sâmbătă, 29 aprilie 2023

MarYan – Vremuri Tulburi : 4. Războiul din UKraina şi ARMELE de tip N.B.C. (Nucleare - Biologice - Chimice) ca Arme de Distrugere în Masă – 29 aprilie 2023.


MarYan

 Vremuri Tulburi

 4. Războiul din UKraina

şi

ARMELE de tip N.B.C.

(Nucleare - Biologice - Chimice)

ca

Arme de Distrugere în Masă

 – 29 aprilie 2023 –

 


(continuare din Partea 3C)

 

După ce Partea a 3-a a VREMURILOR TULBURI (cu Partea 3A-1 şi Partea 3A-2, Partea 3B şi Partea 3C) am „turat-o” destul de intens faţă de hiatusul de aproape un an de la iniţierea acestui Serial...

...Iată că, în prezent, continui mişcarea mult mai rapidă, re-venind cu alte subiecte şi informaţii ce riscau să fermenteze de atâta aşteptare :).

După cum deja vedeţi din titlu, Armele de tip N.B.C. (cunoscute şi sub numele de Arme de Distrugere în Masă [ADM]) pe care le vom aborda împreună în acest articol se referă la triada de „arme periculoase“ structurată şi de către orice Armată ca fiind un Departament distinct sau chiar o Armă separată în cadrul acesteia : NUCLEAR – BIOLOGIC – CHIMIC.

Dacă în privinţa elementului Nuclear şi Chimic aţi putea crede că nu sunt prea multe de spus (deşi, veţi vedea imediat că şi aici sunt destule de poVestit), cel puţin aspectul Biologic sună deja cunoscut, conexat cu subiectul nostru (Războiul din Ucraina), căci despre Armele Biologice perfecţionate în numeroasele Laboratoare Biologice din Ucraina s-a vorbit încă din primele săptămâni de la declanşarea ostilităţilor în 24 februarie 2022, fiind văzute ca reprezentând unul dintre principalele motive ale declanşării acestei „Operaţiuni Militare Speciale“.

De aceea deşi partea de Biologic este la mijlocul acestei triade, o voi lăsa la urmă, pentru a o putea studia/cerceta cât mai relaxaţi.

 


Aşadar, cum stăm la capitolul NUCLEAR ?

În privinţa situaţiei generale dintre principalele puteri globale implicate în Ucraina, Rusia şi SUA-NATO, iată câteva idei despre situaţia activităţilor Nucleare ale celor două puteri : aici în SUA (cu descrierea „modernelor“ mini-reactoare nucleare NuScale ce se preconizează a fi implantate pentru prima dată în... România, prima la Termocentrala Doiceşti de la nord de Târgovişte !) şi aici despre situaţia din Rusia.

Despre momentele de după 24 februarie 2022, poate vă amintiţi că Forţele Ruse au cucerit anumite puncte de pe teritoriul Ucrainean, unele pe care un ochi format în structură militară le-a putut vedea ca fiind Puncte Strategice care au reprezentat o importanţă deosebită pentru Putin şi strategii săi.

Iar una dintre primele structuri ocupate, pentru care s-au depus eforturi deosebite, a fost zona CENTRALEI NUCLEARE de la CERNOBÎL, cu arealul înconjurător de câţiva zeci de kilometri în diametru.

Apoi, la final de Martie 2022 (aţi reţinut, poate, că pe 30 Martie 2022 ruşii se retrăgeau din Bucha de lângă Kiev ca pe 3-4 Aprilie 2022 să înceapă în presa occidentală „distracţia“ nebună cu „Masacrul de la Bucha“), ruşii s-au retras brusc din zona Kievului, la fel de repede precum au „invadat“ zona în dimineaţa zilei de 24 februarie 2022 (cu forţe aero-purtate, de tip paraşutişti).

ÎNTREBAREA logică şi de bun simţ este : oare ruşii, cu Putin în frunte alături de strategii săi, erau atât de cretinei încât să se arunce ca vulturii asupra unui obiectiv Radioactiv (ştiţi poVestea cu Reactorul Nuclear de la Cernobîl explodat în Aprilie 1986, zguduind întreaga Europă, cu România ca „vârf de lance“) ce era „anvelopat“ cu un strat gros de beton dar care pare-se că ar prezenta crăpături şi riscuri reale de scurgeri radioactive... ce să caute aceştia acolo, prin colbul radioactiv de pe drumurile prăfuite ale locului ?

