”

De la bun început precizez că nu vom avea de-a face în viitorul previzibil cu schimbări marcante ale Axei Fizice a Polilor Geografici.

Această Axă, ce ne indică polii Nord si Sud geografici, variază între 21,5 şi 25 grade (aproximativ), dar în niciun caz nu "se va da peste cap" pentru a face cine ştie ce "tumbe" ciudate - fie înainte, fie "în marşarier"...”

“Deci am stabilit că, dacă se va întâmpla ceva, aceasta se va face având ca reper Axa Magnetică, şi NU Axa fizică (de rotaţie) a polilor Geografici ai Planetei.”

„Concluzia noastră, din toamna anului 2012, era destul de limpede : nu este vorba de „modificarea Axei fizice a Pământului” (deci, implicit, şi a unghiului de rotaţie a Pământului), ci doar de Modificarea (şi NU inversarea) Axei Polilor Magnetici. Ceea ce s-a şi realizat şi, de fapt, este, în continuare, în curs de înfăptuire.

Repetăm : NU mai este nevoie de „cele trei zile de întuneric”, care se produc în urma INVERSĂRII Polilor Magnetici, care, ajunşi la Ecuator (cu Axa lor perpendiculară pe Axa fizică a Planetei) ar fi dus la anularea (temporară) a câmpului magnetic, cu efecte directe în dispariţia razelor solare (explicaţia ştiinţifică fiind foarte simplă : o Rază de lumină fiind rezultatul inter-acţiunii componentei electrice cu cea magnetică, prin dispariţia temporară a vectorului magnetic, va dispărea şi „Raza de Lumină”, generând acele situaţii expuse în profeţii – şi pe care, iniţial, nu le puteam înţelege şi explica – prin faptul că „va fi atât de întuneric, că nici propriul tău corp nu-l vei mai putea vedea !”).“

„Însă, dragi prieteni, iată cum, cu această ocazie, a venit vremea unei Actualizări  şi în această privinţă...

...Căci, acum, cu ocazia acestui articol al lui Cobra, ne-a sosit şi o informaţie mai proaspătă (prin aceeaşi metodă radiestezică, specifică), actualizată : în prezent, şi AXA FIZICĂ a Planetei SE DEPLASEAZĂ !

Altfel spus, dacă, până de curând, unghiul de înclinare al Pământului avea o Valoare MEDIE de 23,5 grade, ei bine, în prezent, această valoare este mai mică de 22,8 grade !

Acest aspect poate părea irelevant pentru majoritatea dintre noi, căci o variaţie de mai puţin de un grad a înclinării planetare pare să nu fie observabilă (cu ochiul liber), însă aceasta pare a avea repercursiuni directe asupra Climei Pământului şi a multor altor aspecte electro-magnetice.“

 


Ei bine, dacă nu v-aţi plictisit încă de atâtea „date ştiinţifice“ (că tot am intrat în „zodia tehnică“ a poVestirilor noastre, după ce poate că v-aţi saturat cu atâtea chestiuni „prea spirituale“?), deci dacă „mai puteţi, băieţi“ (şi fete), atunci haideţi la o ultimă rundă de info de acest gen, ceva mai tehnice şi poate prea precise, dar relevante pentru înţelegerea generală a ceea ce ar putea urma (Apocalipse ? Valuri Tsunami ? Cutremure catastrofale ? Sfârşitul Lumii ?...) :

„Din abordarea ştiinţifică, strict metafizică, se pare că Valul Plasmatic Solar este, după cum am tot repetat, corelat cu acel Moment al Evenimentului, declanşat de UNDA COSMICĂ transmisă din MARELE SOARE CENTRAL al Universului (de la Dumnezeul acestui Univers, Creatorul Tată-Mamă al acestuia – după cum am mai precizat) şi care ajunge, „din Centru în Centru”, în mod succesiv (de la Centrele Extra-GalacticeGăuri Negre ale unor Sori Centrali), prin diferiţi Sori din Galaxia noastră, până la Soarele nostru.

Ei bine, ACELA pare a fi MOMENTUL ce va declanşa VALUL PLASMATIC SOLAR gigantic, ce va depăşi, ca intensitate, inclusiv evenimentele de acum 13.000 şi 26.000 de ani, de la precedentele Momente-Cheie ale Ciclului Precesional.

De aceea, dacă în 2012 (la încheierea precedentului Ciclu Precesional de 25.920 de ani), la Primul Portal al Ascensiunii, expus de Fondatori, nu au fost astfel de Momente dramatice (deşi au fost postulate în atâtea „Profeţii” Biblice, Nostradamice, Cayce-ne, a la Baba Vanga şi ale multor altora)... şi dacă la Momentul Evenimentului vor fi iarăşi elemente tensionante (pentru cei nepregătiţi), dar NU dramatic-apocaliptice, atunci de ce „la câţiva ani după Eveniment” să apară acest Dezastru Planetar ?

Personal, m-am dus cu gândul la Al Treilea Portal al Ascensiunii, reprezentat de trecerea Planetoidului NIBIRU (Neiberau, pentru cine ştie să citească...) prin Sistemul Solar, în preajma anului 2030 (în luna Ianuarie, spuneau cândva Fondatorii) – în timp ce Al Doilea Portal al Ascensiunii a fost un mare „fâs”, căci suportul fizic al evenimentelor care ar fi trebuit să se producă atunci (Cometa Annanhutak) a fost distrusă (ruptă în bucăţi) înainte de a ajunge în preajma Pământului şi de a-i produce fluctuaţiile electro-magnetice, declanşatoare ale celui de-al Doilea Val al Ascensiunii, în Mai 2017...

Şi atunci, unii ar putea spune că tocmai această trecere a lui Nibiru pe lângă planeta noastră şi Soarele nostru ar putea duce la această gigantică fluctuaţie în funcţionarea magnetismului solar, care să genereze acel Val Plasmatic dramatic.

Însă, din toate aceste imagini, pe care nu doresc a le mai detalia aici, în această PoVeste, ci în cea a Evenimentului (acea Parte a doua cu care v-am mai „ameninţat”), Concluzia este că, la sosirea lui Nibiru (care apropos, pare-se că va fi mai repede decât estimarea iniţială a Fondatorilor, despărţindu-ne deja doar puţini ani până la acel zgâlţâitor moment – din punct de vedere electro-magnetic), energiile implicate vor poduceputernice fluctuaţii electro-magnetice în câmpul Pământului”, însă NU par a genera acel haos al Valului Tsunami.“

„De aceea, aceste fluctuaţii în magneto-sfera solară şi terestră reprezintă doar PREGĂTIRILE pentru Momentul Evenimentului şi adaptările Planetei noastre şi ale Soarelui la creşterile de frecvenţe şi în conştiinţă ale tuturor formelor de Viaţă din Sistemul nostru Solar, determinate de trecerea acestui Sistem (Solar) prin CENTURA FOTONICĂ.“


...Iar acum, având aceste date, şi fiind ceva mai satisfăcuţi cu informaţii ceva mai precise (dar nu cu toate şi încă nu actualizate cu ultimele date, ceea ce vom face/remedia  în următoarea etapă), haideţi să mai luăm o pauză de respiro şi să permitem informaţiilor să se aşeze, în linişte şi bine organizate, în sertăraşele mentalului cărora le-au fost alocate...

Cu Bucurie până la următoarea re-vedere,

 

MarYan



Un comentariu:

  1. Mulțumim pentru aceste articole relevante ! Ce părere aveți despre Neiberau și ”Geneza uitată” a lui Radu Cinamar ?

    RăspundețiȘtergere