Voi ce aţi face ? V-aţi grăbi să „cuceriţi“ chestia asta radio-activă şi cu mediul înconjurător total contaminat ca, apoi, peste vreo lună, să vă retrageţi voluntar, pur şi simplu ? Sau poate doar dacă aţi putut declara „Misiune îndeplinită“ acolo unde s-a dat acest ordin aparent bizar de „invazie“ a unui teritoriu contaminat radioactiv (care, bine-nţeles, contaminarea radioactivă este aruncată, ulterior, tot în „cârca“ rusului că, deh, ursul poate duce multe) ?

Dar nu numai acest aspect a contat, ci şi ceea ce a urmat : la exact două săptămâni de la „invazia neprovocată şi nejustificată“ :), pe 10 martie 2022 (şi cam în acelaşi timp cu debutul „dezvăluirilor“ publice nebune şi „oficiale“ cu Laboratoarele Biologice americane din Ucraina), iată altă poVeste : „Ruşii au bombardat un institut din Harkov care găzduieşte un Reactor Nuclear experimental“.

Ca să vezi ce-i preocupau pe ruşii ăştia, chestii „experimentale“, în loc să se ia la trântă cu ucrainenii pe frontul Donbas-ului !

Acum, ne (re)întoarcem la CENTRALA NUCLEARĂ de la ZAPOROJIE de care am amintit în articolul anterior (apropos de manipularea media, prin expunerea bombardamentului Centralei executat de către ucraineni ca fiind efectuat de către ruşii... ocupanţi ai acesteia) care, la fel ca la Cernobîl, a fost un obiectiv prioritar al Forţelor speciale ruse, care din 28 februarie 2022 ar fi ocupat Centrala (unii zic că abia pe 3 Martie 2022, dar deja nu mai contează).

 


Deci, să recapitulăm (sumarizăm) : încă din momentul declanşării Operaţiunii Militare Speciale, ruşii „s-au repezit“ să ocupe Centrala Nucleară de la Cernobîl şi, în foarte scurt timp, au ocupat „cu orice preţ“ (chiar folosind Forţele Cecene care nu se ştia cât sunt de controlabile şi loiale ruşilor) şi cea mai mare Centrală Nucleară din Europa, de la Zaporojie ca, imediat, în câteva zile, să distrugă un Reactor Nuclear experimental lângă Harkov (adică aproape de graniţa rusă zonă din care, iarăşi, s-au retras după declanşarea „contra-ofensivei ucrainene“ din Toamna anului trecut, 2022).

Oare DE CE toate aceste desfăşurări de Forţe (în ambele Sensuri!) ale ruşilor ?

Pentru ce ? sau, vorba poetului, Cui Prodest ?

Răspunsul, dragi prieteni, este foarte simplu.

Iată un articol al lui A.Pătruşcă de la ActiveNews din Septembrie 2022 : „Enigma Nucleară de la Zaporojie : Ce se petrece CU ADEVĂRAT la Centrala din Ucraina ?“ în care, printre altele, către final, apare şi un punct nr. 9 (un fel de Adăugiri de final) care sună cam aşa : „Este posibil să fi adus şi alte dovezi. Potrivit anumitor surse, ucrainenii desfăşurau în interiorul Centralei, cercetări militare (evident, cu ajutorul comanditarilor americani). Acest lucru explică poate discursul lui Zelenski, cu puţin înaintea atacului ruşilor din Februarie 2022, cerând să fie ajutat să primească ARME NUCLEARE. În plus, asta ar explica și o asemenea strategie radicală, pentru a evita cu orice preţ ca AIEA să descopere secretul.

Aha, deci cam aşa ar sta situaţiunea (una care suna la fel şi în cazul Centralei Nucleare de la Cernobîl, mai ales, ca şi în cazul Zaporojie, prin subteranele Centralei, în Baza Militară Subterană unde ruşii au tot „scormonit“ prin cercetările militare nucleare ale ucrainenilor/americanilor, urmată de evacuarea acestor materiale până la finalul lui Martie 2022)...

De fapt, chiar din a doua săptămână de la „invazie“, imediat după pătrunderea trupelor ruse în Centrala de la Zaporojie, chiar în presa românească apărea acest articol (o scăpare, printre altele, care, după aceea, nu s-a mai repetat, după ce „vinovaţii“ şi-au „încasat-o“:) : „Presa din Rusia Ucraina pregătea Bomba Nucleară la Centrala Zaporodjie : în câteva luni le aveau pregătite“ în care, printre altele, se precizează :

Potrivit concluziilor experților, regimul de la Kiev era extrem de aproape de a construi un dispozitiv exploziv nuclear pe bază de plutoniu, datorită obținerii sale din combustibil nuclear uzat depozitat pe teritoriul ţării. Specialiștii ucraineni ar fi putut realiza un astfel de dispozitiv în decurs de câteva luni.

În special, s-au obținut rezultate semnificative în domeniul modelării reacţiilor nucleare în lanţ, al divizării izotopilor materialelor de fisiune precum și în sfera cercetării și metalurgiei materialelor nucleare.

Recent, la Conferinţa de Securitate de la MÜNCHEN, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că a dat instrucțiuni Ministerului de Externe să convoace un summit al semnatarilor Memorandumului de la Budapesta. Potrivit acestuia, dacă Ucrainei nu i s-ar oferi garanţii de securitate, atunci memorandumul ar fi fost nul, iar Ucraina ar fi trecut la înarmarea nucleară.

Iar aceste aspecte, inclusiv despre Conferinţa de Securitate de la Munchen din 20 Februarie 2022 (deci, cu 3-4 zile înaintea declanşării Operaţiunii!), au reieşit şi din materialele anterioare (Partea 3A-1 şi Partea 3A-2 referitoare la aspectul politic al explicării/justificării Operaţiunii/Invaziei) : Zelensky deja afirma semi-oficialUcraina se pregătea să deţină Arma Nucleară !

Şi, co-relând cu informaţiile despre Ordinul aceluiaşi Zelensky de declanşare a unei puternice ofensive a Armatei ucrainene în Donbas, pentru spulberarea „rebelilor“ etnici ruşi, această Chestiune (Bomba Nucleară) devenea nu doar „incomodă“, ci de-a dreptul dramatică (una „nucleară“:), o situaţie pe care Putin (doar din aceste considerente) nu şi-o mai putea permite să continue !

 


(Şi, ca lucrurile să fie cât se poate de clare, în „prelungirile“ pregătirii acestui articol au apărut, aşa „din scurt“ câteva informări în intervalul 20-26 Aprilie 2023 care fix de subiectul acesta se legau :

- „Ce au de fapt americanii la Zaporojie“,

- Articole legate de Tucker Carlson [aici şi aici] în care, în cadrul vastelor sale argumentaţii, exact în ultimul său Editorial înainte să fie demis de la Fox News, se referă tangenţial şi la subiectul „nuclear“ al „tehnologiei nucleare sensibile” al Armatei americane în Ucraina de la Zaporojie, şi

- „Why Are «Sensitive US Nuclear Technologies» In Ukraine ?[De ce sunt «Tehnologiile Nucleare sensibile din SUA» în Ucraina ?], articol în limba engleză ce poate fi lecturat tradus aici şi aici, cu acelaşi „sensibil“ subiect...)

 


Acum, încercând să „am milă“ de timpul fiecăruia (inclusiv de cel personal!), vă propun să trecem rapid la următorul subiect (lăsând la final CONCLUZIILE generale ce vor creiona un tot organic) : chestiunea CHIMICĂ.

Şi aici, ca în toate celelalte sectoare implicate în această Operaţiune/Război în Ucraina, Minciunile sunt peste tot, la ordinea/ordinul zilei !

Iată ce apărea (în presa oficinală Occidentală, deci şi cea de aici din România), încă din prima parte a Intervenţiei în Ucraina, după 9 Martie 2022 (deci, tot cam la două săptămâni „după“), „strigătele de groază“ ale Occidentalilor cum că „Rusia se pregăteşte de Atacuri Chimice în întreaga Ucraina“ ! : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Deşi, oarecum surprinzător, Pentagonul a dezminţit toate aceste „strigături“ la scurt timp după emiterea acestora...

...Însă, bine-nţeles că Zely nu se lasă, lansând tot în acea perioadă (încurajat fiind de toate acele „răgete nebune“ occidentale) un „mesaj disperat către NATO : «Avem nevoie de asistenţă militară. Ruşii au folosit bombe cu fosfor»”.

(Iată cum şi acest aspect a contribuit la crearea interesa(n)tei imagini de „Dictator“ şi de „Criminal de Război“ a lui Putin, care trebuie musai arestat, aşa cum a propus TPI-ul în privinţa „răpirilor de copii“ din Ucraina.)

Bine-nţeles că „băieţii“ propagandei occidentale nu s-au potolit, continuând cu aceleaşi „naraţiuni“ despre atacurile chimice ale Rusiei, mai ales de către neasemuiţii „prozatori“ de la Mariupol (din Batalionul Azov), cu „vârf de lance“ la Azovstal, în subteranele acelei uriaşe hrube (Combinat) deţinătoare a celebrului PUŢ 404 : aici, aici şi aici...

...Şi, ca de obicei, cu România în trena „cântăreţilor“, îngânând prin spatele cor(p)ului de „ne-buni“ („România se pregăteşte de un posibil Atac Chimic în Ucraina“).

 


În schimb, de partea cealaltă, Rusia la rândul ei declară acelaşi lucru, tot cam în aceeaşi perioadă... însă, trebuie să vă spun că doar aici am găsit lucruri concrete, în afara unor acuzaţii şi atât, căci Ministerul Rus al Apărării spunea foarte clar încă de la mijlocul lui Martie 2022 că „Documentele de luptă confiscate de la Brigada a 4-a a Gărzii Naţionale a Ucrainei conţineau o hartă detaliată a teritoriului ţării care arăta depozitele de substanţe chimice toxice şi tipurile de substanţe păstrate acolo“.

Şi, iarăşi ca de obicei, replica lui Zelensky a fost fix în acelaşi stil caracteristic, aici.

Şi totuşi, după tot acest „schimb de replici“ din a doua jumătate a lunii Martie 2022, la început de Aprilie 2022 apare şi prima „mişcare“ clară în acest sens : „FAU (Forţele Armate ale Ucrainei) a aruncat în aer un rezervor de acid într-o fabrică chimică din Rubezhnoye“ (cu aceeaşi traducere din engleză asigurată aici)...

...Sau aici : „Soldaţi ruşi cu simptome caracteristice otrăvirii“ (deşi informaţia este mult mai proaspătă, de la început de Februarie 2023).

Dar, şi mai nou, acum la început de Aprilie 2023 iarăşi este adusă în discuţie această situaţie, cu o nouă ameninţare de „risc de atac chimic“ („Ministerul Apărării al Rusiei a acuzat Kievul că pregăteşte o provocare cu folosirea armelor chimice“)...

...Asta după ce în Februarie 2023 a existat o altă situaţie ce părea a fi foarte serioasă : „SUA vor încerca să organizeze provocări în Ucraina folosind substanţa psihotropă Bi-Zet“, cu detalii foarte clare şi credibile a ceea ce se pregătea în acest sens şi care, ca de fiecare dată, au ca rezultat prevenirea acestor situaţii ce pot deveni dramatice !

În acelaşi articol, se afirmă că „pe 10 februarie 2023, subsecretarul de stat american pentru controlul armelor şi securitate internaţională, Bonnie Jenkins, a anunțat că Statele Unite intenţionează să finalizeze procesul de distrugere a tuturor armelor sale chimice în această primăvară (din 2023).

În schimb, în articolul deja expus anterior, se afirmă că „spre deosebire de Statele Unite, Rusia şi-a respectat de mult angajamentele internaţionale de a elimina toate stocurile de arme chimice” (după cum a afirmat acelaşi purtător de cuvânt al Ministerului Rus al Apărării, Konaşenkov).

 


Din ce am observat până acum (în multe sute şi sute de articole şi mesaje transmise în legătură cu Frontul Ucrainean şi nu numai), am fost uimit să constat cum ruşii cam fac ceea ce spun, iar afirmaţiile lor par a avea o mare acoperire în Realitate, cumva cam invers proporţional cu „Adevărul“ din afirmaţiile Occidentalilor (cum nici la Occidentali nu există chiar 100% minciună în afirmaţiile lor, la fel nici la ruşi nu poate fi vorba de 100% Adevăr, că s-ar deconspira, altfel, rapid unele situaţii de pe Front ! – şi nu doar de pe cel militar...).

Foarte clar şi pentru prima dată am observat acest aspect „interesant“ în cercetările personale de acum câţiva ani în legătură cu Frontul Sirian din 2015-2017, acolo unde Armata regulată Siriană, coordonată şi susţinută de Aviaţia Rusă şi Forţele Speciale Spetsnaz ruse, se confrunta în teritoriile-colonii încă ocupate de Terorişti (chiar erau „pe bune“ terorişti islamici, cu figuri teribile, aprige, ce făceau parte din Grupurile de tip ISIS, mulţi pro-turcice etc.)...

...Ei bine, aceştia se confruntau cu situaţii de genul „atacuri cu arme chimice ale Armatei dictatorului sirian Bashir“ când de fapt Siria, ca şi Rusia, nu mai deţinea Arme chimice, iar atacurile nu-i prea loveau pe terorişti, ci doar pe aceeaşi populaţie locală siriană, prinsă la mijloc.

Însă CINE oare certifica periodic aceste „Atacuri chimice“ ? Cine altcineva decât o organizaţie „umanitară“ aflată sub „protecţia“ ONU, „Căştile Albe“, un fel de „Medici fără Frontiere“ care „ajutau“ pe cei în suferinţă... dar care, Surpriză, erau sub controlul total al SUA (ca finanţare, coordonare şi tot ce mai doriţi)...

De aceea poVestea v-o pot rezuma, acum, doar în câteva scurte CuVinte : NIMIC NOU SUB SOARE aceleaşi ameninţări mincinoase, aceleaşi apărări care sunt distruse prin cele mai viclene metode... şi nu cred că mai are rost să insist.

Cam aceasta este şi poVestea cu Chimia... astfel că, ajunşi aici, haideţi să facem o pauză de Respiro şi să mergem la ultimul capitol al acestei Arme (NBC), care are legătură cu (micro)Biologia.

 


În jurul componentei BIOLOGICE a acestor Arme de Distrugere în Masă (ADM) s-au dat cele mai grele „lupte“, iată, încă de la începutul acestei Operaţiuni Militare Speciale...

...Căci, deşi primele informaţii despre acest subiect în spaţiul media românesc au apărut prin 7 martie 2022 („Acuzaţie gravă a Rusiei la adresa SUA şi a Ucrainei : Kievul ar fi dezvoltat arme biologice cu finanţare americană“, cu articolul începând „extrem de profesionist“ şi „bine documentat“ : „A început dezinformarea pe scară largă...“) iar „valurile“ au început să fie semnalizate cu adevărat doar din 10 martie 2022 (vedeţi aici, aici, aici şi aici)...

...Iată că, în presa internaţională „ne-aliniată“ / independentă, informaţii în acest sens au apărut încă din 26 februarie 2022 (deci, la doar două zile de la declanşarea „Operaţiunii“ din 24 februarie 2022 !) :

- „Russian Military Operation Prevented Launch Of U.S. Bio-Laboratories In Ukraine. Kiev Hiding Evidence“ („Operaţiunea militară rusă a împiedicat lansarea [„produselor“] bio-laboratoarelor americane în Ucraina. Kiev-ul ascunde dovezile“) şi

- „Report : Russia Claims they prevented US backed bio-weapons attack in Ukraine“ („Raport : Rusia susţine că a împiedicat atacul cu arme biologice susţinut de SUA în Ucraina“),

...Cu traducerea asigurată aici, de la Google Translate.

În timp ce informaţiile veneau „în cascadă“ despre bio-laboratoarele americane subterane din Ucraina, la fel curgeau şi dezminţirile americanilor... iar acest deloc simpatic Joc „de-a şoarecele şi pisica“ (sau, şi mai clar : „Hoţul neprins Negustor cinstit se numeşte“) nu s-a potolit nicicum pe întregul parcurs al anului trecut 2022 : aici, aici, aici, aici şi aici.

Dar informaţiile despre subiect deja nu mai puteau fi ţinute sub obroc, astfel că au explodat, cu atât mai mult cu cât încă de la începutul lui Martie 2022 au apărut informaţii clare privind implicarea lui Soros, Obama şi, mai ales, a fiului lui Biden, Hunter (de fapt, a întregii Familii Biden!), în finanţarea bio-laboratoarelor americane din Ucraina : aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

De fapt, chestiunea este mai complexă, căci în acest tip de activitate de ani şi chiar zeci de ani în Ucraina, pare-se că nu putea să lipsească însăşi „Măria-Sa“, Big Pharma : aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

În timp ce Media Occidentală adică PROPAGANDA Lagărului Occidental îşi propaga rapid „Narativul“ (poVestea sa, de genul : „PROPAGANDĂ DE RĂZBOI : Rusia a distrus laboratoare americane de Arme Biologice din Ucraina asta ca să şi vedeţi cum sunt „explicate/dezvăluite“ „minciunile propagandei ruse“ pe site-uri cu nume pre[ten]ţioase, gen „veridica.ro“ :)...

...În acelaşi timp, informaţiile DOCUMENTATE despre aceste bio-laboratoare americane din Ucraina invadau spaţiul public media mai ales după „gafa“ deja celebrei Victoria Nuland, sub-secretar de stat al SUA pe atunci, care a recunoscut toate aceste aspecte (sub jurământul pe Biblie la audierea în Congresul american) : aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Cu tot mai multe informaţii şi documente ce apăreau pe măsură ce timpul trecea, multe dintre acestea originale, ce existaseră pe site-ul oficial al guvernului american (şi care fuseseră şterse imediat după declanşarea „scandalului“) ce detaliau inclusiv tipuri de tulpini virale şi bacteriene care erau pregătite pentru atacul asupra genelor slave şi, în special, asupra ruşilor : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...dar şi aici, aici, aici şi aici... plus temerile americane ca acele „cercetări“ să nu cadă pe mâna ruşilor ! (fix ca în cazul „tehnologiei nucleare americane“ de la Centrala Nucleară Zaporojie) : aici, aici şi aici... aceştia căutându-şi acoperirea acestora printr-o nouă pleiadă de minciuni („Hoţul strigă : «Hoţii!»“) : aici, aici şi aici.

 

 

Ca fapt divers, nici Spaţiul Românesc nu a fost ocolit de acest veritabil Scandal, prin apariţia în acea perioadă a unor informaţii conexe cu subiectul nostru (micro)biologic care, ca de obicei, au trecut neobservate în media ofici(n)ală atât de aservită, la propriu, încât devine tot mai greu de suportat informările sale, colcăitoare de cele mai josnice minciuni şi manipulări ! :

- „Porcul românesc, victimă a armelor biologice ?“,

- „Tot mai multe specii de dăunători în România. Costel Vânătoru : Putem vorbi, fără să forţăm nota, de bio-terorism“,

- „Ruşii susţin că SUA au construit laboratoare de ARME BIOLOGICE în România ! Americanii CONFIRMĂ existenţa lor în Ucraina“ şi

- „Rusia pune paie pe foc : «Moldova a devenit un teren de testare pentru Armele Biologice ale SUA !»“. 

 


Şi, pentru că lucrurile nu puteau rămâne la acest stadiu („suspendate“), ruşii au insistat pe subiect, în această primăvară a lui 2023 revenind cu noi detalii şi „dezvăluiri“ legate de acest teribil subiect, extrem de delicat pentru sănătatea unei întregi etnii (slave) : aici, aici şi aici...

...Aici fiind vorba de ceva chiar mai profund decât intervenţia SUA, căci pare-se că a implicat o desfăşurare de forţe (cel puţin în privinţa acestor bio-laboratoare) la nivelul întregii Lumi Occidentale, prin braţul său armat, NATO : aici şi aici.

 


Către finalul acestor poVeşti legate de Armele NBC (de tip ADM) şi, mai ales, de componenta sa cea mai interesantă, cea biologică (cea care a stat, de altfel, la baza celebrei P[l]andemii), iată alte câteva informaţii suplimentare cu potenţial „exploziv“ pe marginea subiectului (ce confirmă toate cele spuse până acum) :

- „Documente explozive. SUA finanţau cercetarea Covid înainte ca virusul să apară“,

- „Rusia : SUA îşi propune să dezvolte o armă biologică universală modificată genetic capabilă să infecteze nu numai oamenii, ci şi animalele, precum şi culturile agricole“,

- „Kievul recrutează în armată femei cu pregătire în domeniul chimiei şi biologiei“ şi, mai ales...

...Un potpuriu de informaţii venite dinspre serviciile ruse de informaţii, de pe la mijlocul lui Aprilie 2022, în care s-au pus foarte multe întrebări şi au fost oferite la fel de multe răspunsuri despre o mulţime de subiecte legate de Operaţiunea Militară Specială a Rusiei declanşată pe 24 Februarie 2022, printre care şi subiectul nostru de acum, al bio-laboratoarelor criminale : „Blockbuster Exclusive : VT [„Veterans Today“] asked Russians what is going on and they responded with an Intel Drop“ („Exclusivitate : V.T. [„Veteranii Azi“] i-a întrebat pe ruşi ce se întâmplă iar aceştia au răspuns cu un Intel Drop“) cu traducerea putând fi făcută tot aici, spre exemplu (iar aici aveţi o parte din traducerea legată de subiectul de interes).

 


Aşadar, lucrurile sunt tot mai clare în privinţa acestor ADM-uri (Arme de Distrugere în Masă) şi conexiunea lor cu Evenimentele din Ucraina pe care, deşi Lumea Occidentală le-a numit aparent justificat, ca fiind o „invazie neprovocată şi nejustificată a Rusiei în Ucraina...

...Totuşi Rusia a insistat că avem de-a face cu o Operaţiune Militară Specială, care, iată, prin aceste aspecte dezvăluite ale riscurilor de contaminare din bio-laboratoarele americane din Ucraina prin diseminarea a tot soiul de virusuri şi bacterii modificate genetic pentru a deveni adevărate Arme biologice mortale, inclusiv cu Vectori foarte „interesanţi“ de transmitere ai acestora (aţi văzut, poate, dacă aţi lecturat prin propunerile de articole de mai sus, despre „ţânţarii toxici aerieni“ de tip OMG [Organisme Modificate Genetic] şi „păsările inelate“ care să devină „drone“ de transmitere a microbilor mortali – însă MORTALI doar pentru purtătorii de gene ruseşti, deci cu „dedicaţie specială“ !)...

...Ei bine, doar din aceste considerente de tip Bio-Arme, plus Tehnologia Nucleară ucraineană ce urma să devină viabilă în câteva luni (din Februarie 2022), plus Atacul ucrainean programat şi deja ordonat asupra Donbas-ului (deja răvăşit de 8 ani de Război) ce urma să fie declanşat la început de Martie 2022, plus alte multe şi nu doar mărunte detalii...

...Toate acestea au făcut ca Putin să fie practic nevoit să ia decizia de „a intra peste“ ucraineni şi să îi „liniştească“ doar puţin (:) prin această chirurgicală „Operaţiune Militară Specială“ (şi retrăgându-se după ce îşi termina treaba prin acea locaţie, exceptând, evident, Donbas-ul)...

...Căci, altfel, acum deja altcumva ar fi stat lucrurile prin Ucraina cea posesoare de Arme Nucleare, cu ruşii luptându-se cu epidemii bizare pe întregul lor teritoriu uriaş şi cu Donbas-ul făcut „pilaf“ de Armata Ucraineano-Occidentală (NATO, mai precis).

Iată, astfel, una dintre imaginile de ansamblu ale acestui Tablou general al Evenimentelor din Ucraina care, din această perspectivă, generează un alt Sens de explicaţie a ceea ce s-a petrecut şi, mai ales, se petrece în prezent în Ucraina cea devastată de nebunia unora ce se cred ceea ce nu prea sunt...

Însă Concluziile finale le vom lăsa pentru Finalul acestui Serial, acum doar ne oprim şi vom face împreună o pauză, pentru următoarea Parte a Vremurilor Tulburi, cea care are legătură cu Războiul Tehno-Economico-Financiar dintre Lumea Occidentală şi Restul Lumii Multi-polare, reprezentată în primul rând de către Ţările BRICS şi având ca „Vârf(uri) de LanceChina şi Rusia...

SPOR(nicie) la Relax !

 

(continuare în Partea 5)

 

MarYan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu